70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Piiss ispikçiiiii
Olsun baaakk tuvalet sorunun çözüldü
Afiyet olsun doyurucu ve güzel bi menü
gerçektende çözüldü çok şükür göbeciim azda olsa indi biraz sanki
teşekkürler canım sabahları baya doyuyorum sonra birdaha akşam yiyiyorum 6 gibi badem alcaktım ama unuttum bugün çıkar alırım atıştırmalık iyi oluyor..
bu arada resim ekledim yine koca totomu ama dikkat et korkmaa birden bakma

bir de doktor a gitmeyi unuttmasak bari :78:

gündüz hic ütü yaptigimi hatirlamiyorum masallah size kizlar ben genelde gece herkes uyudumu veya kocis mesai de oldugu zaman yaparim ya dizi bakarim yada korku filmi ondan sonrada tuvalette gitmeye korkarim

iyi diyelim iyi olalim sen naptin alisdinmi yeni isine :26: he kokarmi ki:26: test yaptircam canim sende yaptir istersen :97: yok kiz ne vejetaryani öyle olsam bu kadar tombik olmam herhalde

doğum kontrol hapını ezip şampanının içine koy canım öyle kullan yararı oluyorr kuzenim denedi gürleşti saçları uzadıda ama sonra bıraktı o
zararı var mıdır bilmiyorum tabi :26:

Geçen gün yazdım sen burdamıydın bilmiyorum şeker..
Knorrun çabuk çorbasını aldım kalorileri 72den başlıyor çeşit çok tatları süper.
Hemde tok tutuyor.

iyi diyelim iyi olalim sen naptin alisdinmi yeni isine :26: he kokarmi ki:26: test yaptircam canim sende yaptir istersen :97: yok kiz ne vejetaryani öyle olsam bu kadar tombik olmam herhalde

ay ben buaralar vejetaryan olup çıkcam ya dışarda ne lahmacun yiyebiliyorum ne döner kokusu yetiyor yemememe

Knorrun çabuk çorbasını aldım kalorileri 72den başlıyor çeşit çok tatları süper.
Hemde tok tutuyor.

ben geçen sene çok içiyordum canım sonra bıktım bıraktım ama yine başlıcam gerçekten çok güzel mantarlı ve brokolilisine bitmiştim ben birde acılı domatesli var çoook acıı zorla içmiştim onu

Hemde tok tutuyor.
bende bugün aldim tomates ve mantarli corba isyerinde bardagin icinde iceyim diye

ay ben buaralar vejetaryan olup çıkcam ya dışarda ne lahmacun yiyebiliyorum ne döner kokusu yetiyor yemememe
sen de msjlari karistirmissin onu ben yazmistim niye yiyemiyon canim kötü mü kokuyor :26:

Son düzenleme:
bende bugün aldim tomates ve mantarli corba isyerinde bardagin icinde iceyim diye

sen de msjlari karistirmissin onu ben yazmistim niye yiyemiyon canim :26:

ben dönerden zehirlendim canım baya midem falan bozulmuştu bir kaç gün birşey yiyemedim o günden sonra da kokuları benim midemi bulandırıyor yiyemiyorum..

canım cok gecmıs olsun bende sinirde yapıyodu gercı hala sinirliyimde birde benim uyuşukluklarım daha cok kendımı sıkmamdan ve bel fıtıgından oluyor sende de vardı sanırım fıtık sneınkıde ondan olmasın:44:

gecmıs olsun canım ya dıkkat et yedıklerıne fılan gercı bünyede yapıyo olabılır ama yaglı seyelr tüketme bak kılodan da onemlısı saglık yani ıhmal etme bence daha yasın küçük

Alıntılar karışmış şeker

Acılısını aldım daha denemedim. 4 gibi içecem sonra da bişi yemem herhalde

gecmıs olsun canım ya dıkkat et yedıklerıne fılan gercı bünyede yapıyo olabılır ama yaglı seyelr tüketme bak kılodan da onemlısı saglık yani ıhmal etme bence daha yasın küçük

Evet tekrar dikkat etmem gerekiyor maalesef :) Teşekkür ettim..

gecmis olsun canim dikkat et kendine kötü olmus etti vermislerdir
sağol canım valla öyle eti vermişlerdir şimdi dışardan birşey yiyemiyorum öyle et türü falan kokusu midemi bulandırıyor

Alıntılar karışmış şeker

Acılısını aldım daha denemedim. 4 gibi içecem sonra da bişi yemem herhalde

ya sen demişşsin ya yok vejetaryan olsam bu kadar kilolu olmam diye aslında ben sana cevap yazmak istemiştim ben bu gidişle vejetaryan olcam diye
aman dikkat et baya acı uyarayım yani

