seni üzqün görmek istemiyorum..inan çok üzülüyorum...onlar kimki kaile alıyosun...oralı olma ilgilenme onlarla...deqer vermediqini anlasınlar...cevapta verme..kendileri konuşsun kendileri dinlesin...
tatlım kahvaltına diyecek hiçbir lafım yok tek birşey dışında...light ürünler kullanma lütfen..saqlıqımıza son derece zararlı..doktorlar kesinlikle kullanmayın diyor...tatlandırıcı bile yasakmış...
Merhaba arkadaşlar ben NaF
27 yaşındayım 3 yıllık evliyim çocuğum henüz yok
Özel bir şirketin muhasebesinde çalışıyorum :126:
Aslında daha önce zayıflama topiklerine katılıp 73 kilodan 65 ' e kadar düşmüştüm ama sonra ayrılmak zorunda kaldım gruptan :97: ve şuan 68.5 kiloyum (sabah tartıldım) :82:
Yıl sonuna kadar 60 kilo olmak istiyorum boyum 1.72 (Kilo alınca sanki kısaldım)
Bu arada midemde problem var bu yüzden birçok şey yasak (ekşi,acı,asitli içecekler vs vs vs )
Birde kansızlık şikayetim var bunun içinde demir ilacı kullanıyorum :97: 2 aylık bir tedaviye yeni başladım :97:
Özellikle basen bölgemde fazlalıklarım varson dönemlerde göbekte çıktı neyse çok uzattım burda sizinle birlikte zayıflamak istiyorum :92:
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
günaydın çıtırlar oku oku bitiremedim geçmişi nasılsınız bakalım bu sabah çok güzel bir kahvaltı yaptım uzun zamandır ilk defa maşallah ama mide bulantım başladı yine neyse kahvaltıyı yaptık ya şükür bildirimi yapıcam az sonra alıntıları bi cevaplıyayımda
ben adamı böle aşık ederim kendime keşke girmeseydim faceytyede izmire gelseydin kız ay e güzel olurdu
kız yollarımız niye ayrılsın deliii ben hep burdayım hamiş kaldık diye çıtırlıktan vazgeçecek halimiz yok doğum sonrası düşecem elinize şimdiden burlarda olimda fazla zor olmasınsenin için dua ediyorum canım hayırlısı rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nsip etsin
ölemiiii demek hatırlamadınız hıh canım senin adına çok sevindim çizelgedeki rakama ulaşmaya az klmış maşallah diyeyim takı setinin ucu görünmüş eh artık eşin alınca bizede resimlerini gösterirsin şöle havanı ata ata azmı 90lardan 60lara
sağol canım benim eşim pek izin vermiyor nete girmeye ama işyerindeyim ya giriyorum
rabbim seni sevdiciğine kavuştursun inşallah ondan sonrada boy boy bebeleriniz pembe pancurlu eviniz geniş bahçeniz olsun bahçenin içinde çocuk sesleri sen eşinle mutlu mesut yaşayın gidintam türk filmi oldu
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
yandan yandan ohh ohhh amaaaaaan sbahlar olmasınoff yoruldum kız
aferin benim çıtırıma 400 gram azımsnck bir rakam değil
geçmiş olsun canım sağlıkla gülümsersin bundan sonra inşllah
.46:
kız maşallah sana o ne kaçamak öle afiyet olsun özendim şimdi sanainsan kçamağa özenirmi özendim işte canım çekti iyiki mide bulantım var yoksa green bu saydıklarının hepsini alır mideye götürürdüm
.46:
2100 maşallah sana tebrik ederim
ay canım ne demek sanada verim facemi yazim özelden
kilo içinde üzülme geldiği gibi gitmesinide bilir kilolar canın sağolsun
canım neden yarım dilim ekmek???
