anam beynimde azcık hücre var oda gitmesinyeni gelenlere açılış yapalımmmm :26: :26: :26: :26: :26:
evet canımm genç ama şişkocugum ama dedigin gibi vercez bende şişko anneden çıtır anneye transver olcam inşş hepberaber basarıp incecik olcaz ama massallah senin kilo iyide bölgesel galiba onuda kısa zamanda eritirsin canımmm
oyy kuzumm yaa kıyamam ben üzülme ne olur bende bugun kötüyüm ama biz bunun üstesinden gelcezzz irademizin güçlü oldugunu herkese göstercezzz
yaş 36...bildirimleri özelime yapıyorsunuz..bu hafta listenin altına yazıcaz isminizi haftayada listeye alıcaz...
hadi hodri meydankaçarlar vallahi kimseyi bulamayız
ben saçıma mayalı saç maskesi yapmaya gidiyorummmmmmmmm gelirim bekleyin gariiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sen hamile halinle 300 gr verdin bi sn kendime bi tükürüp geliyorumB]
Tamam sena abla :79:
Açılış derken :18: neden kaçıcaz :18:
mayalımı :26::26::26::26:
hakikaten beyninde hücre kalmamış bizim kızınpoça yapıyor sanıyor kendini galiba:44: neyse doktor kendi haline bırakın didiii:82:
öqün atlamışsın...kahvaltı+ara+öqle yemeqi+ara+akşam yemeqi şeklinde yapmalısın....menünde olmamış...sıcak ekmek dediqine göre beyaz ekmek tüketiyosunbuqday çavdar yada tahıllı tüketiyoruz..2 dilim mutlaka tüketelim kahvaltıda...diqer öqünlerde ekmek yemiyelim...hani senin çorban sebze yada et yemeqin?? ..az yiyerek zayıflayamayız...ne yediqimiz çok önemli...kilo vermeni tetikleyecek hiçbirşey yok menünde...kahvaltıda 1 haşlanmış yumurtanız mutlaka olsun acaip kilo verdiriyor ve tok tutuyor...öqünlerimize et ekleyelim...tavuk etide çok güzel kilo verdiriyor...her şeyden yicez kızlar...saqlıklı beslenerek kilo vericez...suyuda 3 litreden fazla içme cnm...hareketlerin qayet iyi..
suzancım sen onlarla ilgilenme...bu durumdan rahatsız olduqunu belli etme..onları önemsemiyormuşsun gibi davran...mümkün oldukça onlarla konuşma...boşyere canını sıkma cnm...
sana yeme dedimmmmmmmmmhala calsiyum diyoo beynimizdeki öenmli bir hücreyi yok ediyomuş light ürünler hala yicem diyo yaaaa
hadi yine kavqa edek
hedefine bayıldımmm
hiç dert etme canım zayıflarsın..bnm qibi eli maşalı bir kaptanın varken zaten başka şansın yokşu kepek ekmeqi kaldırarak başlayalım dersimize...kansızlıkn yapıyor cnm buqday çavdar yada tahıllı tüketiyoruz...bu arada hoşgeldin aramıza
evet canımm genç ama şişkocugum ama dedigin gibi vercez bende şişko anneden çıtır anneye transver olcam inşş hepberaber basarıp incecik olcaz ama massallah senin kilo iyide bölgesel galiba onuda kısa zamanda eritirsin canımmm
oyy kuzumm yaa kıyamam ben üzülme ne olur bende bugun kötüyüm ama biz bunun üstesinden gelcezzz irademizin güçlü oldugunu herkese göstercezzz
Sen hamile halinle 300 gr verdin bi sn kendime bi tükürüp geliyorum
Selam hasrett
Kaptan kepek ekmeğini önermiyor. Kansızlık yapıyormuş.
10 kg vermişsin kilo vermenin durması normal.. Ben 1 ayı geçti 73lü rakamlarla uğraştım..
Bak geçen hafta 100 gr vermiştim bu hafta 400gr verebildim.
Öncesinde haftada 1-2 kg garanti gidiyordu.
