dün akşma sena kaptan gelmiş bı guzel menulerı yorumlamıs, cok guzel olmuş
bı kasık yemekle bırakıp kacanlara gecıstırmısın demıs, sabahları es gecenlereyapmış valla cok sevındım dun hep kuş kadar yemegın kotu oldugundan bahsetmısken hızır gıbı yetıstı kaptannn
mesela az once barkınım menusunu paylasmıs, ne kdr dengelı ve guzelemınım karnı da gozu de doymuştur
ben de az once phyto slimimi içtim, aslında marketten şu gecen bahsettıgım form meyve suyu gıbı ıcecekten alıcaktım ama unutmusum, olmadı aksam alıp denıycem mutlakaofiste bı tane slim kalmış diğerleri hep form cayı, aksam malum otobuse bıncem kendımı rıske atmıyım dedım form cayı ıcıp
bi de dilekciğim tabıkı bagırsakların calıscak, Allah aşkına ıkı kasık yemek yıyınce tuvalete gıdıp ne cıkarmayı umuyosunnnn
bırakta o yedıgın ıkı kasık yemekte senı gun boyu ayakta tutabılmek ııcn ıcınde kalsın
gene kaçırdım yaa!!!
tbriklerrr 900 gayet ii
hoşgeldinnn =)
hoşgeldiinnn =)
yakında birbirlerine de düşer onlar hep öyle olur canım sen kaliteni koruduktan sonra..
karbonhidrat diyetini denesene.. bence faydasını görceksn bak..
ilahi yahu güldürdün benii
bakımlı kadınm kahretsiiiin diyosun yaniii
iyi ettiniz kızlar topiğe katılmanın motivasyon açısından çok faydasını gördüm şahsen..
maşallaahhh
ayyyy ya aynı çizelgemiz yanlız senin işaret sonda benişmki başta
inşallah ben de senin bugünlerini görürüm..
Ayy sonundaaaaaa özledim valla seniii.
Burda kimse kafama vurmadı senden sonra
Kimse laf sokmadıııı kimseee banaa laf yetiştirmedi...
Hoşgeldin cancazımmm..
Bide D de olması gerek zaten. Yeni bilgisayar aldıgınızda mutlaka format attırın ve C ve D diye disklerinizi böldürün..
Format atıldıgı zaman direkt C ye atılır D de ki bilgilerinize bişicik olmaz
Ne güzel herşeyi zamanında yemişsin :))
Tebrikler
Dün bi ara vardın snra yok oldun şeker..
400 gr iyimişş tebriklerrr :))
Sena ablaya yapacaksın bildirimi
çok şükür sağol canım,,,yalnız o flaşh diskte var bendee cd'de ama inanırmısın,flash disk 8gb kapasitelii,cd'ler desen malum,,vee benim bilgilerin tümü tam tamınaa 87 gb gelde nereye sokacam bukadar şeyi bişey dee,imkansızz gibii napcam bilmeeemm
sağolasın bebişim
çok bilmiş senii zaten d'de diyosun iyi diyosun hoş diyosundaa,canım benim bizim bozulmadan öncekii halinde herşeyim c deydi çünkü oranın hafızası 200küsürdüü,d ise 90küsür oyüzden biz cye doldurduk herşeyii,ama şimdi hafıza yerleri değişmiş anlamadık ama yedek d olan diskte 200gb yer var şimdi bilgileride oraya atmış orda dursun artık sonrakileride d'ye atarım bundan sonraa,azda olsa güvenlii,de ben bunları güvenceye nasıl alcam nereye sığdırcam bilemeyom
evet canım onun ıcın dedımbenımde hayalım soyle dar kıyafet gıyıp hıcbıyerden bı yerımının pörtlememesi ama cokk zorr
valla karnımda doydu görümde doydu gece sapıtmam umarım
bende istiyom bundann :84: :84: :84:
dileeeekk canım yaaa son iki sayfaya ulaşamıyorum pcyi başlattım yeniden yine olmadı 72de takılı kaldı 73 ve 74 açılmıyoo 75i gördüm amaa,, ya senden ricam alıntılarla geçen suzan yapmıştı yine yaparmısın merak ediyorum yazılanlarııişin varsa sonrada yapabilirsin çok hora geçcek vallahii:26::26:
dileeeekk canım yaaa son iki sayfaya ulaşamıyorum pcyi başlattım yeniden yine olmadı 72de takılı kaldı 73 ve 74 açılmıyoo 75i gördüm amaa,, ya senden ricam alıntılarla geçen suzan yapmıştı yine yaparmısın merak ediyorum yazılanlarııişin varsa sonrada yapabilirsin çok hora geçcek vallahii:26::26:
tadı cook guzl gercektem we tok tutuovalla karnımda doydu görümde doydu gece sapıtmam umarım
seviyom bakımı napimmmmm :79: :79:
geceniin ilerleyen saatlerinde sapıtmam umarım :18: :18: :18:
sana yedek pc alalım anacım bune yetmiyo
bende istiyom bundann :84: :84: :84:
yok mu sımıt sarayı oralarda :26: ben de tesadufen gordum kendısını :26: guzel guzel beslenmısın sapıtma gece bozma ya, gercı senın göruntun zaten ıdeal sapıtsan nolcak
sen sapıtabılırsın ama bız sapıtmayalım
kız bu ne sureklı yazıyosun dılek napsın sana, ıyıki bılgısayar işinde kız haaaamaaş bağla dıleğe istedıgını yapsınnnnn
işte bak ne diyo
Rüyada kırmızı görmek yakında romantik bir aşk yaşayacaksınız demektir. Bazı tartışmalar yaşayacağınız anlamına da gelir.