2 dilim rahatlıkla yiyebilirsin..pernirli omlet süper bir kahvaltı..yanında yarım domates ve yarım salatalıkta ye...arkasınada bitki çayı bak nekadar doyacaksın
ezgicim son günün menüsünü tam gün olarak bnmle paylaşırmısın cnm..içtiqin su ve çaylarda dahil...
evet burası çok sıcak bir ortamBugün biraz baktım çok hareketli ve sıcak bir ortam gördüm bu yüzden sizin topiğe gelmek istedim kaptan
ahh ahhhhhhhh hayellerrrr:97::97: adam evdekileri ufak ufak satmaya başaldı sıkıştım diye...40 kiloyada insen altının ucu görünmüyoooo:84::84::84::84::84::84:günaydın çıtırlar oku oku bitiremedim geçmişi nasılsınız bakalım bu sabah çok güzel bir kahvaltı yaptım uzun zamandır ilk defa maşallah ama mide bulantım başladı yine neyse kahvaltıyı yaptık ya şükür bildirimi yapıcam az sonra alıntıları bi cevaplıyayımda
ben adamı böle aşık ederim kendime keşke girmeseydim faceytyede izmire gelseydin kız ay e güzel olurdu
kız yollarımız niye ayrılsın deliii ben hep burdayım hamiş kaldık diye çıtırlıktan vazgeçecek halimiz yok doğum sonrası düşecem elinize şimdiden burlarda olimda fazla zor olmasınsenin için dua ediyorum canım hayırlısı rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nsip etsin
ölemiiii demek hatırlamadınız hıh canım senin adına çok sevindim çizelgedeki rakama ulaşmaya az klmış maşallah diyeyim takı setinin ucu görünmüş eh artık eşin alınca bizede resimlerini gösterirsin şöle havanı ata ata azmı 90lardan 60lara
sağol canım benim eşim pek izin vermiyor nete girmeye ama işyerindeyim ya giriyorum
rabbim seni sevdiciğine kavuştursun inşallah ondan sonrada boy boy bebeleriniz pembe pancurlu eviniz geniş bahçeniz olsun bahçenin içinde çocuk sesleri sen eşinle mutlu mesut yaşayın gidintam türk filmi oldu
yandan yandan ohh ohhh amaaaaaan sbahlar olmasınoff yoruldum kız
geçmiş olsun canım sağlıkla gülümsersin bundan sonra inşllah
.46:
kız maşallah sana o ne kaçamak öle afiyet olsun özendim şimdi sanainsan kçamağa özenirmi özendim işte canım çekti iyiki mide bulantım var yoksa green bu saydıklarının hepsini alır mideye götürürdüm
.46:
2100 maşallah sana tebrik ederim
ay canım ne demek sanada verim facemi yazim özelden
kilo içinde üzülme geldiği gibi gitmesinide bilir kilolar canın sağolsun
bende geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende cv'mi yazıp geliyorum
Merhaba arkadaşlar ben NaF
27 yaşındayım 3 yıllık evliyim çocuğum henüz yok
Özel bir şirketin muhasebesinde çalışıyorum :126:
Aslında daha önce zayıflama topiklerine katılıp 73 kilodan 65 ' e kadar düşmüştüm ama sonra ayrılmak zorunda kaldım gruptan :97: ve şuan 68.5 kiloyum (sabah tartıldım) :82:
Yıl sonuna kadar 60 kilo olmak istiyorum boyum 1.72 (Kilo alınca sanki kısaldım)
Bu arada midemde problem var bu yüzden birçok şey yasak (ekşi,acı,asitli içecekler vs vs vs )
Birde kansızlık şikayetim var bunun içinde demir ilacı kullanıyorum :97: 2 aylık bir tedaviye yeni başladım :97:
Özellikle basen bölgemde fazlalıklarım varson dönemlerde göbekte çıktı neyse çok uzattım burda sizinle birlikte zayıflamak istiyorum :92:
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
sagol senacimm su an okadar mutsuzum kibirde ayni oda paylasiyoruz öyle daha kötü oluyor cekmek sorunda kaliyorum baska odada olsa kapatir kapini arkanda birakirsin ama yüz yüze bakiyoruz
birlik beraberlik yok o iki isarkadaslari sonradan geldiler beni herseyin disinda birakiyorlar
disliyorlar yani :97:tekki beni istemiyor zaten biliyorum
gecen sene 86 kıloydum suan 76 ama artık 1 gr bıle weremıorum bugun karar werdım duzenlı rejım yapcam artık sabh salata peynır zaytın kepek ekmegı we form cayımı ıctım 1 e dogru ara ogunumu yerım ıns zayflarım ya seneye dugunum war
cnm lıght ürünleri peynir yoğurtta tercih ediyorum diğer ürünlere göre kalsiyum-protein oranı fazla oldugu için kullanıyorum