Sonuçta bi anda almadık bi anda verelim dimi
Buraya takıl seni çıtır gelin yapalım
Benimde sevdicek askerde askerliği bitene kadar şöyle 5li rakamları görsem hic fena olmaz :89:
Suzaaannnnnnn gözlerinn dolmasııınnn gel iki gülelim eğlenelim üç günlük dünyaaa.
Ne tasalanıyorsun.. Mesai saatin bittikten sonra o bayanların ne önemi olcak ki hayatında..
Sakin ol şekerim..
kız Allah iyiliğini versin emi deme öle canım ya vücut bazen kilo vermede durma noktasına gewliyor ama sonra tekrar hızlanıyor iyi vermişsin iyi sen kendine tükürme ben seni öpüyorum ve kutluyorum hiç verememiş olmaktan iyidir dimi
canım 1 bardak sütün içine 1 çubuk tarçın yada 1 çay kaşıqı tarçın atıp içersen tatlı isteqin kalmaz...meyvede tatlı isteqini bastırır..haftada 1 gün 1 porsiyon normal tatlı yiyebilirsin...ülkerin bitter çikolatası var siyah pakette onlardan tercih et...ve k-bar 90 cal..bunuda yiyebilirsi...kansızlık aldı basını gıdıo zaten bnde ama cok cnm tatlı ıstıo tatlısız duramıorum yaa bıde 1 ay sonra gormcemn dugunu war 3 kılo wereblsem cok sey ıstıorum dmı :) :)
Tamam sena abla :79:
Açılış derken :18: neden kaçıcaz :18:
çok hızlı burası çok ..
iki takka tükkanda dolandım sayfalar ilerlemiş ..
öhöm öhöm ..
31 yaşındayım, besbekarım :2:
63 kg ve 1,60 boyundayım, pigmegillerden geliyorum.
hedefim 55 kg.kışın kilo verir yazın alırım
bende muhasebeciyim.
kimseye başarı dilemiyom tek ben başarılı olayım.:82::86:
topicinizi kankam keşfetti saçımdan tuttuğu gibim getirdi benide
canım 1 bardak sütün içine 1 çubuk tarçın yada 1 çay kaşıqı tarçın atıp içersen tatlı isteqin kalmaz...meyvede tatlı isteqini bastırır..haftada 1 gün 1 porsiyon normal tatlı yiyebilirsin...ülkerin bitter çikolatası var siyah pakette onlardan tercih et...ve k-bar 90 cal..bunuda yiyebilirsi...
biz barkinimle peynirle yumurta yüzünden tartışmıştık sonra çok samimi arkadaş olduk..hatta onun için istanbuldan kalkıp yalovaya bile gittimlight ürün yemeyin dedim ya barkinimde yiyomuş..bende yine kavga edek dedim hodri meydan dedim...ama herkes kaçar tartışırsak kimseyi bulamayız diye espri yaptım..olay bu cnm...
hoşgeldin canımmm inşş canım zayıflayıp çıtır gelin olcaksınngecen sene 86 kıloydum suan 76 ama artık 1 gr bıle weremıorum bugun karar werdım duzenlı rejım yapcam artık sabh salata peynır zaytın kepek ekmegı we form cayımı ıctım 1 e dogru ara ogunumu yerım ıns zayflarım ya seneye dugunum war
çok hızlı burası çok ..
öhöm öhöm ..
bende muhasebeciyim.
çok hızlı burası çok ..
öhöm öhöm ..
bende muhasebeciyim.
canım 1 bardak sütün içine 1 çubuk tarçın yada 1 çay kaşıqı tarçın atıp içersen tatlı isteqin kalmaz...meyvede tatlı isteqini bastırır..haftada 1 gün 1 porsiyon normal tatlı yiyebilirsin...ülkerin bitter çikolatası var siyah pakette onlardan tercih et...ve k-bar 90 cal..bunuda yiyebilirsi...
biz barkinimle peynirle yumurta yüzünden tartışmıştık sonra çok samimi arkadaş olduk..hatta onun için istanbuldan kalkıp yalovaya bile gittimlight ürün yemeyin dedim ya barkinimde yiyomuş..bende yine kavga edek dedim hodri meydan dedim...ama herkes kaçar tartışırsak kimseyi bulamayız diye espri yaptım..olay bu cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?