70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın fıstıklar hepinize,günlerden sonra bugün bomba gibiyim,faranjitti,baş ağrısıysı,regldi,beni mahvetti,ama bugün çok daha iyi hissediyorum kendimi,çok şükür hepsini atlattım,erkenden kalktım,saçlarımı düzleştirdim,makyajımı yaptım,(günlerdir ruh gibi dolaşıyodum)çıktım evden işe geldim ve hemen kahvaltımı yaptım
bir kase nestle müsli,lıght sütle tabi
şimdi çok daha iyi hissediyorum kendimi
çayımıda yapıyım dahada iyi olayım,hepimiz iyi olalım moralimizi yüksek tutalım
öpüldünüz hepiniz.

günaydın kızlar hepinize iyi sabahlar
yoğunluktan buraya uğrayamıyorum ama uğramak lazım iyice yemeye başladım kilo alcam bu gidişle birde acayip bir şişlik var anlamadım bu işi
bu arada kızlar bu bağırsak çalıştıran çayı kullanan bir anlatsın işe yarıyormu diye :)
birde metabolizma hızlandırıcı çayı kullananları bir faydasını gördümğ ben farkedemedimde
sabah ve akşam içiyorum :)

Kızlar günaydın dün akşam yarım tabak melemen iki dlim normal ekmek 2-3 tane kuru pasta yedim arkadaşın d.günüydü. Eve gidince 10 dk spor yaptım. 6 dk si step aletinde o baya yoruyor beni. Bu sabah ta evden işe yürüyerek geldim 35 dk yürüdüm. Geldim kepekli ekmek kalmamıştı normal ekmekle ince iki dilim arasına tost yaptım yağsız 3 zeytin çok küçükte helva parçası yedim..

günaydın ben geldim dün bir konuda yardım istedim aşagıya yapılan ticker konusunda ne else nede sevil yardım etmedi bana çok moralim bozuldu
dün akşam kocacım çorba istedi mantar çorbası yaptım ona bogazı felan acıyo die kıyamadım bende 2 kase içtim yanına sıcacık pide almıştı ucundan tırtıkladım tırtıkladım derken sanırım 2 dilim yedim ama napim çok tazeydi birde dün akşam banyo yapınca çok yorgun hissettim kendimi ve direk yattım spor da yapamadım
bugun hemen toparlaım ama kendimi sabah yumurta 1 dilim ekmek ve şekersiz çay şimdide 2 bardak sıcak limonlu su içtim bakalım öglene ne çıkacak menüde:))))

günaydın canım bende o yazıları okudum şimdi araştırıyorum bende yapamadım senağlama

melankolicim kusura bakma tatlım ya ben çıkmıştım sen onları yazdığında görmedim
sonra geldim sen yoktun güzelim
tickerı hazırladıktan sonra altta ilk kutudaki http ile başlayan kısmı al ama sonundaki kısmını yapıştırma

selam bayanlar
ben de 3 gündür diyetteyim.. beni de aranıza alır mısınız :1rolleyes:
umarım en kısa zamanda 69-60 kilo topiğine transfer oluruz kaydirigubbakcemile

bir sürü yöntem uyguluyorum, bakalım işe yarayacaklar mı cokacimcoook

size daha önce yazmıştım adetim çok az oluyor diye söktürücü bir iğne adı dipro diye 2 gündür bütün bir mersini aradım yok ilaç depolarına kadar sordurdum piyasada yok buda benim şansım bu ay rahatlarım iğneyi vurdurunca daha çok kilo veririm diye sevinmiştim kursağımda kaldı valla :1no2:

hoşgeldin neler yaptığını bizlerle paylaş burda herkez birbirine detek olmaya paylaşmaya çalışıyoruz haftaya cumaya 10 nisan kilo bildirimde bulunacağız aslında her pazartesi yapıyorduk şimdi değiştirdik

cnm tıckerı yaptıktan snra altta ılk kutucaktakı yazının ıkıncı sırasından baslıyosun htple baslıoyosun sonuna kadar ama sondakı url kısmını almıyosun

canım ben sabahları elma sirkesi ve bal karıştırıp içiyorum. bu kendimi bildim bileli olan wc sorunumu hallediyor. sonra günde 2 sarmısak (bütün halde) yutuyorum. bu da enerji veriyor ve ben inceltmeye etkisi olduguna da inanıyorum. hmm günde 5 bardak yeşil çay. henüz şekersize alışamadım ama tatlandırıcı atıyorum 1 tane. 2.5 litre de su içiyorum. canım tatlı isteyince türk kahvesi yapıyorum hemen geçiyor.

aslında ben gecen kış hedef kiloma indim ama bel fıtıgı sorunum oldu hep yatmak zorunda kaldım. yatmak da işe yaramadı ameliyat oldum. bu sefer 2 hafta sürekli yattım. şimdi çok iyiyim ama bunlar bana yine kilo olarak yine geri döndü.

hedef kiloma da bunları yaparak inmiştim :)

havalar biraz daha güzelleşsin, şöyle 1-2 hafta sonra sabahları yürüyüşe çıkıcam inşallah. şimdi çıkamıyorum burası kütahya sert havası. buralı değilim, hasta olunca çorba yapanım olmuyor malesef :bbo: o yüzden de elimden geldiğince koruyorum kendimi..

yarın da çıkıp sandaloz sakızı alıcam. onu da deneyeyim bakalım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…