yaa hicran nerden aldın seker hamurlarını bende benım oğlana sunger boblu pasta yapmak ıstıyordum ama seker hamuru nerden alıcam bulamadım kı marketlerde zaten yok...
sen nerden aldın keske soyleyıp oyle gıdeydın belkı yarına bulursam yıne yapabılırım yarın yapmam lazım.. gırersen bana haber ver dıcem ama gırmezsın heralde daha. :97::97:
ayyyyyyyyyyyy benim canlarım gelmişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok özledim sizleriiiiiiiiiiiiiiiii
zeyyceyy mektupp hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hayırlı cumalar kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
2 ay aradan sonra nasılsınızzzzzzzzzzz
senacım döndüm bak
gene aranızdayım
hepinizi çok özledim
bende sizleri özledimmmmmmmmmmmmmmmm
anlat bakalım ne var yok
Selam kızlar sonunda oldu hedefe 100 gr kaldı çok mutluyum
Bildirim
Başlangıç 78.2
Geç.Hafta 61.5
Bu Hafta 60.100
Giden 1400
Top.Giden 17.100
Hedef 60
olarrrrr
sanki beni anlatmışsın..aynen bende birini bitirip diqerşne başlıyorum böyle durumlarda..sanki içimde bir canavar var..ama sonra geçiyor..reql zamanlarında zaten çok normal bu...herşey yoluna girecek merak etme...sürekli diyet yapamayız arada bu şekilde yemelerimizin olması çok normal cnm..
ooo pastaformülü biede öqret cnm paramız cebimizde kalsın
cnm internette pasta dekor ve malzemeleri satan yerler var iletişim adreslerine bak sana yakın olan vardır gidip alırsın sipariş verme geç gelir 3 günde geliyo çünki ama okmeydanındaydı benim aldığım yer kadıköyde falanda var bildiğim bide karaköydeydi 1 kg lik aldım ben ama siparişi geç vermiştim o nedenle doğum günü sabahı ancak elimde oldu :)) bu yüzden krema ile kaplamıştım hello kity i beyaz çikolatayı eritip yaptım üstüne cnm renkli yerler gıda boyası ile karıştırılıp yapıldı diğer yerler norma glazür çikolataydı pembeler önceden elimde vardı daha doğrusu şu marşmelovlar varya satılıyo marketlerde benmari usulü eritip pudra şekeri ilede yoğurdum sonra zaten pembe ve beyaz renkli vardı pembesini kullandım gıda boyasına gerek kalmadı böylece kendi şeker hamurumu yapmış oldum ama kolay değil sölim accık uğraşıyon 1 saat eritmesi sürer yarım saat te yoğur dinlendir vss 1,5 saatini alır yanii evde yapman ve hazırlar gibi sıfır pürüz olmuyo büyük alanlara yaparken yanii
Bildirim
Başlangıç 78.2
Geç.Hafta 61.5
Bu Hafta 60.100
Giden 1400
Top.Giden 17.100
Hedef 60
tebrik ederim cnm maşallah ne güzel kilo vermişsin
ha şöyleeebırak onalr senin peşinden koşsunlar...sen onlara muhtaç deqilsin... bzi sana yeteriz şekerimm
ödemdir charmcimm :26: bende 300 gramm arti dayim benim ki de ödem olmasinEvet şuan reglyım zaten bırde her zaman gecıkır bu sefer erken geldı..
