70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim öle gür sacım wardıki toka toplamaz fırlardı.öle önler dökülmeye basladıki stresten şimdi şampuanıma sarımsak rendeledim ısırgan ve hint yağı bide sinameki suyu koydum hafif sıvı oluyo sampuan bide kuruyyunca saçım karanfil attım fısgıslı şişeye her gece fıslatıyorum eskiye dönüş war saçlarımda

okudum hayatim gözümden kacmadi ama cevap yazcam diye firsat bulup tbr edemedim ama girdim deseydin yakalardim seni

teşekkürler canım yok yok girmedimm bu toto ve göbek gitmeden de girmem gittiğinde de ayda 1 kere kaçamak olarak yerim belki

herkesee günaydınnn

:92: gunaydınlar herkese :92:

misafırlerımızden anneyı ugurladık, kızı öğrencı yurduna yerlestırdık, kardeşim ben kociş kaldık evde..

bu sırada ceza gorevlendırılmesınden aradım, ifadeyeye gıdıyorum acılen karakola gelıcne gorusurz hepınızı optum

ben kacaaaaaaaaar, herkese ıyı aksmalar sınır kupuyum şu anda aslında ama sakin olcam, huh huh huuuhh nefes 1-2 nefes 1-2
noldu canım neye sinirlendin ayrıca bu nefes bana dogumumu hatırlattı kız
canım bılgısayraına sevındım iş olayınıza cok üzüldüm Allah daha iyi gönlünüze göre bir iş nasip etsin inşallah kısa zamanda eşine

Menücağzımmm

Sabah:
Yok

Öğlen:
Domatesli çabuk çorba

Ara:
1 bardak yeşilçay
Çıbık kraker

Akşam:

1 dilim pasta
2 bardak şekersiz çay
1 tabak yogurt

3 litre su
canım menün bana cok düzensiz ve yetersiz geldi bastan sıkı yemedıgın ıcın tabıkı aksam krıze grıdın ve tekrar pasta yedin neyse dün doktor ısın vardı budnan sonra daha düzenli olur
evet canım bende de vardı ve uzun zaman b12 kulandım ramazanda baktırdım kanıma cok şükür düzelmiş sende bı kan tahlılı yaptır cıkar orda varsa eger
başına başına da cnm sen benim gibi yapma akşam üzeri cozuttum ben ve yediklerimle sabaha kesin yine 65 çıkarım ben.
ben hep cozutugum zaten 65 i tekrar görsem havaya ucarım aksam cıps yedım almasaydım gecen yemıycektım ama almadan duramıyorum ustune bıde dondurma dedı esım yok dedım allahtan o yedı ben yemedım
günaydınnnnnnn bidanemmmm

geçmiş olsun cnm gece yoktum babam gelmişti onla oturduk bende dahah iyiyiyim cnm evet artık kış geliyo pazartesi kursa başlıyorum konuşmuştukya kontenjana girmişim

ne kursuna baslıyorsun canım hayırlı olsun ınsallah seversın

günaydınnn

heryerde yagmur var sanırım burda da hava kapalı sıra burda heralde

bende bugun nıyetlıyım yarında tutmayı düşünüyorum ınsallah senacım bıldırımı gene persembe aksamı tartıldıgımız kıloyu mu yazcaz :44:

muhasebe kursuna cnm allah kabul etsin

inşallah yakalanırda pisikopat manyak rahat bi nefes alırsınız cnm Allah korusun sen aklına kötü şeyler getirme .
isallah canim insanlari huzursuz etmeye ne hakkin var sapik

evet yaa şu kaktüsü bende duymuştu bi ara evde 3-4 tane vardı ama geçen yıl taşınırken hepsi mahvolmuştu attım aklıma getirdin iyiki bakayım ben yarın dışarı çıkarsam eğer
gecen sene benim eski isarkadasi 6-7 tane kaktus koymusdu odaya ne bileyim niye koydu yanindan gerceken ayagim takildi düsmiym diye kaktus e ellemisdim ay o igneleri cikarana kadar elimden icim gitti
alalim faydasi varsa

güzel dileklerin icin sagol canim bende senin dedigin gibi yapacam ya sabir deyip tutacam kendimi :97:
senin dedigin gibi bende cok rahatliyorum icim sIkILdimi icimi döküyorum ve kizlarin hepsini sizi bende cok seviyorum iyiki sizi bulmussum

fotonda gördüm cok güzel saclarin var senin dedigin gibi de deneyeyim canim cok sagol
denemedik birsey birakmayayim ki yapmadim diye üzülmeyeyim

teşekkürler canım yok yok girmedimm bu toto ve göbek gitmeden de girmem gittiğinde de ayda 1 kere kaçamak olarak yerim belki

herkesee günaydınnn

gecen cok sIkIstim yolda sadece mcdonalds vardin mecbur girdim ama aklimin bir kösesindede diyet de oldugum var tabii bütün gün dogru dürüst birsey yememisdim toplanti vardin birsey almadanda cikamadim aclikdan 1 tane kücük cilekli dondurma almisdim öglendin bir sevindim ama kendi kendime iyi de yapmissim diye sende iyiki girmemissin

günaydinnnnn citirrlar ve geleceyin citirlarrrri

öyle yapim canim cok sagol bi kac ay önce sigorta yerine gitcekdim ne güzel mutfakda hazirladim götürcem kayiti cantama koydum sanediyorum kapanmasina 1 saat kala vardim son sansim herzaman isyerinden izin de alamiyorum baktim kayiti bulamadim o kadar sinirlendimki önemli diye saglik sigortasini önünde basladim aglamaya annemi aradim hemen kardesim ile gönderdi bana da kizdi niye agliyon diye 10 dakika kala verdim iceriye kayiti ama bazen bu unutkanlik da hayati cok zorluyo sagol canim