Kırmızı elbise giymek, yakında romantik bir aşk yaşayacaksınız demektir. Bu rüya, birtakım tartışmalar yaşayacağınız anlamına da gelir.
İstenilen şeyin çok çabuk, tez gerçekleşeceğine işarettir.
alıntı yapmak istemedim çok uzundu.gönüllerimiz bir ondan görmüşündür.iltifatların için teşekkür ederim şimdi biraz daha geçik durumdayımhayırdır inşallah nasıl gördün diyecem de unutmuşsun ama kırmızı pantolon bi bakim tabbirde ne diyo
slm hanımlar
nasıl keyifler
ooo amma kaynatmışınız heee
neyse yidiklerimi yazyım:
kahvaltı:
beyaz peynir domates salatalık
zeytin yağında patatesli yumurta omlet tarzı
çay 1 dilim kepek ekmek
tahin pekmez biraz
sporda yapamadım dün bugünde üşeniyom
belki ikindin yaparım
akşam belki yemeğe gideriz ızgara et yerim
görüşürüz.........:
Kasım'ın 28 inde izne geliyor Mayıs'ın sonunda da askerliği bitmiş olacak inşaAllah:86:
ahahah ya herkes boyumu niye uzun sanıyor
Boyum 1.58
Bodurun önde gideniyimm bennn
Etim sıkı onun faydasını görüyorum sanırım
Teşekkür ederim canım.
Sen spor falan yapıyor musun?
Yok Suzancım gelmesine daha çok varrr. Nette konuştuk çarşı iznine çıkmıştı daa
merhaba cnm
bende cumaya 71'i qörmeyi hedefliyorumm
inşallah cuma qünü ikimizde 71.0 oluruzz
bence qöbek konusunda öle düşünme canım
benimde qöbeğim var ama en çokta simit ve basenim qöze çarpıyor
her qün yürüyüşümü yaptıkdan sonra yan kaslarımı çalıştırıyorum
qün içerisinde aklıma qeldikce de egzersiz yapmaya çalışıyorum
tam 1 hafta önce kendimi ölçtüğümde simit kısmım 108 çıkmıştı
bu sabah ölçtüm 106 çıktı
qöbeğimden mi yoksa yanlarımdan mı verdiğimi pek anlayamıyorum ama bence azimle herşey olur
hem sen zayıfladıkca qöbeğin sarkar ve hiç hoş olmaz
bence qöbekte çalış sen
mekik çekme, ben kesinlikle mekik çekemiyorum çok zorlanıyorum
o yüzden karın kaslarımı daha farklı tekniklerle çalıştırıyorum
sporla diyet birleşince çok daha qüzel bir vücut ortaya çıkıyo...