hoşgeldin cnm
afiyet olsun cnm çıtır hamile seniiiii:79: :79: :79: :79:
evet burası çok sıcak bir ortamhatta okadar sıcakki sauna etkisi yapıp herkesi zayıflatıyoruz
ahh ahhhhhhhh hayellerrrr:97::97: adam evdekileri ufak ufak satmaya başaldı sıkıştım diye...40 kiloyada insen altının ucu görünmüyoooo:84::84::84::84::84::84:
hoşgeldin kuzuuubu nicki biyerlerden hatırlıyorum :44: kimbilir kkda nerde sörf yaparken gördüm seni resimli cv ler dikkate alınır bilginize depresif hanım
hoşgeldin canımmmm bende ilknur 23 yaşında 6 yıllık evli iki çoçuklu şişko biriyimmm başarı dilegin için tşklerrr çok ihtiyacım var bende sana dilerimmm
oyyyyy canımm benim üzme o tatlı canını üzülme lütfennn kıyamam ben sana
bende geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende cv'mi yazıp geliyorum
Bugün biraz baktım çok hareketli ve sıcak bir ortam gördüm bu yüzden sizin topiğe gelmek istedim kaptan
öqün atlamışsın...kahvaltı+ara+öqle yemeqi+ara+akşam yemeqi şeklinde yapmalısın....menünde olmamış...sıcak ekmek dediqine göre beyaz ekmek tüketiyosuntamam canımm saol canımm hemen dünkü menümü paylaşıyorum menüm;
sabah ;kahvaltım geçti kızımı okula yazdırdık (10.25 civarı)
sirkeli ballı sıcak su
1 fincan sekerli cay
3-4 parca peynir
2 tane zeytin
1 domates
1 çarca yumurta
1 büyük parca ekmek sıcaktı dayanamadımm
ara da 1 salatalıkk
akşam yemegi olarak
3-4 çatal patates kızartması
1 kaşıkk domates sosu
1 kase yogurt
boll salata
ara soda
yatmadan öncede çilekli activya
spor olarak 30 yürüyüş agır adım 15 dk epilepik bisiklet 100 mekik
3.5 litre su
evde yeşilçayım çok aldım ama alışamadım içmeyi hep unutuyorumm
yorum bekliyorumm tşklerimi sunuyorummmmmm
suzancım sen onlarla ilgilenme...bu durumdan rahatsız olduqunu belli etme..onları önemsemiyormuşsun gibi davran...mümkün oldukça onlarla konuşma...boşyere canını sıkma cnm...sagol senacimm su an okadar mutsuzum kibirde ayni oda paylasiyoruz öyle daha kötü oluyor cekmek sorunda kaliyorum baska odada olsa kapatir kapini arkanda birakirsin ama yüz yüze bakiyoruz
birlik beraberlik yok o iki isarkadaslari sonradan geldiler beni herseyin disinda birakiyorlar
disliyorlar yani :97:tekki beni istemiyor zaten biliyorum
sana yeme dedimmmmmmmmmcnm lıght ürünleri peynir yoğurtta tercih ediyorum diğer ürünlere göre kalsiyum-protein oranı fazla oldugu için kullanıyorum
hoşgeldin cnm
afiyet olsun cnm çıtır hamile seniiiii:79: :79: :79: :79:
hedefine bayıldımmmkilo bildirimi yapıyorum
[/B][/COLOR]
başlangıç:82
geçen hafta:71
bu hafta:70.7
giden :300 gramcık
toplamda giden:11300
hedef:
gecen sene 86 kıloydum suan 76 ama artık 1 gr bıle weremıorum bugun karar werdım duzenlı rejım yapcam artık sabh salata peynır zaytın kepek ekmegı we form cayımı ıctım 1 e dogru ara ogunumu yerım ıns zayflarım ya seneye dugunum war
evet canımm genç ama şişkocugum ama dedigin gibi vercez bende şişko anneden çıtır anneye transver olcam inşş hepberaber basarıp incecik olcaz ama massallah senin kilo iyide bölgesel galiba onuda kısa zamanda eritirsin canımmmHoşbuldum canım sağol :98:
Sauna mıııısüpper o zaman gitsin kilocuklar
Bu arada kaptan biz bu haftaki bildirime giriyomuyuz yoksa haftaya mı başlıyoruz nasıl olcek acababide kaptan mı diyim sena mı diyim abla mı diyim ? :97: (Yaş bilmediğimden didim )
Hoşbuldum canımm sağolMaşallah çok genç bi anne teşekkür ederimm hep birlikte zayıflıcaz sende çıtır anne olcaksın
oyy kuzumm yaa kıyamam ben üzülme ne olur bende bugun kötüyüm ama biz bunun üstesinden gelcezzz irademizin güçlü oldugunu herkese göstercezzzsagol canimm ezgicimmgözlerim doldu zor tuttum kendimi ama aglamiycam zayif oldumu göstermiycem onlari mutlu etmiycem
Hoşgeldinn minik
Hadi yaz gel bakalım
Belenayyyyyyyy seniide bamyanııııı daa seviyooommmmmmmm
Amin canım hayırlısısıysa herşey zamanında güzel güzel olsunnn.
