70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim kilolar sanki komple belden aşağı toplanmış canım gerçi bazı arkadaşlara göre zayıfım ama ben kendimi hiçte öyle hissetmiyorum bide bebiş düşünüyorum 60 veya 55 ile hamile kalırsam daha iyi olacağını düşünüyorum :97: bakalım hayırlısı :98:

Zaten her hafta resim çekilmeyi düşünüyorum hatta bugünde çekilsemde bir zayıflama albümü mü oluştursam bak şimdi aklıma geldi resimler yalan söylemez

kansızlık aldı basını gıdıo zaten bnde ama cok cnm tatlı ıstıo tatlısız duramıorum yaa bıde 1 ay sonra gormcemn dugunu war 3 kılo wereblsem cok sey ıstıorum dmı :) :)

Sen hamile halinle 300 gr verdin bi sn kendime bi tükürüp geliyorum
B]
kız Allah iyiliğini versin emi deme öle canım ya vücut bazen kilo vermede durma noktasına gewliyor ama sonra tekrar hızlanıyor iyi vermişsin iyi sen kendine tükürme ben seni öpüyorum ve kutluyorum hiç verememiş olmaktan iyidir dimi

dün diş çektirdiğim için ağzımı doğru dürüst kullanamıyorum. sabah yediklerim 2 dilim tam buğday ekmeği ve beyaz peynir 1 bardak da çay. ekmek çiğneyemediğim için de tabağa doğradım üstüne çayı koydum bebek maması gibi yedim. ilaçlarımı içtim. birazdan türk kahvemi içecem bu dişler yüzünden ne yiyeceğimi şaşırdım yawwwwww

Tamam sena abla :79:

Açılış derken :18: neden kaçıcaz :18:

mayalımı :26::26::26::26:
hakikaten beyninde hücre kalmamış bizim kızın poça yapıyor sanıyor kendini galiba:44: neyse doktor kendi haline bırakın didiii:82:

evet cnm mayanın içindeki vitaminlerrrr saçı süper yapıyoo ılık suda eritip kafama sürüyorumm üstüne streç film üstüne tülbent bekle işte

http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/253810-mucizevi-yas-maya.html okumak istersen

Son düzenleme:

bi an patliycakdim sizlen konusunca rahtladim sagolun anladilar soruyorlar bide niye böyle sessizsin diye kafam agriyo dedim
ay morelim yerine geldi :87: siz cok yasayin emi fistiklar

çok hızlı burası çok ..
iki takka tükkanda dolandım sayfalar ilerlemiş ..

öhöm öhöm ..

31 yaşındayım, besbekarım :2:
63 kg ve 1,60 boyundayım, pigmegillerden geliyorum.
hedefim 55 kg.kışın kilo verir yazın alırım
bende muhasebeciyim.
kimseye başarı dilemiyom tek ben başarılı olayım. :82::86:

topicinizi kankam keşfetti saçımdan tuttuğu gibim getirdi benide

belenaycım bebiş kaç haftalık oldu? ay ya ne kadar sevindim anlatamam. inşallah sağlıkla doğar teyzesinin kuzusu ne güzel bir sürü teyzesi olacak ben de kısmetse ocaktan sonra kalıcam hamile. aysebahar da hamileymiş zaten şok oldum bi o şok kadar da sevindim. yakında hamileler topiği olacak burası ne güzel yaaaaaaa

kansızlık aldı basını gıdıo zaten bnde ama cok cnm tatlı ıstıo tatlısız duramıorum yaa bıde 1 ay sonra gormcemn dugunu war 3 kılo wereblsem cok sey ıstıorum dmı :) :)
canım 1 bardak sütün içine 1 çubuk tarçın yada 1 çay kaşıqı tarçın atıp içersen tatlı isteqin kalmaz...meyvede tatlı isteqini bastırır..haftada 1 gün 1 porsiyon normal tatlı yiyebilirsin...ülkerin bitter çikolatası var siyah pakette onlardan tercih et...ve k-bar 90 cal..bunuda yiyebilirsi...
Tamam sena abla :79:

Açılış derken :18: neden kaçıcaz :18:

biz barkinimle peynirle yumurta yüzünden tartışmıştık sonra çok samimi arkadaş olduk..hatta onun için istanbuldan kalkıp yalovaya bile gittim light ürün yemeyin dedim ya barkinimde yiyomuş..bende yine kavga edek dedim hodri meydan dedim...ama herkes kaçar tartışırsak kimseyi bulamayız diye espri yaptım..olay bu cnm...

sende hoşgeldin cnm

korktu kız bi anda beni görmeden gidemezsin hiçbiere bana uğrucan ilk öncee

hoşgeldin canımmm inşş canım zayıflayıp çıtır gelin olcaksınn

hoşgeldinnnn

Eferim kanka sen istedin mi çok pis kilo veriyosun korkuyom ben senden :18:

Hımm tamam anladım light ürün yok Allah dostluğunuzu bozmasın inşallah :98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…