70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neyse bugün oldu ama menüde yazayım bari artık hep yazıcaz yaaa
sahur..
çeyrek tost
3zeytin
5biyerde çayım
1incir
bikaç badem
kelek
iftar
1kase mercimek çorba(içindekiler:soğan,mercimek,bulgur,salça,yağ,baharatlar ve suu
1dilim tam tahıl ekmeğim
1kaç çatal patatesli,yumurtalı,sucuk çok azdı omlet
elimin büyüklüğünden fazladır palamut
çay,şekersiz tabikii

ara
çayın yanında 2küçük kuru incir
tabi içlerine cevzi koydum
1kaç badem
spor:iftardan bisaat önce markete gittim merdiven inidm market uzak değildi ama yoruldum yani...
evde topla bikaç hareket....oruçalrım bitsin akşam yürüyüşe devam.kociş yorgun geliyor yürümüyor..
http://www.izlesene.com/video/sezen-aksu-buklum-buklum-2009/1025544..............neyse ben kaçar,sahur var yine hem eşimde kalkıcak hazırlık yaparım..

ay untmamissim sarki sözlerini tüylerim diken diken oldu ne güzel unutmusdum ben bunlari dinlemeyeli baya zaman gecmis :97:
birak hayatim hevesini alsin
kizlar ya simdi kapatmadan hava durumuna bakcakdim haberleri okudum yine ürpertim viyanada sapik var adam rasgele silahlan önüne gecen herkese sIkIyo viyanada okadar büyük bir sehir deyil korkmuyo deyilim 16 yasinda bir türk kizina da sIkmis simdi ye kadar 15 kisi yaraladi aralarinda zivil polis de var ve adami yakalayamiyorlar allahim ailemi cocugumu milletimi korusun kimse daha fazla zarar görmeden yakalansin artik sapik

okudum hayatim gözümden kacmadi ama cevap yazcam diye firsat bulup tbr edemedim ama girdim deseydin yakalardim seni

iyi geceler canım iyi bak kendine:79::79:
cıss yeme dikkat et

bende çıkayım kızlarr iyi gecelerrr:79::79:
iyi geceler canim sende kendine iyi bak tatli rüyalar rüyanda hepimizi citir olarak gör emi :92:

menün güzel hayatim bence :26: iyi geceler canim:92:

suzancım yeşimin dediği gibi kendimiz çağırıyoruz hastalığı...
yapma canım..
diyene bak diyeceksin ama akıl vermek daha kolaygerçekten büüyk derdin yoksa herşeyi takma kafana..beni kaçgündür görenler sanki yeni kilo veridm çok zayıflamışın..yüzümün çoktüğü söylüyorlar herkesede anlatamıyosunki derdini...
ben doğduğumda bile vucut zyaıfken tombul yanakmışım hep gıcıkta olurum bazen...
şimdide neden yüzüm eridi bilmiyom totom erise daha iyi yani....
ama biliyorum ankarda üzüntüden oldum böyle ,gitmedende eşimle oldu bazı sorunlar..yüzüme yansıyor normaldede mutluluğuda acıyıda saklıyamam ele veririm ama bend ekendimi bitkin görüyorum..sağlık çok önemli yaaa...
saçlarım çok dökülüyor acaip hemde..
kendime bakmam lazım biraz...
elimizde değil belki ama kafaya taka taka erkende yaşlanıcaz...
hadi iyi geceler yeni gün güzel olsun inşaallah......

cevap yazmadan ucamadim bu ara benimde saclarim cok dökülüyo artik kocis in kafasinda sac kalmamis benimkinin yani gerci hep senin yüzünden diyo ama bende elledikce bir tutam sac geliyor sürekli gerci yesim demisdin bioblas diye okudum is yerinde yazdim kayit a varsa burda birde onu deniycem denemediyim sampuan tonik kalmadi daha 4 gün önce yine yeni birsey aldim ön tarafimda acilma var sanki
bende takmayayim herseyi diyorum ama napim ben isyerinde mesela su maden de göcük altinda kalan isciler icin kac gün dua ettim agladim is arkadasi bana diyo senin ailenmi senin cocugunmu niye takiyon kafaya ben böyleyim kendimi deyistiremiyorum ki ama biz müslümanlar yani daha cana yakiniz birinin cani yandimi kosariz yardima elimizden geldi kadariyla ben cok mutluyum iyiki müslümanim iyiki tüküm diye
ama bu sefer kacacam

SELAM millet herkese iyi geceler.bugün yediklerimden pek memnun değilim.düzensizdim dışardaydım arkadaşa uğradım orda bir dolma yarım dilim börek yedim.
eve geldim akşam yemeğindede 2 dilim lıght ekmek yanında 80 gr lık lıght ton balığı 1 domates yedim
ve sonrasında çeyrek ekmek ile omlet koca bi kase patlamış mısır 2 kurabiye 1 eticin üzeine soda üstüne 1 bitter çikolata ufaklardan uzattım yanağımı atın tokadı da kendime geleyim.

