70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Son düzenleme:
kızlar ben sporumu ve eqzersizlerimi yaptımm duşumuda aldımm
şimdi hazırlandım eşim aradı qeliyomuş
beni anneme bırakıcakmış
kuru kayısılarımı yolda yerim artık
oğlum daha uyanmadı uyanmasını beklerkende yiyebilirim
anneme qidince yine uğrarım
qörüşürüzz....

güle güle

ettim cnm saol ettim 1 dilim buğday ekmeği üzerine peynir sürdüm domates dilimledim üzerine resmen zorladım kendimi

bu arada sabah tartıda 64.5 çıktım yaww kabızlık çözülünce verdim bayaa ama 64 lü rakamı gördüm ya süpermutlu oldum

geçmiş olsun cnm inşallah hayırlısıyla sonuçlar iyi çıkar

bende bazen kaçırıyorum fazla fazla cnm ama bu sabah nedense içim almadı bilemedim ama dün akşam bi tatlı krizim geldi kalktım markete gittim cnm tatlı istiyo ama nasıl bişi karar veremedim yediklerimi ne sen sor ne ben söliim . sonrasında pişmalık fenaydı 1 soda 1 yeşilçay ceza olarakta 2 koca bardak suyu götürdüm patlıcaktım nerdeyse ama müstehak bana ne yersin okadar çikolatayı kurabiye vs yi

sana da geçmiş olsun cnm acil şifalar dilerim.bu arada sen avukattın değilmi yaa anaaaaammmmmm koşturmacadasın desene her daim zor zeneat

benim kız öğle uykularınıda bıraktı yaaa çok üzülüyom valla seçimlerde havai fişeklerden korkmuştu kendi yatağında mışıl mışıl uyuyan yatağına koyup masal okuyup yada öpüp iyi uykular deyip odadan çıktığım kızım artık benim yatağımda ve bensiz yada babası olmadan uyumuyo uyuduktan sonra yatağına götürüyoruz ama uyanırsa kalkıp yine geliyo giriyo koynumuza öğle uykusunada sıçradı bu hali ve zorlayamıyorumda alıştırmaya çalışıyom tekrardan valla bu çocuklar nolcek böle bilmiyom nazar değdi kızıma nazarrrr
ama allahtan akşam 9-9:30 gibi uyuyo sabahta 9 gibi kalkıyo geç yatardı önceden 10:30- 11:00 12:00 bulurdu bazen şimdi öğle uykusu kalkınca erken yatıp erken kalkar oldu ama 7 de kalkmasa arada daha iyi olcek

yine maşallahı var ne çocuklar var ne gece ne gündüz uykusu uyumuyolar.
maşallah senin yavrunda cleopatranında yavrusu maşallah düzenli uyuyolar sizi yormuyolar.

ben de kaçıyorum kızı alıp dışarı çıkıcam accık parka götüreyim sonrada bizim buranın pazarı var dolanırım az biraz.artık ordanda eve gelir yemek yaparım ancak

resim ekledım ama hepsi yüklenmedi boyutalrı büyük geldı sanırım artık olanlarla ıdare edın zaten azdı demıstım

maşallah kız heralde gıdecek yer kalmayınca mecbur gıdıyo dedım ya ben zaten dengelemıssın üstle altı dıye
maşallah canım yaa benım oglan 2-3 aydır cok seyrek yanı gunde 2 uyudugu gecede mutlaka kalkar ama benımkı emıyo bırde cok duskun ama dogdu dogalı uyku problemı var dalam sorunu var napalım cnaı saolsun ama sen cok sanslısın valla kıymetını bıl uyu bol bol

tebrıkler canımdarısı benım basıma

bide koruyabilsem esas en büyük sorun bu bunu başarmadan başarıya ulaştım diyemem.

