70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet kimse yokkk
bak ne buldum ve çok duygulandım yaaa nedense....bide çok verseydim daha çok duygulancaktım ama
15-04-2011
merhaba arkdaşlar..benide alırmısınız aranıza???
demişim...ve alnımışımmmm

Şey diye öyle dedim be 2 li numaraları kotta unuttum da ben Hayal geliyor bana
Teşekkür ederim elbise herkesi daha zayıf gösteriyo bence..
Sende bi kaç tane elbise alda öyle resmini görelim
2 li rakam görmek seni mutlu edecekse 26 beden aldığım pantolonu rodiden aldım.sende git bak beğenirsen alırsın ve kesinlikle max 28 bedeninn sana olacağınada eminim.

evet kimse yokkk
bak ne buldum ve çok duygulandım yaaa nedense....bide çok verseydim daha çok duygulancaktım ama
15-04-2011
merhaba arkdaşlar..benide alırmısınız aranıza???
demişim...ve alnımışımmmm
tekrar hoşgeldin arkadaşım
uzun zaman sonra pilav yedim diye yazacakken yiğenimin sünnet günü yediğimi hatırladım yaklaşık 2 hafta önce yani.bak aklıma geldi oda süperdi ya dolu dolu bi tabak yedimdi
neyse kendi yemeğime gelirsek havuçlu pilav yaptım zeytin yağlı yanında yarım su bardağı kadar yoğurt ve acı biber turşusu yedim epeyce birazda kocişime yaptığım tavuklu mantarlı kaşarlı yemekten tırtıkladım.üzerine koyduğum biberleri yemedi onları yedim bi çatal tavuk aldım.aslında gözüm doymadı ama karnım tam güzel doydu

Son düzenleme:
merhaba kızlar, adliyedeki işleri halledip geldim ama aclıktan karnım gurulduyoo sipariş verdım şimdi onu beklıyorummm

masamın uzıer iş yıgılı, artık kolları sıvayıp bı yerden baslamam lazım yoksa altından kalkamayacagımmm :26: bugun hastaneye sonuc almaya gıtcek vaktım olmayacak sanırım, yarın daha sakin bı gun olacaga benzıyo, ınş yarına gıdebılırım

bu arada mywishimm fotoları gordum, tek kelimeyle süper ne popodan ne gobişten hıc bıseycıkler pörtlememiş, valla bu kız bızı mı keklıyo acaba dedım fazlalığım var dıye sen artık kılo vermesen de olur gıbı geldı banaaa

tavuklar geliyormu
mywish daha çıtır versin azcık daha bizi alan almış daha onun kapısında kuyruk olacaklar var bırak keyfini çıkarsın salınsın çıtır çıtır

midem bi tuhaf oldu soda içiyorum şimdi ama sodanın tadıda bi tuhaf :'(
akşam içinde meyve yemeyi düşünüyorum.şeftali üzüm ve mürdüm eriği.

Son düzenleme:
afiyet olsun....
bende pirinç olayını azalttım ramazanda yeterince azda olsa yedik zaten....eşim sever aslında ama hem yemekle ekmek yeyip üstünede pilav üstü yemekten yiyince çok oluyor...
artık eşimde dikkat ediyor aradım napıyım dedim,dünden palamut var sadece..çorba yap yeter dedi kocişim...bu kez baya kararlı hatta ilk kez ömründe dikkat ediyordur demiştim yaa çookk cılızdı ya annesi ağalrmış zayıf diye..benle bi tanıştı ikimzide zayıfken şişko olma yoluna adım attık..hayatıma gireli 9sene olcak nerdeyse canım ilk kez zayıflmamak istiyor bense 5senedir istiyroum....allahtan 90lara çıkmadım yani...formumu korudum hep 70_75 arası....

sade sodaya bende buyaz anca alıştım...sadece meyvemi var menünde..
bende az karatay dieytine yakın yapıyom artık,ekmeği tamamen kesemedim onun yerine kuruyemiş olcekmiş yaa...
bende hem az ekmek hemde az kuruyemiş yiyorum:44:

her çock makarnaya düşkün olurken ben yine sıradışılığımı gösterip pirinç pilavına bayılırdım halada çok severim ama eşim pirinç sevmez ama bugün pilavımı beğendi benim kadar yedi o sevmiyo diye pilav canım çok istediğinde yaparım oda ayda yılda bikere.düşün senede anca 2.5 kilo pirinç tüketiyoruz oda ramazan dönemi misafire yapmak için alıyoruz pirinci
evlenince istisnalar kaideyi bozmaz biçok kişi zayıflık sorunu olsada kilo alıyor.benim eşimde zayıftı.ama bu daha çok evlerindeki yemek düzeninden kaynaklı.ben saat gözetmeksizin heran her istediği yemeği yapıyorum annesinin evinde bu lükse sahip değildi.hemde acayip yemek seçer buna rağmen 77 kiloya çıktı.75 e falan inse güzel olcak göbeğe gidiyor ve hiçbir kıyafeti olmuyor

sade soda çok severim ama belli markalar.mesela izmir bölgesinde satılıyo sadece yada eskişehirde yok bilemiyorum.kula ve sarıkız süperdir.kınık ve yeni keşfim kızılcahamam sodaları oldukça lezzetli.sevdiğim hatta mecbur kalmadıkça çay kahve soda ve sudan başka içecek içmiyorum desem yeridir
bu ara hergün 1-2 ceviz yada fındık yiyorum bende ara ara vitamin olsun diye.

