70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet cnm b12 eksikliqi unutkanlık ve el/ayak parmaklarında uyuşukluk yapar..ancak eczanelerde satılan b12lerde kimyasal maddeler var...ben amwayden alıyorum...tamamen saf bitkilerden oluşuyor..bundan dolayıda fiyatı biraz farklı...denemek istersen tavsiye ederim...

cnm sen tartıda fazla gözüküyorsun ama fotolarda göründüğü kadarıyla hiçte öyle fazlalağın yok benimki tam tersi tartıda az çıkıyorum ama görüntüm çok kötü

hem uykum var hem daha namaz kılmadım hemde sahura kalkıcam...hadi bana çuff çufffff sizlerede iyigeceler kızlar

iyi geceler canim bence herseyi kafaya takdikca kafa agrisi yapiyor bende is den geldim bir saat uzandim kafam catliyor sandim isallah gecer canim bir de benim yeni is arkadasi var 2-3 ay dan beri kadin 50 yasinda ama türklere karsi antipatisi var hep igneleyci laflar sokup duruyor dayaniyorum napim bende savunmaya geciyorum ama kadin cok kurnaz hemen geri cevap veriyo bugün ben öylen türkmarketi var burda oraya gitcekdim beni kiskirtmaya calisiyo türk domuz satiyomu alsana bana diye yarabbi sabir diyorum ama artik beynim cok yoruldu birde is yerinde ugrasiyorum isallah sen is buldugunda güzel bir yer tek gelir allah bizi fesat insanlarla karsi karsiya birakmasin kuyu kazan insanlardan uzak tutsun...

Kaktüs olayı gerçek şekerim bulundurmnda fayda var dicem de heryerde radyasyon artık..
Bide dr a gitmen en mantıklısı unutkanlık için nettende bi araştır bakalım..

Hmm çıbık da haram oldu yani bana
Arkadaşın dogum günüydü şekerim işten direkt avm ye geçtim.
Pasta yedim eve geldim demin açtım bi kase yogurdu götürdüm.
Tartıda 1 kg fazla görmek canımı sıktı..

cnm sen tartıda fazla gözüküyorsun ama fotolarda göründüğü kadarıyla hiçte öyle fazlalağın yok benimki tam tersi tartıda az çıkıyorum ama görüntüm çok kötü

Sende koysana resimlerini insan kendine göre şişman gelebiliyor çünkü.
BBiz görelim bide öyle yorumlayalım..
Bak bende şişkoyum diyorum ama fotoda o kadar değil diyorsun.

aslinda benim ki de sIkkIn ama bir umut cumayi bekliyorum eyer fazla cikarsam baska yöntem deniycem sana da söylerim

cok sagol canim google den baktim burda da varmis kolu benim babamin tarafinda yaygin babaannem dedem babamin amcasi ben daha 30 yasindayim simdi den beni yokluyormu ki kocam da beni deli etti gecen birsey ariyoruz senin gelecegin de babaannen gibi dedi ve bu aralar cok sIkLasmaya basladi

sagol hayatim yarin kaktus alayim baktim yanimdaki isarkadasi kadin rahat vermiyo firlatirim ona dogru
tamam canim bir de doktor dan kan tahlili yaptirayim cikar herhalde

Ben eski yöntemime dönecem diye korkuyorum hiçbişi yemicem o olcekk
Mantıklı fırlatma Aammaannn boşverrr heryerde var uuyuz tipler napcan kabullenmekten başka şansımız yok ki

valla öyle canım diyet diye alıyoruz ama kaç kaloriler hepsi.. badem yiyin dedi cnm doktor birde ara öğün olarak yerseniz 17tane yiyebilirsiniz dedi öğlen yicekseniz 50 tane yiyebilirsiniz dedi birde yoğurt tarifi verdiler hemen onuda söyleyeyim
3 4 kaşık yoğurt 1 2 dilim ananas yarım kivi 16 17 adet badem limon suyu nane
isterseniz çok az muzda koyabilirsiniz dedi..bir öğün olarak yiyebilirsniz bunu dedi hemde metabolizmayı hızlandırıyormuş..
sıkma canını tatlım ya ben az gösteriyorumda noluyor şişko gösteriyorum hala

