Suzannnn Sana bahsettiğim yeni cici elbisemm :))
Nasıl kızlar ?? =))
Eki Görüntüle 260039
Eki Görüntüle 260040
Eki Görüntüle 260041
Eki Görüntüle 260038
güle gülekızlar ben sporumu ve eqzersizlerimi yaptımm duşumuda aldımm
şimdi hazırlandım eşim aradı qeliyomuş
beni anneme bırakıcakmış
kuru kayısılarımı yolda yerim artık
oğlum daha uyanmadı uyanmasını beklerkende yiyebilirim
anneme qidince yine uğrarım
qörüşürüzz....
Şeker bana fazla değil ama cısslardan yemişsin gibi geldi..
Bu sabah tartıldım bayagı bi artıdayım ama wc problemim var iki gündür ondan da olabilir.
500 gr fazlayım bakalım yarın bide tartılam..
Geldimmm kaptannn dr a gitmiştimmm hemencecik yetiştimmm
Güle güle giy şekerrr 26-28 beden de nee öyle bi beden var mı ki
Ne güzel özendim bak şimdi..
Kahvaltı şart şeker umarım etmişsindir...
Selamm kızlarrr
Bugün dr a gittim ondan böyle geç geldimm.
Yooksaa hayatta geç kalmam bilirsiniz
İşe gelirken minibüste ruhumu teslim ediyordum dur kalk dur kalk sıkış tıkışş.
Açımm zaten gözüm dönmüş
Bide kan aldılar onun acısı varr.
Neyse öyle böyle geldim..
Dün kendime ne kadar çeşit varsa çabuk çorba aldım.
Hangisi hoşuma giderse ondan devamlı alırım artık..
Öpüyorum siziii
bende kednıme oyle bı hedef koymustum oglumun dogum gunune 65 olayım dıye 68.5 falandım aynı cıvarlarda kaldım takı ramazanda ulastım bu hedefeşimdi gene kaybettım
yaa bide bend ekemikliyim diyo gıdıyo 26-27 beden kot alıyobentatılde denızın soyledıgı outletlerde kot denedım 30 bılem olmadı yuh dıyorum nası bı kemıgım varsa 26 beden kota ben ne kadar zayıflasamda anca tek bacagım gırer el kadar bısey onlar yaaa
ya ben oyle hıssetsemde canım yemek ıster nası bı potpnasıyele sahıbım bılmıyorum her daım yıyebılıyorum
ben sneı önceden bılıyorum ogluslarımız yasıttı mayıs topıgıne gelıyodun burayada sürekli bi gelip bi kayboldun senın oglan hemen nası bıdaha uyuyo kız artık büyüdüler benımkı gunde 1 kere uyuyo 2 saat felan ıstekalktıktan en erken 5-6 saat sonra uyuyabılıyo anca:26:
günaydın canım bu ne mısafırlerı yanı bısey ıcın mı geldıler zor oluyodur tabı valla ben calısırken kabul edemezdım sanırım yanı oyle bı durum olmadı sımdıye kadar boyle bıle hasatım cıkıyo benım
gecmısı okudum geldım herkese günaydın sabah geldım monıtorum bozulmus geceıcı monıtor verdıler anca bu saate gelebıldım ıste aksam baslangıcı ıyı yaptım ama arkasına sarmada götürdüm nescafeyle coco starda ama ben ıse baslayınca tekrar stres oldum yaa sınırlı oldum boyle off gene vakıt yetmemeye basladı bana napcam ben boyle bı yemek yaptım yoruldum valla cortladım
hayırdır canım ne ıcın kan verdın, anlattın da kacırıdm mı yoksa :26:
benımde ogleden sonra hastaneye gıdıp tomografı sonuclarımı almam gerek ama bakalım işlerden gidebilcem mi :26:
gecenlerde ben de hacze gıtmıstı, dönüşte dolmuşa bındım baya uzaktı gıttıgım yer, ayakata bı kadınla genc bı kız vardı, hava sıcak dolmuşcuda doldurdu mılletı, kız bı sure sonra "hala mıdem bulanıo " fılan demeye basladı, halası da genc bı kadın maksımum 30lardadır, " bı ıkı durak kaldı sabret, 10 dakkaya ıncez fılan derken, kızdan bööööğk dıye bı ses geldı, olnaları tahmın edıyosunuzdurbend e daha fala gıdemedım, dolmusun ılk durdugu yerde attım kendımı dısarı yureyerek geldımmmm
şimcik cıkıyorum ben, adlıyeye gecıcem, nette sorun olmazsa oglen gorusuruz
canım qünde 2 kere uyumaları lazımmış
oğlum uykuya çok düşkün zaten
bebekkende gece uyanması yoktu hala qece uyanlamarı yok çok şükür
akşam uyutuyorum sabah bizimle uyanıyo
hatta çoğunlukla ben ondan önce uyanıyorum
kahvaltısını yaptıktan sonra uyuyo
hala uyanmadı mesela..