Ama boğazım hıc durmuyor yanı... gecen hafta 1.300 verdım bu hafta 2 kılo aldım ne bıcım bır ıs bu yaa... :96:
Aslanın doğum gununu atlatayım pazar gununden sonra kendıme cekı duzen vermezsem zaten 75 ı bulucam yanı yoksa... :95::95:
canim benim foto eklersin güzel pastandan dimiben kaçıyom kızlar ailemizin pastacısıyım yabizim damadın doğum günü bu gün kardeşim şimdi aradı abla fenerli ya çağlar ona sarı lacivert futbol topu pasta yap diyoo dedim artık biliyosunuz ya her şekli her haltı yapıyom yapabilirmisin diye sormuyonuz sadece şekli söyleyip siparişi vermiş oluyonuz koptu oda napalım sen alıştırdın bizi ne desek yapıyon diyo
ben gidemde bakayım malzemelere ne var ne yok hazırlığa başlayayım bari bide hediye bakarım sonra çıkıp artık.ne alsam bilemiyom da gezer bakarım artık
Bildirim
Başlangıç 78.2
Geç.Hafta 61.5
Bu Hafta 60.100
Giden 1400
Top.Giden 17.100
Hedef 60
darisi bizim basimiza isallah :97:
İnşallah canım çok güzel bir duygu
yaptığım pasta denemelerinden birkaçı bakında diet yapmaya devam edin
yaşasın kötülükkkkkkkkkk
cok saol canım ıcımı rahatlattın gercı bu ıyımı kotumu bılmıyorum ama en azından gerı donusum var onu bılmek ıyı...
teşekkürler tekrar..
Canım o iş geçti o zaman artık.. kaç gündür dışarılardayım zaten evdekı ıslerı halletmeme vakıt kalmadı bırde elbısem var bugun dıkmezsem yarın hıc dıkemem...
bugun elbıse ısını bıtırırsem yarın temızlık + ıkramlar + pasta + ve süsleri hazırlamam lazım... pazar gunune bırsey kalsın ıstemıyorum.... artık bır dahakı dogum gunune o zaman ınsallah.... fazlaca alırım evde durur o zaman... yınede saol canım...
biraktim gittisiz bana yetersiniz
ödemdir charmcimm :26: bende 300 gramm arti dayim benim ki de ödem olmasin
canim benim foto eklersin güzel pastandan dimi
bende isteremm
hay masallah
valla kaptancım benım gıbı dıyet yapma özürlü birine de izin verdın ya ancak yarın yapıp yeırm zaten evde hıc yapmıyom desem yerıdır esım yemez anca hazır alırsam yani yapar buzluga atarım olmazsaarzucum bugün kaçamak günümüz yap bir tepsi 1 tanede bnm için ye cnm
sen yapasrın canım ben kac aydır aynı kıloda gezıyorum ramazanda bı düştüm sımdı gene cıkıslardayım ıste bana da baya bı gaz lazım ama rahatlık var bendeBende yıyorum zaten kendımı tutamıyorum... reglıyım bırde ıstah bu kadar mı acılır normal degıl yanı..
bogazım hıc durmuyor kı bısey yıyorum bes dk sonra daha ne yesem dıyorum hıc durmuyor bu nasıl bısey boylee...
teşekkür ederim yınede destegınız ıcın pazar gununden sonra ınsallah yoluna gırer durumlar.. yoksa ıs kotu...
valla canım ben dıyet rotasından cıkalı 1,5 ayı gecmıs... yanı 1 aydan fazladır 71 de gezıyorum.. yanı cok dırayetlı gıdıyorken sonra salmısım...
10 kg verdıkten sonra duraksadım nıyeyse.. bu aralar yogundum bırde son 2-3 haftadır eskısı gıbı sık gıremedım... o da etkılıyor sanırım..
pazar gunu oglumun dogum gununu kutladıktan sonra artık duzenıme donmeye calısıcam ınsallah...
su 60 rakamlara bır ınsem motıvasyonum duzelıcek ama oraya ınmek ıcın de motıvasyon lazım ıste.. :97:
hosgeldın canım ben ıyıyım sen nasılsın bızde özledik sneı kıloda degısım var mıhayırlı cumalar kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
2 ay aradan sonra nasılsınızzzzzzzzzzz
senacım döndüm bak
gene aranızdayım
hepinizi çok özledim
tebrıkelr canım darısı hepımıze ınsallah ayrıca korumayıda basarırsın ınsallah orasıda cok onemlı cunkuSelam kızlar sonunda oldu hedefe 100 gr kaldı çok mutluyum
Bildirim
Başlangıç 78.2
Geç.Hafta 61.5
Bu Hafta 60.100
Giden 1400
Top.Giden 17.100
Hedef 60
yaptığım pasta denemelerinden birkaçı bakında diet yapmaya devam edin
yaşasın kötülükkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?