Piiss ispikçiiiii
Olsun baaakk tuvalet sorunun çözüldü
Afiyet olsun doyurucu ve güzel bi menü
bir de doktor a gitmeyi unuttmasak bari :78:ya cnm sanırım bendede var bi eksiklikler baktırmam lazım sanırım gitsem dr iyi olcak bendede baya unutkanlık var uzun zamandır ama ayaklarımda da ama genelde bilekten aşağısında uyuşukluk oluyo arada bende kemik büyümesi var baş parmak kemiğinde çıkma oldu yeni değil 7.sınıfta başlamıştı gençlerde görülürmüş nadiren genelde kadınların topuklu giymesinden kaynaklı 30 yaş sonrası görülen bişiimiş ameliyat olmam lazımdı olmamıştım korkmuştu şimdi daha kötü görünüyo ben uyuşmayı hep ona bağlıyodum ama siz söleyince dikkatimi çekti bende baktırayım bari:26:
gündüz hic ütü yaptigimi hatirlamiyorum masallah size kizlar ben genelde gece herkes uyudumu veya kocis mesai de oldugu zaman yaparim ya dizi bakarim yada korku filmiben kaçtım ütüm var benimde sonrada dışarı çıkıcam büyük kız okuldan çıkınca 14:30 da onunla okul alışverişi yapıcaz azcık dolanırız daha gelip akşam yemeği hazırlıcam.şimdi tavuk çorbam pişiyo ocakta ama yanına ne yapsam kararsızım hala
sagol canim evet hep bir kosusturmaca icindeyim ama galiba seviyorum bu hayati cunku kendimi ise yarar hissediyorum hep evde durunca insan kendini ise yaramaz böyle berbat hissediyo allah is isteyen herkesin önünü acar ins
sagol canim iyiyim allaha bin sukur seni sormali
gecmis olsun sena ablahayirli olsun laptop una kavusmussun
ahhh bendede var o unutkanlik iki gun önce yaptigim seyleri hemen unutuyorum kimse inanmiyo öyle olduguna ama insan kendini bilir yani dimi :26::26:
iyi diyelim iyi olalim sen naptin alisdinmi yeni isine :26: he kokarmi ki:26: test yaptircam canim sende yaptir istersen :97: yok kiz ne vejetaryani öyle olsam bu kadar tombik olmam herhaldenihayet tekrar ofısteyım, donuşte uzak durakta ınıp ofıse kadar baya yurudum
b12 için once test yaptır canım, tek vıtamını dısardan almakla bıtmez iş, ılk once yedıklerınden almaya calıs onun ıcınde et yemege ozen gostermen gerekıyo, yumurta süt peynır balık vs yıyeceksın, ozellıkle vejeteryanlarda gozukuyo, b12 haplarıda var aşıları da var, benım atrafımda b12 iğnesi olanlar var ordan bılıyorum
ben de ne mzndır yapmadım ama bepantenın bı ampulunu ve bı kasık bademyagı karıstırıp suruyodum sacıma, oyle bekletıyodum ıkı saat fılan, hatta bı keresınde kocişede surmustum
şimdi sarımsagı denemek ıstıyorum hep uzatıo dıolar, sampuanın ıcıne rendelıyolar fılan ama kokar dıye korkuyorum :26: dünde yolunmun üzeirndeki bı aktarda gordum dısarı koymuslar sarımsaklı sampuan dıye :26:
canım yurda gectıkten sonra yemege dıkkat et, 4-5 sene yurtta kalmıs bı ınsan olarak dıkkat etmezsen kılo almak kacınılmaz oluyoakşam yemeklerıne dıkkat etsen bıle yeterlı, bı de sehır efsanesı mı bılmıyorum ama yurt gıbı toplu yasam alnalarındakı yemeklere şap atıldıgı gıbı bı rıvayet vardır hep, o da genelde kılo ve tüylenme yapar :26: bunu hep soylerler ama ne kdr dogrudur bılemıyorum :26:
Sarımsak işkencesindense muazzez ablanın dediği ilaçlar ve zeytinyagı+badem yagı daha güzel gerdüşüm.
