benimki gelince alma planı yapıyor canım askerde vermiş baya ideal kilosuna gelmek için alcak 4 5 kilo ama o alsada incecik durduğu için hiç fark etmiyorr
günaydn kızlar...
bu dabah oğluşumla qeç kalktık
bebeğimi yedirdim şimdi kendim kahvaltıtmı yapıyorum
yarım haşlanmış yumurta
yarım domates
2 çatal peynir
1 fincan yeşil çay
su...
ara
1 fincan yeşil çay
1 fincan form çayı
öğle
1 lahmacun
zero
ara
belli değil...( tavsiyenizi bekliyorum )
akşam
Senaa ne yemeliyim? ıspanak olur mu?
yada menemene, yada 1 kase çorba
tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar
saol canım amın .bende bu sene önlisansı 4 yıllıga tamamlıycam kayıt olcam bakalım işletmeye ama onda da var muhasebe zor mus bakalım nası yapcaz :26:muhasebe kursuna cnm allah kabul etsin
öyle yapim canim cok sagolbi kac ay önce sigorta yerine gitcekdim ne güzel mutfakda hazirladim götürcem kayiti cantama koydum sanediyorum kapanmasina 1 saat kala vardim son sansim herzaman isyerinden izin de alamiyorum baktim kayiti bulamadim o kadar sinirlendimki önemli diye saglik sigortasini önünde basladim aglamaya annemi aradim hemen kardesim ile gönderdi bana da kizdi niye agliyon diye 10 dakika kala verdim iceriye kayiti ama bazen bu unutkanlik da hayati cok zorluyo sagol canim
saol canım amın .bende bu sene önlisansı 4 yıllıga tamamlıycam kayıt olcam bakalım işletmeye ama onda da var muhasebe zor mus bakalım nası yapcaz :26:
benıde etkılıyodu canım ıs hayatında bırı bısey dıyodu yapmam gereken tamam dıyodum sonra unutuyodum tekrar aradıklarında ne dıyecegımı bıelmıyordum uyduruyodum artık bısey ama kötü oluyodu baya etkılıyo yanı hayatımızı
b12 vitamini kullaninca düzeldimi canim :26:
saol canım amın .bende bu sene önlisansı 4 yıllıga tamamlıycam kayıt olcam bakalım işletmeye ama onda da var muhasebe zor mus bakalım nası yapcaz :26:
benıde etkılıyodu canım ıs hayatında bırı bısey dıyodu yapmam gereken tamam dıyodum sonra unutuyodum tekrar aradıklarında ne dıyecegımı bıelmıyordum uyduruyodum artık bısey ama kötü oluyodu baya etkılıyo yanı hayatımızı
Burda da var şeker ama tek gitmek istemiyorum yanıma yoldaş da bulamıyorum.
Yüzmek güzel ben çok seviyorum ama pahalı burda ki otellerin fiyatları falan maalesef
Yuh sende kısa görüyorsan beni ez geç
Spor yapıyomusun şeker göbek için mekik çek bence çok iyi oluyor.
Yirimmm seniiii beenn
İnş canım sende çıtır anne ol.. Kocişinde hep begensin seni
Aynen ya hem uzun boylu hem zapzayıf
Yurtta nete girebilecek misin peki?
Valla accık kaçırmışsın sanki ipin ucunu gün içinde yeseymişsin keşke hepsini
Ama olmuş olanAfiyet olsun kilo yapmasın
Günaydın muazzez ablaa
Ya bişi sorcam sana sen eczaneden saçın için hangi iğneyi alıyordun?
Bugün eczaneye ugrıcam da bide fiyatı ne kadardı.
Şampuana mı katıyosun sadece ekstra bişi var mı?
Zeytinyagı kullanmaya baslıcam bende saclarımın uçları çok yıprandı da
Ooo süpermişşşş hayırlısı olsunn kaptanımmm
Darısı tugbanın başına bakalım..
Sevindim olmasına
Günaydın şekerimm.
Hadi gel de konuşalım tekrar..
canım bemix evigen bebanten kullanıyorum doktorda yazıyo cnm ben yazdırıp alıyorum sanırım yazdırmayınca 11 tl filan tutuyo 2 -3 tanesini şampuana kırıyorum diğer kalanıda badem yağı zeytinyagı içine kırıp bakım yapıyorum
Ne güzel en azından alma planı yapıyormuş
Bizimkinde öyle bi plan yok hoş bende alıştım kaç yıldır onun öyle olmasına.
İlk tanıstıgımızda daha zayıftı şimdi daha iyi
Arzu ablaa nasılsın??
Bende önlisans mezunuyum açıkögretime baslıyım diyorum maksat 4 yıllık olsun.
Son kayıtlar ne zaman acaba biliyo musun
günaydın arkadaşlarrr
tuqbanın pcsinin akıbeti hala belli deqil...yani YARIN BİLDİRİMLERİNİZİ BANA YAPIYORSUNUZ....
bnm laptopum akşam geldi....çok güzel olmu.. windows'7yi yüklemişler son yazılım sistemi....yeni bilgisyar almış gibi hissdiyorum kendimi...herşey okadar farklı ve güzelki dokunmaya kıyamıyorum...darısı tuqbanın başına.....
Burda da var şeker ama tek gitmek istemiyorum yanıma yoldaş da bulamıyorum.
Yüzmek güzel ben çok seviyorum ama pahalı burda ki otellerin fiyatları falan maalesef
Yuh sende kısa görüyorsan beni ez geç
Spor yapıyomusun şeker göbek için mekik çek bence çok iyi oluyor.
Yirimmm seniiii beenn
İnş canım sende çıtır anne ol.. Kocişinde hep begensin seni
Aynen ya hem uzun boylu hem zapzayıf
Yurtta nete girebilecek misin peki?
