Her zaman şekerimbi an patliycakdim sizlen konusunca rahtladim sagolunanladilar soruyorlar bide niye böyle sessizsin diye kafam agriyo dedim
ay morelim yerine geldi :87: siz cok yasayin emi fistiklar
çok hızlı burası çok ..
iki takka tükkanda dolandım sayfalar ilerlemiş ..
öhöm öhöm ..
31 yaşındayım, besbekarım :2:
63 kg ve 1,60 boyundayım, pigmegillerden geliyorum.
hedefim 55 kg.kışın kilo verir yazın alırım
bende muhasebeciyim.
kimseye başarı dilemiyom tek ben başarılı olayım.:82::86:
topicinizi kankam keşfetti saçımdan tuttuğu gibim getirdi benide
hay masallah 19 kullanici var diyo asagidareyting rekorlari kiracaz
Hoşbuldumsende hoşgeldin cnm
korktu kız bi andabeni görmeden gidemezsin hiçbiere bana uğrucan ilk öncee
Hoşbuldumhoşgeldin canımmm inşş canım zayıflayıp çıtır gelin olcaksınn
hoşgeldinnnn
evet light ürünlerin heç bi esprisi yok.Eferim kankasen istedin mi çok pis kilo veriyosun korkuyom ben senden :18:
Hımm tamam anladım light ürün yokAllah dostluğunuzu bozmasın inşallah :98:
süper yannız kalmıcam pigme olaraktanHer zaman şekerim
Bende işten bunaldıgım zaman bırakıyorum onları kendi haline burda zaman geçiriyorum
Hoşgeldinnn minik
Burda senden daha pigmeler var misal ben 1.58 boyum
Kilo verme zamanın yaklaşmış bunu iyi değerlendir
Evet bugün çok gelen giden var buraya
Şimcik ben kdv dosyasını bitireyim tekrar gelirim
Kızlaarrr
Ben kötü durumdayım... biri bana yardım etsiinn... :95:
Ben geçen haftadan bu yana +2 kılodayım ya şaka gıbı... :95:
herseyı yıyesım var boğazım hıc durmuyor dunyayı yutucaaaammmmmmm
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 71 kg
Bu hafta: 73 kg
Gelen: 2 kg
Toplam giden: 8 kg
Hedef: 70 kg
geçmiş olsun cnm...dün diş çektirdiğim için ağzımı doğru dürüst kullanamıyorum. sabah yediklerim 2 dilim tam buğday ekmeği ve beyaz peynir 1 bardak da çay. ekmek çiğneyemediğim için de tabağa doğradım üstüne çayı koydum bebek maması gibi yedim. ilaçlarımı içtim. birazdan türk kahvemi içecembu dişler yüzünden ne yiyeceğimi şaşırdım yawwwwww
okudum cnm çok ilginç...bende gidip maya alıyım bariievet cnm mayanın içindeki vitaminlerrrr saçı süper yapıyoo ılık suda eritip kafama sürüyorumm üstüne streç film üstüne tülbent bekle işte
http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/253810-mucizevi-yas-maya.html okumak istersen
ha şöyleeebi an patliycakdim sizlen konusunca rahtladim sagolunanladilar soruyorlar bide niye böyle sessizsin diye kafam agriyo dedim
ay morelim yerine geldi :87: siz cok yasayin emi fistiklar
cuam bereketi cnm bildirim günü ya herkes burda..yarın şaşırma kimseyi bulamazsançok hızlı burası çok ..
öhöm öhöm ..
bende muhasebeciyim.
emrin olur cnmsende hoşgeldin cnm
korktu kız bi andabeni görmeden gidemezsin hiçbiere bana uğrucan ilk öncee
aminnnnnnnnEferim kankasen istedin mi çok pis kilo veriyosun korkuyom ben senden :18:
Hımm tamam anladım light ürün yokAllah dostluğunuzu bozmasın inşallah :98:
olanları deqilde hep olamayanları görüyoopelin ve ceren kayıplarda herhalde nirdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz???????????:2::2::2:
Kızlaarrr
benım canım acayıp poaçaistiyor kaptan yaa napcaz:18:mayalımı :26::26::26::26:
hakikaten beyninde hücre kalmamış bizim kızınpoça yapıyor sanıyor kendini galiba:44: neyse doktor kendi haline bırakın didiii:82:
sen de hosgeldın cnaım basarılarçok hızlı burası çok ..
