valla kaptancım benım gıbı dıyet yapma özürlü birine de izin verdın ya ancak yarın yapıp yeırm zaten evde hıc yapmıyom desem yerıdır esım yemez anca hazır alırsam yani yapar buzluga atarım olmazsa
sen yapasrın canım ben kac aydır aynı kıloda gezıyorum ramazanda bı düştüm sımdı gene cıkıslardayım ıste bana da baya bı gaz lazım ama rahatlık var bende
hosgeldın canım ben ıyıyım sen nasılsın bızde özledik sneı kıloda degısım var mı
tebrıkelr canım darısı hepımıze ınsallah ayrıca korumayıda basarırsın ınsallah orasıda cok onemlı cunku
vayy be ne cevherelr varmıs sende bu kadarını beklemıyordum valla yetenek akıyo resmen bıd ebı suru ugrasmasıda cabası bravo valla
elkerim cnm eklemezmiyim hatta şunu yapmaya çalışıcam bakalım benimki nasıl olcak becerebilirsem tabii malum kalıplar fazla değil eldeki imkanlar ile yapmaya çalışıyorum işte ama kendime pasta malzemeleri satan yere gidince baya malzeme alıcam kalıplar süsleme kalıpları vss ben baya sardım bu işe çok seviyorum böle şeyler yapmayı napim işsizlikten evde pasta kek börek yapmaya verdim kendimiama özellikle pasta ya bide kilo vermeye çalışıyom
bu resmini koyduğum pastayı yapmaya çalışıcam bakalım tabii fenerlisini malum enişte fenerli aslında ona süpriz yapıp gs li yapıp önüne koymak lazım delibaş nolcek koyu fenerli valla yemez pastayı üflemezde
ogluma arabali pastayi beceremedimsaol cnm işte bazıları acemilik dönemine denk geldi
birini unutmuşum diğerleri hep basit şeyler hani kekik kes araya krma çikolata fıstık koy üzerini krema kapla bas çikolata parçacıklarını vs gibi onları koymadım o nedenle
rica ederim cnm..ne için burdayız birbirimize destek için...yaşasın kkcok saol canım ıcımı rahatlattın gercı bu ıyımı kotumu bılmıyorum ama en azından gerı donusum var onu bılmek ıyı...
teşekkürler tekrar..
Canım o iş geçti o zaman artık.. kaç gündür dışarılardayım zaten evdekı ıslerı halletmeme vakıt kalmadı bırde elbısem var bugun dıkmezsem yarın hıc dıkemem...
bugun elbıse ısını bıtırırsem yarın temızlık + ıkramlar + pasta + ve süsleri hazırlamam lazım... pazar gunune bırsey kalsın ıstemıyorum.... artık bır dahakı dogum gunune o zaman ınsallah.... fazlaca alırım evde durur o zaman... yınede saol canım...
ayyy nelere dikkat ediyoocanım demen için 2 aymı gelmemek lazım heee sena kaptan
maaşallah hayırlı cumalar herkesler burda..
biara hep böyleydi burası...
sudem nerde günleridr aklımda sormyaı unutuyorum
bugün oruca ara veridm,idrar enfesiyonundan şüphelendim bol su içicem,akşamda mısırp.kiraz.s.çayımı içtim.
kahvaltı yaptım ama oturmaya çağrıldım gidesim yok ama akşam eşim dediki kendini çok kapattın eve geleli 5 gün oldu kimseyle görüşmüyosun,önceden çıkar giderdin arkdaşına falan...
sahiden değiştim ben sizin yüzünüzdenmi acaba burda rahatlıyom başkaısna gerek duymuyorum acaba:18:
yok ya ondan değilde ama zayıflama konusunu siz dışında kimseyle konuşmuyom bunu farketmişlerdir
zaten icraat önemli konuş konuş nolcek....
o yüzden bugün topluma karışamaya karar verdim çoktandır görmediğim samimi arkdaşım var en çokta onun için...
kahvaltımda süperdi yaa orda dikkatttttt banaaaa
çok doydum
kalkınca 1bardak su
1.5 dilim çavdar ekmek
1domates küçük boy bide küçük salatalık
4zeytin
lorpeynirle yapılmış 1yumurtalı omlet.....BUGÜN EN AZ 3KİŞİ BUNU YEDİ
1kaç çatal az şekerli kuşburnu ezmem
5BİYERDE ÇAYIM.....
