aa çok sevindim cnm bu pazartesimi başlıyorsun...bizim diqer hafta başlıyor...hayırlısı olsun kuzucum gerçekten çok sevindim...
cevap yazmadan ucamadim bu ara benimde saclarim cok dökülüyo artik kocis in kafasinda sac kalmamis benimkinin yani gerci hep senin yüzünden diyo ama bende elledikce bir tutam sac geliyor sürekli gerci yesim demisdin bioblas diye okudum is yerinde yazdim kayit a varsa burda birde onu deniycem denemediyim sampuan tonik kalmadi daha 4 gün önce yine yeni birsey aldim ön tarafimda acilma var sanki
bende takmayayim herseyi diyorum ama napim ben isyerinde mesela su maden de göcük altinda kalan isciler icin kac gün dua ettim agladim is arkadasi bana diyo senin ailenmi senin cocugunmu niye takiyon kafaya ben böyleyim kendimi deyistiremiyorum kiama biz müslümanlar yani daha cana yakiniz birinin cani yandimi kosariz yardima elimizden geldi kadariyla ben cok mutluyum iyiki müslümanim iyiki tüküm diye
ama bu sefer kacacam
okudum hayatim gözümden kacmadi ama cevap yazcam diye firsat bulup tbr edemedim ama girdim deseydinyakalardim seni
noldu canım neye sinirlendin ayrıca bu nefes bana dogumumu hatırlattı kızben kacaaaaaaaaar, herkese ıyı aksmalar sınır kupuyum şu anda aslında ama sakin olcam, huh huh huuuhh nefes 1-2 nefes 1-2
canım bılgısayraına sevındım iş olayınıza cok üzüldüm Allah daha iyi gönlünüze göre bir iş nasip etsin inşallah kısa zamanda eşinekızlar çok teşekkür ederim şuanda da ablamın evinden yazıyorum pcdeki belgelerim herşeyim kutulmuş,ama hard disk değişmesi lazımmış 130 tl dediler,garanti daha bitmemiş şükürde onla bişeyler yapcaz,çünkü şuanda acayip sıkışığız,,beklediğimiz işlerde fos çıktıı,bugün daha geldi kağıt işkurdan,neymiş ayın 12sinde şu şu belgeleri getirin kuraya hak kazanın diyoo ve inanabiliyomusunuz bugün ayın 21i allahım sabır ver bukadar geç yollamaları doğrumu,,bizim hayatımızla oynuyolar,,zaten kağıt ordan 13ünde çıkmış burayada 21inde ulaşmış nasıl oluyosa 40dklık yol,,olmadı anlıycanız,,ona bağlamıştık ümidimizi oda yıkıldıı,napıcaz bilmem,hiç bişey bizden yana değil düzene girmiyo kötüleştikçe kötüleşiyo,neden ama ya neden...bunalımdayım valla napıcaz bilmem,, kendinize iyi bakın bakalım pcnin durumu yarın belli olucakk,,yine buraya gelir yazarım sizi özledim 1günde yaw,, hadi bye
valla fıstık gibi olmuşsun canım inanki fazlalıklarını göremiyorum,ne kadar güzel yakışmış güle güle giyy,,
geçmişe az bakabildim,beni soranlara dua edenlere çok sağolun diyorum ,inşallah görüşücez gene hepinizi seviyorum bay bay
canım menün bana cok düzensiz ve yetersiz geldi bastan sıkı yemedıgın ıcın tabıkı aksam krıze grıdın ve tekrar pasta yedin neyse dün doktor ısın vardı budnan sonra daha düzenli olurMenücağzımmm
Sabah:
Yok
Öğlen:
Domatesli çabuk çorba
Ara:
1 bardak yeşilçay
Çıbık kraker
Akşam:
1 dilim pasta
2 bardak şekersiz çay
1 tabak yogurt
3 litre su
evet canım bende de vardı ve uzun zaman b12 kulandım ramazanda baktırdım kanıma cok şükür düzelmiş sende bı kan tahlılı yaptır cıkar orda varsa egerkizlar bildiginiz gibi bende arada unutkanlik var hep sürekli stress altindayim dedim herhalde herseyi kafaya taka taka oluyor yengem birsey sordu sakayla karisik dedim yenge bende unutkanlik var bilmiyorum diye dedi ozaman b12 vitamini eksikli vardir diye :26:
birde dedi bilgisayarin yanina kaktus koy o radyasyonlari cekiyormus yani aliyormus :26:
ben hep cozutugum zaten 65 i tekrar görsem havaya ucarım aksam cıps yedım almasaydım gecen yemıycektım ama almadan duramıyorum ustune bıde dondurma dedı esım yok dedım allahtan o yedı ben yemedımbaşına başına da cnm sen benim gibi yapma akşam üzeri cozuttum ben ve yediklerimle sabaha kesin yine 65 çıkarım ben.
