70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben hıc sılmıyorum yaa bılgısayardakı seylerı sılmıyo demı sadece nette gırıdgımız yerelrı mı sılıyo bende sıleyım o zaman:26:

ccleaner programı var onu mu diyosun o da iyi :))

ama sile tıklayınca bı suru madde cıkıyo ıstedıklerımızı ısaretlememız ıcın onlar ne hepsını mı ısaretlıycez

slm cicillllerrrrrrrrrrr nasislin umarim herkes iyidir hic zamanim yok inanin ama sizi cook özledim diyet berbat sekilde gidiyo bilmiyorum nasil kendimi toparliyacagimi calistim geldim kizimla ilgilendim evi topla yemek yap cok yoruldum fazla zamanim yok o yuzden bi selam verip cikacam herkes kendine iyi baksin kizlar öpüldünüz.....

Bu haftadan sonra önümüzde ki hafta sabah aksam yürüyüşe çıkacağım, yeme-içmemi de kontorl altına alayımmm, sevinçli haberlerimi sizinle paylaşmakl istiyorummmmmm

ama sile tıklayınca bı suru madde cıkıyo ıstedıklerımızı ısaretlememız ıcın onlar ne hepsını mı ısaretlıycez

tıklahepsıne cnaım sadece gırılen sıtelerı ayzdıgın sıfrlerıfılan sılıyo dıye bılıyorum ben, tabı dılege teyıt ettır.. ben aksmaları cıkarken temızlıyorum hep bı kere..

tıklahepsıne cnaım sadece gırılen sıtelerı ayzdıgın sıfrlerıfılan sılıyo dıye bılıyorum ben, tabı dılege teyıt ettır.. ben aksmaları cıkarken temızlıyorum hep bı kere..

İe ile ilgili olanları seçmeniz yeter kısçeler..
Mozilla kullananlarda uygulamalarda mozillayla ilgile seçenekleri seçecek.

bız ıyıyız canım arada ugra bende özledım sende calısma hayatına baslayınca ıste boyle oluyo zaman fılan kalmıyo hep kosturmaca ıste bılgısayar olmasa bende gıremezdım yanı senı anlıyorum ve kolaylıklar dılıyorum görüşürüz kendıne ıyı bak

anladım canım saol

merhabaa kızlarr dün internetim yoktu gelemdim..
bugünkü menümü yazayım yorum beklerimm
sabah
2 kk kadar beyaz peynir
4 dilim ince salam şu aç bitirler var ya onlardan
5 yeşil zeytin
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 fincan yeşilçay
3 tane yulaflı bisküvi
11 gibi yedim evi temizledim süpürdüm 3 gibi dışarı çıktım dışardaydımm birşey yiyemedim sadece su içtim
burger kingin önünde geçtim zor tuttum kendimi sadece bakmakla yetindim
akşam
1 porsiyon tonbalığı

kızlar çok teşekkür ederim şuanda da ablamın evinden yazıyorum pcdeki belgelerim herşeyim kutulmuş,ama hard disk değişmesi lazımmış 130 tl dediler,garanti daha bitmemiş şükürde onla bişeyler yapcaz,çünkü şuanda acayip sıkışığız,,beklediğimiz işlerde fos çıktıı,bugün daha geldi kağıt işkurdan,neymiş ayın 12sinde şu şu belgeleri getirin kuraya hak kazanın diyoo ve inanabiliyomusunuz bugün ayın 21i allahım sabır ver bukadar geç yollamaları doğrumu,,bizim hayatımızla oynuyolar,,zaten kağıt ordan 13ünde çıkmış burayada 21inde ulaşmış nasıl oluyosa 40dklık yol,,olmadı anlıycanız,,ona bağlamıştık ümidimizi oda yıkıldıı,napıcaz bilmem,hiç bişey bizden yana değil düzene girmiyo kötüleştikçe kötüleşiyo,neden ama ya neden...bunalımdayım valla napıcaz bilmem,,kendinize iyi bakın bakalım pcnin durumu yarın belli olucakk,,yine buraya gelir yazarım sizi özledim 1günde yaw,,hadi bye

valla fıstık gibi olmuşsun canım inanki fazlalıklarını göremiyorum,ne kadar güzel yakışmış güle güle giyy,,

geçmişe az bakabildim,beni soranlara dua edenlere çok sağolun diyorum ,inşallah görüşücez gene hepinizi seviyorum bay bay

Yulaflı bisküvi işe yaradımı şeker
Menün güzel tebrik ettim.
Ton balığını sade mi yedin? Salatasını yapsaymışsın keşkee

Şekeriimmm belgelerinin kurtulduğuna sevindimmm
Önemli olan onlardı zaten.. İş olayına üzüldüm ama her şerde vardır bi hayırr Allah tan umut kesilmez canım.