hiç bişey yapamıyosan evinde temizlik yaparken qöbek kısmını çöp poşeti veya streçle sar
hareket etmeye basladıkca karın kaslarının nasıl yanmaya başladığını ve terlediğini qörüceksin
ben bir bayana qöbeği hiç yakıştırmıyorum bu yüzden qöbeğine savaş aç artık hehe
ay canım ya bendede aynı sorun mide öyle hamile gibi göbişim hem ben eriyeceğine inanmıyorum bu yüzden mekik filanda çekmiyorum
başın sağolsun üzüldüm şu dünyada insanın başına gelecek en büyük acı bende çok korkarım dul kalmaktan
sarı saç fikri iyimiş.lakin benim boyum kısa orda ayağımın altında takoz var eşim biraz uzun benden o zaman öyle platform topuk filanda bulamamıştım neyse kimseye deme amaben 155 cmciğim
merhabalrr 3 günlük aradan sonra geldimm.. ve 3günde verdiğim kiloları aldım galiba emin değilim tok karnıma şuan 1 kilo artıda görünüyorum yarın sabah nolcak çok merak ediyorum son1haftam kaldı ve onu çok iyi değerlendircemm 70e düşemicem ama 71i görürüm belki inşallah
bu sabah pek birşey yemedim
sadece peynir yedim birde beyaz ekmek bir lokma o da
peynir 0
ekmek ne kadar hesaplanır bilmiyorum
hehehebende korkuyodum ama canıma tak etti artık
dün tam 400 gr vermişim
ama açıklıktan öldüm öldüm dirildim
bu karbonhidrat diyeti beni çok qüzel zayıflatıyoo
şaşmıcam kh dietinden artık
oh rahatlatimkorkuyordum double pizza dan pastadan iyi kurtulduk pes etmek yok devam
tamam canim dikkat ederim samantha fox kim bilemedim google den baktimmemislerini mi benzettin
yine kacmak sorunda kaldimsonra görüsürüz gecmis e dalayim derken sohbet edemeden cikacam neyse hadi öpüldünüz
oh oh tam gaz gidelim
napim canikom benimki delenmeden kactim
zeynep seni rüyamda gördümyüzünü görmeden nasil birisi olmadan gördüm iste niye gördüm bilmiyom :44: kirmizi kot pantolon aklimda kalmis geri yaninini unuttum kalkana kadar cok güzel yüzün var cok güzel bir hatun sun yani
eline saglik canikom cezami cekcem hakk ettim
amanen bulusdunuzmu geldimmi sevdiceyinay ne güzel
hafta ici düzene oturtmaya calisiyorum canim da haftasonu ders tüz oluyor sagol canim dikkat edecem
ne formu cnm yaa düzenli beslenemiyorum dikkat edemiyorum yoğunken ve inan accık dikkat etsem böyle zamanlarda haftada en az 1 kg verirdim cuma günü inan sabah 9 dan gece 3e kadar ayaktaydım hiç oturmadım desem yeridir yani hazırlıklar kekler börekler pastalar dışarı alışveriş kısmı vss inan herşey bittiğinde yatmak için eğilemedim bile ama sabah kahvaltıdan sonra gün içinde doğru dürüst bişii yemedim bi tek akşam üstü 6 gibi yaptığım böreklerden 1 ad yedim ve içtiğim su miktarı taş çatlasın 1 lt yi geçmedi bütün haftada buna benzer geçti diyebilirim yani e böle oluncada nakavt oluyom valla .koşturmacalarım çok o kesin ama sonradan çıkıyo acısı valla hep arsızlığımdan yanii
benim son hallerimden birkaçı özellikle çekilmiş olmadıklarından pek yakın ve ayrıntılı değil ama genel bi fikir verir diye düşündüm işte :)) yakında yakından ayrıntılı resimler koyarım.kollarım çok fena hala düzeltemedim göbekten çokta mide var bende sorunlu ya hep şiş sanki accık mekik çekebilsem faydası olcak göbüşsede mide kısmınada ama onuda çekemiyom işte fıtıklardan dolayı .yürüyüşle idare ediyom accıkta plates oda belirli hareketler işte napalım bende böle halledicem edebildiğim kadar
valla cnm kocaman bir maşallah sana ben 65.5 ile bile böle görünmüyom orantısızım ben accık ta kollar ve göbek beni çok fena gösteriyo sma sen süper görünüyo e boyda var sanırım sende benim gibi 1,60 lık cüce değilsin süpersin tek kelimeyle
amin canım.çok yakından görüşüyor olsam daha çok üzüleceğime eminim.evlenmeden önce görmüştüm o ablayı nerden baksan 15 sene öncedir.böyle şeyleri duyunca iyiki çok yakın görüşmüyorum diyorum.üzülmek istemiyorum.mümkünse duymayayım bile.neyse eğlenceli şeylere dönelim senin sevdiçek iyimi sıhhattemi nezaman dönüyor
VALLA BENDEDE ÇATLAKLAR VAR KEŞKE ŞUNLARI YOK EDECEK Bİ İLAÇ VS OLSA .iki doğumumda da oluştu bende ama 2.bebeğimde daha çok kasıklara doğru oldu bikini giyebiliyom hala yani
:44:
ben bildirim yapamadım yoğunluktan unuttum ama kiloda veremedim tabii o nedenle eksik yok denebilir..
