70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bi an patliycakdim sizlen konusunca rahtladim sagolun anladilar soruyorlar bide niye böyle sessizsin diye kafam agriyo dedim
ay morelim yerine geldi :87: siz cok yasayin emi fistiklar
Her zaman şekerim
Bende işten bunaldıgım zaman bırakıyorum onları kendi haline burda zaman geçiriyorum

Hoşgeldinnn minik
Burda senden daha pigmeler var misal ben 1.58 boyum
Kilo verme zamanın yaklaşmış bunu iyi değerlendir

hay masallah 19 kullanici var diyo asagida reyting rekorlari kiracaz

Evet bugün çok gelen giden var buraya

Şimcik ben kdv dosyasını bitireyim tekrar gelirim

sende hoşgeldin cnm

korktu kız bi anda beni görmeden gidemezsin hiçbiere bana uğrucan ilk öncee
Hoşbuldum
hoşgeldin canımmm inşş canım zayıflayıp çıtır gelin olcaksınn

hoşgeldinnnn
Hoşbuldum

Eferim kanka sen istedin mi çok pis kilo veriyosun korkuyom ben senden :18:

Hımm tamam anladım light ürün yok Allah dostluğunuzu bozmasın inşallah :98:
evet light ürünlerin heç bi esprisi yok.
zaten kilo verirken asıl amaç sağlıklı beslenmeyi öğrenmek.
yoksa rejimle verilen kilolar geri alınır örnek a: minikdepresif :86:
bu sefer recim yapmıca. dengeli beslenip yürücem
baakalım verebilcem mi
süper yannız kalmıcam pigme olaraktan evet mevsimim yaklaştı

kdv benimde tamamlamam lazım :2:

selam millet herkese günaydın

sabah nesfit yedim
sonrada 1 bardak çay içtim siyah çay yani

yeşil çayımı içiyorum şimdide

bildirimimide yazayım buraya daha mesaj atmadım onuda hallederim şimcik ama bu sabah sinir oldum önceki gün 64.5 görmüştüm tartıda ama şimdi 64.8 iyimi dünden beri wc de çıkmadım ama bahane yapmayayım değilmi bunada şükür bu hafta 800 gr vermiş oldum önceki haftalara oranla süper sayılır aslında

başlangıç :75 kg
geçen hafta :65.6
bu hafta : 64.8
giden : 800 gr
toplamda giden :10.200 gr
hedef :60 kg

Kızlaarrr
Ben kötü durumdayım... biri bana yardım etsiinn... :95:
Ben geçen haftadan bu yana +2 kılodayım ya şaka gıbı... :95:
herseyı yıyesım var boğazım hıc durmuyor dunyayı yutucaaaammmmmmm

Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 71 kg

Bu hafta: 73 kg
Gelen: 2 kg

Toplam giden: 8 kg
Hedef: 70 kg

Son düzenleme:
çizelgemide değiştirdim hayırlısı bakalım .64 yapıcam haftaya bu çizelgeyi inşallah küsüratsız bi şekilde

Son düzenleme:

cnm nazarmı değdi sana maşallah ne güzel gidiyordun.üzme kendini ödem falan olmuştur su az içtiysen hareketsi kaldıysan bide adet dönemine yakın oluyo böle şeyler yakısa günün eğer.telafi edersin inşallah haftaya toparlarsın çabucak merak etme

ayy bn smdık burada yepyenıcıkkım yaa herkesn proflnde bısıckler war bn yapamıorum hernese cnm twsıyelern ıcın tesk ederm ıns faydalı olur we cıtır bı gelın olurum hergun gelnlık fotogrflarına bakıorum supr gelnlıkler war ama bn bu sıskolukla gıremıcm o guzelm glınlıklere

geçmiş olsun cnm...
okudum cnm çok ilginç...bende gidip maya alıyım barii
bi an patliycakdim sizlen konusunca rahtladim sagolun anladilar soruyorlar bide niye böyle sessizsin diye kafam agriyo dedim
ay morelim yerine geldi :87: siz cok yasayin emi fistiklar
ha şöyleee bırak onalr senin peşinden koşsunlar...sen onlara muhtaç deqilsin... bzi sana yeteriz şekerimm

cuam bereketi cnm bildirim günü ya herkes burda..yarın şaşırma kimseyi bulamazsan

sende hoşgeldin cnm

korktu kız bi anda beni görmeden gidemezsin hiçbiere bana uğrucan ilk öncee
emrin olur cnm

Eferim kanka sen istedin mi çok pis kilo veriyosun korkuyom ben senden :18:

Hımm tamam anladım light ürün yok Allah dostluğunuzu bozmasın inşallah :98:
aminnnnnnnn
pelin ve ceren kayıplarda herhalde nirdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz???????????:2::2::2:
olanları deqilde hep olamayanları görüyoo

canım bi sakin ol panik yapma onlar ödem...kilo deqil...yemek istiyorsan ye bu geçici bir durum.. bendede oluyor hepimizde arada olablen bişey bu...ben böyle durumlarda canım ne isterse yiyorum..sonrasında dahada büyük bir azimle sarılıyoum diyete...herşey düzelicek endişelenme tatlım..

