70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla karnımda doydu görümde doydu gece sapıtmam umarım

seviyom bakımı napimmmmm :79: :79:

geceniin ilerleyen saatlerinde sapıtmam umarım :18: :18: :18:

sana yedek pc alalım anacım bune yetmiyo

Eki Görüntüle 261838

işte bu da bahsi geçen 7 tahıllı sımıt

bende istiyom bundann :84: :84: :84:

evet canım onun ıcın dedım benımde hayalım soyle dar kıyafet gıyıp hıcbıyerden bı yerımının pörtlememesi ama cokk zorr

ay benım de cıkıyo kız napalım yanı olcak o kadar ama katettıgımız yolu gormezden gelmeyelım bence koca kazan gıbı popom ve basenlerım var, cıkmaması mumkun değil ne zmn erıycek bılmıyorum ki, green mi yazmıstı ustte erıyecek yer kalmayınca erıdı popom dıye benımde mı oyle olcak acaba :26: ama kılo verdıkce goğüslerim kuculuo ben onlar kuculmesınler ıstıyorummmmm yanı onların buyumesı kılo almamın bana tek katkısı olmuştu hamiş kalınca yıne buyurler mı acabaaaa :26:

valla ben de ne ıstıyorum bılıyo musun hıc oyle 36larda fılan gozum yok, ama cuk dıye 38 beden uzıerme olsun ıstıyorummmm, soyle bana cok mu sey ıstıyorummmmmmmmm

dileeeekk canım yaaa son iki sayfaya ulaşamıyorum pcyi başlattım yeniden yine olmadı 72de takılı kaldı 73 ve 74 açılmıyoo 75i gördüm amaa,, ya senden ricam alıntılarla geçen suzan yapmıştı yine yaparmısın merak ediyorum yazılanlarııişin varsa sonrada yapabilirsin çok hora geçcek vallahii:26::26:

valla karnımda doydu görümde doydu gece sapıtmam umarım

bende istiyom bundann :84: :84: :84:

yok mu sımıt sarayı oralarda :26: ben de tesadufen gordum kendısını :26: guzel guzel beslenmısın sapıtma gece bozma ya, gercı senın göruntun zaten ıdeal sapıtsan nolcak

sen sapıtabılırsın ama bız sapıtmayalım

kız bu ne sureklı yazıyosun dılek napsın sana, ıyıki bılgısayar işinde kız haaaa maaş bağla dıleğe istedıgını yapsınnnnn

73 ü kopyaladım canım diğer sayfaya bak. 74 ü de şimdi kopyalıcam..

tadı cook guzl gercektem we tok tutuo

yaw ben kendi yazdıklarım gidiyomu okuyomu haber verdimi bile hiç birini göremedimkii,,tuğbanın suçu ne şimdiiiönceki sayfaya yaptıysandaa görmedim inankii bu sayfayı görebiliyorum,,neyse işin varsa yapma dediydim zaten dileğe,akşam suzan gelirse yapıverirr

ben yemek yemeğe gidiyorum odayaa,,çocuklar makarna diye mızlıyoo,yoğurtlayıp yicezz,yanındada patates salatası yaptımm,soğanlı tabii hadi afiyet olsun bizeee,,sizede kolay gelsin byeee:79::79:

merhaba cnm
bende cumaya 71'i qörmeyi hedefliyorumm
inşallah cuma qünü ikimizde 71.0 oluruzz

VALLA BENDEDE ÇATLAKLAR VAR KEŞKE ŞUNLARI YOK EDECEK Bİ İLAÇ VS OLSA .iki doğumumda da oluştu bende ama 2.bebeğimde daha çok kasıklara doğru oldu bikini giyebiliyom hala yani

74. sayfaaaaaaaaa

VALLA BENDEDE ÇATLAKLAR VAR KEŞKE ŞUNLARI YOK EDECEK Bİ İLAÇ VS OLSA .iki doğumumda da oluştu bende ama 2.bebeğimde daha çok kasıklara doğru oldu bikini giyebiliyom hala yani

maşallah canım herşeye her yere yetişiyosun bu yoğunlukta formda kalmasınıda başarıyosunya süper bi örneksin hepimize maşallah maşallah

maşallah maşallahh

yapsın yapsın tatili 2 cocuk düşünüyor ozaman böyle rahat eğlenemicek.şimdiden fırsatlarını değerlendirsin

Bi salatalık alıp gelim o vakit ben
Bayramla birleştirip 3 hafta tatil yaptı valla hayat ona hayat

Arcak tatilde canım gecen haftaiçi bi ara uğramıştı.
Pazartesi bitiyor tatilii

75. sayfaaaaaaaaaaaaaaa

mutlaka bakıcam simit sarayına hiç dikkatimi çekmedi salatalıkla avunurum artık gece

tadı cook guzl gercektem we tok tutuo

bide nispet yapıyo bi yerim şişerse sorarım sana ama

valla uğrasmıs hepsını alıntılamış dılek senın ıcın, karsılıgını ıste kız dılek bu senın hukukı hakkınnn al sana 74. sayfa al sana 75. sayfaaa

makarnanın yanında bı de patates salatası fazla olmamış mı aynı turden ıkısı de :26:

bılgısayar temızlendı geldı dedın bu sorun neden oluyo acabaaaaaa

Avukattt hanımmmm avukatımm olur musun
Pelünümm sen akşam yoksun.. O yüzden şimdi yazayım..
Özlicem senii sende benii özlee
Kendine iyi bakkkk
Bi çok öptümm hadii byyy

74. sayfaaaaaaaaa

alıntılamış ama taaaa nezamanki 74. sayfa acaba oo merak ettim ben şimdikii 74. sayfa yani bikaç sayfa önceki 2sayfayı göremiyorum...
neysee sağolsun genede ben hala meraklardayıımm:26:

patates salatasıı nası biliyonmu seeennnn,,,1patatesi doğradım 1tanede soğan okaaa..çok değil yaniii,makarnada b porsiyon diyim ama tabağın boyutunu devemicem

bilgisayarın neden bozulduğunu yazmıştım okumadınmıı,yoksa okudundaa neden bozulduğunumu soruyosun eğer öyleysee bende bilmiyorumm,ya diskin ömrü bitmiştir dedi yada kablolar gevşemeiştir,,ama disk sağlam dedi bugündee iyi oldu bakalım rahatladı pccc format 2yıldır atılmıyoduuu

Son düzenleme:
anam birsürü sayfa olmuş anca akşama takip ederim herhalde
meraklılarına duyurmak üzere albümüme 2 yeni resim ekledim duyrulur

başlangıç : 79.8kg
geçen hafta : 61.4
buhafta : 61.8
gelen : +400gr
toplam giden : 18.000
hedef : 58

kızlaar yaaa dün sabah ben 60.9u görmüştüm tartıda ama bu sabah şok oldum nerde yanlış yaptım niye böyle oldu dün ne güzelde bitirmiştim günüü, saat en son 6 da yemiştim toplamda 3lt su artı 2yeşil çay 1bardak form çayı içmiştim saat 23.00dan sonrada bişey içmedim zatii,ama neden:26: egzersizlerimide yaptım hatta dün gece 12de 5dk merdiven inip çıktım(kitapta 12 dk merdiven inip çıkmak 380kalori yaktırıyomuşta ondan)tam yapamadım ayak seslerim çok çıkıyoduuama neden böyle oldu offf[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…