Bide aktarlarda 10 tane yagı falan karıştırıp satıyolar bi ara kullanmıştım.
Dolgunlaşmıştı saçım. Bayadır ihmal ettim canım saçlarımı..
Normalde en az haftada bi kere zeytinyagıyla 1-2 saat bekletirdim.
Işıl ışıl oluyo sanki.
Hatta bi keresinde köyden gelen zeytinyagını sürüodum babam yakaladı
Anneme diyo ki sen zeytinyagını nie alıon annemde beni görmüo tabi mutfaktan ciddi ciddi cevap verio.
Açıkladı açıkladı ee niye sordun ki dedi
Babam da bu kız saçına sürüyo yağı dedi
Dedim arkalara tam süremedim galiba biraz da sen sürseneGarip garip baktı tabi
Ben bu akşam alıcam hem şampuana kırarım hemde z.yagına dökerim iyi gelir.
evet bilirim geçen sene 10 kilo verip gitmiştim ve sonuç hüsran 10 kiloyu geri alıp geldim yurt gerçekten çok zor.. bende duydum ama biz genelde yemek yemiyoruz bu sene yemeğe dikkat ederim belki ama kilo aldırıyosa hiç almayayım ben odamda yapar yerim çorbamıbiz genelde saat 10 gibi hamburger yada köfte yiyiyorduk birde onla doymayayıp yanına tost sonra cipslerr kolalar çok kötü birşey gerçekten bu sefer hamburger köfte yersem sadece içindekileri yicem köfteyi yada hamburgeri hazır çorba alcam birde onları yapcam kola ve cipsten uzak durcam inşallah bunlar etkili olur kilo almamama
iyi diyelim iyi olalim sen naptin alisdinmi yeni isine :26: he kokarmi ki:26: test yaptircam canim sende yaptir istersen :97: yok kiz ne vejetaryani öyle olsam bu kadar tombik olmam herhalde
Geçen gün yazdım sen burdamıydın bilmiyorum şeker..
Knorrun çabuk çorbasını aldım kalorileri 72den başlıyor çeşit çok tatları süper.
Hemde tok tutuyor.
bende bugün aldimGeçen gün yazdım sen burdamıydın bilmiyorum şeker..
Knorrun çabuk çorbasını aldım kalorileri 72den başlıyor çeşit çok tatları süper.
Hemde tok tutuyor.
ay ben buaralar vejetaryan olup çıkcam ya dışarda ne lahmacun yiyebiliyorum ne döner kokusu yetiyor yemememe
bende bugün aldimtomates ve mantarli corba isyerinde bardagin icinde iceyim diye
sen de msjlari karistirmissin onu ben yazmistim niye yiyemiyon canim :26:
canım cok gecmıs olsun bende sinirde yapıyodu gercı hala sinirliyimde birde benim uyuşukluklarım daha cok kendımı sıkmamdan ve bel fıtıgından oluyor sende de vardı sanırım fıtık sneınkıde ondan olmasın:44:ya cnm sanırım bendede var bi eksiklikler baktırmam lazım sanırım gitsem dr iyi olcak bendede baya unutkanlık var uzun zamandır ama ayaklarımda da ama genelde bilekten aşağısında uyuşukluk oluyo arada bende kemik büyümesi var baş parmak kemiğinde çıkma oldu yeni değil 7.sınıfta başlamıştı gençlerde görülürmüş nadiren genelde kadınların topuklu giymesinden kaynaklı 30 yaş sonrası görülen bişiimiş ameliyat olmam lazımdı olmamıştım korkmuştu şimdi daha kötü görünüyo ben uyuşmayı hep ona bağlıyodum ama siz söleyince dikkatimi çekti bende baktırayım bari:26:
Piiss ispikçiiiii
Olsun baaakk tuvalet sorunun çözüldü
Afiyet olsun doyurucu ve güzel bi menü
İyiiym bende test sonuçları kötü çıktı.
kolesterol ve kötü kolesterolum zirve de
Dr çok yüksek falan dedi
1 ay daha ilaç kullanıcam bu kadar yeter bi daha kullanmana gerek yok dedi
3 ekim son diye biliyorum bende..