ya kabızlık sorunum var belkide ondan kilo vermedim gibi görünüyor desemde kendimi avutsam olmasmıyeşilçay kiraz sapı vss herşey yoktu bu hafta su bile içmedim doğru dürüst .bu hafta herşey tastamam olucak inşallah.kilo verenleri bende çok tebrik ederim arkadaşlar.bravo hepinize
Salatalığımı yiidimmm..
Yeşilçayıımıı yudumlarkennneee
Tugbaaa trip atıcam sana o kadar da çekindim attım
Arada kaynamışmışşşş hııhhh
Neyse en azından begenmişsin bak bunu göz önüne alarak accık trip atabilirim.
Greencim Allah sabır versin yakınına..
Ölüm söz konususuysa söylenecek birşey kalmıyor.
Sadece Allah dayanma gücü versin tanıdıgınıza..
VALLA BENDEDE ÇATLAKLAR VAR KEŞKE ŞUNLARI YOK EDECEK Bİ İLAÇ VS OLSA .iki doğumumda da oluştu bende ama 2.bebeğimde daha çok kasıklara doğru oldu bikini giyebiliyom hala yani
:44:
ben bildirim yapamadım yoğunluktan unuttum ama kiloda veremedim tabii o nedenle eksik yok denebilir..
ya kabızlık sorunum var belkide ondan kilo vermedim gibi görünüyor desemde kendimi avutsam olmasmıyeşilçay kiraz sapı vss herşey yoktu bu hafta su bile içmedim doğru dürüst .bu hafta herşey tastamam olucak inşallah.kilo verenleri bende çok tebrik ederim arkadaşlar.bravo hepinize
Salatalığımı yiidimmm..
Yeşilçayıımıı yudumlarkennneee
Tugbaaa trip atıcam sana o kadar da çekindim attım
Arada kaynamışmışşşş hııhhh
Neyse en azından begenmişsin bak bunu göz önüne alarak accık trip atabilirim.
Greencim Allah sabır versin yakınına..
Ölüm söz konususuysa söylenecek birşey kalmıyor.
Sadece Allah dayanma gücü versin tanıdıgınıza..
maşallah canım herşeye her yere yetişiyosun bu yoğunlukta formda kalmasınıda başarıyosunya süper bi örneksin hepimizemaşallah maşallah
allahım hepimizin eşlerini çocuklarımızı kazalardan belalardan korusun herkeze hayırlı ölümler versin yarabbim,amansız ölümler vede vedalaşmadan olan ölümler olmasın en çok korktuğum şey oo,ya bigün evden öperek uğurladığım eşimi bidaha görememe korkusu((
maşallah derken
maşallah maşallahh
selam kızlar
ben geldim gene araziydim değilmiya görümcem taşındı ona yardım ettim birkaçgün baya yoğundum 3 gündürde dün kızım 3.yaşına girdi onun partisi ile ilgili bi yoğunluğum vardı alışverişti hazırlıktı derken geldi geçti ama bende bittim.çok güzel bi doğum günü partisi oldu kızımın.Allah uzun ve hayırlı bir ömür versin kuşuma.
tabiii ben bildirimi yapmayı unuttumzaten 65.6 olmuştum bildirmeye gerek yoktu kaşla göz arası dengesiz beslendim yoğunlukta accıkta sanırım kaçırdım aldım gerçi 200 gr fazla bişii değil ama fazla fazladır hemen neyse artık bu hafta vericem inşallah.
