70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

seni üzqün görmek istemiyorum..inan çok üzülüyorum...onlar kimki kaile alıyosun...oralı olma ilgilenme onlarla...deqer vermediqini anlasınlar...cevapta verme..kendileri konuşsun kendileri dinlesin...

sagol senacimm su an okadar mutsuzum ki birde ayni oda paylasiyoruz öyle daha kötü oluyor cekmek sorunda kaliyorum baska odada olsa kapatir kapini arkanda birakirsin ama yüz yüze bakiyoruz
birlik beraberlik yok o iki isarkadaslari sonradan geldiler beni herseyin disinda birakiyorlar
disliyorlar yani :97:tekki beni istemiyor zaten biliyorum

cnm lıght ürünleri peynir yoğurtta tercih ediyorum diğer ürünlere göre kalsiyum-protein oranı fazla oldugu için kullanıyorum

hoşgeldin cnm

afiyet olsun cnm çıtır hamile seniiiii:79: :79: :79: :79:

yağsız tuzsuz bir omlet yaptım kendime
1 yumurta kırdım
1kk dan biraz daha büyük peynir kullandım
5'i bir arada çayımıda yaptım
minik bir dilim ekmek yedim

saat 1'e doğru ara öğünümü yaparım inşallah...

kilo bildirimi yapıyorum

başlangıç:82
geçen hafta:71
bu hafta:70.7
giden :300 gramcık
toplamda giden:11300
hedef:

Bugün biraz baktım çok hareketli ve sıcak bir ortam gördüm bu yüzden sizin topiğe gelmek istedim kaptan
evet burası çok sıcak bir ortam hatta okadar sıcakki sauna etkisi yapıp herkesi zayıflatıyoruz
ahh ahhhhhhhh hayellerrrr:97::97: adam evdekileri ufak ufak satmaya başaldı sıkıştım diye...40 kiloyada insen altının ucu görünmüyoooo:84::84::84::84::84::84:
bende geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende cv'mi yazıp geliyorum

hoşgeldin kuzuuu bu nicki biyerlerden hatırlıyorum :44: kimbilir kkda nerde sörf yaparken gördüm seni resimli cv ler dikkate alınır bilginize depresif hanım

ben kalkim biraz qöbek atim yediklerim erisin
dünle buqün yürüyüşümü yapamadım bari oynıyım da faydası olur belki

hoşgeldin canımmmm bende ilknur 23 yaşında 6 yıllık evli iki çoçuklu şişko biriyimmm başarı dilegin için tşklerrr çok ihtiyacım var bende sana dilerimmm

gecen sene 86 kıloydum suan 76 ama artık 1 gr bıle weremıorum bugun karar werdım duzenlı rejım yapcam artık sabh salata peynır zaytın kepek ekmegı we form cayımı ıctım 1 e dogru ara ogunumu yerım ıns zayflarım ya seneye dugunum war

oyyyyy canımm benim üzme o tatlı canını üzülme lütfennn kıyamam ben sana

bize takıl hayatını yaşa
hep beraber incecik olucaz inşallah canım
her qün yediklerini bizimle paylaşırsan sana önerilerde bulunuruz
hatalarınıda doğrularınıda bilerek ilerlersin
senin için daha iyi olur

Hoşbuldum canım sağol :98:

Sauna mıııı süpper o zaman gitsin kilocuklar

Bu arada kaptan biz bu haftaki bildirime giriyomuyuz yoksa haftaya mı başlıyoruz nasıl olcek acaba bide kaptan mı diyim sena mı diyim abla mı diyim ? :97: (Yaş bilmediğimden didim )

hoşgeldin canımmmm bende ilknur 23 yaşında 6 yıllık evli iki çoçuklu şişko biriyimmm başarı dilegin için tşklerrr çok ihtiyacım var bende sana dilerimmm

Hoşbuldum canımm sağol Maşallah çok genç bi anne teşekkür ederimm hep birlikte zayıflıcaz sende çıtır anne olcaksın

ayy ıns yaa nısanlımın karsısına 10 kılo wererek cıkmıs olsam oda sok olsa hahahahyyyy

bende geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende cv'mi yazıp geliyorum

Hoşgeldinn minik
Hadi yaz gel bakalım

Belenayyyyyyyy seniide bamyanııııı daa seviyooommmmmmmm
Amin canım hayırlısısıysa herşey zamanında güzel güzel olsunnn.
Bu hfta 400 gr bakalım haftaya 2-3 kg almadan geliyim de

Bugün biraz baktım çok hareketli ve sıcak bir ortam gördüm bu yüzden sizin topiğe gelmek istedim kaptan