Bu hfta 400 gr bakalım haftaya 2-3 kg almadan geliyim de
Ha hayyyyAnlaşılıyor dışardan bilee işteee
Bende Dilek :) Topiğin bişisi olmuyom ama hep burdayım
22 yaşındayım asker yolu gözlüyom eskiden tostosunumdum şimdi sadece tosunum.
Burdaki canlar sayesinde inş. çıtır bi kısçe olcem
Memnun oldum benn
kilo bildirimi yapıyorum
başlangıç:82
geçen hafta:71
bu hafta:70.7
giden :300 gramcık
toplamda giden:11300
hedef:
ayy ıns yaa nısanlımın karsısına 10 kılo wererek cıkmıs olsam oda sok olsa hahahahyyyy
sagol canimm ezgicimmgözlerim doldu zor tuttum kendimi ama aglamiycam zayif oldumu göstermiycem onlari mutlu etmiycem
öqün atlamışsın...kahvaltı+ara+öqle yemeqi+ara+akşam yemeqi şeklinde yapmalısın....menünde olmamış...sıcak ekmek dediqine göre beyaz ekmek tüketiyosunbuqday çavdar yada tahıllı tüketiyoruz..2 dilim mutlaka tüketelim kahvaltıda...diqer öqünlerde ekmek yemiyelim...hani senin çorban sebze yada et yemeqin?? ..az yiyerek zayıflayamayız...ne yediqimiz çok önemli...kilo vermeni tetikleyecek hiçbirşey yok menünde...kahvaltıda 1 haşlanmış yumurtanız mutlaka olsun acaip kilo verdiriyor ve tok tutuyor...öqünlerimize et ekleyelim...tavuk etide çok güzel kilo verdiriyor...her şeyden yicez kızlar...saqlıklı beslenerek kilo vericez...suyuda 3 litreden fazla içme cnm...hareketlerin qayet iyi..
suzancım sen onlarla ilgilenme...bu durumdan rahatsız olduqunu belli etme..onları önemsemiyormuşsun gibi davran...mümkün oldukça onlarla konuşma...boşyere canını sıkma cnm...
sana yeme dedimmmmmmmmmhala calsiyum diyoo beynimizdeki öenmli bir hücreyi yok ediyomuş light ürünler hala yicem diyo yaaaa
hadi yine kavqa edek
hedefine bayıldımmm
hiç dert etme canım zayıflarsın..bnm qibi eli maşalı bir kaptanın varken zaten başka şansın yokşu kepek ekmeqi kaldırarak başlayalım dersimize...kansızlıkn yapıyor cnm buqday çavdar yada tahıllı tüketiyoruz...bu arada hoşgeldin aramıza
Hoşbuldum canım sağol :98:
Sauna mıııısüpper o zaman gitsin kilocuklar
Bu arada kaptan biz bu haftaki bildirime giriyomuyuz yoksa haftaya mı başlıyoruz nasıl olcek acababide kaptan mı diyim sena mı diyim abla mı diyim ? :97: (Yaş bilmediğimden didim )
Hoşbuldum canımm sağolMaşallah çok genç bi anne teşekkür ederimm hep birlikte zayıflıcaz sende çıtır anne olcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?