ya adetime az kaldı diyemidir nedir tatlı krizi ve aşırı yeme isteği oldu akşam akşam .halbuki sabahtan ne güzel canım istemiyodu yaa

inşallah yakalanırda pisikopat manyak rahat bi nefes alırsınız cnm Allah korusun sen aklına kötü şeyler getirme .

başına başına da cnm sen benim gibi yapma akşam üzeri cozuttum ben ve yediklerimle sabaha kesin yine 65 çıkarım ben.

bende aynı durumdayım cnm dayan dayannnn sakın cozutma benim gibi

geçmiş olsun cnm yaa senle aynı dertlerden muzdaribiz isediğimiz işi bulamıyoz migren yakamıza yapışıyo geçecek hepsi inşallah yakında feraha kavuşucaz iiiiiiinnnşallahhhh

evet yaa şu kaktüsü bende duymuştu bi ara evde 3-4 tane vardı ama geçen yıl taşınırken hepsi mahvolmuştu attım aklıma getirdin iyiki bakayım ben yarın dışarı çıkarsam eğer

Günaydın kızlar yağmurlu bi güne uyandım balkon kapısıda açıktı mis gibi toprak kokusuyla ama serinlik üşüttü benii

TOPİĞİ AÇTIM HADİ GELİN GARİ KIZLARRR KIZLAR KIZLAR GELEMMİ YANAGINIZDAN ÖPÜP UYANDIRAM MI

Son düzenleme:
canım heryerde çıkıyor böyle qıcık insanlar....Allah ellerine fırsat vermesin...hiç polemiqe qirme..kudursun bırak...sen cevap vermedikçe o dahada çıldırıcak..istediqi zaten seni sinir edip cevap vermeni saqlamak..onun oyununa gelme canım...la havle vela kuv... çek...sinirli anlarımızda bunu çekersek Rabbimiz selamete ulaştırırmış...inşallah sende feraha ulaşırsın cnm..
canım benimmm....buradaki sevgiyi şevkati ve o samimi muhabbeti sürdürebiliyoruzki hepimiz buradayız..bazen giremediqimiz günler olsada yada tatile çıkıp haftalarca gelemesekte evimize döndüqümüz an koşa koşa geldiqimiz tek yer burası...hakiki dostluklar kurulu burada...gerçek hayatlar gerçek hikayeler var...gerçek sorunlar ve gerçek çözümler...çünkü biz gerçeqiz...ve reelde bulamadıqımız dostlukları bu yazılarda buluyoruz....ben buraya gelip sizlerle konuştuqum zaman rahatlıyorum...sıkıldıqım zaman içimi açıyorum..yazdıqınız iki kelime ilaç gibi geliyor...iyiki burdayım..sizleri seviyorum...

geçmiş olsun cnm yaa senle aynı dertlerden muzdaribiz isediğimiz işi bulamıyoz migren yakamıza yapışıyo geçecek hepsi inşallah yakında feraha kavuşucaz iiiiiiinnnşallahhhh
teşekkür ederim cnm ilaçlar iyi geldi..daha iyiyim..Rabbim kabul ederse bugün oruçta 2.günüm...haklısı aynı kaderi paylaşıyoruz..Rabbim hem bizim hemde tüm isteyenlerin gönlüne göre versin herşeylerini...saqlık sıhhat içerisinde...

benim canım gelmişşşş...günaydın fıstıqım..nasılsınn bugün..dün sabah bu saatlerde bakındım ama seni göremedim...başın nasıl oldu...senden bana geçti dün aqrı...neyseki ialçlarla ataqı susturdum...burdada akşam çok güzel yaqmur yaqdı..gecede yaqdımı bilmiyorum sahurda bişey yoktu..şuan hava kapalı ama özlemişim bu havaları..1 hafta devam edecekmiş...kış geliyoo ve ben kış mevsimini çookk seviyorum....

günaydın arkadaşlarrr
tuqbanın pcsinin akıbeti hala belli deqil...yani YARIN BİLDİRİMLERİNİZİ BANA YAPIYORSUNUZ....
bnm laptopum akşam geldi....çok güzel olmu.. windows'7yi yüklemişler son yazılım sistemi....yeni bilgisyar almış gibi hissdiyorum kendimi...herşey okadar farklı ve güzelki dokunmaya kıyamıyorum...darısı tuqbanın başına.....

günaydınnnnnnn bidanemmmm

geçmiş olsun cnm gece yoktum babam gelmişti onla oturduk bende dahah iyiyiyim cnm evet artık kış geliyo pazartesi kursa başlıyorum konuşmuştukya kontenjana girmişim

günaydınnnnnnn bidanemmmm

geçmiş olsun cnm gece yoktum babam gelmişti onla oturduk bende dahah iyiyiyim cnm evet artık kış geliyo pazartesi kursa başlıyorum konuşmuştukya kontenjana girmişim

aa çok sevindim cnm bu pazartesimi başlıyorsun...bizim diqer hafta başlıyor...hayırlısı olsun kuzucum gerçekten çok sevindim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…