aa canım cok güzelmiş saol valla lınk de atmıssın alırım ben bundanyok cnm örnek değilde netten bakıyorum malzemeye göre neyi yapabilirsem onu deniyorum hem yaparken bile fikir geliyo insanın aklına bakma sen bi başlayınca kendiliğinden gelişiyo herşey üst süslemesinide migrosta süsleme glazürü minik tüpler var pakette 4 renk var sarı kırmızı yeşil bide beyaz onlarlada pastanın üstünü süsleyebilirsin 5 tl sadece ve 1 paket pastayı süslemene yada kurtabiye üstü süslemene rahat yetiyo valla ben kızımın doğum gübünde hem pasta yazısını o tüplerle yaptım hemde şekilli kurabiyelerinin üstünü süsledim . dr oetker marka yani bakarsın
Dr.Oetker - Süsleme Glazürü Şekerli
bak burdan
Google Images
menü güzel aferinÖğlen:
Yarım kase ezogelin çorbası,
Tavuklu orman kebabı,
1 dilim kavun,
1 kase yoğurt
ohh ne guzel ızne cıkıyorsun demek gırcen mı nete özletcen mı kendını
ahahahhahahMüstehak o kadınlara boşveerrr..
Ne kadar kin beslerlerse veya içlerinden ne kadar fesatlık geçerse onları bulur herşey..
Yıllık izne çıkıyorum şeker..
Çanakkale gidicem bakalım ne zaman dönerim belli değil.
Annaneme gidicez. Hem de gezmek olsun bize güzel yerdir canım memleketim :))
ne güzel canım dıkkat etmedıgın halde 100 gr vermek ne kadar süpriz olmustur sana zaten oyel oluyo ama ben sahsen dıyet moduna grıınce daha cok yıyesım gelıyo:92: gunaydın kzılar dıyemıyorum malesef bugun onun yerıne tünaydın kızlar :92: aay aslında tunaydın zamanı bıle gecmıs :26:
sabah adlıyede yenı hukuk usulu kanununda olan değişikliklerle ilgili bı konferans vardı o yzuden hıc ofıse ugramadan kocişle evden dırek adlıyeye gectıkkonferans sonunda o kadar acıkmıştıkki sırayla herkesın karnında gurultular gelıyodu bıde yan tarafta yemekhane var, camları acmıslar bı etlı dolmam koktu, Allaaah Allaaaaaaaaaaah dedim yani
ofise gelırken bı sandvıccı var oraya gırdım, soya soslu tavuk yaptırdım kozlenmıs bıber domates fılan onu yedım yanına da ayran,oooh missss
baya kalabalıkmış galıba topık hergun artık boyle olur ınşallahkilo verne butun arkadasları tebrık edıyorum veremeyenler de burda oldugu surece emınım hemencık tekrar bu işe motıve olacaklardır
bu haftasonu memlekette cok yakın dostmun nısanı var, bız de bu aksam memlekete gıdıyoruz, annem arada buraya gelmıstı ama babamı epeydır gormedımhem nişan hem aile görüşmesi olacak yani bi de bu bvayram kocişin tarafındadık ya bı bayram sonrası gönül alma olsun artık
her ne kdr ınsan evlense de bı bayram orda bı bayram burda gecırdıgımızden aıleler ıcın kotu oluyo, bızım trfta olsak kocişin ailesi bı buruk oluyo orda olsak bızımkıler bı buruk oluyo, neysekı ıkı bayram varda bı orda bı burda gecırıyoruz gunlerı
ben sabah hayrett ettım, gıyınmeden bı tartılayım dedım, tuvalete fılan cıkmadan tartıya cıktım ama zaten genelde hep tuvelete cıkmadan tartılıyorum :26: ınatla cuma gunlerı yaklastıkca benım bagırsaklar duruyoneyse işte bılıyosunuz evde yatılı mısafır fılan oldugundan düzen bozulmuştu, ben de haftaya ıtıbarıyle duzeltıcegıme karar vermıstım, ama yıne de bu sabah tartı da -100 gramcık gördüm, 68.80 yazıyodu şaşırdım valla cunku normalde aksam yemegınden sonra cay yanına bısıler yemek fılan hıc adetım deıldır ama gecen hafta mısafırler dolayısıyla aksam cay faslının yanı hıc boş kalmadı, sureklı bısıler yendı ve uzıerne yatıp uyuduk hep o yuzden de artı bısıler gormeyı tahmın edıyodum hatta tartılmayacaktım da merakıma yenık düştüm :26:
neyse bakalım, umarım keyıfler herkeste ıyıdır, bılgısayar acık bıraz işleri toparlıyım buralardayım şekerler
selam kızlar uzun zaman oldu bir türlü giremedim ama şimdi kimler var diye baktığımda anladım ki özlemişim sizi :)
taşındık karakoçan'dan tekirdağ saray'a geldik kuzenimi evlendirdik düğün dernek deniz tatil gezdik dersanede öğretmenliğe başladım özet bu
kızın bana hem giremedim diye hem de kilo aldım
siz nasılsınız kaptanımız nasıl? sena ablaya mı bildirim veriyoruz cuma günleri
hosgeldın canım yoksun bayadır hayırlı osun ısınde evınde bundan sonra aramızda gormek ısterız senı
kızlar gene dıger tarafa gectım o yuzden ıs yogundu anca taksıt taksıt yazdım