günaydınnnnnnn bidanemmmm
geçmiş olsun cnm gece yoktum babam gelmişti onla oturduk bende dahah iyiyiyim cnm evet artık kış geliyo pazartesi kursa başlıyorum konuşmuştukya kontenjana girmişim
noldu canım neye sinirlendin ayrıca bu nefes bana dogumumu hatırlattı kız
canım bılgısayraına sevındım iş olayınıza cok üzüldüm Allah daha iyi gönlünüze göre bir iş nasip etsin inşallah kısa zamanda eşine
canım menün bana cok düzensiz ve yetersiz geldi bastan sıkı yemedıgın ıcın tabıkı aksam krıze grıdın ve tekrar pasta yedin neyse dün doktor ısın vardı budnan sonra daha düzenli olur
evet canım bende de vardı ve uzun zaman b12 kulandım ramazanda baktırdım kanıma cok şükür düzelmiş sende bı kan tahlılı yaptır cıkar orda varsa eger
ben hep cozutugum zaten 65 i tekrar görsem havaya ucarım aksam cıps yedım almasaydım gecen yemıycektım ama almadan duramıyorum ustune bıde dondurma dedı esım yok dedım allahtan o yedı ben yemedım
ne kursuna baslıyorsun canım hayırlı olsun ınsallah seversın
günaydınnn
heryerde yagmur var sanırım burda da hava kapalı sıra burda heralde
bende bugun nıyetlıyım yarında tutmayı düşünüyorum ınsallah senacım bıldırımı gene persembe aksamı tartıldıgımız kıloyu mu yazcaz :44:
isallah canim insanlari huzursuz etmeye ne hakkin var sapikinşallah yakalanırda pisikopat manyak rahat bi nefes alırsınız cnm Allah korusun sen aklına kötü şeyler getirme .
gecen sene benim eski isarkadasi 6-7 tane kaktus koymusdu odaya ne bileyim niye koydu yanindan gerceken ayagim takildi düsmiym diye kaktus e ellemisdimevet yaa şu kaktüsü bende duymuştu bi ara evde 3-4 tane vardı ama geçen yıl taşınırken hepsi mahvolmuştu attım aklıma getirdin iyiki bakayım ben yarın dışarı çıkarsam eğer
canım heryerde çıkıyor böyle qıcık insanlar....Allah ellerine fırsat vermesin...hiç polemiqe qirme..kudursun bırak...sen cevap vermedikçe o dahada çıldırıcak..istediqi zaten seni sinir edip cevap vermeni saqlamak..onun oyununa gelme canım...la havle vela kuv... çek...sinirli anlarımızda bunu çekersek Rabbimiz selamete ulaştırırmış...inşallah sende feraha ulaşırsın cnm..
canım benimmm....buradaki sevgiyi şevkati ve o samimi muhabbeti sürdürebiliyoruzki hepimiz buradayız..bazen giremediqimiz günler olsada yada tatile çıkıp haftalarca gelemesekte evimize döndüqümüz an koşa koşa geldiqimiz tek yer burası...hakiki dostluklar kurulu burada...gerçek hayatlar gerçek hikayeler var...gerçek sorunlar ve gerçek çözümler...çünkü biz gerçeqiz...ve reelde bulamadıqımız dostlukları bu yazılarda buluyoruz....ben buraya gelip sizlerle konuştuqum zaman rahatlıyorum...sıkıldıqım zaman içimi açıyorum..yazdıqınız iki kelime ilaç gibi geliyor...iyiki burdayım..sizleri seviyorum...
teşekkür ederim cnm ilaçlar iyi geldi..daha iyiyim..Rabbim kabul ederse bugün oruçta 2.günüm...haklısı aynı kaderi paylaşıyoruz..Rabbim hem bizim hemde tüm isteyenlerin gönlüne göre versin herşeylerini...saqlık sıhhat içerisinde...
benim canım gelmişşşş...günaydın fıstıqım..nasılsınn bugün..dün sabah bu saatlerde bakındım ama seni göremedim...başın nasıl oldu...senden bana geçti dün aqrı...neyseki ialçlarla ataqı susturdum...burdada akşam çok güzel yaqmur yaqdı..gecede yaqdımı bilmiyorum sahurda bişey yoktu..şuan hava kapalı ama özlemişim bu havaları..1 hafta devam edecekmiş...kış geliyoo ve ben kış mevsimini çookk seviyorum....