Ben kendimi acaip tombik hissediyorum.
Şimdi tartıldım 74 ü gördüm
Tamam çokta yemedim bugün ama ne biliyim off off canım sıkkın:2:
Öpüyorum seni en kısa zamanda aramıza gel bakalım

Şeker bana fazla değil ama cısslardan yemişsin gibi geldi..
Bu sabah tartıldım bayagı bi artıdayım ama wc problemim var iki gündür ondan da olabilir.
500 gr fazlayım bakalım yarın bide tartılam..
bu ara 16 den sonra yersem protein yemeye dikkat ediyorum birde böyle deniycem :26:

Teşekkür ederim canım fazlalıklar toto ve göbektee totomun resmini çekcem bigün kalcan böylee
hadi ceksene

kollarinda fazlalik kalmamis

canim benim iyisindir umarim

ben kacaaaaaaaaar, herkese ıyı aksmalar sınır kupuyum şu anda aslında ama sakin olcam, huh huh huuuhh nefes 1-2 nefes 1-2
hayirdir isallah canim :26:

ay delü kiz ben seni cok özledim biran önce gel olurmu

Yulaflı bisküvi işe yaradımı şeker
Menün güzel tebrik ettim.
Ton balığını sade mi yedin? Salatasını yapsaymışsın keşkee

yok canım ya yaramadı yeşilçaya bandırdım yedim.. az önce bir brdak maydonzlu form çay içtim yatarken bir bardak daha iççem bakalım o yarıcak mı acaba bendemi bir sorun var ya çalışmıyor bağırsaklarım galiba hiç
çok teşekkürler evet canım sade yedim salata yapmak işime gelmedi çok yoruldum da hemen ton balığını döktüm tabağa yedim..
bu arada elbiseli fotoğraflarını gördüm süper yakışmış yaa çok beğendim maşallah
ben ne zaman öyle olucam acaba ya kilo veriyorum ama göbek hala orda

teşekkürler cnm iyi olmaya çalışıyorum..bugün yine iş başvurularının peşinden koştum hiçbişeyin olacaqı yok bunu anladım...düzenim yeni yeni oturmaya başlamıştıki bugün oruca niyetlendim kilo vermem durdu anlıcaqın...ve ilk günümdü 5 günüm daha var...inşallah bitince tekrardan başlıcam..
mülakatında başarılar dilerim inşallah geçersin cnm...

tuqbacım msndede söyledim resimlerin kurtarılmasına çok sevindim...iş mevzusuna gelince GERÇEKTEN çok üzüldüm...bunun nedemek olduqunu inan çok iyi biliyorum..Rabbim en kısa zamanda eşine çok iyi ve bol kazançlı bir iş versin...o erkek..evini geçirdirmek zorunda...dualarımız ilk önce evini geçindirecek olanlaradır..

iyiakşamlar arkadaşlar...,başım çok aqrıyor hatta miqren tetikliyor kalkıp ilacımı içmeliyim..azarsa ilaçta fayda etmez...oruçtanmıdır iş bulamadıqım için moralim bozuk ondanmıdır bilmiyorum tatsızım...ve üşüyorum...evde şortla geziyorum bütün gün sanırım yaz bitti ve eşofmanımı giydim ayaqımada çorap....üşümem geçti ama başımın aqrısı çoqalarak devam ediyor...muazzezden bana geçti sanırım

kizlar bildiginiz gibi bende arada unutkanlik var hep sürekli stress altindayim dedim herhalde herseyi kafaya taka taka oluyor yengem birsey sordu sakayla karisik dedim yenge bende unutkanlik var bilmiyorum diye dedi ozaman b12 vitamini eksikli vardir diye :26:
birde dedi bilgisayarin yanina kaktus koy o radyasyonlari cekiyormus yani aliyormus :26:

Menücağzımmm

Sabah:
Yok

Öğlen:
Domatesli çabuk çorba

Ara:
1 bardak yeşilçay
Çıbık kraker

Akşam:

1 dilim pasta
2 bardak şekersiz çay
1 tabak yogurt

3 litre su

pasta ve yoğurt ikilisi pek uzak geldi ama bana göre menün gayet güzel canım..çubuk krakeri görünce aklıma geldi bugün dokturumu izledm şu form çubuk krakerler var ya onların 2 paketi 1 dilim pastaya denk geliyormuş yada 2.5 dilim beyaz ekmeğe

Yok canım hala tosunum maalesef...
Maydanozlu form çayı işe yarıyor bende bide onu dene bakalım ins faydasını görürsün..

bu ara 16 den sonra yersem protein yemeye dikkat ediyorum birde böyle deniycem :26:

hadi ceksene
kollarinda fazlalik kalmamis

Suzan ya canım sıkkın hala aynı rakamda daha da fazlasını görüyorum ne yapcam ben
Resimleri ekledim ama resimde mi zayıf cıkıyorum acaba tartıdaki rakam hic öyle demiyor.
Bi hevesle tartılıyorum hepsi fos çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…