70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar sabah 11:00 da kahvaltımı yaptım
yarım haş. yumurta
yarım domates
2 çatal peynir
bol bol su..

ara yapamadım ama çok su içtim
şuana kadar 1,5 lt. su içtim

az önce yani saat 15:35de
2 dilim çavdar ekmeğinden
1 dilim kaşarlı çok azcık ketçaplı tost yaptım
2 dilim salam yedim
1 büyük fincan form çayı içtim

akşam saat 18:30 da
menemen yapsam ağır mı olur?

1.58 canım boyum.. O kiloya asla düşemeyeceğim için düşünmüyorum bile valla

hah mesela örneklıyım bu menu uzıernden benım mıdem problemım oldugu ıcın belkı de bılemıyorum ama gun ııcnde sulu yemeyınce ben rht edemıyorum :26:aksama ekmeksız yersen menemen agır olmaz bence ama ekmeksız menemende nası olur bılmem ben aksamları ekmegı hıc tuketmıyorum mıdem almıyo :26: ama keske oglen bı corba yanına tost yeseydın :26:

selam kızlar...
bugün sahur olayımd aolduğundan geç kalktım,sonra arkdaşla pazara gittik..kollarım koptu güye az alıcaktım ama renk renk sebzelere dayanamadım...
patlıcan,kabak,kırmızı bibe rközlemek için aldım yoğurtlusuna hastayım...
dolaba koymak için.barbunya,fasulye aldım..
mısır aldım 1lira 5 tane..1er tane yeriz,kalan 3ünüde ayıklayıp buzluğa atıyorum sonra salatalarda kullanıyorum...
acıktım,yoruldum..eşimde oruç bilyodum canım benim haberim yok sabah kaktığında kusmuş oruç bozulmuş dedim bana deseydin tuzlu bişeyler verirdim geçte kalmıştı ama...
ben olsam eşimde o zerafet var işte beni kaldırmamış,adamı kaldırırdım...
üzüldüm pek haSTA olmaz ya bend ehertürlüsü mevcut olduğundan,yinede hamdolsun elimiz ayağımız sağlam çok şükür,gözümüz görüyor...
akşama çorba var hafif ne pişrsem..yeşil fasulyemi yapsam zeytin yağlı...
yada eşim sevse patlıcan biber közleyip salata yapardım.....

çorba yapmaya üşendim valla
zaten miğdem bulanıyo tostuda zorla yedim :26:
menemenin iiçine kaşar eklersem ekmeksiz yiyebilirim
bide yanında zero süper qidiyo
ama belki akşam için menemenden önce bi çorba yapıp içebilirim

pelincim yine güzel döktürmüşsün...
çok da doğru yazdıkların snei hep beğenmişimdir zaten ..
canım bencede eski üstatlar gelisn artık sık sık...
bende bazen yorum yapıyorum ama kendimd eçok vermediğimden utanıyorum....
çok az yiyenler var evet..
benim mutfağımdada çorba yada sulu yemek eksik olmaz..
ben çok sevmezdim ama yılalrdır alıştım çorba hem tok tutuyor hemde bağırsaklara iyi geliyor..
eşimde suluyemek sever eee ekmek banacak...
aileden alışmışım kahvaltı tarzı sofralar olunca tuhaf geliyor arada yapıyorum ama..
mesela dün akşam çorbayıd aiçtik,sonra çaya geçtik ben palamut yedim eşimde patatesli omlet....
bende 2 sene önce diyetisyene gititğimde bana dediki sen çok azyiyosun çok uzun süre aç kalıyosun...
yine şişkoydum yine veremezdim..
nasıl sık yemeye alıştım açlığıda öğrendim zayıfladımda...
bide abur cuburlara dikkat tabiki...benim yapımda var severim çayla kurabiyeleri,kuru şeyleri..yapmıyorum dayanamam diye....
ama artık paramı bademe,cevize,incire,günkurusuna yatırıyorum..daha sağlıklı daha faydalı....

aay zeytınyaglı fasulye yap ben de yemeye geleyımm ama bol domateslı olsun bı zahmet

eşine gecmıs olsun canım, mıdesını mı üşüttü acaba en guzel gelen şey nane kaynat onu içir, bıraz rhtlar

pelicimm haklısında ben paylasamıyorum neden cunku hıc uyamıyorum yanı hıc bı anlamı yok benım yedıklerımı o az yıyen arkadaslar 1 haftada yıyodur toplamda o yüzden bende bugun oruca nıyetlendım mıdem dınlensın borcumdan eksılsın dıye hem baska türlü kendime hakim olamıyorum valal tokken bıle yıyorum yanı sürekli atıstırma ıstegı sımdı evde azcık bı taze fasulye var yetmez canımda lahmacun ıstedı hem bugun bı arkadas yazdı send eyemıssın bak aksam acıty de yapıcam ıftarı lahmacunla sahurda da 1 kase nesfıt yedım 1 lokma ekmege bal kaymak sürüdüm 1 dilim ac bıtır salamdan yarımda ucgen peynır yeıdm 1 dılım ekmekle .normalde sadece nesfıt yıyıp kapatıyodum bu sefer kahvaltılık ta ekledım benım meyve yogurt alıskanlıgım pek yok onların yerıne aburcuburu tercıh edıyorum anladım sonrada onlar kalıyo evde bı sürü meyve var ama ben dün aksam cıps yeıdm gene neyse ıns daha ıyıye gıdecem yaa o zaman yazarım menüleri

ay benimde canım közleme biber çekti şimdi hemen başlayayım közlemeye yanınada yoğurt oh miss
1 tane çabuk çorma ( mantarlı)
250 gr yogurttt

Yiiidiimmmmm gitttiiiiiii :81:
bende atıştırma niyetine 10 tane zeytin yedim akşam içinde köz biber yicem galiba yada omlett yada her ikisinide

selam millet öğle yemeğim şöle

1 dilim kızarmış tahıllı ekmek
1 fincan çabuk domates çorbası
5 ad zeytin :))))) saba tümeri izledimde orda bahsediyolardı :))

yeşilçayımı içtim

akşam yemeğimi yine nesfit yicem malum

İdeal kiloya göre 20 kilo vermem gerekiyormuşş
Hoşştt dedim o siteye
Kız dedin accık etli butlu olcek
53 kilo oldugumu hayal bile edemiyorum o derece
Olamam da zati hiç kasmıyım kendimi

bendede durum aynı 52-53 ideal kilom boy 1,60 nerdeee ben 53 e incemde .gerçi senin yaş genç ben 36 yaşındayım sen verirsin benden geçti bu saatten sonra 60 a insem öpüp başıma koycam ama 60 ı görürüm sonrasını bilemem kısmet bakalım belki 58 leri görürüm ama aşağısını sanmam

canım eşine gecmıs olsun havalar değişti ya ondan oluyo dıkkat etmek lazım artık

Hiç o rakamı göreceğimi sanmıyorum :))
Realist olmak gerek çok zorlarsak belkii amaaa yook yookk o kadar olmazz
5 kg o kaddar fark ediyor ki insanda bi ver sonra resim çekin koy bakalım

kızlarr her zaman ufkunuz geniş olsunn
bi rakama sabitlenmeyin bence...
benim idealim 58 inşallah olacağıma inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…