öhöm öhöm ..
bende muhasebeciyim.
tebrıkelr canım maşallahselam millet herkese günaydın
sabah nesfit yedim
sonrada 1 bardak çay içtim siyah çay yani
yeşil çayımı içiyorum şimdide
bildirimimide yazayım buraya daha mesaj atmadım onuda hallederim şimcik ama bu sabah sinir oldum önceki gün 64.5 görmüştüm tartıda ama şimdi 64.8 iyimidünden beri wc de çıkmadım ama bahane yapmayayım değilmi bunada şükür bu hafta 800 gr vermiş oldum önceki haftalara oranla süper sayılır aslında
başlangıç :75 kg
geçen hafta :65.6
bu hafta : 64.8
giden : 800 gr
toplamda giden :10.200 gr
hedef :60 kg
Kızlaarrr
kolay gelsinn canımm görüşürükkŞimcik ben kdv dosyasını bitireyim tekrar gelirim
öqün atlamışsın...kahvaltı+ara+öqle yemeqi+ara+akşam yemeqi şeklinde yapmalısın....menünde olmamış...sıcak ekmek dediqine göre beyaz ekmek tüketiyosunbuqday çavdar yada tahıllı tüketiyoruz..2 dilim mutlaka tüketelim kahvaltıda...diqer öqünlerde ekmek yemiyelim...hani senin çorban sebze yada et yemeqin?? ..az yiyerek zayıflayamayız...ne yediqimiz çok önemli...kilo vermeni tetikleyecek hiçbirşey yok menünde...kahvaltıda 1 haşlanmış yumurtanız mutlaka olsun acaip kilo verdiriyor ve tok tutuyor...öqünlerimize et ekleyelim...tavuk etide çok güzel kilo verdiriyor...her şeyden yicez kızlar...saqlıklı beslenerek kilo vericez...suyuda 3 litreden fazla içme cnm...hareketlerin qayet iyi..
suzancım sen onlarla ilgilenme...bu durumdan rahatsız olduqunu belli etme..onları önemsemiyormuşsun gibi davran...mümkün oldukça onlarla konuşma...boşyere canını sıkma cnm...
sana yeme dedimmmmmmmmmhala calsiyum diyoo beynimizdeki öenmli bir hücreyi yok ediyomuş light ürünler hala yicem diyo yaaaa
hadi yine kavqa edek
hedefine bayıldımmm
hiç dert etme canım zayıflarsın..bnm qibi eli maşalı bir kaptanın varken zaten başka şansın yokşu kepek ekmeqi kaldırarak başlayalım dersimize...kansızlıkn yapıyor cnm buqday çavdar yada tahıllı tüketiyoruz...bu arada hoşgeldin aramıza
cnm nazarmı değdi sana maşallah ne güzel gidiyordun.üzme kendini ödem falan olmuştur su az içtiysen hareketsi kaldıysan bide adet dönemine yakın oluyo böle şeyler yakısa günün eğer.telafi edersin inşallah haftaya toparlarsın çabucak merak etme
geçmiş olsun cnm...
okudum cnm çok ilginç...bende gidip maya alıyım barii
ha şöyleeebırak onalr senin peşinden koşsunlar...sen onlara muhtaç deqilsin... bzi sana yeteriz şekerimm
cuam bereketi cnm bildirim günü ya herkes burda..yarın şaşırma kimseyi bulamazsan
emrin olur cnm
aminnnnnnnn
olanları deqilde hep olamayanları görüyoo
canım bi sakin ol panik yapmaonlar ödem...kilo deqil...yemek istiyorsan ye bu geçici bir durum.. bendede oluyor hepimizde arada olablen bişey bu...ben böyle durumlarda canım ne isterse yiyorum..sonrasında dahada büyük bir azimle sarılıyoum diyete...herşey düzelicek endişelenme tatlım..
benım canım acayıp poaçaistiyor kaptan yaa napcaz:18:
sen de hosgeldın cnaım basarılar
tebrıkelr canım maşallah
canım ara ara öğle dönemler oluyo dıyetten bıkmıs ta olabılırsın bazen amaaaan be bosver dıeybılıyrosun ama zararın nereısnden dönersen kardır daha fazla alamdan önüne gec sen yaparsın ama dah aonceden sık gırıyordun bısey mı oldu ben göremiyorum sneı belkı ondanda motıven düşmüş olabılır canım
tebrıkelr canım maşallah
canım ara ara öğle dönemler oluyo dıyetten bıkmıs ta olabılırsın bazen amaaaan be bosver dıeybılıyrosun ama zararın nereısnden dönersen kardır daha fazla alamdan önüne gec sen yaparsın ama dah aonceden sık gırıyordun bısey mı oldu ben göremiyorum sneı belkı ondanda motıven düşmüş olabılır canım
geçmiş olsun cnm...