mayalımı :26::26::26::26:
hakikaten beyninde hücre kalmamış bizim kızın poça yapıyor sanıyor kendini galiba:44: neyse doktor kendi haline bırakın didiii:82:
benım canım acayıp poaçaistiyor kaptan yaa napcaz:18:
sen de hosgeldın cnaım basarılar
tebrıkelr canım maşallah

canım ara ara öğle dönemler oluyo dıyetten bıkmıs ta olabılırsın bazen amaaaan be bosver dıeybılıyrosun ama zararın nereısnden dönersen kardır daha fazla alamdan önüne gec sen yaparsın ama dah aonceden sık gırıyordun bısey mı oldu ben göremiyorum sneı belkı ondanda motıven düşmüş olabılır canım

kolay gelsinn canımm görüşürükk

tamam canım saolll demenki yanlış bişiler varda ondan veremiyorumm o zaman ben sabah kahvaltı ögle k-flas akşam yemek aralarada yeşil çay ve meyve koyayım 3 litrede su içeyimm inşş bu hafta verecegim çokk tşklerrrrr

Evet şuan reglyım zaten bırde her zaman gecıkır bu sefer erken geldı..
Ama boğazım hıc durmuyor yanı... gecen hafta 1.300 verdım bu hafta 2 kılo aldım ne bıcım bır ıs bu yaa... :96:
Aslanın doğum gununu atlatayım pazar gununden sonra kendıme cekı duzen vermezsem zaten 75 ı bulucam yanı yoksa... :95::95:

pogaça yaparken bi tanede saçlarına cildine sür cnm

kız yemicezz aaaaaaaaa saçımıza cildimize maske yapcazz uff sıcak sıcak peynirli dereotlu puf puf

arzucum bugün kaçamak günümüz yap bir tepsi 1 tanede bnm için ye cnm

Bende yıyorum zaten kendımı tutamıyorum... reglıyım bırde ıstah bu kadar mı acılır normal degıl yanı..
bogazım hıc durmuyor kı bısey yıyorum bes dk sonra daha ne yesem dıyorum hıc durmuyor bu nasıl bısey boylee...
teşekkür ederim yınede destegınız ıcın pazar gununden sonra ınsallah yoluna gırer durumlar.. yoksa ıs kotu...

valla canım ben dıyet rotasından cıkalı 1,5 ayı gecmıs... yanı 1 aydan fazladır 71 de gezıyorum.. yanı cok dırayetlı gıdıyorken sonra salmısım...
10 kg verdıkten sonra duraksadım nıyeyse.. bu aralar yogundum bırde son 2-3 haftadır eskısı gıbı sık gıremedım... o da etkılıyor sanırım..
pazar gunu oglumun dogum gununu kutladıktan sonra artık duzenıme donmeye calısıcam ınsallah...
su 60 rakamlara bır ınsem motıvasyonum duzelıcek ama oraya ınmek ıcın de motıvasyon lazım ıste.. :97:

ben kaçıyom kızlar ailemizin pastacısıyım ya bizim damadın doğum günü bu gün kardeşim şimdi aradı abla fenerli ya çağlar ona sarı lacivert futbol topu pasta yap diyoo dedim artık biliyosunuz ya her şekli her haltı yapıyom yapabilirmisin diye sormuyonuz sadece şekli söyleyip siparişi vermiş oluyonuz koptu oda napalım sen alıştırdın bizi ne desek yapıyon diyo

ben gidemde bakayım malzemelere ne var ne yok hazırlığa başlayayım bari bide hediye bakarım sonra çıkıp artık.ne alsam bilemiyom da gezer bakarım artık

cnm zaten burayada takılamadın sanırım bu ara arcak ın dediği gibi motivasyon düştü tabii :))

regl de olmuşsun ödemdiiiir ama dediğin gibi pazartesi düzene sokarsın kendini umudunu yitirme sen baya verdin yahuu hem facete gördüm fıstık gibi görünüyon valla maşallahhhhhhh

arslanımada öpücüklerimi teslim et nice yıllara şimdiden

yaa hicran nerden aldın seker hamurlarını bende benım oğlana sunger boblu pasta yapmak ıstıyordum ama seker hamuru nerden alıcam bulamadım kı marketlerde zaten yok...
sen nerden aldın keske soyleyıp oyle gıdeydın belkı yarına bulursam yıne yapabılırım yarın yapmam lazım.. gırersen bana haber ver dıcem ama gırmezsın heralde daha. :97::97:

saol canım tamam ınsallah...

pogaça yaparken bi tanede saçlarına cildine sür cnm

kız yemicezz aaaaaaaaa saçımıza cildimize maske yapcazz uff sıcak sıcak peynirli dereotlu puf puf
olarrrrr
sanki beni anlatmışsın..aynen bende birini bitirip diqerşne başlıyorum böyle durumlarda..sanki içimde bir canavar var..ama sonra geçiyor..reql zamanlarında zaten çok normal bu...herşey yoluna girecek merak etme...sürekli diyet yapamayız arada bu şekilde yemelerimizin olması çok normal cnm..

ooo pasta formülü biede öqret cnm paramız cebimizde kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…