70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

soda da beypazarından baskasını tanımam

bende
X183 PARIS WOMAN BASIC BLACK WASH RodiMood

boyel ıstıyom am agıremem gırsemde gobek fırtlar baska yerlerde fırtlar ıste
beypazarının acımtrak bi tadı var bazen bi şişesi diğerini tutumuyor.
bence sende git bak hem sana streç gibi durmaz bacakların ince olduğu için.ve kesin 28-29 beden den birini alıp çıkacaksın.kalıpları genele göre büyük bunların.dedimya dün 28 bedene zor girerken bunda 26 beden bol bile oldu.

evet kızılcahamam olsun beypazarı güzeldir...kınık burdada var ama diğerlerini görmedim bakıcam ama:44:
kula ve sarıkız manisada üretiliyor ve sanırım sadece ege bölgesinde var.bu saydığım 4 ünün içinde en beğendiğim sarıkızdır hemde 200 ml yerine 250 ml lik şişelerde satılır
beypazarı soda içeceğime kurusunu yemeyi tercih ederim

ayın 21 i ve regli dönemim kapıya dayandı ve bu bana doymak bilmez bi mide ve düşünce gücü olarak geri dönmeye başladı :84::84::84: şurda hedefime bikaç bin gr kalmışken bu bana yapılırmı :84::84:

Son düzenleme:

tabıkı kader işi canım, hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ama inş cok mutlu olursun

çıtır anne mi ay ben de eşimde bebeklere bayılıyoruz ama ben daha o sorumlulugu almaya hazır değılım galıba, daha erken zamanı gelıcne ınş saglıklı, huzurlu bı bebişim olur zaten bu aralar mısafırlerden kardes kardes yasadıgımız ııcn biraz da zor

evet kulayı biliyorum 2sene önce geçtik o yoldan hatta yol üzerinden patates soğan speti aldım çok şık kapaklı iki renkli..ama senle ozman tanışmıyodukki gideyimde kula sodası alayım bakayım taıdna...
evet bende severim kuruyu..zaten o tarz herşeye bayılırım farklı olan...
dutkurusu gibi mesela çoğu yemez ben ank.ya giderkn tesiste aldım okadar bollukta
akşam kelek yedim bilrisiniz belkdie eşim idyoki o nee yaa tadı yok bişeyi yok seviyorum ben ya..
ank.dan gelirken kavun aldık bende çocukluğuma indim kelekte aldım,turşusunuda yaparlardı annemler...

keleği turşusu dışında hiç yemişliğim yok hatta çiğ yendiğini ilk senden duydum
dut kurusunu bilmiyodum bende doğuda görev yaparken eşim ilk ozaman yedim bence çok lezzetli bi yemiş.şimdi her kuruyemişcide var ama gidipte almıyoruz bak onuda tekrar sen aklıma getirdin.hatta beypazarı diye diye unuttuğum kuruyuda aklıma getirdiniz.diyete başladığım dönem eşim ne çok alırdı onun evde var olduğuna ve yememeye dayanmak oldukça zordu.bak zamanla onu unutmuşum

Alıntı yapıyorum iş çıkıyor. Yenileri okuyana kadar zaman geçiyo k. bakma :)
Beğendim pantolonu en kısa zamanda bende ugrayıp bi bakayım.

Bugünde benim regl dönemim ama gelen giden yok bakalım..

Ayy sizin şuu misafirlerrrrr bi gitselerde rahat etseniz

benim geçen oluşunda erken oldu ayın 25 idi şimdide belirtileri başladı yavaş yavaş.hafta sonu gelir hanımefendi

sırf merakımdan gıdıp denıycem ama 30dan asagısı olmaz ne kadar genıs kalıpta olsa en son rodıden yaz bası pantolon almıstım bol keısm ama bedenı kot bedenı gıbı deıl xl aldım sımdı bol gelıyo anca L olur ıste kotu bılmıyom ama ılk fırsatta denıycem alırmıyım bılmem cunku sadece haftasonları gıym eımkanım olur ıste yasak bıde ben ınce kot ıstıyom yazlık yanı bulamaıdm ıste tatıldeyken .kalın var zaten