bencede 5li rakamları gör tatlım...bence bu rakam diyet yapmaya deqer...ben can atıyorum 5li rakamları görücem diye..yoksa banada diyolar yeter bukadar diye...sakın inanma onlara..zaten ne kalmış...Teşekkürler Senacığım bu topik sayesinde çok güzel motive oldum. Şimdi düşünüyorumda hedefi 57 'ye çeksemmi diye. Ama çevremdekiler ve eşim daha fazla verme diyorlar, bilemiyorum sanki 5 li rakamlarda kendimi daha iyi hissedeceğim gibi
biraktim gittisiz bana yetersiniz
ödemdir charmcimm :26: bende 300 gramm arti dayim benim ki de ödem olmasin
canim benim foto eklersin güzel pastandan dimi
iftara bu akşam sendeyim...bunların hepsinden istiyorumyaptığım pasta denemelerinden birkaçı bakında diet yapmaya devam edin
yaşasın kötülükkkkkkkkkk
elkerim cnm eklemezmiyim hatta şunu yapmaya çalışıcam bakalım benimki nasıl olcak becerebilirsem tabii malum kalıplar fazla değil eldeki imkanlar ile yapmaya çalışıyorum işte ama kendime pasta malzemeleri satan yere gidince baya malzeme alıcam kalıplar süsleme kalıpları vss ben baya sardım bu işe çok seviyorum böle şeyler yapmayı napim işsizlikten evde pasta kek börek yapmaya verdim kendimiama özellikle pasta ya bide kilo vermeye çalışıyom
bu resmini koyduğum pastayı yapmaya çalışıcam bakalım tabii fenerlisini malum enişte fenerli aslında ona süpriz yapıp gs li yapıp önüne koymak lazım delibaş nolcek koyu fenerli valla yemez pastayı üflemezde
kremalı yap sende cnm muzlu çilekli çikolatalı içini yaparsın kekini kakaolu yap üzerini ve içini beyaz krema ile kapla kesince harika görünüyo ayrıca çokta lezzetli oluyo kendi yaptığının yeri başka oluyo yani benim için öle
ben olsam bende üflemesdim
ogluma arabali pastayi beceremedimniye önce tanismadik senlen :97:seneye senden alirim kopya canim
rica ederim cnm..ne için burdayız birbirimize destek için...yaşasın kk
ayyy nelere dikkat ediyoohiçmi cnm demiyorum ben sana:44: o bnm manevi ablam yaa yeri çok başka bende...sana hiçmi cnm demiyorum:44: al sana
CANIM
CANIM
CANIM
CANIM
CANIM
CANIM
CANIM
CANIM
CANIM
CANIM
oldumu C A N I M .....
bencede 5li rakamları gör tatlım...bence bu rakam diyet yapmaya deqer...ben can atıyorum 5li rakamları görücem diye..yoksa banada diyolar yeter bukadar diye...sakın inanma onlara..zaten ne kalmış...
iftara bu akşam sendeyim...bunların hepsinden istiyorum
ayy bende bu pastayı yapmak istiyorum...kasımda doqum günümde kendime yapacamtabi fenerlisinii
bende fenerli pasta istiyom gerci benim kocis yemeznedemek cnm veririm tarifi .hem bakma o kadar basitki valla bende ilk yaptım bunu aslında :))))))))) accık hayal edip başarıyorsun işte
şimdi tekrar inceledim de valla düşünceye bak dedım eti negrodan araba tekeri yanı yapılmıycak sey deılmıs hıc bırı bende heveslendım seneye oglumun pastasını kendım yapayım ınsallah boyle önüne örnek alıyosun demi ona benzetmeye çalışıyosun ay cok heycanlı bısey olsa gerek
herkese hayırlı cumalar kızlar
kaçak geldi,bildirim yapıp gene kaçıcam kusura bakmayın akşama gelirimde özelden tuğbayamı atıyoruz gene
başlangıç:30 ekim 2010
başlayış:86
geçen hafta:62.5
bu hafta:61.6
giden:900
toplam giden:24.4
hedef:60
beden:38
boy:162 cm
canim benim bu hafta senaya yapiyorsuz bildirimi tugba giremiyor pc si bozulmus
masallah
rica ederim cnm..ne için burdayız birbirimize destek için...yaşasın kk
ayyy nelere dikkat ediyoohiçmi cnm demiyorum ben sana:44: o bnm manevi ablam yaa yeri çok başka bende...sana hiçmi cnm demiyorum:44: al sana
CANIM
CANIM
CANIM
CANIM
CANIM
CANIM
CANIM
CANIM
CANIM
CANIM
oldumu C A N I M .....
bencede 5li rakamları gör tatlım...bence bu rakam diyet yapmaya deqer...ben can atıyorum 5li rakamları görücem diye..yoksa banada diyolar yeter bukadar diye..sakın inanma onlara..zaten ne kalmış...
iftara bu akşam sendeyim...bunların hepsinden istiyorum
ayy bende bu pastayı yapmak istiyorum...kasımda doqum günümde kendime yapacamtabi fenerlisinii
Öğlen:
Yarım kase ezogelin çorbası,
Tavuklu orman kebabı,
1 dilim kavun,
1 kase yoğurt
bak ne güzel bir de eksi cikdin bugün tartida fistikmagnum yedigin halde ben dün bi pizza yedim
hemen artiyoksa baska ciz yedimmi :26:kiz dilek hadi saysana
fistik ben tardildim sabah 300 gramm fazlaym
Sabah tartıldın mı ki? Bildirim akşama yapcam demişsin..
Akşam tartılırsan fazla çıkarsın bu bi gerçek zaten..
Ger-düşün dediğini yapmaya karar verdim gene
Yiyorum bakalım bide böyle denicem
Belki sende vermişsindir şeker bildirim günü öncesi yeme cuma rahat rahat ye nolcek sende hee..
Açıkcası menülerin hiç aklımda değil. Hatırlamıyorum hiç..
niye yazmiyon canim kilonu :26: yazda bi bakimmerhabalar herkesee
bu da benim sabah öğlen karışık yemeğim az önce kalktımda
yarım litre su
2 yumurtayla hazırlanmış salamlı omlet:1
1 tatlı kaşığı ketçap:2
1 dilim salam:1
2 kk kadaar beyaz peynir:1
10 yeşil zeytin:2
bende kilomu yazmak isterdim ama benim giden hep sudan olduğu için yazmayayım haksızlık olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?