boyunun kac oldugunu unuttum ama boyunla ynı kıloya geldıgınde ve asagı dogru düşmeye basladıgında vucut guzel oluyomankenlerın genelde 20 kılo fark var, ama işte onlarda boy 1.76 mesela 56-58 fılan oluyolar ama işte 1.60 fılan olunca boy 40 kılo olman mumkun değil onların boy uzun oldugundan orantıları daha degısık oluyo :26:
Kızlar sabah 11:00 da kahvaltımı yaptım
yarım haş. yumurta
yarım domates
2 çatal peynir
bol bol su..
ara yapamadım ama çok su içtim
şuana kadar 1,5 lt. su içtim
az önce yani saat 15:35de
2 dilim çavdar ekmeğinden
1 dilim kaşarlı çok azcık ketçaplı tost yaptım
2 dilim salam yedim
1 büyük fincan form çayı içtim
akşam saat 18:30 da
menemen yapsam ağır mı olur?
hah mesela örneklıyım bu menu uzıerndenbenım mıdem problemım oldugu ıcın belkı de bılemıyorum ama gun ııcnde sulu yemeyınce ben rht edemıyorum :26:aksama ekmeksız yersen menemen agır olmaz bence ama ekmeksız menemende nası olur bılmem ben aksamları ekmegı hıc tuketmıyorum mıdem almıyo :26: ama keske oglen bı corba yanına tost yeseydın :26:
selam kızlar...
bugün sahur olayımd aolduğundan geç kalktım,sonra arkdaşla pazara gittik..kollarım koptu güye az alıcaktım ama renk renk sebzelere dayanamadım...
patlıcan,kabak,kırmızı bibe rközlemek için aldım yoğurtlusuna hastayım...
dolaba koymak için.barbunya,fasulye aldım..
mısır aldım 1lira 5 tane..1er tane yeriz,kalan 3ünüde ayıklayıp buzluğa atıyorum sonra salatalarda kullanıyorum...
acıktım,yoruldum..eşimde oruç bilyodum canım benim haberim yok sabah kaktığında kusmuş oruç bozulmuş dedim bana deseydin tuzlu bişeyler verirdim geçte kalmıştı ama...
ben olsam eşimde o zerafet var işte beni kaldırmamış,adamı kaldırırdım...
üzüldüm pek haSTA olmaz ya bend ehertürlüsü mevcut olduğundan,yinede hamdolsun elimiz ayağımız sağlam çok şükür,gözümüz görüyor...
akşama çorba var hafif ne pişrsem..yeşil fasulyemi yapsam zeytin yağlı...
yada eşim sevse patlıcan biber közleyip salata yapardım.....
ay benimde canım közleme biber çekti şimdi hemen başlayayım közlemeye yanınada yoğurt oh missselam kızlar...
bugün sahur olayımd aolduğundan geç kalktım,sonra arkdaşla pazara gittik..kollarım koptu güye az alıcaktım ama renk renk sebzelere dayanamadım...
mısır aldım 1lira 5 tane..1er tane yeriz,kalan 3ünüde ayıklayıp buzluğa atıyorum sonra salatalarda kullanıyorum...
acıktım,yoruldum..eşimde oruç bilyodum canım benim haberim yok sabah kaktığında kusmuş oruç bozulmuş dedim bana deseydin tuzlu bişeyler verirdim geçte kalmıştı ama...
üzüldüm pek haSTA olmaz ya bend ehertürlüsü mevcut olduğundan,yinede hamdolsun elimiz ayağımız sağlam çok şükür,gözümüz görüyor...
bende atıştırma niyetine 10 tane zeytin yedim akşam içinde köz biber yicem galiba yada omlett yada her ikisinide1 tane çabuk çorma ( mantarlı)
250 gr yogurttt
Yiiidiimmmmm gitttiiiiiii :81:
İdeal kiloya göre 20 kilo vermem gerekiyormuşş
Hoşştt dedim o siteye
Kız dedin accık etli butlu olcek
53 kilo oldugumu hayal bile edemiyorum o derece
Olamam da zati hiç kasmıyım kendimi
selam kızlar...
selam millet öğle yemeğim şöle
1 dilim kızarmış tahıllı ekmek
1 fincan çabuk domates çorbası
5 ad zeytin :))))) saba tümeri izledimde orda bahsediyolardı :))
yeşilçayımı içtim
akşam yemeğimi yine nesfit yicem malum
bendede durum aynı 52-53 ideal kilom boy 1,60 nerdeee ben 53 e incemde .gerçi senin yaş genç ben 36 yaşındayım sen verirsin benden geçti bu saatten sonra 60 a insem öpüp başıma koycam ama 60 ı görürüm sonrasını bilemem kısmet bakalım belki 58 leri görürüm ama aşağısını sanmam
aaaaaaay facede oyuna sardım bırı benı kurtarsınnnnnnnnnnnnnnnn
Ne oynuyon ki
Bi ara zombiye takılmıştım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?