[/QUOTE]başlangıç : 79.8kg
geçen hafta : 61.4
buhafta : 61.8
gelen : +400gr
toplam giden : 18.000
hedef : 58
kızlaar yaaa dün sabah ben 60.9u görmüştüm tartıdaama bu sabah şok oldum nerde yanlış yaptım niye böyle oldu dün ne güzelde bitirmiştim günüü, saat en son 6 da yemiştim toplamda 3lt su artı 2yeşil çay 1bardak form çayı içmiştim saat 23.00dan sonrada bişey içmedim zatii,ama neden:26: egzersizlerimide yaptım hatta dün gece 12de 5dk merdiven inip çıktım(kitapta 12 dk merdiven inip çıkmak 380kalori yaktırıyomuşta ondan)tam yapamadım ayak seslerim çok çıkıyoduu ama neden böyle oldu offf
senanin laptopu eskisinden daha yeni oldueskitmenin zamani geldi yükleniyoruz
SÜPERRRÖğlen:
Yarım kase ezogelin çorbası,
Tavuklu orman kebabı,
1 dilim kavun,
1 kase yoğurt
hoşgeldin cnm bizde özledik seni..ben iyiyim tatlım sen nasılsın..selam kızlar uzun zaman oldu bir türlü giremedim ama şimdi kimler var diye baktığımda anladım ki özlemişim sizi :)
taşındık karakoçan'dan tekirdağ saray'a geldik kuzenimi evlendirdik düğün dernek deniz tatil gezdik dersanede öğretmenliğe başladım özet bu
kızın bana hem giremedim diye hem de kilo aldım
siz nasılsınız kaptanımız nasıl? sena ablaya mı bildirim veriyoruz cuma günleri
işte buuuuKIZLAR MENÜM
SABAH
2 dilim lıght ekmek
peynirli omlet yağsız
1 közlenmiş kırmızı biber (asla vazgeçemem)
domates-biber
ARA
1 kuru incir
8 fındık
ÖĞLE
bi kupa hazır çorba
yeşil mercimekli salata
ARA
muz
AKŞAM
mantar sote
yoğurt
su ve bitki çayları devam
ben geeeeellllllldddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm,,,herşeyy mükemmel gidiyoo pc'm düzeldii bilgilerime baktım hepsii ama hepsii duruyooo,,formatımız atıldııı pc kendine gelmiştir nihayetinde 2senedir format yüzü görmemiştiii,,hem busefer yalnız c diskiyle d diski yeri yani hafızaları değişmiişş,,şimdi yedek diskte(D) hafıza çok yüksek(200gb) c'de az(97.6gb) bütün bilgilerimizi d'ye atıvermiş adam,,ama çokta iyi olmuş böylee artık yüklediklerimi d'ye atıcam format gerekli olursa c 'ye bilgilerime zarar gelmiycek d'De olduğu için.....
amaaaaaaannnn ammada yazdım haa bende bişey anlamadım siz anlıycakmısınız bilmeeemm...off sabahta pcnin üstünde yeşilçeyım vardı azcık ılısında içem dedim çocuk döktüüü,benimkide bağırdı kalktıı bende ona bağırdıımm ,işe gitcek 5dksı kalmış,hızlıca çıktı iniyo merdivenleri koştum yakaladımm,nereye öpmedenmi gidiyosun dedim assılıp öptüm e tabi oda benii,,bide diyo pc benim artık oturmıycaksın, ver tamir parasını otur diyoo ,,sonra gitti gıcık
[/COLOR]
bende artıdayım boşver
dönemsel bişeydir yarın öbürgün değişir.belki tartın sana cuma günü işgencesi yapmak istiyorfıstık gibisin üzülme 400 gr cık için yarın abişin kalmaz
SÜPERRR
hoşgeldin cnm bizde özledik seni..ben iyiyim tatlım sen nasılsın..
işte buuuu
tuqbacım hoşgeldin cnm...pc düzelmiş hayırlı olsun...güle güle kullan....
arkidişlerim görüyo tek o yüzdenarkadaşım eş arkadaşım eş
SÜPERRR
hoşgeldin cnm bizde özledik seni..ben iyiyim tatlım sen nasılsın..
işte buuuu
tuqbacım hoşgeldin cnm...pc düzelmiş hayırlı olsun...güle güle kullan....