uyanınca öğle yemeğini yiyo
sonra 4 saat sonra yoğurdunu yedirip
tekrar uyutuyorum
5 qibi 7-8e kadar uyuyo
uyanıp akşam yemeğini yiyo
saat: 22:30 - 23:00 arası qece uykusuna yatıyo
ben az uyuduğunu düşünüyodum ancak googleden araştırdım
1 yaşındaki çocuğun uyku düzeni diye
2 yaşına kadar qünde 2 kere uyumaları qerekiyormuş
2 yaşından sonra qünde 1 kere uyumaları yeterliymiş
yine maşallahı var ne çocuklar var ne gece ne gündüz uykusu uyumuyolar.benim kız öğle uykularınıda bıraktı yaaa çok üzülüyom valla seçimlerde havai fişeklerden korkmuştu kendi yatağında mışıl mışıl uyuyan yatağına koyup masal okuyup yada öpüp iyi uykular deyip odadan çıktığım kızım artık benim yatağımda ve bensiz yada babası olmadan uyumuyo uyuduktan sonra yatağına götürüyoruz ama uyanırsa kalkıp yine geliyo giriyo koynumuza öğle uykusunada sıçradı bu hali ve zorlayamıyorumda alıştırmaya çalışıyom tekrardan valla bu çocuklar nolcek böle bilmiyom nazar değdi kızıma nazarrrr
ama allahtan akşam 9-9:30 gibi uyuyo sabahta 9 gibi kalkıyo geç yatardı önceden 10:30- 11:00 12:00 bulurdu bazen şimdi öğle uykusu kalkınca erken yatıp erken kalkar oldu ama 7 de kalkmasa arada daha iyi olcek
kolay gelsin bol eğlencelerben de kaçıyorum kızı alıp dışarı çıkıcam accık parka götüreyim sonrada bizim buranın pazarı var dolanırım az biraz.artık ordanda eve gelir yemek yaparım ancak
hemen yorulmadım sneiresim ekledım ama hepsi yüklenmedi boyutalrı büyük geldı sanırım artık olanlarla ıdare edın zaten azdı demıstım
maşallah kız heralde gıdecek yer kalmayınca mecbur gıdıyo dedım ya ben zaten dengelemıssın üstle altı dıyeya dedimya bi standar yok gibi.sendekiler 32 iken olmuyoken yada zor oluyoken başka bi modelin 30 una girebiliyosun.mesela aldığım 26 beden oldukça bol belden ama şimdi aldığım 28de nefes alacağım az bi kısım var yok.yıkadım kuruyunca anlıcam belkide nefeste alamıcamha bide ben basenden zayıflamaya başladım artık. inanılır gibi değil ben hala inanamıyorum imkansız gibi geliyor ama mezuram çekmediyse şuanda basen ölçüm 96 bel ölçüm 69-70 arası.artık üste eriyecek yer kalmayınca aşağıya geçtim anlaşılan
maşallah canım yaa benım oglan 2-3 aydır cok seyrek yanı gunde 2 uyudugu gecede mutlaka kalkar ama benımkı emıyo bırde cok duskun ama dogdu dogalı uyku problemı var dalam sorunu var napalım cnaı saolsun ama sen cok sanslısın valla kıymetını bıl uyu bol bolcanım qünde 2 kere uyumaları lazımmış
oğlum uykuya çok düşkün zaten
bebekkende gece uyanması yoktu hala qece uyanlamarı yok çok şükür
akşam uyutuyorum sabah bizimle uyanıyo
hatta çoğunlukla ben ondan önce uyanıyorum
kahvaltısını yaptıktan sonra uyuyo
hala uyanmadı mesela..
uyanınca öğle yemeğini yiyo
sonra 4 saat sonra yoğurdunu yedirip
tekrar uyutuyorum
5 qibi 7-8e kadar uyuyo
uyanıp akşam yemeğini yiyo
saat: 22:30 - 23:00 arası qece uykusuna yatıyo
ben az uyuduğunu düşünüyodum ancak googleden araştırdım
1 yaşındaki çocuğun uyku düzeni diye
2 yaşına kadar qünde 2 kere uyumaları qerekiyormuş
2 yaşından sonra qünde 1 kere uyumaları yeterliymiş
ettim cnm saol ettim 1 dilim buğday ekmeği üzerine peynir sürdüm domates dilimledim üzerine resmen zorladım kendimi
bu arada sabah tartıda 64.5 çıktım yaww kabızlık çözülünce verdim bayaaama 64 lü rakamı gördüm ya süpermutlu oldum
bide koruyabilsemmaşallah kız heralde gıdecek yer kalmayınca mecbur gıdıyo dedım ya ben zaten dengelemıssın üstle altı dıye
maşallah canım yaa benım oglan 2-3 aydır cok seyrek yanı gunde 2 uyudugu gecede mutlaka kalkar ama benımkı emıyo bırde cok duskun ama dogdu dogalı uyku problemı var dalam sorunu var napalım cnaı saolsun ama sen cok sanslısın valla kıymetını bıl uyu bol bol
tebrıkler canımdarısı benım basıma
gercekten cok ciciymiş canım sana da cok yakısmıs güle güle giyayrıca gecmıs olsun
kot bedeni yavrum.
bu resimleri gördükten sonra diyorumki yavrum sen bi süre elbiseden vazgeçme süper yakışmış ve en az 1-2 beden daha ince gözüküyosun maşallah
aaa ne güzel yakismiscuk diye oturmus bayildim fazlalik falan göremiyom sende
:87:
iyi günlerde kullan elbisen güzelmiş cnm da neden üzerine hırka giydin çıkarda tamamını görelim yawww.amaaaa fıstık gibisinkız gerçekten diyorum ben 65 kiloyla bile senin kadar muntazam görünmüyorumdur heee
ettim cnm saol ettim 1 dilim buğday ekmeği üzerine peynir sürdüm domates dilimledim üzerine resmen zorladım kendimi
bu arada sabah tartıda 64.5 çıktım yaww kabızlık çözülünce verdim bayaaama 64 lü rakamı gördüm ya süpermutlu oldum
selam kızlar nasılsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?