- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
süüüpeeersiiinnn cadııı uzun zamandır böyle güzel memüyle gememiştin
hep kuş kadar yiyodun
ben geeeeellllllldddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm,,,herşeyy mükemmel gidiyoo pc'm düzeldii bilgilerime baktım hepsii ama hepsii duruyooo,,formatımız atıldııı pc kendine gelmiştir nihayetinde 2senedir format yüzü görmemiştiii,,hem busefer yalnız c diskiyle d diski yeri yani hafızaları değişmiişş,,şimdi yedek diskte(D) hafıza çok yüksek(200gb) c'de az(97.6gb) bütün bilgilerimizi d'ye atıvermiş adam,,ama çokta iyi olmuş böylee artık yüklediklerimi d'ye atıcam format gerekli olursa c 'ye bilgilerime zarar gelmiycek d'De olduğu için.....
amaaaaaaannnn ammada yazdım haa bende bişey anlamadım siz anlıycakmısınız bilmeeemm...off sabahta pcnin üstünde yeşilçeyım vardı azcık ılısında içem dedim çocuk döktüüü,benimkide bağırdı kalktıı bende ona bağırdıımm ,işe gitcek 5dksı kalmış,hızlıca çıktı iniyo merdivenleri koştum yakaladımm,nereye öpmedenmi gidiyosun dedim assılıp öptüm e tabi oda benii,,bide diyo pc benim artık oturmıycaksın, ver tamir parasını otur diyoo ,,sonra gitti gıcık
selam kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr
2 gündür giremedim ama önemli bişey yok merak etmeyin
kilo bildirimini yapim
başlangıç 79.1
geçen hafta 75.4
bu hafta 75.1
giden 400
top.giden 4
hedef 68
kızlar kime yapıyoz bildirimi tuğbişe mi?
Ayy sonundaaaaaa özledim valla seniii.ben geeeeellllllldddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm,,,herşeyy mükemmel gidiyoo pc'm düzeldii bilgilerime baktım hepsii ama hepsii duruyooo,,formatımız atıldııı pc kendine gelmiştir nihayetinde 2senedir format yüzü görmemiştiii,,hem busefer yalnız c diskiyle d diski yeri yani hafızaları değişmiişş,,şimdi yedek diskte(D) hafıza çok yüksek(200gb) c'de az(97.6gb) bütün bilgilerimizi d'ye atıvermiş adam,,ama çokta iyi olmuş böylee artık yüklediklerimi d'ye atıcam format gerekli olursa c 'ye bilgilerime zarar gelmiycek d'De olduğu için.....
amaaaaaaannnn ammada yazdım haa bende bişey anlamadım siz anlıycakmısınız bilmeeemm...off sabahta pcnin üstünde yeşilçeyım vardı azcık ılısında içem dedim çocuk döktüüü,benimkide bağırdı kalktıı bende ona bağırdıımm ,işe gitcek 5dksı kalmış,hızlıca çıktı iniyo merdivenleri koştum yakaladımm,nereye öpmedenmi gidiyosun dedim assılıp öptüm e tabi oda benii,,bide diyo pc benim artık oturmıycaksın, ver tamir parasını otur diyoo ,,sonra gitti gıcık
KIZLAR MENÜM
SABAH
2 dilim lıght ekmek
peynirli omlet yağsız
1 közlenmiş kırmızı biber (asla vazgeçemem)
domates-biber
ARA
1 kuru incir
8 fındık
ÖĞLE
bi kupa hazır çorba
yeşil mercimekli salata
ARA
muz
