tşkkurler dılekcım, ben de aynısını yapıyorum amayıne de emın olamadım :26:bılgısayarın ıcınden bı dosyalara gırınce bı lıstelr cıkıyodu nerelere gırıldıgıne ılıskın ordan da sılıyodur herlde bu temızleme, aay neyse burda silmem yeterlıyse sorun yok
ben hıc sılmıyorum yaa bılgısayardakı seylerı sılmıyo demı sadece nette gırıdgımız yerelrı mı sılıyo bende sıleyım o zaman:26:
ama sile tıklayınca bı suru madde cıkıyo ıstedıklerımızı ısaretlememız ıcın onlar ne hepsını mı ısaretlıycez
tıklahepsıne cnaım sadece gırılen sıtelerı ayzdıgın sıfrlerıfılan sılıyo dıye bılıyorum ben, tabı dılege teyıt ettır.. ben aksmaları cıkarken temızlıyorum hep bı kere..
ama sile tıklayınca bı suru madde cıkıyo ıstedıklerımızı ısaretlememız ıcın onlar ne hepsını mı ısaretlıycez
bız ıyıyız canım arada ugra bende özledım sende calısma hayatına baslayınca ıste boyle oluyo zaman fılan kalmıyo hep kosturmaca ıste bılgısayar olmasa bende gıremezdım yanı senı anlıyorum ve kolaylıklar dılıyorum görüşürüz kendıne ıyı bakslm cicillllerrrrrrrrrrr nasislin umarim herkes iyidir hic zamanim yok inanin ama sizi cook özledim diyet berbat sekilde gidiyo bilmiyorum nasil kendimi toparliyacagimi calistim geldim kizimla ilgilendim evi topla yemek yap cok yoruldum fazla zamanim yok o yuzden bi selam verip cikacam herkes kendine iyi baksin kizlar öpüldünüz.....
tıklahepsıne cnaım sadece gırılen sıtelerı ayzdıgın sıfrlerıfılan sılıyo dıye bılıyorum ben, tabı dılege teyıt ettır.. ben aksmaları cıkarken temızlıyorum hep bı kere..
Suzannnn Sana bahsettiğim yeni cici elbisemm :))
Nasıl kızlar ?? =))
Eki Görüntüle 260039
Eki Görüntüle 260040
Eki Görüntüle 260041
Eki Görüntüle 260038
merhabaa kızlarr dün internetim yoktu gelemdim..
bugünkü menümü yazayım yorum beklerimm
sabah
2 kk kadar beyaz peynir
4 dilim ince salam şu aç bitirler var ya onlardan
5 yeşil zeytin
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 fincan yeşilçay
3 tane yulaflı bisküvi
11 gibi yedim evi temizledim süpürdüm 3 gibi dışarı çıktım dışardaydımm birşey yiyemedim sadece su içtim
burger kingin önünde geçtim zor tuttum kendimi sadece bakmakla yetindim
akşam
1 porsiyon tonbalığı
kızlar çok teşekkür ederim şuanda da ablamın evinden yazıyorum pcdeki belgelerim herşeyim kutulmuş,ama hard disk değişmesi lazımmış 130 tl dediler,garanti daha bitmemiş şükürde onla bişeyler yapcaz,çünkü şuanda acayip sıkışığız,,beklediğimiz işlerde fos çıktıı,bugün daha geldi kağıt işkurdan,neymiş ayın 12sinde şu şu belgeleri getirin kuraya hak kazanın diyoo ve inanabiliyomusunuz bugün ayın 21i allahım sabır ver bukadar geç yollamaları doğrumu,,bizim hayatımızla oynuyolar,,zaten kağıt ordan 13ünde çıkmış burayada 21inde ulaşmış nasıl oluyosa 40dklık yol,,olmadı anlıycanız,,ona bağlamıştık ümidimizi oda yıkıldıı,napıcaz bilmem,hiç bişey bizden yana değil düzene girmiyo kötüleştikçe kötüleşiyo,neden ama ya neden...bunalımdayım valla napıcaz bilmem,, kendinize iyi bakın bakalım pcnin durumu yarın belli olucakk,,yine buraya gelir yazarım sizi özledim 1günde yaw,, hadi bye
valla fıstık gibi olmuşsun canım inanki fazlalıklarını göremiyorum,ne kadar güzel yakışmış güle güle giyy,,
geçmişe az bakabildim,beni soranlara dua edenlere çok sağolun diyorum ,inşallah görüşücez gene hepinizi seviyorum bay bay
bu ara 16 den sonra yersem protein yemeye dikkat ediyorum birde böyle deniycem :26:
Şeker bana fazla değil ama cısslardan yemişsin gibi geldi..
Bu sabah tartıldım bayagı bi artıdayım ama wc problemim var iki gündür ondan da olabilir.
