70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar iyi fikir ben bi ara ac karnina bi bardak 100% lik ananas suyu iciyordum kim yapiyo dediler sibel can din herhalde :26:
baya da faydasini görmüsdüm ama sekersiz olcak
denerdim ama çok zor canım maerketler görürsem belki hazır alırım şekersizlerinden

bende kendimi kısa görüyorum ama canım ya zaten o direkt göze çarpıyor o kadar kocaman ki

denerdim ama çok zor canım maerketler görürsem belki hazır alırım şekersizlerinden

bende kendimi kısa görüyorum ama canım ya zaten o direkt göze çarpıyor o kadar kocaman ki

niye zor canim :26: yada kahvalti da yiyin isterseniz tabii :26: yarim saat bir saat sonra fazlaliklarinizi tuvalette atarsiniz

hazırlardan alsam olur mu acaba canım ya onlardan da hiç yemedim ben kendisini almıştım..
koca totolu resmimi gördün müü

ama sekersiz olcak hazir da alabilirsin sen kac kilosun :26: benim gibi biraz karin bölgesi var :26: ama benim nerdeyse totom hic yok öyle daha kötü ön taraf firliyo arkada birsey yok benimde memisler aldi basini gidiyor önceden 75c kulanirdim simdi 80 e :84:

bugün 72 kilo çıktım canım ama resmen 80 kilo gibiyim hem karın hem toto ne ararsan var bende brde bacaklar hiç bir zaman çıtır olamıcam galiba

bugün 72 kilo çıktım canım ama resmen 80 kilo gibiyim hem karın hem toto ne ararsan var bende brde bacaklar hiç bir zaman çıtır olamıcam galiba

yok kiz kot giymissin ondan biraz sIkdIrmis bence biraz verdinmi fistik gibi olursun beraber olcez citir herkes sasirsin dimi :87:öyle kolay pes etmek varmi beraber ciktik yolla yarim birakmak yok ona göre

yok kiz kot giymissin ondan biraz sIkdIrmis bence biraz verdinmi fistik gibi olursun beraber olcez citir herkes sasirsin dimi :87:öyle kolay pes etmek varmi beraber ciktik yolla yarim birakmak yok ona göre

kot 30 beden yeni almıştım hemen giydim çekildim bilerek küçük aldım birde daha sonra açılıyor birde kilo verirsem diye bakalım giydikçe nolcak.. ay inşallah veririm biraz daha kilo ya 60 a bir insem gerçi 65e bile razyım.. evet ya birde ben sevdiceği bekliyorum o gelince şaşırsın istiyorum o gelene kadar incecik olmalıyım yok canımm yarım bırakmak yok sonuna kadar devam sizinle beraber olamıcam burda yurda gidiyorum haftasonları eve geldiğimde ilk işim buraya girmek olucak..
incecik olcazz incecikkkk

o zaman a sen ve dilek de biraz daha kilo verdinizmi artik sevdicekleriniz sasiracak kendimden daha cok size yardim edesim geliyor canlarim benim siz mutlu olun fistiklar e sizin yani sira bende citir olsam fena olmaz
yurda nekadar kalacaksin haftasonlari sohbet ederiz bizde canim

Son düzenleme:

evet evet şaşırsınlar şansımıza ikimizinkide zayıf zaten ay çok sağol canım benim ya tabi canım sende çıtır ol hepimiz çıtır olalım
okullar açılıyor artık hep yurttayım anlıcağın 3 4 haftada bir gelirim artık eve
orda kilo alcam diye çok korkuyorum

tüpbebekte yemişitm transferden sonra faydalı dediler..
kabızlığada iyi geliyor hergün 2dilim yerdim...
ve ben hiç kilo almadım öncesinde 1 ay spora gittim ondanmı yorgunluktanmı iştahsızlıkta oldu yani zayıflamıştım hatta 1kilo acaba ananastanmı:44:
transferden sonra 10 gün nerdeyse evdeydim 2kere dışarı çıktım..evde dolanıyodum ama bidahakine abartmıycam hareketsizliği zaten kanda pıhtılaşma var damarlar hareket etmeli dolaşım lazım yani....

aaa bu ne umutsuzluk100 kilodan fazla olanlar bile yavruya dönüşüyorda senmi incelmiycen

pek bir umutsuzlandım ya fotolarda da görünce kendimi 72 kiloyum ama hiç öyle göstermiyor kilo verdiğimi anlamıyorum sanki hiç ama kolları sıkan tshırtlerim artık sıkmıyor birde eşofmanım vardı bacaklarım girmiyordu içine şimdi onlarda giriyor giyebiliyorum aslında incelmişim ama bana hiç öyle gelmiyor göbek hiç gitmicek gibi

naber kızlar...
şuan bu şarkı dilime takıldı sizde dinleyin netden açtım....
Sezen aksu küçügüm | İzlesene.com Video..
elimde yedi otlu çayımla dinliyorumm

kdrcimm beni genc kiz zamanima aldin götürdün önceden kaset alirdik cd yoktun sezen aksu nun kim bilir kac kaseti vardin bende sagol canim

bir günlük tut canim benim bi defter al eline aksam oldumu ayni buraya yazar gibi yaz ne yedin ne kacirdin ve sonrada gel bize süyle
ben sana sorarim merak etme sen :95: bir söz vardin simdi tam aklimda deyil :44: yemek yerken bi kac dakika seni mutlu ediyor ama zayif oldunmu mutlulugun sürekli duruyor mu öyle birseydin

Sezen aksu - perişanım şimdi | İzlesene.com Video..
suzancım bende hepsini çoook severim eşimle hala arabada dinleriz.
eşime bu parçayı armağan ettim gıcık oldu bana dedimki sana şarkı armağan ediyorum öyle merak ettiki...duyuncada nasıl bakıyor ama akşamdan beri elinde yeni aldığı akıllı telefonu
ilgi çekmek için yapıyorum akşamda deim kıskanıyorum telefonu bile benle bukadar ilgilemiyon dokunmuyon
saatlerdir ayar yapıyor yemek yedik az çay içti o salonda ben odada dizi izledim biyandanda plates topum ayağımın altında hareket yaptım
sonunda ben de salona geldim ama size yazıyomm

benim kocis gelcek birazdan benim cikmam lazim sena ne demisdin biz bir aileyiz aile gibi olduk
dertlerimiz oldumu sIkIntimiz oldumu anlatiyor rahatliyoruz el birligi ile su hain kilolardan da kurtulacaz
ben her birinizi kalpimin kösesine yerlestirdim canim arkadaslarim
iyi geceler :92::92::92:

yazıyorum zaten hep tatlım kaçırmamaya çalışcam dediğim gibi akşamları köfte hamburger falan yerim ekmeksiz karbon değeride az hem.. sor bana sor sen bugün burgerin önünden geçtim nasıl zor tuttum kendimi anlatamam giriyordum valla içeri
öyle canım valla ya istediğin kıyafeti deniyorsun cuk diye üstüne oluyor ya işte o mutluluk süper birşeydir heralde

iyi geceler canım iyi bak kendine:79::79:
cıss yeme dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…