selam herkese...
SENAcım..evet babanlada uğraşıyodun hatırladım ,amelkiyat falan olmuştu..bizimki onuda olamıyor yani rabbim ışığından ayırmasın sadece dua edebiliyoruz.....
sahura kalktığımdanmı bilmiyorum uykuya doyamıyorum,9dan beri yatağın içinden kalkamadım taki 11.30du anca kalktım...
neyse oruçlarım bitsin düzene girerim...
haftaya salı mülakat yapılcak ..kuran çalışmalıyım...
kafam serserm gibi...akşama ne pişrsem acaba:18:dünden kalan palamut var fırında sebzeli(bol domates,soğan,limonlu)
neyse belenay hala yok

gercekten cok ciciymiş canım sana da cok yakısmıs güle güle giy ayrıca gecmıs olsun

Teşekkür ederim Arzu ablaa
İnş. yediğim yumurtalar yarın beni tırmalamaz
Kolesterol çıkınca dr ilacı vermiyor da :9

kot bedeni yavrum.
bu resimleri gördükten sonra diyorumki yavrum sen bi süre elbiseden vazgeçme süper yakışmış ve en az 1-2 beden daha ince gözüküyosun maşallah

Şey diye öyle dedim be 2 li numaraları kotta unuttum da ben Hayal geliyor bana
Teşekkür ederim elbise herkesi daha zayıf gösteriyo bence..
Sende bi kaç tane elbise alda öyle resmini görelim

aaa ne güzel yakismis cuk diye oturmus bayildim fazlalik falan göremiyom sende
:87:

Teşekkür ederim canım fazlalıklar toto ve göbektee totomun resmini çekcem bigün kalcan böylee

Ekliyorum hemen hırkasız resimleri de
Teşekkür ettim.. Etimin sıkı olmasının faydaları sanırım

Darısı 6'lı rakamların başınaaa 1 -2 kg versemm bende yakın zamanda ooff offf özendimmm

benim halaa uykummmmmmm varrrrrr....
neyse kıçımı kaldırıp yatağımı düzelttim şimdide annem yaprak vermişti o leğene çok akmış onu kilerde balkona götüremde temziliyem bari....
evde işmi yok..busefer kafamdan dolayı sanırım eve girişemedim bide hemen oruca başladım ondan galiba....
yoksa iş yapmak beni rahatlatır hepppp...yinede az toz alayım yoksa eşim tv ekranına nolu diyecekkk:))))
yada üstüne ona aşk sözleri yazıcam :))

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız...

iyi olmaya çalışyorum..sen nasılsınn fıstıkk
tatiller bitti okul maratonları başlaıd düzenin oturmuştur artık....
bende çocuk yok ama tatilden bunalmıştım yani özel tatil hiç olmadı şöyle başbaşa
ama bana gelenler oldu buyaz annemler osnra kızkardeşim eşiyle...
benim gitmelerim ..eşimin kursları ramazna ,bayram enson yine eşimin ankara kursu derken git gel yorucu oldu valla...evim evim güzel evim..
.düzenim oldu..bari evde başbaşayız
eşim okula gider ben evdeyim işte bide ders alacağım birini, bulsam çok güzel kuran okuyan biri olmalı....yeterlilik belgesini busene almam iyi olucak lazım ve şarttt
yani çanta hazırla çanta boşalt yordu beni evde kirli bişey kalmasın,bide ben evden çıkarken baya temzilik yaparım nolurnolmaz diye anam ağalr yani yola çıkarkennn

heyooo ..
bu millet nerede..
çalışanalr yemekte galiba..evdekilerde gezmelerde....
ben napsam cammı silsem ama oruçluyken kendimi yormasam iyi ramazandan daha kısa günler bilmiyom ondanmı rahat tutuyorum
çok klaori atılıyor ya temizlikte ondan dedim..
yok yaa benim vucut nankör buyaz azmı temizlik yaptı misafiri oldu bol bol gezdi,evden giderken temzilik toparla eve gel aynı...başkası olsa vermişti kiloları...
benimki yemesinide şaşırttı aldı ama geri geri baştaki 75 döndü yine....oruçla buhafta yeniden kabusum altına inerim umarım dua ediyorummmyoksa geberticem bu 75i genç yaşta katil olucam sonrada kocişimi başkaları alıcakkk olmazzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…