AKŞAM
mantar sote
yoğurt
su ve bitki çayları devam
msj iki kere gelmiş bune ya
selam kızlaaaaaaaaaaarrrrr
2 gündür giremedim ama bir sorun yok merak etmeyin
kilo bildirimini kime yapıyoruz bi geçmişe bakacağım
başlangıç 79.1
geçen hafta 75.4
bu hafta 75.1
giden 400 gr
toplamda giden 4 kg
hedef 68
mrb smdı oglen yemegımıde yedım ılk gunum yaa rejımde dıorum hemncık gnler gecsede kendımı zayf gorsem ahh nerde
neyse oglende kı menum :
1 kaseden bırazcık fazla mercmek corbası
salata
2 yemk kasıgı kadr bıle almadım nohut yemegı
nasıl iyi mi bıyerlerde yanls yapıomuyum
Ger-düş bak bugün ki menüm
Sabah:
1 tane simit
Peynir
Çay
Öğlen:
Yarım kase ezogelin çorbası,
Tavuklu orman kebabı,
1 dilim kavun,
1 kase yoğurt
Nasıllımmm? Nasılımmm
haklısınız kızlarsürüden ayrılanı kurt kapar
eşim interneti kapattı laptopu da tamire verdi gelince alırız demiş ancak internet bağlandı 2 aydır evime 3 gün uğradım o da üstün körü eşya yerleştirmeye daha geçen hafta sonu geldim eve
çok şükür sağol canım,,,yalnız o flaşh diskte var bendee cd'de ama inanırmısın,flash disk 8gb kapasitelii,cd'ler desen malum,,vee benim bilgilerin tümü tam tamınaa 87 gb gelde nereye sokacam bukadar şeyi bişey dee,imkansızz gibii napcam bilmeeemmgözün aydın cnmm çok üzülmüştün bak kurtulmuş bilgilerin yedekle artık flash disk yada cd ye yedekle sen genede ben öle yapıyorum
sağolasın bebişimAyy sonundaaaaaa özledim valla seniii.
Burda kimse kafama vurmadı senden sonra
Kimse laf sokmadıııı kimseee banaa laf yetiştirmedi...
Hoşgeldin cancazımmm..
Bide D de olması gerek zaten. Yeni bilgisayar aldıgınızda mutlaka format attırın ve C ve D diye disklerinizi böldürün..
Format atıldıgı zaman direkt C ye atılır D de ki bilgilerinize bişicik olmaz
[/COLOR][/B]
tebrikler canımselam kızlaaaaaaaaaaarrrrr
2 gündür giremedim ama bir sorun yok merak etmeyin
kilo bildirimini kime yapıyoruz bi geçmişe bakacağım
başlangıç 79.1
geçen hafta 75.4
bu hafta 75.1
giden 400 gr
toplamda giden 4 kg
hedef 68
ben geeeeellllllldddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm,,,herşeyy mükemmel gidiyoo pc'm düzeldii bilgilerime baktım hepsii ama hepsii duruyooo,,formatımız atıldııı pc kendine gelmiştir nihayetinde 2senedir format yüzü görmemiştiii,,hem busefer yalnız c diskiyle d diski yeri yani hafızaları değişmiişş,,şimdi yedek diskte(D) hafıza çok yüksek(200gb) c'de az(97.6gb) bütün bilgilerimizi d'ye atıvermiş adam,,ama çokta iyi olmuş böylee artık yüklediklerimi d'ye atıcam format gerekli olursa c 'ye bilgilerime zarar gelmiycek d'De olduğu için.....
her zaman giremiyorum evde üç erkek istekleri bitmiyoAynen bağırsaklarım bile çalışmaya başladı
Pelüün kaç kere yaza yaza anca uygulayabildim.
