kizlar bildiginiz gibi bende arada unutkanlik var hep sürekli stress altindayim dedim herhalde herseyi kafaya taka taka oluyor yengem birsey sordu sakayla karisik dedim yenge bende unutkanlik var bilmiyorum diye dedi ozaman b12 vitamini eksikli vardir diye :26:
birde dedi bilgisayarin yanina kaktus koy o radyasyonlari cekiyormus yani aliyormus :26:
Yok canım hala tosunum maalesef...
Maydanozlu form çayı işe yarıyor bende bide onu dene bakalım ins faydasını görürsün..
öyle gözükmüyorsun ama cnm ya gerçkten.. inşallah bunda görürüm faydasını ya yoksa ağrıdan ölcem heralde
Suzan ya canım sıkkın hala aynı rakamda daha da fazlasını görüyorum ne yapcam ben
Resimleri ekledim ama resimde mi zayıf cıkıyorum acaba tartıdaki rakam hic öyle demiyor.
Bi hevesle tartılıyorum hepsi fos çıkıyo
iyiakşamlar arkadaşlar...,başım çok aqrıyor hatta miqren tetikliyor kalkıp ilacımı içmeliyim..azarsa ilaçta fayda etmez...oruçtanmıdır iş bulamadıqım için moralim bozuk ondanmıdır bilmiyorum tatsızım...ve üşüyorum...evde şortla geziyorum bütün gün sanırım yaz bitti ve eşofmanımı giydim ayaqımada çorap....üşümem geçti ama başımın aqrısı çoqalarak devam ediyor...muazzezden bana geçti sanırım
hem uykum var hem daha namaz kılmadım hemde sahura kalkıcam...hadi bana çuff çufffffsizlerede iyigeceler kızlar
kizlar bildiginiz gibi bende arada unutkanlik var hep sürekli stress altindayim dedim herhalde herseyi kafaya taka taka oluyor yengem birsey sordu sakayla karisik dedim yenge bende unutkanlik var bilmiyorum diye dedi ozaman b12 vitamini eksikli vardir diye :26:
birde dedi bilgisayarin yanina kaktus koy o radyasyonlari cekiyormus yani aliyormus :26:
pasta ve yoğurt ikilisi pek uzak geldiama bana göre menün gayet güzel canım..çubuk krakeri görünce aklıma geldi bugün dokturumu izledm şu form çubuk krakerler var ya onların 2 paketi 1 dilim pastaya denk geliyormuş yada 2.5 dilim beyaz ekmeğe
cnm sen tartıda fazla gözüküyorsun ama fotolarda göründüğü kadarıyla hiçte öyle fazlalağın yok benimki tam tersi tartıda az çıkıyorum ama görüntüm çok kötü
Yok canım hala tosunum maalesef...
Maydanozlu form çayı işe yarıyor bende bide onu dene bakalım ins faydasını görürsün..
Suzan ya canım sıkkın hala aynı rakamda daha da fazlasını görüyorum ne yapcam ben
Resimleri ekledim ama resimde mi zayıf cıkıyorum acaba tartıdaki rakam hic öyle demiyor.
Bi hevesle tartılıyorum hepsi fos çıkıyo
cok sagol canim google den baktim burda da varmis koluevet cnm b12 eksikliqi unutkanlık ve el/ayak parmaklarında uyuşukluk yapar..ancak eczanelerde satılan b12lerde kimyasal maddeler var...ben amwayden alıyorum...tamamen saf bitkilerden oluşuyor..bundan dolayıda fiyatı biraz farklı...denemek istersen tavsiye ederim...
Kaktüs olayı gerçek şekerim bulundurmnda fayda var dicem de heryerde radyasyon artık..
Bide dr a gitmen en mantıklısı unutkanlık için nettende bi araştır bakalım..
Hmm çıbık da haram oldu yani bana
Arkadaşın dogum günüydü şekerim işten direkt avm ye geçtim.
Pasta yedim eve geldim demin açtım bi kase yogurdu götürdüm.
Tartıda 1 kg fazla görmek canımı sıktı..
aslinda benim ki de sIkkIn ama bir umut cumayi bekliyorumeyer fazla cikarsam baska yöntem deniycem sana da söylerim
sagol hayatim yarin kaktus alayim baktim yanimdaki isarkadasi kadin rahat vermiyo firlatirim ona dogru
tamam canim bir de doktor dan kan tahlili yaptirayim cikar herhalde
Kaktüs olayı gerçek şekerim bulundurmnda fayda var dicem de heryerde radyasyon artık..
Bide dr a gitmen en mantıklısı unutkanlık için nettende bi araştır bakalım..
