70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol cnm.valla uğraşmayı seviyorum artık elim de alıştı ya malzemeler hazır olunca kekini kremasını süslemesini yapmak 2 bilemedin 3 saatimi alıyo ama zevkle yaptığım için koymuyo bana

ben olsam bende üflemesdim

ogluma arabali pastayi beceremedim niye önce tanismadik senlen :97:seneye senden alirim kopya canim

merhabalar herkesee
bu da benim sabah öğlen karışık yemeğim az önce kalktımda
yarım litre su
2 yumurtayla hazırlanmış salamlı omlet:1
1 tatlı kaşığı ketçap:2
1 dilim salam:1
2 kk kadaar beyaz peynir:1
10 yeşil zeytin:2
bende kilomu yazmak isterdim ama benim giden hep sudan olduğu için yazmayayım haksızlık olmasın

rica ederim cnm..ne için burdayız birbirimize destek için...yaşasın kk

ayyy nelere dikkat ediyoo hiçmi cnm demiyorum ben sana:44: o bnm manevi ablam yaa yeri çok başka bende...sana hiçmi cnm demiyorum:44: al sana
CANIM
CANIM
CANIM
CANIM
CANIM
CANIM
CANIM
CANIM
CANIM
CANIM
oldumu C A N I M .....

bencede 5li rakamları gör tatlım...bence bu rakam diyet yapmaya deqer...ben can atıyorum 5li rakamları görücem diye..yoksa banada diyolar yeter bukadar diye...sakın inanma onlara..zaten ne kalmış...
biraktim gitti siz bana yetersiniz

ödemdir charmcimm :26: bende 300 gramm arti dayim benim ki de ödem olmasin

canim benim foto eklersin güzel pastandan dimi

yaptığım pasta denemelerinden birkaçı bakında diet yapmaya devam edin

yaşasın kötülükkkkkkkkkk
iftara bu akşam sendeyim...bunların hepsinden istiyorum

ayy bende bu pastayı yapmak istiyorum...kasımda doqum günümde kendime yapacam tabi fenerlisinii

bana eyvallah kaçıyom görüşürüz akşama ancak hazırlık yapıp pastayı hediyeyi vs hallederim bi yandanda yemek hazzırlama fazlı boş vakit kalmayacak bana ama bi yandanda iyi olucak spor yapmış gibi olcam tüm gün

şimdi tekrar inceledim de valla düşünceye bak dedım eti negrodan araba tekeri yanı yapılmıycak sey deılmıs hıc bırı bende heveslendım seneye oglumun pastasını kendım yapayım ınsallah boyle önüne örnek alıyosun demi ona benzetmeye çalışıyosun ay cok heycanlı bısey olsa gerek

nedemek cnm veririm tarifi .hem bakma o kadar basitki valla bende ilk yaptım bunu aslında :))))))))) accık hayal edip başarıyorsun işte
bende fenerli pasta istiyom gerci benim kocis yemez o gsli ama oglani da kendim gibi fenerli yaptim pasta bize kalir

yok cnm örnek değilde netten bakıyorum malzemeye göre neyi yapabilirsem onu deniyorum hem yaparken bile fikir geliyo insanın aklına bakma sen bi başlayınca kendiliğinden gelişiyo herşey üst süslemesinide migrosta süsleme glazürü minik tüpler var pakette 4 renk var sarı kırmızı yeşil bide beyaz onlarlada pastanın üstünü süsleyebilirsin 5 tl sadece ve 1 paket pastayı süslemene yada kurtabiye üstü süslemene rahat yetiyo valla ben kızımın doğum gübünde hem pasta yazısını o tüplerle yaptım hemde şekilli kurabiyelerinin üstünü süsledim . dr oetker marka yani bakarsın

Dr.Oetker - Süsleme Glazürü Şekerli

bak burdan

http://www.google.com.tr/imgres?q=d...6&tbnw=200&start=0&ndsp=22&ved=1t:429,r:8,s:0

Son düzenleme:
herkese hayırlı cumalar kızlar
kaçak geldi,bildirim yapıp gene kaçıcam kusura bakmayın akşama gelirimde özelden tuğbayamı atıyoruz gene
başlangıç:30 ekim 2010
başlayış:86
geçen hafta:62.5
bu hafta:61.6
giden:900
toplam giden:24.4
hedef:60
beden:38
boy:162 cm

canim benim bu hafta senaya yapiyorsuz bildirimi tugba giremiyor pc si bozulmus
masallah

bilmiyorum yaa naz yapmak istedim sadecee
sanada canım canım
neyse süslendim oturmya gideceğim ve bana aa zayıflamışın diyecekler belkide kilo almışsın çoktandır görüşmüyoruz insanlar böyle muhabbet etmeden bedene bakıyolar napıckaısn...buarada haftasonu koşturcam..
süprizzz kayınvalidemler geliyor butarafa amcamız hacca gidecek de ordanda bşze getircez..
ve ben 5 gündür iş yapmadım eşek gibi ev temizlerim artık hem oruçtum hem keyfim yoktu neyse gideyim geleyim bakalımgeceden banyo wc temizleirm gece iş yapamya bayılıyporum zaten...
yarında eve bakarı
pufff daha kocişle geçen hafta sonu evlilik yıldönümü ankarda yolda geçti buhafta sonu geizcez yemek yiyecektik şansa bak yaaaa
herşey zamanında yani.....buarada bildiri,m yapıcam merak etmeyin...

kıslarr nasılsınız bakalım
sabah:1 dilim kepek ekmeği yarım dametes 1 küçük salatalık 1 zeytin (sabah geç kalmıştım 5 dk da yemek zorunda kaldım o yüzden az)
ara:1 büyük bardak yeşil çay
öğle:500g lık bi yoğurt aldım ve içine 2 etiform kırdım

yaaaa ben bugün nekadar az yedim böle gaza geldim heralde ama şimdiden sölüyorum yarın sabah kahvaltıya arkadaşlarım geliyor patates falan kızartıcam yarın biraz kaçamak yapıcam izin varmı??????????

bak ne güzel bir de eksi cikdin bugün tartida fistik magnum yedigin halde ben dün bi pizza yedim
hemen arti yoksa baska ciz yedimmi :26:kiz dilek hadi saysana

Sabah tartıldın mı ki? Bildirim akşama yapcam demişsin..
Akşam tartılırsan fazla çıkarsın bu bi gerçek zaten..
Ger-düşün dediğini yapmaya karar verdim gene
Yiyorum bakalım bide böyle denicem
Belki sende vermişsindir şeker bildirim günü öncesi yeme cuma rahat rahat ye nolcek sende hee..
Açıkcası menülerin hiç aklımda değil. Hatırlamıyorum hiç..

hayırlı cumalar kızlaaaaaaaaaaar.:79::79::79:.herkes iyidir umarım.ama ben değilim .:18::18:.diyet serüvenine başladığımdan beri bildirim günü ikinci defa artıdayım pufffff nazar değdi bana..geçen hafta 59 accık ucundan gördüm görüş o görüş kaçtı gitti
başlangıç 75.5
geçen hafta 59.9
bu hafta 60.5
gelen 600
toplamda giden 15
hedef 55
bu hafta çok sıkı geliyorum kimse tutmasın beni haftaya cumaya 59.5 olucam inş...

fistik ben tardildim sabah 300 gramm fazlaym ama hemen kaciyorum ya oyüzden rahat kafayla yazacam bildirimi

niye yazmiyon canim kilonu :26: yazda bi bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…