fotonda gördüm cok güzel saclarin varcanım benim öle gür sacım wardıki toka toplamaz fırlardı.öle önler dökülmeye basladıki stresten şimdi şampuanıma sarımsak rendeledim ısırgan ve hint yağı bide sinameki suyu koydum hafif sıvı oluyo sampuan bide kuruyyunca saçım karanfil attım fısgıslı şişeye her gece fıslatıyorum eskiye dönüş war saçlarımda
teşekkürler canım yok yok girmedimm bu toto ve göbek gitmeden de girmem gittiğinde de ayda 1 kere kaçamak olarak yerim belki
herkesee günaydınnn
öyle yapim canim cok sagolnoldu canım neye sinirlendin ayrıca bu nefes bana dogumumu hatırlattı kız
canım bılgısayraına sevındım iş olayınıza cok üzüldüm Allah daha iyi gönlünüze göre bir iş nasip etsin inşallah kısa zamanda eşine
canım menün bana cok düzensiz ve yetersiz geldi bastan sıkı yemedıgın ıcın tabıkı aksam krıze grıdın ve tekrar pasta yedin neyse dün doktor ısın vardı budnan sonra daha düzenli olur
evet canım bende de vardı ve uzun zaman b12 kulandım ramazanda baktırdım kanıma cok şükür düzelmiş sende bı kan tahlılı yaptır cıkar orda varsa eger
ben hep cozutugum zaten 65 i tekrar görsem havaya ucarım aksam cıps yedım almasaydım gecen yemıycektım ama almadan duramıyorum ustune bıde dondurma dedı esım yok dedım allahtan o yedı ben yemedım
ne kursuna baslıyorsun canım hayırlı olsun ınsallah seversın
günaydınnn
heryerde yagmur var sanırım burda da hava kapalı sıra burda heralde
bende bugun nıyetlıyım yarında tutmayı düşünüyorum ınsallah senacım bıldırımı gene persembe aksamı tartıldıgımız kıloyu mu yazcaz :44:
gecen cok sIkIstim yolda sadece mcdonalds vardin mecbur girdim ama aklimin bir kösesindede diyet de oldugum var tabii bütün gün dogru dürüst birsey yememisdim toplanti vardin birsey almadanda cikamadim aclikdan 1 tane kücük cilekli dondurma almisdim öglendin bir sevindim ama kendi kendime iyi de yapmissim diye sende iyiki girmemissin
ne güzel canım dondurmayla kurtulmuşsun hemen bugüne kadar yedikde noldu koca bir göbek toto olarak bize geri döndü bir ara hergün gitmiştim resmen
ama artıkk kendimize dur diyoruzzz çünkü çıtırrr olcazzzzz
biraz ütüm var kızlar hava serinken yapıp bitireyimgörüşürüz...
evet canim faydasini görmedik burgerleri götürürken tam dersi yag olarak kaldi üstümüzde ama artik bizde onlara savas actikcanim benim citir olcez cici bici alip cicilerimizi giycez
benim kücük cocuk var 1 ay yazilmisdim bi daha da gitemedim fistik sen genc sin mesela burda havuzlar var kesin türkiyede de vardir yaz kis gidebilecegin yüzme en cok kalori yakan spor hem zevkli ben tek de giderim de vaktim olmuyor
denerdim ama çok zor canım maerketler görürsem belki hazır alırım şekersizlerinden
bende kendimi kısa görüyorum ama canım yazaten o direkt göze çarpıyor o kadar kocaman ki
o zaman a sen ve dilek de biraz daha kilo verdinizmi artik sevdicekleriniz sasiracakkendimden daha cok size yardim edesim geliyor canlarim benim siz mutlu olun fistiklar e sizin yani sira bende citir olsam fena olmaz
yurda nekadar kalacaksinhaftasonlari sohbet ederiz bizde canim
evet evet şaşırsınlar şansımıza ikimizinkide zayıf zatenay çok sağol canım benim ya tabi canım sende çıtır ol hepimiz çıtır olalım
okullar açılıyor artık hep yurttayım anlıcağın 3 4 haftada bir gelirim artık eve
orda kilo alcam diye çok korkuyorum
SELAM millet herkese iyi geceler.bugün yediklerimden pek memnun değilim.düzensizdim dışardaydım arkadaşa uğradım orda bir dolma yarım dilim börek yedim.