Ha hayyyy Anlaşılıyor dışardan bilee işteee
Bende Dilek :) Topiğin bişisi olmuyom ama hep burdayım
22 yaşındayım asker yolu gözlüyom eskiden tostosunumdum şimdi sadece tosunum.
Burdaki canlar sayesinde inş. çıtır bi kısçe olcem
Memnun oldum benn

öqün atlamışsın...kahvaltı+ara+öqle yemeqi+ara+akşam yemeqi şeklinde yapmalısın....menünde olmamış...sıcak ekmek dediqine göre beyaz ekmek tüketiyosun buqday çavdar yada tahıllı tüketiyoruz..2 dilim mutlaka tüketelim kahvaltıda...diqer öqünlerde ekmek yemiyelim...hani senin çorban sebze yada et yemeqin?? ..az yiyerek zayıflayamayız...ne yediqimiz çok önemli...kilo vermeni tetikleyecek hiçbirşey yok menünde...kahvaltıda 1 haşlanmış yumurtanız mutlaka olsun acaip kilo verdiriyor ve tok tutuyor...öqünlerimize et ekleyelim...tavuk etide çok güzel kilo verdiriyor...her şeyden yicez kızlar...saqlıklı beslenerek kilo vericez...suyuda 3 litreden fazla içme cnm...hareketlerin qayet iyi..

suzancım sen onlarla ilgilenme...bu durumdan rahatsız olduqunu belli etme..onları önemsemiyormuşsun gibi davran...mümkün oldukça onlarla konuşma...boşyere canını sıkma cnm...

sana yeme dedimmmmmmmmm hala calsiyum diyoo beynimizdeki öenmli bir hücreyi yok ediyomuş light ürünler hala yicem diyo yaaaa
hadi yine kavqa edek

kilo bildirimi yapıyorum

[/B][/COLOR]
hedef:
hedefine bayıldımmm

hiç dert etme canım zayıflarsın..bnm qibi eli maşalı bir kaptanın varken zaten başka şansın yok şu kepek ekmeqi kaldırarak başlayalım dersimize...kansızlıkn yapıyor cnm buqday çavdar yada tahıllı tüketiyoruz...bu arada hoşgeldin aramıza

evet canımm genç ama şişkocugum ama dedigin gibi vercez bende şişko anneden çıtır anneye transver olcam inşş hepberaber basarıp incecik olcaz ama massallah senin kilo iyide bölgesel galiba onuda kısa zamanda eritirsin canımmm

sagol canimm ezgicimm gözlerim doldu zor tuttum kendimi ama aglamiycam zayif oldumu göstermiycem onlari mutlu etmiycem
oyy kuzumm yaa kıyamam ben üzülme ne olur bende bugun kötüyüm ama biz bunun üstesinden gelcezzz irademizin güçlü oldugunu herkese göstercezzz

Selamm Dilekk Allah kavuştursun canım Bende çıtır kısçe olmak istiyorum çok memnun oldum canım :119:

kilo bildirimi yapıyorum
hedef:

Sen hamile halinle 300 gr verdin bi sn kendime bi tükürüp geliyorum

ayy ıns yaa nısanlımın karsısına 10 kılo wererek cıkmıs olsam oda sok olsa hahahahyyyy

Selam hasrett
Kaptan kepek ekmeğini önermiyor. Kansızlık yapıyormuş.
10 kg vermişsin kilo vermenin durması normal.. Ben 1 ayı geçti 73lü rakamlarla uğraştım..
Bak geçen hafta 100 gr vermiştim bu hafta 400gr verebildim.
Öncesinde haftada 1-2 kg garanti gidiyordu.
Sonuçta bi anda almadık bi anda verelim dimi

Buraya takıl seni çıtır gelin yapalım
Benimde sevdicek askerde askerliği bitene kadar şöyle 5li rakamları görsem hic fena olmaz :89:

sagol canimm ezgicimm gözlerim doldu zor tuttum kendimi ama aglamiycam zayif oldumu göstermiycem onlari mutlu etmiycem

Suzaaannnnnnn gözlerinn dolmasııınnn gel iki gülelim eğlenelim üç günlük dünyaaa.
Ne tasalanıyorsun.. Mesai saatin bittikten sonra o bayanların ne önemi olcak ki hayatında..
Sakin ol şekerim..

anam beynimde azcık hücre var oda gitmesin yeni gelenlere açılış yapalımmmm :26: :26: :26: :26: :26:

yaş 36...bildirimleri özelime yapıyorsunuz..bu hafta listenin altına yazıcaz isminizi haftayada listeye alıcaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…