Valla accık kaçırmışsın sanki ipin ucunu gün içinde yeseymişsin keşke hepsini
Ama olmuş olanAfiyet olsun kilo yapmasın
Günaydın muazzez ablaa
Ya bişi sorcam sana sen eczaneden saçın için hangi iğneyi alıyordun?
Bugün eczaneye ugrıcam da bide fiyatı ne kadardı.
Şampuana mı katıyosun sadece ekstra bişi var mı?
Zeytinyagı kullanmaya baslıcam bende saclarımın uçları çok yıprandı da
Ooo süpermişşşş hayırlısı olsunn kaptanımmm
Darısı tugbanın başına bakalım..
Sevindim olmasına
Günaydın şekerimm.
Hadi gel de konuşalım tekrar..
evet canım ıyıyım sımdı
bız ıyıyız canım arada ugra bende özledım sende calısma hayatına baslayınca ıste boyle oluyo zaman fılan kalmıyo hep kosturmaca ıste bılgısayar olmasa bende gıremezdım yanı senı anlıyorum ve kolaylıklar dılıyorum görüşürüz kendıne ıyı bak
anladım canım saol
bu ara 16 den sonra yersem protein yemeye dikkat ediyorum birde böyle deniycem :26:
hadi ceksene
kollarinda fazlalik kalmamis
canim benim iyisindir umarim
hayirdir isallah canim :26:
ay delü kiz ben seni cok özledimbiran önce gel olurmu
iyiakşamlar arkadaşlar...,başım çok aqrıyor hatta miqren tetikliyor kalkıp ilacımı içmeliyim..azarsa ilaçta fayda etmez...oruçtanmıdır iş bulamadıqım için moralim bozuk ondanmıdır bilmiyorum tatsızım...ve üşüyorum...evde şortla geziyorum bütün gün sanırım yaz bitti ve eşofmanımı giydim ayaqımada çorap....üşümem geçti ama başımın aqrısı çoqalarak devam ediyor...muazzezden bana geçti sanırım
kizlar bildiginiz gibi bende arada unutkanlik var hep sürekli stress altindayim dedim herhalde herseyi kafaya taka taka oluyor yengem birsey sordu sakayla karisik dedim yenge bende unutkanlik var bilmiyorum diye dedi ozaman b12 vitamini eksikli vardir diye :26:
birde dedi bilgisayarin yanina kaktus koy o radyasyonlari cekiyormus yani aliyormus :26:
b12 vitamini kullaninca düzeldimi canim :26:
Bende gidim alayım bari bugün.
Saç önemli
Teşekkürr ettimmmm
amann olsun canım aranızz iyi güzel olsun mutlu olunda tek dert kilo olsun dimii
kızlarr kahvaltımı yeni yaptımm bu da menümm
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
2 kk kadar beyaz peynir
5 yeşil zeytin
2 dilim salam
1 bardak yeşilçay
1 tane yulaflı bisküvii ( mywishh alıştırdınn beni)
bu arada akşam tuvalet problemim çözüldü sonunda2 bardak maydanozlu form çayı sağolsun
amann olsun canım aranızz iyi güzel olsun mutlu olunda tek dert kilo olsun dimii
kızlarr kahvaltımı yeni yaptımm bu da menümm
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
2 kk kadar beyaz peynir
5 yeşil zeytin
2 dilim salam
1 bardak yeşilçay
1 tane yulaflı bisküvii ( mywishh alıştırdınn beni)
bu arada akşam tuvalet problemim çözüldü sonunda2 bardak maydanozlu form çayı sağolsun
saol canım ıyıyım sende ıyısındır ınsallah bende ıste maasta az bısey farkedıyomus bıtırıncede onun ıcın deıl bakalım cocukla okuyabılırmıyım bı deneme cekcem ıste kardeısme sordurdum 30 eylulde baslıycak kayıtlar demısler anadolu.edu.tr den takıp etsın demısler orayada baktım kayıtlar baslamadn aktıf olmuyo zaten hangımız once ogrenırsek yazalım buraya ok
evet cnm yaa nolduysa akşamüstü oldu zaten sapıttım bayaasabah tartıda gösterdi kendini zaten
canım yurda gectıkten sonra yemege dıkkat et, 4-5 sene yurtta kalmıs bı ınsan olarak dıkkat etmezsen kılo almak kacınılmaz oluyoakşam yemeklerıne dıkkat etsen bıle yeterlı, bı de sehır efsanesı mı bılmıyorum ama yurt gıbı toplu yasam alnalarındakı yemeklere şap atıldıgı gıbı bı rıvayet vardır hep, o da genelde kılo ve tüylenme yapar :26: bunu hep soylerler ama ne kdr dogrudur bılemıyorum :26:
ben de ne mzndır yapmadım ama bepantenın bı ampulunu ve bı kasık bademyagı karıstırıp suruyodum sacıma, oyle bekletıyodum ıkı saat fılan, hatta bı keresınde kocişede surmustum
şimdi sarımsagı denemek ıstıyorum hep uzatıo dıolar, sampuanın ıcıne rendelıyolar fılan ama kokar dıye korkuyorum :26: dünde yolunmun üzeirndeki bı aktarda gordum dısarı koymuslar sarımsaklı sampuan dıye :26:
18:00 - 19:00 saatlerinde Biberli, domatesli az yağla yapılmış bulgur pilavı yiyebilirmiyim ?Bulgur kilo yapmıyormuş diye duydum ama ne kadar doğru bilgilendirseniz sevinirim.Akşam ne yiyicem düşüncesinden kurtulmak istiyorum.Hiç değilse yaparım 2 günlük atarım dolaba akşamları yerim çalıştığım için çok zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?