Sezen aksu - perişanım şimdi | İzlesene.com Video..
suzancım bende hepsini çoook severim eşimle hala arabada dinleriz.
eşime bu parçayı armağan ettim gıcık oldu bana dedimki sana şarkı armağan ediyorum öyle merak ettiki...duyuncada nasıl bakıyor ama akşamdan beri elinde yeni aldığı akıllı telefonu
ilgi çekmek için yapıyorum akşamda deim kıskanıyorum telefonu bile benle bukadar ilgilemiyon dokunmuyon
saatlerdir ayar yapıyor yemek yedik az çay içti o salonda ben odada dizi izledim biyandanda plates topum ayağımın altında hareket yaptım
sonunda ben de salona geldim ama size yazıyomm
yazıyorum zaten hep tatlım kaçırmamaya çalışcam dediğim gibi akşamları köfte hamburger falan yerim ekmeksiz karbon değeride az hem.. sor bana sor sen bugün burgerin önünden geçtim nasıl zor tuttum kendimi anlatamam giriyordum valla içeri
öyle canım valla ya istediğin kıyafeti deniyorsun cuk diye üstüne oluyor ya işte o mutluluk süper birşeydir heralde
iyi geceler canım iyi bak kendine:79::79:
cıss yeme dikkat et
iyi geceler canim sende kendine iyi bak tatli rüyalar rüyanda hepimizi citir olarak gör emibende çıkayım kızlarr iyi gecelerrr:79::79:
menün güzel hayatim bence :26: iyi geceler canim:92:neyse bugün oldu ama menüde yazayım bari artık hep yazıcaz yaaa
sahur..
çeyrek tost
3zeytin
5biyerde çayım
1incir
bikaç badem
kelek
iftar
1kase mercimek çorba(içindekiler:soğan,mercimek,bulgur,salça,yağ,baharatlar ve suu
1dilim tam tahıl ekmeğim
1kaç çatal patatesli,yumurtalı,sucuk çok azdı omlet
elimin büyüklüğünden fazladır palamut
çay,şekersiz tabikii
ara
çayın yanında 2küçük kuru incir
tabi içlerine cevzi koydum
1kaç badem
spor:iftardan bisaat önce markete gittim merdiven inidm market uzak değildi ama yoruldum yani...
evde topla bikaç hareket....oruçalrım bitsin akşam yürüyüşe devam.kociş yorgun geliyor yürümüyor..
http://www.izlesene.com/video/sezen-aksu-buklum-buklum-2009/1025544..............neyse ben kaçar,sahur var yine hem eşimde kalkıcak hazırlık yaparım..
suzancım yeşimin dediği gibi kendimiz çağırıyoruz hastalığı...
yapma canım..
diyene bak diyeceksin ama akıl vermek daha kolaygerçekten büüyk derdin yoksa herşeyi takma kafana..beni kaçgündür görenler sanki yeni kilo veridm çok zayıflamışın..yüzümün çoktüğü söylüyorlar herkesede anlatamıyosunki derdini...
ben doğduğumda bile vucut zyaıfken tombul yanakmışım hep gıcıkta olurum bazen...
şimdide neden yüzüm eridi bilmiyom totom erise daha iyi yani....
ama biliyorum ankarda üzüntüden oldum böyle ,gitmedende eşimle oldu bazı sorunlar..yüzüme yansıyor normaldede mutluluğuda acıyıda saklıyamam ele veririm ama bend ekendimi bitkin görüyorum..sağlık çok önemli yaaa...
saçlarım çok dökülüyor acaip hemde..
kendime bakmam lazım biraz...
elimizde değil belki ama kafaya taka taka erkende yaşlanıcaz...
hadi iyi geceler yeni gün güzel olsun inşaallah......