500 gr fazlayım bakalım yarın bide tartılam..
hadi ceksene
Teşekkür ederim canım fazlalıklar toto ve göbektee totomun resmini çekcem bigün kalcan böylee
Papatyacım bu da hırkasız olanlar onları da çekmştim
Eki Görüntüle 260137
Eki Görüntüle 260138
Eki Görüntüle 260136
canim benim iyisindir umarimslm cicillllerrrrrrrrrrr nasislin umarim herkes iyidir hic zamanim yok inanin ama sizi cook özledim diyet berbat sekilde gidiyo bilmiyorum nasil kendimi toparliyacagimi calistim geldim kizimla ilgilendim evi topla yemek yap cok yoruldum fazla zamanim yok o yuzden bi selam verip cikacam herkes kendine iyi baksin kizlar öpüldünüz.....
hayirdir isallah canim :26:ben kacaaaaaaaaar, herkese ıyı aksmalar sınır kupuyum şu anda aslında ama sakin olcam, huh huh huuuhh nefes 1-2 nefes 1-2
kızlar çok teşekkür ederim şuanda da ablamın evinden yazıyorum pcdeki belgelerim herşeyim kutulmuş,ama hard disk değişmesi lazımmış 130 tl dediler,garanti daha bitmemiş şükürde onla bişeyler yapcaz,çünkü şuanda acayip sıkışığız,,beklediğimiz işlerde fos çıktıı,bugün daha geldi kağıt işkurdan,neymiş ayın 12sinde şu şu belgeleri getirin kuraya hak kazanın diyoo ve inanabiliyomusunuz bugün ayın 21i allahım sabır ver bukadar geç yollamaları doğrumu,,bizim hayatımızla oynuyolar,,zaten kağıt ordan 13ünde çıkmış burayada 21inde ulaşmış nasıl oluyosa 40dklık yol,,olmadı anlıycanız,,ona bağlamıştık ümidimizi oda yıkıldıı,napıcaz bilmem,hiç bişey bizden yana değil düzene girmiyo kötüleştikçe kötüleşiyo,neden ama ya neden...bunalımdayım valla napıcaz bilmem,, kendinize iyi bakın bakalım pcnin durumu yarın belli olucakk,,yine buraya gelir yazarım sizi özledim 1günde yaw,, hadi bye
valla fıstık gibi olmuşsun canım inanki fazlalıklarını göremiyorum,ne kadar güzel yakışmış güle güle giyy,,
geçmişe az bakabildim,beni soranlara dua edenlere çok sağolun diyorum ,inşallah görüşücez gene hepinizi seviyorum bay bay
Yulaflı bisküvi işe yaradımı şeker
Menün güzel tebrik ettim.
Ton balığını sade mi yedin? Salatasını yapsaymışsın keşkee
teşekkürler cnm iyi olmaya çalışıyorum..bugün yine iş başvurularının peşinden koştum hiçbişeyin olacaqı yok bunu anladım...düzenim yeni yeni oturmaya başlamıştıki bugün oruca niyetlendim kilo vermem durdu anlıcaqın...ve ilk günümdü 5 günüm daha var...inşallah bitince tekrardan başlıcam..iyi olmaya çalışyorum..sen nasılsınn fıstıkk
tatiller bitti okul maratonları başlaıd düzenin oturmuştur artık....
bende çocuk yok ama tatilden bunalmıştım yani özel tatil hiç olmadı şöyle başbaşa
ama bana gelenler oldu buyaz annemler osnra kızkardeşim eşiyle...
benim gitmelerim ..eşimin kursları ramazna ,bayram enson yine eşimin ankara kursu derken git gel yorucu oldu valla...evim evim güzel evim..
.düzenim oldu..bari evde başbaşayız
eşim okula gider ben evdeyim işte bide ders alacağım birini, bulsam çok güzel kuran okuyan biri olmalı....yeterlilik belgesini busene almam iyi olucak lazım ve şarttt
yani çanta hazırla çanta boşalt yordu beni evde kirli bişey kalmasın,bide ben evden çıkarken baya temzilik yaparım nolurnolmaz diye anam ağalr yani yola çıkarkennn
Menücağzımmm
Sabah:
Yok
Öğlen:
Domatesli çabuk çorba
Ara:
1 bardak yeşilçay
Çıbık kraker
Akşam:
1 dilim pasta
2 bardak şekersiz çay
1 tabak yogurt
3 litre su
yok canım ya yaramadı yeşilçaya bandırdım yedim.. az önce bir brdak maydonzlu form çay içtim yatarken bir bardak daha iççem bakalım o yarıcak mı acaba bendemi bir sorun var ya çalışmıyor bağırsaklarım galiba hiç
çok teşekkürler evet canım sade yedim salata yapmak işime gelmedi çok yoruldum da hemen ton balığını döktüm tabağa yedim..
bu arada elbiseli fotoğraflarını gördüm süper yakışmış yaa çok beğendim maşallah
ben ne zaman öyle olucam acaba ya kilo veriyorum ama göbek hala orda
bu ara 16 den sonra yersem protein yemeye dikkat ediyorum birde böyle deniycem :26:
hadi ceksene
kollarinda fazlalik kalmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?