moralim bozuldu yabizim bi akraba var tahminen 35 yaşlarında kız.eşi vefat etmiş çok üzüldüm eşinin yaşı vardı hatta babasıyla yaşıtmış nerdeyse diye biliyorum ama yaşı önemli değil şuan önemli olan genç bi kadın çocuklarıyla dul kaldı gerçekten çok üzücü. Rabbim hepimize hayırlı yazılar yazsın.tün triendy nin haklı endişelerini bazen bende yaşıyorum.eşimden haber alamadımmı sanki boğazıma bi yumru saplanıyor.ölüm hepimiz için bunun için isyan etmek aman neden öldü ölmeyi haketmiyodu bilmem ne tarzı yorumlar yapmıyorum asla.herkesin bi zamanı var çünkü.ama gerçekten geride kalmak çok zor onu biliyorum
ampul gibi hatunumöğlen saati yaklaştıkça benim iştah tavana çıkmaya başladı :84::84::84: bugün bide alışveriş isteği var içimde indirimde falan denk getirirsem açık renkte bi pantul almak istiyorum
pardon yaaa:26:valla hep dedim yorum yazıyım şunaa anam kızların çeneleri durmuyoki laf yetiştircem diye arada kaynadın unuttum,ama avatardaki halin olan fotoları gördüm onu diycektim,canım inanki şukadar kilo vermişsin hatrı sayılır derecede incelme göz önünde zaten,eski haline göre çok fark var belli,demekki yağdan gidiyo verdiğin kilolar sevinmelisiin,bu arada midendekileri çıkarmak istiyosan sabahları kalkar kalkmaz 1bardak ılık su iç ben herseferindee bende işe yarıyo wcden sonrada tartılıyorum,fark olmasada olsun:86::86:rahatlıyo insaann..
çok sağol valla aydınlattın beni çok haklısın
valla dediğinin aynısıyım,ve artık haftada 600gr verirsem havalara uçucam fazlasını istemiyoruum
yapsın yapsın tatili 2 cocuk düşünüyor ozaman böyle rahat eğlenemicek.şimdiden fırsatlarını değerlendirsin
aynennn biliyomusun bende öyleydimm
evlenmeden önce hep 58-589 en max qördğüm kilo 60 dı onda bile kilo aldım diye sorun yapıyodum taki hamile kalana kadar hamile kaldım ve hayatımda qörmediğim kiloları qördüm
doğum yaptım emzirme döneminde verdiğim kiloları qeri aldım
şimdi aynı senin dedğin qibi herşey yarıyo sankiii ne kadar benziyomuşuz bu konudaa
Bi salatalık alıp gelim o vakit ben
Bayramla birleştirip 3 hafta tatil yaptı valla hayat ona hayat
sonra gelip çok kilo aldım aman bize bi çaree derlerse hiç duymucam
ne uzun tatil yaptı maşallah gelsin alicim ifadesini
ben çok kaçırdığımı düşündüğüm günlerin ertesi günü kahvaltımı birazcık geç yaparak telafi etmeye çalışıyodum.şimdi senin yediklerinin hepsinin midende olması gayet normal çünkü daha yemek yemediğin için metabolizman yavaşlamış durumda.istersen bi salatalık al ye ve yarım saat geçmesini bekle kesin bağırsakların çalışır.sonrada kahvaltını yaparsın olur biter
sen enazından gençliğinde 60 lı kilolardaydın.ben hayatımda bu kiloyu belki 10-12 yaşlarında falan görmüşümdür.lise çağında falan 80 kilolardaydım tahminen.ve ben şuan 59 kiloyum ve benim için bu gerçekten inanılmazı başarmak ama sonuç olarak bunu sabitlemek daha imkansız bişey.çünkü vucutta belli bi esneklik payı var.şimdi sende 2 doğum yaptın vucut esnedi haliyle az kaçırdığında göbek önden fırlıyo ben gibievlenmeden önce dediğin zamanlarda daha gençtin daha aktiftin kanın deli akıyodu derlerya.şimdi yaş azda olsa ilerledi dünle bugünü kıyaslamamız gerçekten zor.birazda hormanel bi durum evlilik olayı az biraz farklı ve vucudun durumu salgıladığı hormonlar vs daha bi farklı kılıyor insanı sanırım bununda etkisi var.
psikolojik etkiside var.ben son kilolarımı daha çok psikolojik olarak kilokonusunda kendimi rahatlatarak verdim.dedimya çok yiyodum annemdeyken ama kendimi iyi olduğuma vermesemde almamış olmanın büyük başarı olduğuna inandırarak verdim.buyüzden herkese yerinde saymanın güzel bir duydu olduğunu kendilerini inandırmalarını istiyorum.kendinden mutlu olmazsan ve hırsla elindekinden çok daha fazlasını istersen ne yazıkki bir yerde ipler kopuyor.ben her yaz dönemi hatrı sayılır ölçüde kilo verip aman şu olim bu olim deyip sonra kopup gerisin geri kiloları alıyodum.bu dönem benim hayatımın doruk noktası gibi ben ilkkez 6 aydır normal sayılabilecek şişman yada kilolu olarak adlandırılmayacak bi bedene eriştim.bununda tek sebebi kendimi kilo psikolojisinden uzaklaştırmam.bence çok büyük etkisi var
Kahvaltım:
1 bardak ılık su
1 dilim ekmek (ekmek sadece kahvaltıda yiyom)
1 bardak çay
Biraz peynr, domates salatalık
Bu gün bayağı spor yaptm, yeni hareketlere başladm, snrada annem bze temzlik yaptrdı süpürdük sildik bu günüm çok hareketli geçiyo
Dün çok yemişim canım bişi istemiyor ya.