okudum cnm çok ilginç...bende gidip maya alıyım barii
ha şöyleeebırak onalr senin peşinden koşsunlar...sen onlara muhtaç deqilsin... bzi sana yeteriz şekerimm
cuam bereketi cnm bildirim günü ya herkes burda..yarın şaşırma kimseyi bulamazsan
emrin olur cnm
aminnnnnnnn
olanları deqilde hep olamayanları görüyoo
canım bi sakin ol panik yapmaonlar ödem...kilo deqil...yemek istiyorsan ye bu geçici bir durum.. bendede oluyor hepimizde arada olablen bişey bu...ben böyle durumlarda canım ne isterse yiyorum..sonrasında dahada büyük bir azimle sarılıyoum diyete...herşey düzelicek endişelenme tatlım..
tebrıkelr canım maşallah
Evet şuan reglyım zaten bırde her zaman gecıkır bu sefer erken geldı..
Ama boğazım hıc durmuyor yanı... gecen hafta 1.300 verdım bu hafta 2 kılo aldım ne bıcım bır ıs bu yaa... :96:
Aslanın doğum gununu atlatayım pazar gununden sonra kendıme cekı duzen vermezsem zaten 75 ı bulucam yanı yoksa... :95::95:
ben kaçıyom kızlar ailemizin pastacısıyım yabizim damadın doğum günü bu gün kardeşim şimdi aradı abla fenerli ya çağlar ona sarı lacivert futbol topu pasta yap diyoo dedim artık biliyosunuz ya her şekli her haltı yapıyom yapabilirmisin diye sormuyonuz sadece şekli söyleyip siparişi vermiş oluyonuz koptu oda napalım sen alıştırdın bizi ne desek yapıyon diyo
ben gidemde bakayım malzemelere ne var ne yok hazırlığa başlayayım bari bide hediye bakarım sonra çıkıp artık.ne alsam bilemiyom da gezer bakarım artık
cnm zaten burayada takılamadın sanırım bu ara arcak ın dediği gibi motivasyon düştü tabii :))
regl de olmuşsun ödemdiiiir ama dediğin gibi pazartesi düzene sokarsın kendini umudunu yitirme sen baya verdin yahuu hem facete gördüm fıstık gibi görünüyon valla maşallahhhhhhh
aslanımada öpücüklerimi teslim et nice yıllara şimdiden
olarrrrrpogaça yaparken bi tanede saçlarına cildine sür cnm
kız yemicezz aaaaaaaaasaçımıza cildimize maske yapcazz uff sıcak sıcak peynirli dereotlu puf puf
sanki beni anlatmışsın..aynen bende birini bitirip diqerşne başlıyorum böyle durumlarda..sanki içimde bir canavar var..ama sonra geçiyor..reql zamanlarında zaten çok normal bu...herşey yoluna girecek merak etme...sürekli diyet yapamayız arada bu şekilde yemelerimizin olması çok normal cnm..Bende yıyorum zaten kendımı tutamıyorum... reglıyım bırde ıstah bu kadar mı acılır normal degıl yanı..
bogazım hıc durmuyor kı bısey yıyorum bes dk sonra daha ne yesem dıyorum hıc durmuyor bu nasıl bısey boylee...
teşekkür ederim yınede destegınız ıcın pazar gununden sonra ınsallah yoluna gırer durumlar.. yoksa ıs kotu...
valla canım ben dıyet rotasından cıkalı 1,5 ayı gecmıs... yanı 1 aydan fazladır 71 de gezıyorum.. yanı cok dırayetlı gıdıyorken sonra salmısım...
10 kg verdıkten sonra duraksadım nıyeyse.. bu aralar yogundum bırde son 2-3 haftadır eskısı gıbı sık gıremedım... o da etkılıyor sanırım..
pazar gunu oglumun dogum gununu kutladıktan sonra artık duzenıme donmeye calısıcam ınsallah...
su 60 rakamlara bır ınsem motıvasyonum duzelıcek ama oraya ınmek ıcın de motıvasyon lazım ıste.. :97:
ben kaçıyom kızlar ailemizin pastacısıyım yabizim damadın doğum günü bu gün kardeşim şimdi aradı abla fenerli ya çağlar ona sarı lacivert futbol topu pasta yap diyoo dedim artık biliyosunuz ya her şekli her haltı yapıyom yapabilirmisin diye sormuyonuz sadece şekli söyleyip siparişi vermiş oluyonuz koptu oda napalım sen alıştırdın bizi ne desek yapıyon diyo
ben gidemde bakayım malzemelere ne var ne yok hazırlığa başlayayım bari bide hediye bakarım sonra çıkıp artık.ne alsam bilemiyom da gezer bakarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?