Kızlar hatırlarsanız bi ara katılmıştım size 77 kg dim pko luydum şu anda 70 kg yim 2 ayda verdim ama olsun genede verdim çok mutluyum

ızgara ye cnaım, corba ıc, yogurt ye, salata yapın yurtta bız oyle yapardık, heeey gıdı gunler içlendim bak şimdiiii :97:

amannnennn msjlari birbirine karistirmisim semsi yle gerdüsünkini kusura bakmayin kizlar

ne kusuru canım bence ıhmal etmeden test yaptır gerekırse ıgnelerını olursun ama besın takvıyesıde şart.. belkı tavuk yıyosundur ama kırmızı et yemen gerekıo b12 için benım bıldıgım :26:

ben de bı kere oyle palamut yemıstımki onceden en sevdıgım balıktı, sonra mıdemı bozdu şimdı yıllardır hıc yemedım :26:

Sabah:
Yarım dilim tam tahıllı ekmek
1.5 tane haşlanmış yumurta
2 tane küp şeklinde kaşar

Ara:
1 bardak yeşilçay

Öğlen:
1 kase cacık

yazayım dedım sonra yok bısı yazmıyım dedım ama yıne dayanamadım gordugun uzere, yıne aynı seyı yapıyosun hıc bısı yemıyosun oğlenı bı kase cacıkla gecıstırıp aksama da bı bardak corba yapcam dıyosun ama ne kdr devam edıcek boyle omur boyu boyle beslenemzsın herlade, sevgılı gelınceye kadar dayansan, ıstedıgın kıloya dustukten sonra bı tabakj yemek yesen sana yarıyacak.. gercı hep dıyorum ama sen hep aynı seyı yapıyosun artık bısı demıycem menulerıne dıye kendımı kasıyorum ama dayanamıyorum, sneın kdr bız de sevgılın gelmeden once kılo vermenı ıstıyoruz, bı de ben yanı sevgılının dedıklerını bılıyorum senden fazla sınırlıyım ona ama yıen de bence yanlıs yapıyosun :26:

s.a nasılsınız fıstıklar işlerime ara verip geldim
sahurda
2 yumurta yağsız tavada pişirdim
yarım patates haşlaması
1domates çokaz peynir

Sabah:
Yarım dilim tam tahıllı ekmek
1.5 tane haşlanmış yumurta
2 tane küp şeklinde kaşar

Ara:
1 bardak yeşilçay

Öğlen:
1 kase cacık

şuana kadar gayet güzel canım akşamda böyle olur inşallahh..
karatay çıktı televizyona 1dilim ekmeğin üstüne şeker dizin diyor kaç şeker olursa vücuda okadar şeker giriyor diyo her gün baya bir şeker giriyor yani vücudumuza ya

kızlar miğdem çok kötü bulanıyor
sabah kalktığımdan beri böyleyim
hiç bişey yemek istemiyorum
sadece su içmek istiyorum
napıcam ben yaa

sabah kendime 1 yumurta haşlamıştım
tabağıma 1 kk peynir
1 domates doğramıştım
ama hepsinin yarısını yiyebildim
hatta yumurtanın yarısını zorla yedim diyebilirm
11de yapmıstım kahvaltımı qeç kalktığm için
şuan ara öğünümü yemem lazım
1 tane şeftali yicektim ama miğdem çok feci
her an kusucakmısım qibi hissediyorum kendimi
hasta mı oluyorum acaba :26:

Ger-düşüm bi sana geliyo he bu cirkin menülerim
Normalde tıka basa yedim ondan kg almışım zati.
İşyerinde yemeğe çıktım.
Çorba aldım baktım tadı kötü.
Karnıyarık vardı bol yağlı almadım.
Pirinç pilavı vardı onu da almadım.
Cacık kaldı bi
İşten çıkmadan yogurt ve çorba yicem onlar tok tutar sanırım.
Sevgili gelene kadar zayıflamalıyım diye düşünmüyorum artık.
Resimleri yayınladıgımda sizin iyi duruyorsun demeniz benim totoyu kaldırdı sanırım.
Bi dogru düzgün beslenemedim.
Bugün aynaya baktım totom indirdim daha önünde bir sürü yol var dedim.
Düzgün besleneceksin vs vs.
Kendimle konusmayı seviyorum ben
Düşünüp yorum yaptıgın icin teşekkür ederim gerdüşüm

Canım resimlerine yorum yapamadım kusura bakma .
Baktım ama yemege cıktım o ara..
Bugün ki resimlerin daha güzel dün kıyafeet seçiminden mi yoksa aynada cektiğinden midir nedir daha tombik duruyordun.
Dediğim gibi toton var bi.
Kolların ve üstün gayet normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…