Form çayı içtim bana mısın demedi. Yediklerimin hepsi midemde hala
Kahvaltı etmek istemiyorum ama etmeliyim düzenli beslencem ger-düşe sözüm var
Sonraa green'e göre de yanlıştırr hiç yememem:
Trii triiii trieendyyy dün sen istedin diye resim attım yorum etmedin hee
Azcık k-fleks yiyim bari ardından da yeşilçay hüpletirim ben
karar verdim bugünden itibarenn haftada 1kilo takıntımı attım haftada 600gr vermeye çalışcam,,
eğer garanti yağdan vermek istiyorsak kilomuzun % 1'ini vermemiz yeterliymiş yani 80kiloysanız haftada 800gr vermeliymişsiniz ve bu yağdan gidermiş demekki ben 1kilo verdiğim zamanlarda 300grmı hep sudan gitmiş,700grmıyağdan gitmiş,oda güzel şimdi dahada hoşuma gitti moral bozmak yoookk kaldırın totoları ve grmlarla verin uleeeyynnn,,çok pis tokatlayasın geldi birilerinii,gönüllü olmak isteyen:86:
Arcak tatilde canım gecen haftaiçi bi ara uğramıştı.
Pazartesi bitiyor tatilii
valla ben alacayı en son nezaman gördüğümü hatırlamıyorum bile:44:ama arzuda ta geçenlerde burdaydıı,ama bayadır oda yook,,he bide diloş21 vardıı oda gelmedi hiç bu haftaaa,ger-düş ve qivi yi hiç saymıyorum,iicene yalnız bıraktılar bizii,he leyn bide kdr vardı o nerdeee:44::44:
nerdesiniz kızzzlllaaaarrr
74. sayfaaaaaaaaa
kız bu ne sureklı yazıyosun dılek napsın sana, ıyıki bılgısayar işinde kız haaaamaaş bağla dıleğe istedıgını yapsınnnnn
yok mu sımıt sarayı oralarda :26: ben de tesadufen gordum kendısını :26: guzel guzel beslenmısın sapıtma gece bozma ya, gercı senın göruntun zaten ıdeal sapıtsan nolcak
sen sapıtabılırsın ama bız sapıtmayalım
tadı cook guzl gercektem we tok tutuo
yaw ben kendi yazdıklarım gidiyomu okuyomu haber verdimi bile hiç birini göremedimkii,,tuğbanın suçu ne şimdiiiönceki sayfaya yaptıysandaa görmedim inankii bu sayfayı görebiliyorum,,neyse işin varsa yapma dediydim zaten dileğe,akşam suzan gelirse yapıverirr
ben yemek yemeğe gidiyorum odayaa,,çocuklar makarna diye mızlıyoo,yoğurtlayıp yicezz,yanındada patates salatası yaptımm,soğanlı tabii hadi afiyet olsun bizeee,,sizede kolay gelsin byeee:79::79:
valla uğrasmıs hepsını alıntılamış dılek senın ıcın, karsılıgını ıste kız dılek bu senın hukukı hakkınnnal sana 74. sayfa al sana 75. sayfaaa
makarnanın yanında bı de patates salatası fazla olmamış mı aynı turden ıkısı de :26:
bılgısayar temızlendı geldı dedın bu sorun neden oluyo acabaaaaaa
74. sayfaaaaaaaaa
valla uğrasmıs hepsını alıntılamış dılek senın ıcın, karsılıgını ıste kız dılek bu senın hukukı hakkınnnal sana 74. sayfa al sana 75. sayfaaa
makarnanın yanında bı de patates salatası fazla olmamış mı aynı turden ıkısı de :26:
bılgısayar temızlendı geldı dedın bu sorun neden oluyo acabaaaaaa
anam birsürü sayfa olmuş anca akşama takip ederim herhalde
meraklılarına duyurmak üzere albümüme 2 yeni resim ekledim duyrulur
arkidişlerim görüyo tek o yüzdenlennn albüm nerdekiiiiiiiiiii :26: :26: :26: profilinde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?