Son düzenleme:
tavuklar geliyormu
mywish daha çıtır versin azcık daha bizi alan almış daha onun kapısında kuyruk olacaklar var bırak keyfini çıkarsın salınsın çıtır çıtır

valla tavuklu salata şu an mideye ınıyooooooooooo

anaaaaaam bızden gectı dıyosun yanı yok be bız de cıtırızzzz her ınsanın begenılme ıhtıyacı var ne de olsa

o askerdeki yavuklusunu beklıyo sımdı, sonra dugun hazırlıklarında da verır bı guzel kılo

tavuk bi kümese girsem tavuk kalmaz meydanda okadar çok severim ama tutuyorum kendimi abartırım diye
bizden geçmedi ama bizim başımız bağlı o daha elini sallasa ellisi kime niyet kim ekısmet olur bilinmez öncelik kendinde sağlıklı mutlu çıtır bi hatun olsun gerisi ergeç olacaktır.

Ayy ne güzel bulmuşsun ben kim bilir ne ara yazdım
İyi ki bi merhaba demişsin

2 li rakam görmek seni mutlu edecekse 26 beden aldığım pantolonu rodiden aldım.sende git bak beğenirsen alırsın ve kesinlikle max 28 bedeninn sana olacağınada eminim.

Hmm bi bakim de benim toto büyük ltb de 31 falan almıstım tee ne zaman en son bacagının iç tarafı yırtılınca almadım bi daha seneee ekim 2010
Umarım olur olmazsa gelir sızlarım valla

Offf sünnet pilavı diince resmen ağzım sulandı..
Pilav yanında ayran tavuk-köfte bayılırım bide bool salataa.
Ya da makarna soslu soslu şöylee.
Neyse bu düşünceleri kafamdan kovup devam ediyim.
Süper olmuş afiyet olsun

Keşke gidebilseydin dr a önemli bişi varsa gerçi bi günden bişi farketmez de ne bilim ben çatlardım meraktan
İnşaallah sonuçlar iyi çıkar Pelüncüm..

Valla elbise seçimim iyi oldu sanırım
Kıyafet insanı rezil de vezir de eder ya demişlerdi yada ben şimdi diyorum
Pantolon da baya baya belli löp löp bacaklar totom almıs gitmiş
Sabah wc e çıkamadan 73.5 gördüm
bu resimlerde 73.5 aslında
Öyle işte ger-düşümm benimmm

tavuklar geliyormu

Hıı daha sevdicek görcek benii onun sıska ailesi var bide Var da var yani
65 oldugumdaki halimi merak ediyorum
Uzun zaman oldu da görmeyeli

Akşam meyva yenmemeli diye bişi okumuştum ama bence gayet mantıklı bi seçim.
Pilav falan yediğin için miden de bu duruma alışkın olmadıgı icin tepki veriyor olabilir

İkiniziiii deeee yerimmmmmmmm bennnnnnn
Çok teşekkürrlerrr sevdiceği bekliyorum ama Green in dediği gibi kısmet 2006 dan beri birbirimizi tanıyoruz seviyoruz da ama yarın ne olacağını kimse bilemez kader kısmet meselesi.
Siz çıtırsınız bebişlerde olursa doğumdan sonra gene burda olacaksınız bu sefer çıtır anne olacaksınız..
Sizi de kocişleriniz hep beğensinnn mutlulugunuz uzun sürsünnn

tüm pantolonların kalıbı farklı canım.ben orda 27 beden bitane deneyim dedim hani 26 oldu diye anam bacağımı bilem sokamadım hepsi kesimi kalıbı kumaş cinsine göre değişiyor ama benim aldığımın kalıbı epey büyük.kesin olcak emin ol hatta gidip bakim ismini yazayım sana ona göre istersin sende .
tavuk :84::84: aklımda kaldı kalktım bikaç dilim yedim artık akşam meyvede zor yyerim gibi görünüyor.
akşam yenen meyveyi genelde yemekten sonra hemen yendiği için sağlıklı bulmuyor doktorlar.onun dışında bi zararı olmaz.neyse belki erik yedim yada üzüm yada sadece su

hayırlı olsun canım çoookkk yakışmış ve geçmiş olsun
canım kuran kurslarına ilahiyat mezunu alıyolar onlar çok güzel okuyo kuran kurslarını araştır bence
istediğin gibi birisini bulursun ben geçen yıl gittim bizim hoca süperdi

geçmişe bakınayım dedim buraya yazamadım ben bugün oruçluyum
sahurda semiz otlu patates salatası yarım dasimit yedim

niye bilmiyorum cuma günkü kilomdan fazla çıkıyorum cumayada az kaldı

bi kızı bin kişi ister bi kişi alır dimi ya .bakalım biz vercezmi
amin saol . darısı en hayırlı zamanda seninde başına inşallah.

STREET - BASIC PLUS X2129 WOMAN PANTOLON RodiMood
bu pantolon burda laciver diyor ama benim aldığım kahve tonlarında.

soda da beypazarından baskasını tanımam

bende
X183 PARIS WOMAN BASIC BLACK WASH RodiMood

boyel ıstıyom am agıremem gırsemde gobek fırtlar baska yerlerde fırtlar ıste

evet kızılcahamam olsun beypazarı güzeldir...kınık burdada var ama diğerlerini görmedim bakıcam ama:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…