Ben eski yöntemime dönecem diye korkuyorum hiçbişi yemicem o olcekk
Mantıklı fırlatma Aammaannn boşverrr heryerde var uuyuz tipler napcan kabullenmekten başka şansımız yok ki

öyle olurmu hic benim öbür isarkadas biz 26 kadin büro da calisiyoruz dolu kadin var yani
25 kilo vermis sabah yemis öglen yemek yemis aksam da bir tane meyvayla kapatmis cani birsey cektimi öglen isyerine getirmis yemis
aksam da baktik tutamiyoruz bogazimisi protein agirlikli yeriz 1 tane haslanmis yumurta veya peynir :26: kötü fikir mi :26:

İyi fikir hayatımda ben sıkıldım sanırım bu diyet olayından da kendimden de ..
Bi bunalım haller var gene bende..
Sanki hep böyle kalıcam.
Hergün bugün yeni birgün diye başlıyorum ama sonunu iğrenç bitiriyorum.
Bugünde oldugu gibi..
Pasta yedim gene
Nefret ediyorum kendimden

Ananasla kilo verenleri okumuştum canım. Yağ yaktırıp metabolizmayı mı ne çalıştırıyordu.

cok sIkma canim kendini masallah 10 kilo vermissin demek isteyince oluyor nekadar seviniyorsun ne güzel deyisiklik yasamissin:87: o tonton fotoyu cantana koy hayatim bende öyle yapayim baktik icimizdeki kurt harekette geciyor gizlice bakalim geri böyle olmak istiyormuyyuz diye belki ozaman iki kere düsünürüz :44:yagli seyleri yememeyi haftada 1 kere yiyebiliriz de ama ben mesela bi koyuverdimmi devami geliyor

Yarın sakın etli pilav falan yeme cuma tartılcaz. Ben kg aldım sen alma bari..

bilmiyorum canm valla hiç duymadım öyleyse yerim yani çok severim ananası
bu arada resim eklemeye çalıştım ama oldumu bilmiyorum :44:

Yarın sakın etli pilav falan yeme cuma tartılcaz. Ben kg aldım sen alma bari..

ay benim almadigimi kim söyledi 74 küsür görüyorum kac günden beri ama bugün baktim 73.8 din
sen ne yemegi düsünüyom bakim yarin bi söyle ben bakayim bi
kiz aslinda ben diyetisyen bile olabilirim okadar okudum internetden ama uygulamaya gelince homini girtlak götürüyorum dilek cim sen yüzme biliyonmu :26:

bilmiyorum canm valla hiç duymadım öyleyse yerim yani çok severim ananası
bu arada resim eklemeye çalıştım ama oldumu bilmiyorum :44:

kizlar iyi fikir ben bi ara ac karnina bi bardak 100% lik ananas suyu iciyordum kim yapiyo dediler sibel can din herhalde :26:
baya da faydasini görmüsdüm ama sekersiz olcak

bu sefer kafaya koydum artik zayifliycam sadece söz de kalmiycak pes etmek yok bu yola bas koyduk beraber verecez ona göre

Aynen şeker çogu diyetisyenin makalelerini de okudum.
Neler ne zaman yenceğini nelerin kaç cal oldugunu falan biliorum ama uygulama yok.
Evet yüzme biliyorum şeker.

1.70 falan cnm boy ama bacaklar kısa o totodan bir kurtulsam zatenn
bu sabah 72 çıktım tatlım

Ne güzel seninde boy uzun..
Bi ben bodurum sanırım.. Toton bi gözüme çarptı onun dısında rahatsız bi görüntün yok bence

benim kücük cocuk var 1 ay yazilmisdim bi daha da gitemedim fistik sen genc sin mesela burda havuzlar var kesin türkiyede de vardir yaz kis gidebilecegin yüzme en cok kalori yakan spor hem zevkli ben tek de giderim de vaktim olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…