ay untmamissim sarki sözlerini tüylerim diken diken oldu ne güzel unutmusdum ben bunlari dinlemeyeli baya zaman gecmis :97:
birak hayatim hevesini alsin
kizlar ya simdi kapatmadan hava durumuna bakcakdim haberleri okudum yine ürpertim viyanada sapik var adam rasgele silahlan önüne gecen herkese sIkIyo viyanada okadar büyük bir sehir deyil korkmuyo deyilim 16 yasinda bir türk kizina da sIkmissimdi ye kadar 15 kisi yaraladi aralarinda zivil polis de var ve adami yakalayamiyorlar allahim ailemi cocugumu milletimi korusun kimse daha fazla zarar görmeden yakalansin artik sapik
maşallah kız heralde gıdecek yer kalmayınca mecbur gıdıyo dedım ya ben zaten dengelemıssın üstle altı dıye
maşallah canım yaa benım oglan 2-3 aydır cok seyrek yanı gunde 2 uyudugu gecede mutlaka kalkar ama benımkı emıyo bırde cok duskun ama dogdu dogalı uyku problemı var dalam sorunu var napalım cnaı saolsun ama sen cok sanslısın valla kıymetını bıl uyu bol bol
tebrıkler canımdarısı benım basıma
Papatyacım bu da hırkasız olanlar onları da çekmştim
Eki Görüntüle 260137
Eki Görüntüle 260138
Eki Görüntüle 260136
ayın 21 i ve regli dönemim kapıya dayandı ve bu bana doymak bilmez bi mide ve düşünce gücü olarak geri dönmeye başladı :84::84::84: şurda hedefime bikaç bin gr kalmışken bu bana yapılırmı :84::84:
iyiakşamlar arkadaşlar...,başım çok aqrıyor hatta miqren tetikliyor kalkıp ilacımı içmeliyim..azarsa ilaçta fayda etmez...oruçtanmıdır iş bulamadıqım için moralim bozuk ondanmıdır bilmiyorum tatsızım...ve üşüyorum...evde şortla geziyorum bütün gün sanırım yaz bitti ve eşofmanımı giydim ayaqımada çorap....üşümem geçti ama başımın aqrısı çoqalarak devam ediyor...muazzezden bana geçti sanırım
kizlar bildiginiz gibi bende arada unutkanlik var hep sürekli stress altindayim dedim herhalde herseyi kafaya taka taka oluyor yengem birsey sordu sakayla karisik dedim yenge bende unutkanlik var bilmiyorum diye dedi ozaman b12 vitamini eksikli vardir diye :26:
birde dedi bilgisayarin yanina kaktus koy o radyasyonlari cekiyormus yani aliyormus :26:
canım heryerde çıkıyor böyle qıcık insanlar....Allah ellerine fırsat vermesin...hiç polemiqe qirme..kudursun bırak...sen cevap vermedikçe o dahada çıldırıcak..istediqi zaten seni sinir edip cevap vermeni saqlamak..onun oyununa gelme canım...la havle vela kuv... çek...sinirli anlarımızda bunu çekersek Rabbimiz selamete ulaştırırmış...inşallah sende feraha ulaşırsın cnm..iyi geceler canim bence herseyi kafaya takdikca kafa agrisi yapiyor bende is den geldim bir saat uzandim kafam catliyor sandimisallah gecer canim bir de benim yeni is arkadasi var 2-3 ay dan beri kadin 50 yasinda ama türklere karsi antipatisi var hep igneleyci laflar sokup duruyor dayaniyorum napim bende savunmaya geciyorum ama kadin cok kurnaz hemen geri cevap veriyo bugün ben öylen türkmarketi var burda oraya gitcekdim beni kiskirtmaya calisiyo türk domuz satiyomu alsana bana diye yarabbi sabir diyorum ama artik beynim cok yoruldu birde is yerinde ugrasiyorum isallah sen is buldugunda güzel bir yer tek gelir allah bizi fesat insanlarla karsi karsiya birakmasin kuyu kazan insanlardan uzak tutsun...