Son düzenleme:

ne güzel canım dondurmayla kurtulmuşsun hemen bugüne kadar yedikde noldu koca bir göbek toto olarak bize geri döndü bir ara hergün gitmiştim resmen
ama artıkk kendimize dur diyoruzzz çünkü çıtırrr olcazzzzz

evet canim faydasini görmedik burgerleri götürürken tam dersi yag olarak kaldi üstümüzde ama artik bizde onlara savas actik canim benim citir olcez cici bici alip cicilerimizi giycez

evet canim faydasini görmedik burgerleri götürürken tam dersi yag olarak kaldi üstümüzde ama artik bizde onlara savas actik canim benim citir olcez cici bici alip cicilerimizi giycez

evett karşıyızz onlaraa yemicezz işte sizii o cici bici alma kısmı bitiriyor zatenn benii yaza şöyle bir incecik gireyimde kim bilir neler alcam

benim kücük cocuk var 1 ay yazilmisdim bi daha da gitemedim fistik sen genc sin mesela burda havuzlar var kesin türkiyede de vardir yaz kis gidebilecegin yüzme en cok kalori yakan spor hem zevkli ben tek de giderim de vaktim olmuyor

Burda da var şeker ama tek gitmek istemiyorum yanıma yoldaş da bulamıyorum.
Yüzmek güzel ben çok seviyorum ama pahalı burda ki otellerin fiyatları falan maalesef

denerdim ama çok zor canım maerketler görürsem belki hazır alırım şekersizlerinden
bende kendimi kısa görüyorum ama canım ya zaten o direkt göze çarpıyor o kadar kocaman ki

Yuh sende kısa görüyorsan beni ez geç
Spor yapıyomusun şeker göbek için mekik çek bence çok iyi oluyor.

Yirimmm seniiii beenn
İnş canım sende çıtır anne ol.. Kocişinde hep begensin seni

Aynen ya hem uzun boylu hem zapzayıf
Yurtta nete girebilecek misin peki?

Valla accık kaçırmışsın sanki ipin ucunu gün içinde yeseymişsin keşke hepsini
Ama olmuş olan Afiyet olsun kilo yapmasın

Günaydın muazzez ablaa
Ya bişi sorcam sana sen eczaneden saçın için hangi iğneyi alıyordun?
Bugün eczaneye ugrıcam da bide fiyatı ne kadardı.
Şampuana mı katıyosun sadece ekstra bişi var mı?
Zeytinyagı kullanmaya baslıcam bende saclarımın uçları çok yıprandı da

Ooo süpermişşşş hayırlısı olsunn kaptanımmm
Darısı tugbanın başına bakalım..
Sevindim olmasına

Günaydın şekerimm.
Hadi gel de konuşalım tekrar..

Son düzenleme:
merhaba ben de geldim..71 kiloyum.boy 156 .doğumlar falan biraz da iştah..malesef kilo aldım.zayıflamak istiyorummmm..
merhaba canim takil bize

evett karşıyızz onlaraa yemicezz işte sizii o cici bici alma kısmı bitiriyor zatenn benii yaza şöyle bir incecik gireyimde kim bilir neler alcam
evet beyendigimiz giysilerde de acaba bunun büyügü varmi diye düsünmeyiz artikim

ozaman iyi deyil tabii hem büceye zarar :96: burda aylik 20 euro yani türklirasi olarak 40 tl ödüyorsun ama istersen hergün gel fark etmiyo :97:
bende seni yerimmm fistik bugün iki kisi daha dedi sen zayifladinmi diye acayip motive oldum yola tam gaz devam 2-3 kilo yda böyle fark ediyorsa durmak yok

aynısı aynısı hele bir gelsin ben onu kendi ellerimle beslicem şişmanlatcam
yok canım sanmıyorum ama bellide olmuyor yani bazen internet çekiyor arada devlet yurdunda kalıyorum ben yandada özel yurt var hemen oranın internetinden çalıyoruz

Bende şişmanlatcam seni diyorum da hiç sanmıyorum ben şişmanlamam diyo
Yaşı ilerleyince muhtemelen kilo alır bide oturmuş bi hayatı oldugunda

Bende şişmanlatcam seni diyorum da hiç sanmıyorum ben şişmanlamam diyo
Yaşı ilerleyince muhtemelen kilo alır bide oturmuş bi hayatı oldugunda

benimki gelince alma planı yapıyor canım askerde vermiş baya ideal kilosuna gelmek için alcak 4 5 kilo ama o alsada incecik durduğu için hiç fark etmiyorr

günaydn kızlar...
bu dabah oğluşumla qeç kalktık
bebeğimi yedirdim şimdi kendim kahvaltıtmı yapıyorum

yarım haşlanmış yumurta
yarım domates
2 çatal peynir
1 fincan yeşil çay
su...

ara
1 fincan yeşil çay
1 fincan form çayı

öğle
1 lahmacun
zero

ara
belli değil...( tavsiyenizi bekliyorum )

akşam
Senaa ne yemeliyim? ıspanak olur mu?
yada menemene, yada 1 kase çorba
tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…