denerdim ama çok zor canım maerketler görürsem belki hazır alırım şekersizlerindenkizlar iyi fikir ben bi ara ac karnina bi bardak 100% lik ananas suyu iciyordum kim yapiyo dediler sibel can din herhalde :26:
baya da faydasini görmüsdümama sekersiz olcak
Aynen şeker çogu diyetisyenin makalelerini de okudum.
Neler ne zaman yenceğini nelerin kaç cal oldugunu falan biliorum ama uygulama yok.
Evet yüzme biliyorum şeker.
Ne güzel seninde boy uzun..
Bi ben bodurum sanırım.. Toton bi gözüme çarptı onun dısında rahatsız bi görüntün yok bence
denerdim ama çok zor canım maerketler görürsem belki hazır alırım şekersizlerinden
bende kendimi kısa görüyorum ama canım yazaten o direkt göze çarpıyor o kadar kocaman ki
niye zor canim :26: yada kahvalti da yiyin isterseniz tabii :26: yarim saat bir saat sonra fazlaliklarinizi tuvalette atarsiniz
öyle ye hayatim daha iyi ananasi sIkmadan ye yani ayni hesapa gelir sanirimsuyunu sıkmak falan yani canım zor.. zaten bir kaç gün sonrada yurda gidicem ordada sıkamam zaten
öyle ye hayatim daha iyi sIkmadan ye yani
hazırlardan alsam olur mu acaba canım ya onlardan da hiç yemedim ben kendisini almıştım..
koca totolu resmimi gördün müü
ama sekersiz olcakhazir da alabilirsin sen kac kilosun :26: benim gibi biraz karin bölgesi var :26: ama benim nerdeyse totom hic yok öyle daha kötü ön taraf firliyo arkada birsey yok benimde memisler aldi basini gidiyor önceden 75c kulanirdim simdi 80 e :84:
bugün 72 kilo çıktım canım ama resmen 80 kilo gibiyimhem karın hem toto ne ararsan var bende brde bacaklar hiç bir zaman çıtır olamıcam galiba
yok kiz kot giymissin ondan biraz sIkdIrmis bence biraz verdinmi fistik gibi olursunberaber olcez citir herkes sasirsin dimi :87:öyle kolay pes etmek varmi beraber ciktik yolla yarim birakmak yok ona göre
kot 30 beden yeni almıştım hemen giydim çekildim bilerek küçük aldım birde daha sonra açılıyor birde kilo verirsem diye bakalım giydikçe nolcak.. ay inşallah veririm biraz daha kilo ya 60 a bir insem gerçi 65e bile razyım.. evet ya birde ben sevdiceği bekliyorum o gelince şaşırsın istiyorum o gelene kadar incecik olmalıyımyok canımm yarım bırakmak yok sonuna kadar devam sizinle beraber olamıcam burda yurda gidiyorum haftasonları eve geldiğimde ilk işim buraya girmek olucak..
incecik olcazz incecikkkk
o zaman a sen ve dilek de biraz daha kilo verdinizmi artik sevdicekleriniz sasiracakkendimden daha cok size yardim edesim geliyor canlarim benim siz mutlu olun fistiklar e sizin yani sira bende citir olsam fena olmaz
yurda nekadar kalacaksinhaftasonlari sohbet ederiz bizde canim
bugün 72 kilo çıktım canım ama resmen 80 kilo gibiyimhem karın hem toto ne ararsan var bende brde bacaklar hiç bir zaman çıtır olamıcam galiba
aaa bu ne umutsuzluk100 kilodan fazla olanlar bile yavruya dönüşüyorda senmi incelmiycen
naber kızlar...
şuan bu şarkı dilime takıldı sizde dinleyin netden açtım....
Sezen aksu küçügüm | İzlesene.com Video..
elimde yedi otlu çayımla dinliyorumm
evet evet şaşırsınlar şansımıza ikimizinkide zayıf zatenay çok sağol canım benim ya tabi canım sende çıtır ol hepimiz çıtır olalım
okullar açılıyor artık hep yurttayım anlıcağın 3 4 haftada bir gelirim artık eve
orda kilo alcam diye çok korkuyorum
kdrcimm beni genc kiz zamanima aldin götürdünönceden kaset alirdik cd yoktun sezen aksu nun kim bilir kac kaseti vardin bende sagol canim
bir günlük tut canim benim bi defter al eline aksam oldumu ayni buraya yazar gibi yaz ne yedin ne kacirdin ve sonrada gel bize süyle
ben sana sorarim merak etme sen :95:bir söz vardin simdi tam aklimda deyil :44: yemek yerken bi kac dakika seni mutlu ediyor ama zayif oldunmu mutlulugun sürekli duruyor mu öyle birseydin
benim kocis gelcek birazdan benim cikmam lazim sena ne demisdin biz bir aileyiz aile gibi olduk
dertlerimiz oldumu sIkIntimiz oldumu anlatiyor rahatliyoruz el birligi ile su hain kilolardan da kurtulacaz
ben her birinizi kalpimin kösesine yerlestirdimcanim arkadaslarim
iyi geceler :92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?