bende cevap yazdımsenimi kıracam yaa üzülmüyorum hadiii hadii,çıtır olduk ,
fotolarını gördüm hatta 2-3 yorum bilenem yaptımmmm
green demen yeterli ben isimleri aklımda çok tutamıyorum.tuğba olduğunu bilsemde nickinle hitap ediyorum yinedeçok sağol sena abla,,bende seni çekiştiriyodum yakalandım
off bu haftaa hiçte iyi olmadı ona moral bozuyodum sağolsun green4 adını unuttum genemoral verdii,boşverdim
ama nasıl bi günde böyle 1kilo gelir dikkat ettiğim halde anlamadım ammaaannn napiyim
ekmekten bahsedince bak nasıl hatırdadınben kaçtıımmmmmyürüyüşe çıkıyorum çocuklarla bu havada hemdeee şaka şaka ablama kadar gitceemm ekmek alıverdiydi annem sabah ablama bırakmış,,hemde yediğim makarnayı eritirim hadi gittim(green4 adını bulduuummm yeşimdi dimmiii )
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
demekki ilişkimiz daha ciddi bir boyuttasen niye beni arkidişim değilsin dövümmü seni he he
mersi cnm tü tü tü
arkadaşımdayım kızlar...iftarımı yaptım pc boştu bi bakıyım dedimyemek buldummu siviş dayak buldummu sıvış hesabı pc buldummu yapışş
neyse namazımı kılmadım daha...görüşürüz...
yeşiimmm naber fıstıktopiqte tek başına napıyon öylee:82: yoksa yazdıklarımızımı okuyosun bizden gizli qizli
anam birsürü sayfa olmuş anca akşama takip ederim herhalde
meraklılarına duyurmak üzere albümüme 2 yeni resim ekledim duyrulur
he kimse yokken bakıyom neler yapmışsınızarkadaşımdayım kızlar...iftarımı yaptım pc boştu bi bakıyım dedimyemek buldummu siviş dayak buldummu sıvış hesabı pc buldummu yapışş
neyse namazımı kılmadım daha...görüşürüz...
yeşiimmm naber fıstıktopiqte tek başına napıyon öylee:82: yoksa yazdıklarımızımı okuyosun bizden gizli qizli
görsel ve sözlü motivasyon yapıyorum yeterince daha ne yapayım önündekileri alıp benmi yiyeyim
Allah kabul etsin Sena abla..
Resimlerini gördümmm
Ayy sanırım özendimmmm
Tebriklerr:81::81:
Çanakkale'ye gidiyim geliyim gene bana moral verde bi 6yı göreyim.
O kadar içime oturdu ki 6 yı görünce çocuklara gofret dagıtcam dedim te o kadar
görsel ve sözlü motivasyon yapıyorum yeterince daha ne yapayım önündekileri alıp benmi yiyeyim
1-2 derken 3 cüsünde kalkar döversin o süpürücüyüKeşke öyle bişi olsa hee
Tam yemek yicem biri çıkıyo önümdekini bi dk da silip süpürüyoo
Hayali bile hoşş
1-2 derken 3 cüsünde kalkar döversin o süpürücüyü
bi ileri bi geri düzeni kurcan.önemli olan hedeften sapmamak.geç olsada başarıya ulaşırsın moral bozma.
Evet yaa açken çok sinirli oluyorum
Bu akşam çok yedim. Eve geldim tartıldım.
73.2 düm gün içinde bi sürü şey yedim ve 3 litre+bitki çayları vardı.
Sonraaa bi yedim ttartıldım.
74.3 olmuşum :2:
Neyse bugünlük bi azıtma söz konusu
bi ileri bi geri düzeni kurcan.önemli olan hedeften sapmamak.geç olsada başarıya ulaşırsın moral bozma.
bende turlamaya çıkıyorum
Aynen öylee yavaş yavaş veriyim kalıcı olsun önümüz kışş :))
Daha bi çok zamanım var vermek için
Topikte bi ikimiz kalmışız sanırım.
Bir çocuk sevdim de başlamıştır ama özettir birazdan gidim de izliyim
aşada arkadaşlarımı görüyorum..kızlar arkadaşıma iftara gidicem inşallah gelince girerim görüşürüz..hayırlı akşamlar..öptüm hepiciniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?