Anca bastı benim kafa
Eskiden yediğimde daha çok veriyordum neyse artık böyle takılcam
Sanırım ben bu 72.5 luk halimi de sevdim
Teşekkür ederim geleceğin çıtır kaynana adayı
Sen akşamları girmiyorsun sanırım ya da biz daha yeni konuşmaya başladık ya ondan bilmiyorum ben bilemedim
mrb smdı oglen yemegımıde yedım ılk gunum yaa rejımde dıorum hemncık gnler gecsede kendımı zayf gorsem ahh nerde
neyse oglende kı menum :
1 kaseden bırazcık fazla mercmek corbası
salata
2 yemk kasıgı kadr bıle almadım nohut yemegı
nasıl iyi mi bıyerlerde yanls yapıomuyum
vaaaaaaay mıden yemek gormuşşş, şaşırmıştırşimcik ben de bı ara sabahları hep sımıt yıyodum sonra susamları dokunmaya basladı, dedım ya benım mıde problemlı bıraz :26: şimdi arada bır yıyorum bı de şu sımıt saraylarındakı 7 tahıllı sımıdı kesfettım ondan alıyorum ama bı tanesı cok gelıyo onun sankı daha buyuk normal sımıde gore :26:lequımden ornek verıyım sana o bazen sabahları yarısını ya da 3/4 unu yıyıp arada grı kalanı ve bıtkı cayını ıcıyodu yanlıs hatırlamıyosam, bana menulerını maıllemıstı ordan bılıyorum öyle de yapabılırsın hem öğlene yakın yersen belkı öglenki iştahını da bastırır dıye duşunuyorum :44:öğlen guzel yemekler cıktı demmkı bugun rhtca yedıgıne gore orman kebabını fazla kacırmadıgın surece sorun yok bence, tabı işte bunlar sadece benım nacızane goruslerım, kaptana da goster sen
ama mıdene yemek gırdıgı ııcn sevındım gecrı dun aksam da fasulye yemıssın yanlıs görmedıysembı ben kaldım fasulye yemeyen belkı hsonu annem yapmıştır tatıle gıdıyosun dımı bugun, ne kdr kalıcaksın haftasonu ııcn mı yoksa bı hafta fılan mı, özlerim seniiiiiiii
işte bu defa gıtme barı bı yere, kurtlar kapmasın
bu arada gecmıse goz attım fatmagulun ozetını bıle vermıssınız, ıyı oldu baya ben kopuk kopuk izlemiştim
bugun kılo vermeme vesıle olan elbıselerden bırını gıydım geldım, nası vesıle oldu dersenız, bu elbıseyı cok sevıyodum oysakı dumduz sıyah bısı ama tam kurtarıcı benım ıcınbı sabah yıne işe gelirken sıyah elbısemı gıyeyım dedım, anaam gıydım ama zor sıgdım rht nefes alamadım, alllah dedım ben nolmuşum harbı cok kotu olmuştum o sbh, işe o elbıse ıle gelmısım ama adım atarken bıle zorlanıyodum ınatla gıydım kk dan sonra denemdım bı sure yıne ıcınde rht edemzsem moralım bozulmasın motıvasyonum dusmesın dıye, bıraz kılo verınce ıncelsıgımı hısseıdnce denedım oldu şimdi ise eskısınden bıle rahat, eskıden üzerime olsa bıel gobegım cıkıyodu şimdi gobek yerınde 1 yumrukluk boş yer var
bi de kardesım kk ya ılk takıldıgım zmnlarda bı etek almıstı, ıpekyolun ındırımınden almış, bana dedı abla bı dene olursa sen gıyersın işe gıderken..o zmn denedım basenımden yukarı cıkmamıstı, olmadı bu bana deyıp gerı vermıstım :26: şimdi kardesım bızde kalıyo ya, aynı etegı yıne yanında getırmış abla artık bu sana olur bence, gıt bı dene dedımoralım bozlur yıne dıye denemedım, ısrra ettı fılan ben olmaz dıyorum o olcak bak gorursun sen farketmıyosun fılan dıyo, neyse gıttım denedım ve gecen gun işe o etekle geldımmmmm insnaın nası moralı yerıen gelıyo valla
ama mesela tam tersı anlarda oluyo, kac aydır gormedıgım bı arkadasla karsılastım, ki gorecegınden tepkısını mrk ettıgım ınsanlardandı, hıc bısı farketmedı bıle :26: aman dedım ben de kendı kendıme gelın guvey oluyorum sonucta koca popom yerınde duruyo yanı
bı motıve oluyorum bı moralım bozuluyo, gel gıt yasıyoruz işte
vaaaaaaay mıden yemek gormuşşş, şaşırmıştırşimcik ben de bı ara sabahları hep sımıt yıyodum sonra susamları dokunmaya basladı, dedım ya benım mıde problemlı bıraz :26: şimdi arada bır yıyorum bı de şu sımıt saraylarındakı 7 tahıllı sımıdı kesfettım ondan alıyorum ama bı tanesı cok gelıyo onun sankı daha buyuk normal sımıde gore :26:
lequımden ornek verıyım sana o bazen sabahları yarısını ya da 3/4 unu yıyıp arada grı kalanı ve bıtkı cayını ıcıyodu yanlıs hatırlamıyosam, bana menulerını maıllemıstı ordan bılıyorumöyle de yapabılırsın hem öğlene yakın yersen belkı öglenki iştahını da bastırır dıye duşunuyorum :44:
öğlen guzel yemekler cıktı demmkı bugun rhtca yedıgıne goreorman kebabını fazla kacırmadıgın surece sorun yok bence, tabı işte bunlar sadece benım nacızane goruslerım, kaptana da goster sen
ama mıdene yemek gırdıgı ııcn sevındım gecrı dun aksam da fasulye yemıssın yanlıs görmedıysembı ben kaldım fasulye yemeyen belkı hsonu annem yapmıştır
tatıle gıdıyosun dımı bugun, ne kdr kalıcaksın haftasonu ııcn mı yoksa bı hafta fılan mı, özlerim seniiiiiiii
işte bu defa gıtme barı bı yere, kurtlar kapmasın
bu arada gecmıse goz attım fatmagulun ozetını bıle vermıssınız, ıyı oldu baya ben kopuk kopuk izlemiştim
bugun kılo vermeme vesıle olan elbıselerden bırını gıydım geldım, nası vesıle oldu dersenız, bu elbıseyı cok sevıyodum oysakı dumduz sıyah bısı ama tam kurtarıcı benım ıcınbı sabah yıne işe gelirken sıyah elbısemı gıyeyım dedım, anaam gıydım ama zor sıgdım rht nefes alamadım, alllah dedım ben nolmuşum harbı cok kotu olmuştum o sbh, işe o elbıse ıle gelmısım ama adım atarken bıle zorlanıyodum ınatla gıydım kk dan sonra denemdım bı sure yıne ıcınde rht edemzsem moralım bozulmasın motıvasyonum dusmesın dıye, bıraz kılo verınce ıncelsıgımı hısseıdnce denedım oldu şimdi ise eskısınden bıle rahat, eskıden üzerime olsa bıel gobegım cıkıyodu şimdi gobek yerınde 1 yumrukluk boş yer var
bi de kardesım kk ya ılk takıldıgım zmnlarda bı etek almıstı, ıpekyolun ındırımınden almış, bana dedı abla bı dene olursa sen gıyersın işe gıderken..o zmn denedım basenımden yukarı cıkmamıstı, olmadı bu bana deyıp gerı vermıstım :26: şimdi kardesım bızde kalıyo ya, aynı etegı yıne yanında getırmış abla artık bu sana olur bence, gıt bı dene dedımoralım bozlur yıne dıye denemedım, ısrra ettı fılan ben olmaz dıyorum o olcak bak gorursun sen farketmıyosun fılan dıyo, neyse gıttım denedım ve gecen gun işe o etekle geldımmmmm insnaın nası moralı yerıen gelıyo valla
ama mesela tam tersı anlarda oluyo, kac aydır gormedıgım bı arkadasla karsılastım, ki gorecegınden tepkısını mrk ettıgım ınsanlardandı, hıc bısı farketmedı bıle :26: aman dedım ben de kendı kendıme gelın guvey oluyorum sonucta koca popom yerınde duruyo yanı
bı motıve oluyorum bı moralım bozuluyo, gel gıt yasıyoruz işte
benim canım yeşil mercimekli bulgur pilaı cekiyo az yağlı akşama yapıp yesem ağır olurmu
lütfen kızlar görüşlerinizi bekliyorum
her zaman giremiyorum evde üç erkek istekleri bitmiyo
çok şükür sağol canım,,,yalnız o flaşh diskte var bendee cd'de ama inanırmısın,flash disk 8gb kapasitelii,cd'ler desen malum,,vee benim bilgilerin tümü tam tamınaa 87 gb gelde nereye sokacam bukadar şeyi bişey dee,imkansızz gibii napcam bilmeeemm
sağolasın bebişim
çok bilmiş senii zaten d'de diyosun iyi diyosun hoş diyosundaa,canım benim bizim bozulmadan öncekii halinde herşeyim c deydi çünkü oranın hafızası 200küsürdüü,d ise 90küsür oyüzden biz cye doldurduk herşeyii,ama şimdi hafıza yerleri değişmiş anlamadık ama yedek d olan diskte 200gb yer var şimdi bilgileride oraya atmış orda dursun artık sonrakileride d'ye atarım bundan sonraa,azda olsa güvenlii,de ben bunları güvenceye nasıl alcam nereye sığdırcam bilemeyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?