Hmm çıbık da haram oldu yani bana
Arkadaşın dogum günüydü şekerim işten direkt avm ye geçtim.
Pasta yedim eve geldim demin açtım bi kase yogurdu götürdüm.
Tartıda 1 kg fazla görmek canımı sıktı..
Ben eski yöntemime dönecem diye korkuyorum hiçbişi yemicem o olcekk
Mantıklı fırlatmaAammaannn boşverrr heryerde var uuyuz tipler napcan kabullenmekten başka şansımız yok ki
öyle olurmu hicbenim öbür isarkadas biz 26 kadin büro da calisiyoruz dolu kadin var yani
25 kilo vermis sabah yemis öglen yemek yemis aksam da bir tane meyvayla kapatmis cani birsey cektimi öglen isyerine getirmis yemis
aksam da baktik tutamiyoruz bogazimisi protein agirlikli yeriz 1 tane haslanmis yumurta veya peynir :26: kötü fikir mi :26:
valla öyle canım diyet diye alıyoruz ama kaç kaloriler hepsi.. badem yiyin dedi cnm doktor birde ara öğün olarak yerseniz 17tane yiyebilirsiniz dedi öğlen yicekseniz 50 tane yiyebilirsiniz dedi birde yoğurt tarifi verdiler hemen onuda söyleyeyim
3 4 kaşık yoğurt 1 2 dilim ananas yarım kivi 16 17 adet badem limon suyu nane
isterseniz çok az muzda koyabilirsiniz dedi..bir öğün olarak yiyebilirsniz bunu dedi hemde metabolizmayı hızlandırıyormuş..
sıkma canını tatlım ya ben az gösteriyorumda noluyor şişko gösteriyorum hala
İyi fikir hayatımda ben sıkıldım sanırım bu diyet olayından da kendimden de ..
Bi bunalım haller var gene bende..
Sanki hep böyle kalıcam.
Hergün bugün yeni birgün diye başlıyorum ama sonunu iğrenç bitiriyorum.
Bugünde oldugu gibi..
Pasta yedim gene
Nefret ediyorum kendimden
Ananasla kilo verenleri okumuştum canım. Yağ yaktırıp metabolizmayı mı ne çalıştırıyordu.
cok sIkma canim kendini masallah 10 kilo vermissin demek isteyince oluyornekadar seviniyorsun ne güzel deyisiklik yasamissin:87: o tonton fotoyu cantana koy hayatim bende öyle yapayim baktik icimizdeki kurt harekette geciyor gizlice bakalim geri böyle olmak istiyormuyyuz diye belki ozaman iki kere düsünürüz :44:yagli seyleri yememeyi haftada 1 kere yiyebiliriz de ama ben mesela bi koyuverdimmi devami geliyor
İyi fikir hayatımda ben sıkıldım sanırım bu diyet olayından da kendimden de ..
Bi bunalım haller var gene bende..
Sanki hep böyle kalıcam.
Hergün bugün yeni birgün diye başlıyorum ama sonunu iğrenç bitiriyorum.
Bugünde oldugu gibi..
Pasta yedim gene
Nefret ediyorum kendimden
Ananasla kilo verenleri okumuştum canım. Yağ yaktırıp metabolizmayı mı ne çalıştırıyordu.
bilmiyorum canm valla hiç duymadım öyleyse yerim yani çok severim ananası
bu arada resim eklemeye çalıştım ama oldumu bilmiyorum :44:
Yarın sakın etli pilav falan yeme cuma tartılcaz. Ben kg aldım sen alma bari..
Boyun kaç şeker senin??
Bacaklar normalde toto var seninde..
Kaç kiloydun şimdi??
bilmiyorum canm valla hiç duymadım öyleyse yerim yani çok severim ananası
bu arada resim eklemeye çalıştım ama oldumu bilmiyorum :44:
ay benim almadigimi kim söyledi 74 küsür görüyorum kac günden beri ama bugün baktim 73.8 din
sen ne yemegi düsünüyom bakim yarin bi söyle ben bakayim bi
kiz aslinda ben diyetisyen bile olabilirimokadar okudum internetden ama uygulamaya gelince homini girtlak götürüyorum dilek cim sen yüzme biliyonmu :26:
1.70 falan cnm boy ama bacaklar kısao totodan bir kurtulsam zatenn
bu sabah 72 çıktım tatlım
Aynen şeker çogu diyetisyenin makalelerini de okudum.
Neler ne zaman yenceğini nelerin kaç cal oldugunu falan biliorum ama uygulama yok.
Evet yüzme biliyorum şeker.
Ne güzel seninde boy uzun..
Bi ben bodurum sanırım.. Toton bi gözüme çarptı onun dısında rahatsız bi görüntün yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?