eve geldim akşam yemeğindede 2 dilim lıght ekmek yanında 80 gr lık lıght ton balığı 1 domates yedim
ve sonrasında çeyrek ekmek ile omlet koca bi kase patlamış mısır 2 kurabiye 1 eticin üzeine soda üstüne 1 bitter çikolata ufaklardanuzattım yanağımı atın tokadı da kendime geleyim.
ya adetime az kaldı diyemidir nedir tatlı krizi ve aşırı yeme isteği oldu akşam akşam .halbuki sabahtan ne güzel canım istemiyodu yaa
Günaydın kızlar yağmurlu bi güne uyandım balkon kapısıda açıktı mis gibi toprak kokusuyla ama serinlik üşüttü benii
TOPİĞİ AÇTIMHADİ GELİN GARİ KIZLARRR KIZLAR KIZLAR GELEMMİ YANAGINIZDAN ÖPÜP UYANDIRAM MI
günaydın arkadaşlarrr
tuqbanın pcsinin akıbeti hala belli deqil...yani YARIN BİLDİRİMLERİNİZİ BANA YAPIYORSUNUZ....
bnm laptopum akşam geldi....çok güzel olmu.. windows'7yi yüklemişler son yazılım sistemi....yeni bilgisyar almış gibi hissdiyorum kendimi...herşey okadar farklı ve güzelki dokunmaya kıyamıyorum...darısı tuqbanın başına.....
:92: gunaydınlar herkese :92:
misafırlerımızden anneyı ugurladık, kızı öğrencı yurduna yerlestırdık, kardeşim ben kociş kaldık evde..
bu sırada ceza gorevlendırılmesınden aradım, ifadeyeye gıdıyorum acılen karakola gelıcne gorusurz hepınızı optum
merhaba ben de geldim..71 kiloyum.boy 156 .doğumlar falan biraz da iştah..malesef kilo aldım.zayıflamak istiyorummmm..
evet beyendigimiz giysilerde de acaba bunun büyügü varmi diye düsünmeyiz artikimevett karşıyızz onlaraa yemicezz işte siziio cici bici alma kısmı bitiriyor zatenn benii yaza şöyle bir incecik gireyimde kim bilir neler alcam
ozaman iyi deyil tabii hem büceye zarar :96: burda aylik 20 euro yani türklirasi olarak 40 tl ödüyorsun ama istersen hergün gel fark etmiyo :97:
Burda da var şeker ama tek gitmek istemiyorum yanıma yoldaş da bulamıyorum.
Yüzmek güzel ben çok seviyorum ama pahalı burda ki otellerin fiyatları falan maalesef
Yuh sende kısa görüyorsan beni ez geç
Spor yapıyomusun şeker göbek için mekik çek bence çok iyi oluyor.
Yirimmm seniiii beenn
İnş canım sende çıtır anne ol.. Kocişinde hep begensin seni
Aynen ya hem uzun boylu hem zapzayıf
Yurtta nete girebilecek misin peki?
Valla accık kaçırmışsın sanki ipin ucunu gün içinde yeseymişsin keşke hepsini
Ama olmuş olanAfiyet olsun kilo yapmasın
Günaydın muazzez ablaa
Ya bişi sorcam sana sen eczaneden saçın için hangi iğneyi alıyordun?
Bugün eczaneye ugrıcam da bide fiyatı ne kadardı.
Şampuana mı katıyosun sadece ekstra bişi var mı?
Zeytinyagı kullanmaya baslıcam bende saclarımın uçları çok yıprandı da
Günaydın şekerimm.
Hadi gel de konuşalım tekrar..
Yuh sende kısa görüyorsan beni ez geç
Spor yapıyomusun şeker göbek için mekik çek bence çok iyi oluyor.
bacak boyum kısa canım ondan öyle geliyor bana hep ama şimdi bacaklarım azcıkta olsa inceldi biraz boyumu daha uzun gösterdi sanki..
yapamıyorum canım çok az çekebiliyorum yani belimde problem var hemen ağrıyor anca 30tane falan çekeebiliyorum spor aletlerine gitmek istiyorum belediyelerinkinin ama çok uzak ve arkadaş yok
Aynen ya hem uzun boylu hem zapzayıf
Yurtta nete girebilecek misin peki?
aynısı aynısı hele bir gelsin ben onu kendi ellerimle beslicem şişmanlatcam
yok canım sanmıyorum ama bellide olmuyor yani bazen internet çekiyor arada devlet yurdunda kalıyorum ben yandada özel yurt var hemen oranın internetinden çalıyoruz
Bende şişmanlatcam seni diyorum da hiç sanmıyorum ben şişmanlamam diyo
Yaşı ilerleyince muhtemelen kilo alır bide oturmuş bi hayatı oldugunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?