canım benimmm....buradaki sevgiyi şevkati ve o samimi muhabbeti sürdürebiliyoruzki hepimiz buradayız..bazen giremediqimiz günler olsada yada tatile çıkıp haftalarca gelemesekte evimize döndüqümüz an koşa koşa geldiqimiz tek yer burası...hakiki dostluklar kurulu burada...gerçek hayatlar gerçek hikayeler var...gerçek sorunlar ve gerçek çözümler...çünkü biz gerçeqiz...ve reelde bulamadıqımız dostlukları bu yazılarda buluyoruz....ben buraya gelip sizlerle konuştuqum zaman rahatlıyorum...sıkıldıqım zaman içimi açıyorum..yazdıqınız iki kelime ilaç gibi geliyor...iyiki burdayım..sizleri seviyorum...benim kocis gelcek birazdan benim cikmam lazim sena ne demisdin biz bir aileyiz aile gibi olduk
dertlerimiz oldumu sIkIntimiz oldumu anlatiyor rahatliyoruz el birligi ile su hain kilolardan da kurtulacaz
ben her birinizi kalpimin kösesine yerlestirdimcanim arkadaslarim
iyi geceler :92::92::92:
teşekkür ederim cnm ilaçlar iyi geldi..daha iyiyim..Rabbim kabul ederse bugün oruçta 2.günüm...haklısı aynı kaderi paylaşıyoruz..Rabbim hem bizim hemde tüm isteyenlerin gönlüne göre versin herşeylerini...saqlık sıhhat içerisinde...geçmiş olsun cnm yaa senle aynı dertlerden muzdaribiz isediğimiz işi bulamıyoz migren yakamıza yapışıyo geçecek hepsi inşallah yakında feraha kavuşucaz iiiiiiinnnşallahhhh
Günaydın kızlar yağmurlu bi güne uyandım balkon kapısıda açıktı mis gibi toprak kokusuyla ama serinlik üşüttü benii
TOPİĞİ AÇTIMHADİ GELİN GARİ KIZLARRR KIZLAR KIZLAR GELEMMİ YANAGINIZDAN ÖPÜP UYANDIRAM MI
canım heryerde çıkıyor böyle qıcık insanlar....Allah ellerine fırsat vermesin...hiç polemiqe qirme..kudursun bırak...sen cevap vermedikçe o dahada çıldırıcak..istediqi zaten seni sinir edip cevap vermeni saqlamak..onun oyununa gelme canım...la havle vela kuv... çek...sinirli anlarımızda bunu çekersek Rabbimiz selamete ulaştırırmış...inşallah sende feraha ulaşırsın cnm..
canım benimmm....buradaki sevgiyi şevkati ve o samimi muhabbeti sürdürebiliyoruzki hepimiz buradayız..bazen giremediqimiz günler olsada yada tatile çıkıp haftalarca gelemesekte evimize döndüqümüz an koşa koşa geldiqimiz tek yer burası...hakiki dostluklar kurulu burada...gerçek hayatlar gerçek hikayeler var...gerçek sorunlar ve gerçek çözümler...çünkü biz gerçeqiz...ve reelde bulamadıqımız dostlukları bu yazılarda buluyoruz....ben buraya gelip sizlerle konuştuqum zaman rahatlıyorum...sıkıldıqım zaman içimi açıyorum..yazdıqınız iki kelime ilaç gibi geliyor...iyiki burdayım..sizleri seviyorum...
teşekkür ederim cnm ilaçlar iyi geldi..daha iyiyim..Rabbim kabul ederse bugün oruçta 2.günüm...haklısı aynı kaderi paylaşıyoruz..Rabbim hem bizim hemde tüm isteyenlerin gönlüne göre versin herşeylerini...saqlık sıhhat içerisinde...
benim canım gelmişşşş...günaydın fıstıqım..nasılsınn bugün..dün sabah bu saatlerde bakındım ama seni göremedim...başın nasıl oldu...senden bana geçti dün aqrı...neyseki ialçlarla ataqı susturdum...burdada akşam çok güzel yaqmur yaqdı..gecede yaqdımı bilmiyorum sahurda bişey yoktu..şuan hava kapalı ama özlemişim bu havaları..1 hafta devam edecekmiş...kış geliyoo ve ben kış mevsimini çookk seviyorum....
günaydınnnnnnn bidanemmmm
geçmiş olsun cnm gece yoktum babam gelmişti onla oturduk bende dahah iyiyiyim cnm evet artık kış geliyo pazartesi kursa başlıyorum konuşmuştukya kontenjana girmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?