fistik ben tardildim sabah 300 gramm fazlaymama hemen kaciyorum ya oyüzden rahat kafayla yazacam bildirimi
Suuzaannn çok uykumm varr.. Gözlerim kaşınıyor o derece..
Beni bıraksalar da gitsem uyusamm..
Yarın Ç.kale'ye gidiyoruz.
Kilo almadan dönmem için dua et bana
ne kadar kalcan ki
Suuzaannn çok uykumm varr.. Gözlerim kaşınıyor o derece..
Beni bıraksalar da gitsem uyusamm..
Yarın Ç.kale'ye gidiyoruz.
Kilo almadan dönmem için dua et bana
ay neler oldu bi bilsen fistik chef kadina sormus öbür kadin 1 de gidebilirmiyim diye sabah oda yok demis simdi de ben sordum kafam ariyo diye oda tamam dedi ama öbürünü göndermem dedi
ben kaciyorum patliyorlar sinirden simdi hakksizlik olmasin diye geri vercekdim cünkü gitmek istedigini bilmiyordum ama yok git dedi arkamdan sayacaklar saysinlarisallah sende gidebilirsin hayatim ben kaciyorum
ne kadar kalcan kiniye gidiyon eve varinca yazarim
s.ahayırlı cumalar
ev işinden fırsat bulup yazamadım çok kötüyüm artılardayım ve şoktayım
bir kaç gündür akşamları üzüm yedim herhalde ondan:27
başlangıç 79
geçen hafta 74.9
bu hafta 75.5
gelen 600 gr
imdat yardım edin
menüm geç kalktığımiçin
12 bir dilim ekmek biraz peynir
2 yumurtadan omlet hiç yağsız
ara yeşil çay içiyorum
bir saat sonrada elma yerim
inşallah canım hataları bilsem bidaha yapmıycam seni tebrik ediyorum azda olsa vermişsin
Tosbiğiimm bozma moralini
Bi yerlerde bi hata yapılmış belli ki :))
Sağlık yerinde olsun sen haftaya gelen 600 gramı -1200 yaparsın..
başlangıç 75 kg
geçen hafta 62.2 kg
bu hafta 63.4 kg
gelen 1200 gr
toplamda giden 11600
hedef.... sözde 56.. hıh
bi al bi ver sıkıldım artık..
selam kızlar uzun zaman oldu bir türlü giremedim ama şimdi kimler var diye baktığımda anladım ki özlemişim sizi :)
taşındık karakoçan'dan tekirdağ saray'a geldik kuzenimi evlendirdik düğün dernek deniz tatil gezdik dersanede öğretmenliğe başladım özet bu
kızın bana hem giremedim diye hem de kilo aldım
siz nasılsınız kaptanımız nasıl? sena ablaya mı bildirim veriyoruz cuma günleri
selam kızlar uzun zaman oldu bir türlü giremedim ama şimdi kimler var diye baktığımda anladım ki özlemişim sizi :)
taşındık karakoçan'dan tekirdağ saray'a geldik kuzenimi evlendirdik düğün dernek deniz tatil gezdik dersanede öğretmenliğe başladım özet bu
hoşgeldin yeni evinde işinde hayırlı olsun evlilerede Allah mesut etsin diyelim ve kızmaya gerek yok bizden koptun ya ondandır sürüden ayrılanı kurt kapar malum
ben de gecen arkadas lıstemde olanlara baktım ne zmndır gırmeyen ne cok kısı var topıge dıye, bırı de sendın valla..
hoşgeldım dıyım ama umarım bu defa kalırsın
kaptan sena alıyo bıldırımlerı, yardımcısı da trıendy oldu tugba yanii, kaptanın müsait olmadıgı zamanlarda tugbaya yapıyo bıldırmlerbu hafta kaptana ama
tişörtün hayırlı olsun kilovere vere giyinselam kızlar ben eve geldim alışverişimi bitirdim geldim yanii bi tiişört aldım enişte beye pasta malzemelerim tamdı ama bir iki şey daha aldım yinede geldim bezelye yemeği koydum ocağa pilavda yaparım salatada akşam yemeği hazır ben sadece bezelye yerim yanında yoğurtla artık neyse
Ger-düş bak bugün ki menüm
Sabah:
1 tane simit
Peynir
Çay
Öğlen:
Yarım kase ezogelin çorbası,
Tavuklu orman kebabı,
1 dilim kavun,
1 kase yoğurt
Nasıllımmm? Nasılımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?