70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çk haklısın.. ki ben yapısal olarak zayıf bir insanım
çocukluğum hep bir deri bir kemik qeçti
kuran kursuna qittiğim dönemlerde biraz kilo alıp balık etli olmustum
oda hiç 62kg yı geçtiğimi bilmem
ta ki hamile kalana kadar...
hamile kaldım tosuncuk doğurayım diye yedim de yedim

birazcık ye açılırsın zaten
bende sabahları çok tok oluyorum
ama tostumdan bi ısırık alınca acıktığımı farkediyorum

Son düzenleme:

ya daha hiç kaçamak yapmadım ama şeytan dürtmüyo deeğil yapasım var ama tutuyorum kendimi inşallah dönem bitince bu şişlikte gider

ya aslında yicektim elim gitti ama aklıma sen geldin neyse bugün yemim yarın yerim dedim yerine bıraktım bak hatta dün 1 kasede çorba demiştim onu bile yemedim... ya çok takılmıyorum aslında geçen haftaya kadar 73 altını görmüyodum şimdi Allaha şükür 73 ü görmüyorum yemek bile yesem bu bile bana şimdilik yeter

ya daha hiç kaçamak yapmadım ama şeytan dürtmüyo deeğil yapasım var ama tutuyorum kendimi inşallah dönem bitince bu şişlikte gider

yapma cnm boşver
o şeytana bnden selam söle kırmim onun dürten kollarını
bütün qün aç kalıyoruz
bir anlık kaçamak bütün qünü mahfedebilio
sonra kaçamağı yaparken 1 dakikalık zevk alıyorz ama
qünlerce vicdan azabı çekiyoruz
ben hep bunu düşünerek kaçamağımı yapmıyorum
zayıflayınca yerim sevdiğim şeyleri ara ara
şimdiye kadar yedikte noldu
sonuç: mutsuzluk...

fındık oğlum uyandı
kahvaltısını yaptırdım
calliou izledik beraber
birazcık oynaştık cilveleştik
şimdi uyuttum
hazır o uyurken bende qidip yürüyüşümü yapayım kızçelerim
dermanım kalırsa egzersizimide yaparım
sonra ara menümü
yani 3 kuru kayısımı alıp gelirim yine
hadi qörüşürkkk

Son düzenleme:

Şeker bana fazla değil ama cısslardan yemişsin gibi geldi..
Bu sabah tartıldım bayagı bi artıdayım ama wc problemim var iki gündür ondan da olabilir.
500 gr fazlayım bakalım yarın bide tartılam..

Geldimmm kaptannn dr a gitmiştimmm hemencecik yetiştimmm

Güle güle giy şekerrr 26-28 beden de nee öyle bi beden var mı ki
Ne güzel özendim bak şimdi..

Kahvaltı şart şeker umarım etmişsindir...

:92: gunaydınlar herkese :92:

geldım hemen gecmıse bı goz attım, neysekı bude fa cok bırıkmemıs, zaten gec gırebıldım bu ara ofıste nette problem var baglantı yok deyıp duruyo, bırazdan cıkcam ofısten adlıyeye

inşallah yavastan düzenı oturtucam artık, yatılı mısafırlerımız bugun gıdıyolar buyuk ıhtımal :26: sabah kocişe dıyorum fena olduk yıyıp durduk dıye, o da valla olmuyo boyle dedı neysekı arkamda o da artık bakıcaz bı caresıne, bı de gunlerdır aksam eve gıdıp haldır haldır tencere tencere yemek yapıyorum, kocişe de dedım ben bı muddet mutfaktan uzak kalcam haberın olsun diye

ya cnm gel kır valla hiç rahat bırakmıyooooo bende öyle düşünerek kendimi firenliyorum zayıflayınca istediğimi abartmadan yiyeceğim günleri düşünüp hayal kuruyorum amaaaaaa yinede gelde yeme işteeeee

Selamm kızlarrr

Bugün dr a gittim ondan böyle geç geldimm.
Yooksaa hayatta geç kalmam bilirsiniz
İşe gelirken minibüste ruhumu teslim ediyordum dur kalk dur kalk sıkış tıkışş.
Açımm zaten gözüm dönmüş
Bide kan aldılar onun acısı varr.
Neyse öyle böyle geldim..

Dün kendime ne kadar çeşit varsa çabuk çorba aldım.
Hangisi hoşuma giderse ondan devamlı alırım artık..

Öpüyorum siziii

bende kednıme oyle bı hedef koymustum oglumun dogum gunune 65 olayım dıye 68.5 falandım aynı cıvarlarda kaldım takı ramazanda ulastım bu hedefeşimdi gene kaybettım
yaa bide bend ekemikliyim diyo gıdıyo 26-27 beden kot alıyo bentatılde denızın soyledıgı outletlerde kot denedım 30 bılem olmadı yuh dıyorum nası bı kemıgım varsa 26 beden kota ben ne kadar zayıflasamda anca tek bacagım gırer el kadar bısey onlar yaaa
ya ben oyle hıssetsemde canım yemek ıster nası bı potpnasıyele sahıbım bılmıyorum her daım yıyebılıyorum
ben sneı önceden bılıyorum ogluslarımız yasıttı mayıs topıgıne gelıyodun burayada sürekli bi gelip bi kayboldun senın oglan hemen nası bıdaha uyuyo kız artık büyüdüler benımkı gunde 1 kere uyuyo 2 saat felan ıstekalktıktan en erken 5-6 saat sonra uyuyabılıyo anca:26:

günaydın canım bu ne mısafırlerı yanı bısey ıcın mı geldıler zor oluyodur tabı valla ben calısırken kabul edemezdım sanırım yanı oyle bı durum olmadı sımdıye kadar boyle bıle hasatım cıkıyo benım

gecmısı okudum geldım herkese günaydın sabah geldım monıtorum bozulmus geceıcı monıtor verdıler anca bu saate gelebıldım ıste aksam baslangıcı ıyı yaptım ama arkasına sarmada götürdüm nescafeyle coco starda ama ben ıse baslayınca tekrar stres oldum yaa sınırlı oldum boyle off gene vakıt yetmemeye basladı bana napcam ben boyle bı yemek yaptım yoruldum valla cortladım

hayırdır canım ne ıcın kan verdın, anlattın da kacırıdm mı yoksa :26:

benımde ogleden sonra hastaneye gıdıp tomografı sonuclarımı almam gerek ama bakalım işlerden gidebilcem mi :26:

gecenlerde ben de hacze gıtmıstı, dönüşte dolmuşa bındım baya uzaktı gıttıgım yer, ayakata bı kadınla genc bı kız vardı, hava sıcak dolmuşcuda doldurdu mılletı, kız bı sure sonra "hala mıdem bulanıo " fılan demeye basladı, halası da genc bı kadın maksımum 30lardadır, " bı ıkı durak kaldı sabret, 10 dakkaya ıncez fılan derken, kızdan bööööğk dıye bı ses geldı, olnaları tahmın edıyosunuzdur bend e daha fala gıdemedım, dolmusun ılk durdugu yerde attım kendımı dısarı yureyerek geldımmmm

şimcik cıkıyorum ben, adlıyeye gecıcem, nette sorun olmazsa oglen gorusuruz

Ger-düşüm önemli bişi değil çok şükür..
Sivilcelerim için roaccutane kullanıyorum da her ay gidip test yaptırmam gerekiyor.
Bu ay vücudumda bişiler çıktı bide onları gösterdim ilacın yan etkisi dedi.

Ya izne çıktıgımda araba kullanıp pratik yapmam şart.. Ehliyet var trafiğe çıkamıyorum sinir oluyorum kendime..
H.içi babam arabayla gitmiyor işe araba evde boş.
Babam biraz da panik sıkılıyorum onun yanında kullanmaktan.
Bugün bi kez daha anladım benim sırf rahatım için araba kullanmayı ögrenmem şart
Keyfime düşkün oldugum için gittim ehliyete yazıldım aldım sırf totom erimesin

Bekliyoruzz şeker.. Kolay gelsin.... :)

kot bedeni yavrum.

kemikliyim bebeğim ama belim inceya sana göre o yüzden bide bildiğin tayt gibi bunlar likralı ve oldukça dar sende öyle giyiyor olsan sende sığarsın içlerine merak etme.ben bacaklardan 2 saatte giyiyorum senin bacakların ince sana rahat rahat olur bunlar.

bu resimleri gördükten sonra diyorumki yavrum sen bi süre elbiseden vazgeçme süper yakışmış ve en az 1-2 beden daha ince gözüküyosun maşallah

yok kıızm ımkansız valla olmuyo denedım olsa darda olsa alcaktım yanı hevesım var evde 1 tane var onu gıyıp cekılcem oluyo bana lıkıralı deıl dar ama 32 beden yanii ondan alta düşemiyom cok zyıflasamda en fazla 30a ınerım ben

ya dedimya bi standar yok gibi.sendekiler 32 iken olmuyoken yada zor oluyoken başka bi modelin 30 una girebiliyosun.mesela aldığım 26 beden oldukça bol belden ama şimdi aldığım 28de nefes alacağım az bi kısım var yok.yıkadım kuruyunca anlıcam belkide nefeste alamıcam ha bide ben basenden zayıflamaya başladım artık. inanılır gibi değil ben hala inanamıyorum imkansız gibi geliyor ama mezuram çekmediyse şuanda basen ölçüm 96 bel ölçüm 69-70 arası.artık üste eriyecek yer kalmayınca aşağıya geçtim anlaşılan

Son düzenleme:

canım qünde 2 kere uyumaları lazımmış
oğlum uykuya çok düşkün zaten
bebekkende gece uyanması yoktu hala qece uyanlamarı yok çok şükür
akşam uyutuyorum sabah bizimle uyanıyo
hatta çoğunlukla ben ondan önce uyanıyorum
kahvaltısını yaptıktan sonra uyuyo
hala uyanmadı mesela..
uyanınca öğle yemeğini yiyo
sonra 4 saat sonra yoğurdunu yedirip
tekrar uyutuyorum
5 qibi 7-8e kadar uyuyo
uyanıp akşam yemeğini yiyo
saat: 22:30 - 23:00 arası qece uykusuna yatıyo
ben az uyuduğunu düşünüyodum ancak googleden araştırdım
1 yaşındaki çocuğun uyku düzeni diye
2 yaşına kadar qünde 2 kere uyumaları qerekiyormuş
2 yaşından sonra qünde 1 kere uyumaları yeterliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…