kuru var gel vereyım ben sana mınık olanlardan ramazanda beypazrıan gıtmıstık görümceme ordan aldıydım tabıkı bıtmedı sürünüyo işte bıcok sey aldıgım ıcım keleği cok sevrım kız nası bılmezsın salatalıktan daha lezzetlıdır gecen markette gördümde demedım esıme cocuk gıbı bıktı benden herseye sulanıp alıyom sonra hangı bırını yıycegımı sasırıyom bazısı cöpe gidiyo günah oluyo kızıyom kendıme sonra onceden bu kadar deıldım stres mı atıyom ne gıda alısverısınde dedım eısme bundan sonra benle gıtme markete kendın al evın ıhtıyacını yoksa ben durduramıyom kendımı bunu cıdden hayata gecirmem lazım

olcak dediim ben okadar karın içeri popo dışarı
ben canım çeksede tane tane alıyorum hep.çok şükür herşey elimizin altında o yüzden eve doldurmanın manası yok. beypazarı kurusuna bayılırım bi paketi bitirdiğimi bilirim bi ara evde yapmaya niyetlendiydim diyet falan olunca kaldı öyle sonrada unuttum zaten şimdi hatırladım

kelek güzel ya evet salatalıkla kardeş gibi aslında ama aynı değil tabiki...
sahurdada yedim bitaneönce ank.da teyzemlerde vardı torununuelinde minik dedim küçük topmu bi baktım kelek hemen yedim bitane...
kuru yağlı galiba demi yani çok güzel ama bize güzel olmamalı kilo vermek isteyene:18:

aranızda hıc sımıt saraylarında satılan tahıllı sımıdı deneyen oldu mu :26:

şarkı da gelencelı bısı olsun ya ankaralı namıktan şişeler olabılüüüüüüü, teyy teeeey şişeleeeeeeeeeeeer ringo ringo şişeler

öyle bı sıkıldımmmmmm

haydı hep beraber bı sarkı soyleyelımmmmmm

eskıden ne cok müzik dinlerdim sımdı hıc vaktım olmuyor ıs yerınde bıkac kere kulaklıkla denedım rahat edemedım ben o sımıtlerden bı kere yemıstım ama ben almadım taa eskı ısımı yaparken öğrencim getirmişti azcıkta bayattı hatta bısey anlamamıstım ama hıc sımıt saraylarında dıkkatımı cekmedı sadece sandvıc olanından almıstım süperdi ıcı domates peynırlı olanlar var ya ama ekmegı büyüktü baya dıyete uygun deıl

canım bak sımıt sarayında var tahıllı sımıt dıye bı de tahıllı poğaçalar var, kahverengı bı dene, ben poğacayı deıl de sımıdı begendım uzıernde aycekırdeklerı fılan var guzel bısı

dileeeeeeeeeeeeeek sana bııs sorcam ben netten kkdan cıkınca araclardan gecmısı sıle basıyorum sılındı fılan dıye cıkıyo ama sonra bı yrden cıkarmı baska naıs gecmıs sılınıyoooo :26:

Canım ie 7 ise ki ben ie7 kullanıyorum.
araçlar/ internet seçenekleri/ sil ordaki bütün tıkları seçersen bütün bilgileri siler..

Canım ie 7 ise ki ben ie7 kullanıyorum.
araçlar/ internet seçenekleri/ sil ordaki bütün tıkları seçersen bütün bilgileri siler..

Eki Görüntüle 260248

tşkkurler dılekcım, ben de aynısını yapıyorum amayıne de emın olamadım :26:bılgısayarın ıcınden bı dosyalara gırınce bı lıstelr cıkıyodu nerelere gırıldıgıne ılıskın ordan da sılıyodur herlde bu temızleme, aay neyse burda silmem yeterlıyse sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…