Tamam ögrenince direkt yazarım ben
İyi cesaret akşam çok kaçırdıgımda sabah tartılmıyorum ben
ben dönerden zehirlendim canım baya midem falan bozulmuştu bir kaç gün birşey yiyemedim o günden sonra da kokuları benim midemi bulandırıyor yiyemiyorum..
ay ben buaralar vejetaryan olup çıkcam ya dışarda ne lahmacun yiyebiliyorum ne döner kokusu yetiyor yemememe
ben geçen sene çok içiyordum canım sonra bıktım bıraktım ama yine başlıcam gerçekten çok güzel mantarlı ve brokolilisine bitmiştim ben birde acılı domatesli var çoook acıı zorla içmiştim onu
gecmıs olsun canım ya dıkkat et yedıklerıne fılan gercı bünyede yapıyo olabılır ama yaglı seyelr tüketme bak kılodan da onemlısı saglık yani ıhmal etme bence daha yasın küçük
sağol canım valla öyle eti vermişlerdir şimdi dışardan birşey yiyemiyorum öyle et türü falan kokusu midemi bulandırıyorgecmis olsun canim dikkat et kendinekötü olmus etti vermislerdir
Alıntılar karışmış şeker
Acılısını aldım daha denemedim. 4 gibi içecem sonra da bişi yemem herhalde
evet bilirim geçen sene 10 kilo verip gitmiştim ve sonuç hüsran 10 kiloyu geri alıp geldim yurt gerçekten çok zor.. bende duydum ama biz genelde yemek yemiyoruz bu sene yemeğe dikkat ederim belki ama kilo aldırıyosa hiç almayayım ben odamda yapar yerim çorbamıbiz genelde saat 10 gibi hamburger yada köfte yiyiyorduk birde onla doymayayıp yanına tost sonra cipslerr kolalar çok kötü birşey gerçekten bu sefer hamburger köfte yersem sadece içindekileri yicem köfteyi yada hamburgeri hazır çorba alcam birde onları yapcam kola ve cipsten uzak durcam inşallah bunlar etkili olur kilo almamama
amannnennnmsjlari birbirine karistirmisim semsi yle gerdüsünkini kusura bakmayin kizlar
Sabah:
Yarım dilim tam tahıllı ekmek
1.5 tane haşlanmış yumurta
2 tane küp şeklinde kaşar
Ara:
1 bardak yeşilçay
Öğlen:
1 kase cacık
Sabah:
Yarım dilim tam tahıllı ekmek
1.5 tane haşlanmış yumurta
2 tane küp şeklinde kaşar
Ara:
1 bardak yeşilçay
Öğlen:
1 kase cacık
yazayım dedım sonra yok bısı yazmıyım dedım ama yıne dayanamadım gordugun uzere, yıne aynı seyı yapıyosun hıc bısı yemıyosun oğlenı bı kase cacıkla gecıstırıp aksama da bı bardak corba yapcam dıyosun ama ne kdr devam edıcek boyle omur boyu boyle beslenemzsın herlade, sevgılı gelınceye kadar dayansan, ıstedıgın kıloya dustukten sonra bı tabakj yemek yesen sana yarıyacak.. gercı hep dıyorum ama sen hep aynı seyı yapıyosun artık bısı demıycem menulerıne dıye kendımı kasıyorum ama dayanamıyorum, sneın kdr bız de sevgılın gelmeden once kılo vermenı ıstıyoruz, bı de ben yanı sevgılının dedıklerını bılıyorum senden fazla sınırlıyım onaama yıen de bence yanlıs yapıyosun :26:
şuana kadar gayet güzel canım akşamda böyle olur inşallahh..
karatay çıktı televizyona 1dilim ekmeğin üstüne şeker dizin diyor kaç şeker olursa vücuda okadar şeker giriyor diyoher gün baya bir şeker giriyor yani vücudumuza ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?