70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[/QUOTE]
bende artıdayım boşver
dönemsel bişeydir yarın öbürgün değişir.belki tartın sana cuma günü işgencesi yapmak istiyor fıstık gibisin üzülme 400 gr cık için yarın abişin kalmaz

senanin laptopu eskisinden daha yeni oldu eskitmenin zamani geldi yükleniyoruz

Öğlen:
Yarım kase ezogelin çorbası,
Tavuklu orman kebabı,
1 dilim kavun,
1 kase yoğurt
SÜPERRR
hoşgeldin cnm bizde özledik seni..ben iyiyim tatlım sen nasılsın..

işte buuuu

tuqbacım hoşgeldin cnm...pc düzelmiş hayırlı olsun...güle güle kullan....

aşada arkadaşlarımı görüyorum..kızlar arkadaşıma iftara gidicem inşallah gelince girerim görüşürüz..hayırlı akşamlar..öptüm hepiciniziii

senimi kıracam yaa üzülmüyorum hadiii hadii,çıtır olduk ,

fotolarını gördüm hatta 2-3 yorum bilenem yaptımmmm

hayeell canım bildirimleri erginsena'ya(kaptanımız) yapıyorsunuz bu haftaa azcık çalışsın iş yapsın dimi amaaa..

Son düzenleme:
SÜPERRR

işte buuuu

çok sağol sena abla,,bende seni çekiştiriyodum yakalandım
off bu haftaa hiçte iyi olmadı ona moral bozuyodum sağolsun green4 adını unuttum genemoral verdii,boşverdim
ama nasıl bi günde böyle 1kilo gelir dikkat ettiğim halde anlamadım ammaaannn napiyim

Son düzenleme:
ben kaçtıımmmmmyürüyüşe çıkıyorum çocuklarla bu havada hemdeeeşaka şaka ablama kadar gitceemm ekmek alıverdiydi annem sabah ablama bırakmış,,hemde yediğim makarnayı eritirim hadi gittim(green4 adını bulduuummmyeşimdi dimmiii)

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

arkidişlerim görüyo tek o yüzden arkadaşım eş arkadaşım eş

sen niye beni arkidişim değilsin dövümmü seni he he

SÜPERRR

işte buuuu

mersi cnm tü tü tü

senimi kıracam yaa üzülmüyorum hadiii hadii,çıtır olduk ,

fotolarını gördüm hatta 2-3 yorum bilenem yaptımmmm
bende cevap yazdım

green demen yeterli ben isimleri aklımda çok tutamıyorum.tuğba olduğunu bilsemde nickinle hitap ediyorum yinede

ekmekten bahsedince bak nasıl hatırdadın

sen niye beni arkidişim değilsin dövümmü seni he he

mersi cnm tü tü tü
demekki ilişkimiz daha ciddi bir boyutta

arkadaşımdayım kızlar...iftarımı yaptım pc boştu bi bakıyım dedim yemek buldummu siviş dayak buldummu sıvış hesabı pc buldummu yapışş
neyse namazımı kılmadım daha...görüşürüz...

yeşiimmm naber fıstık topiqte tek başına napıyon öylee:82: yoksa yazdıklarımızımı okuyosun bizden gizli qizli

Allah kabul etsin Sena abla..

anam birsürü sayfa olmuş anca akşama takip ederim herhalde
meraklılarına duyurmak üzere albümüme 2 yeni resim ekledim duyrulur

Resimlerini gördümmm
Ayy sanırım özendimmmm
Tebriklerr:81::81:
Çanakkale'ye gidiyim geliyim gene bana moral verde bi 6yı göreyim.
O kadar içime oturdu ki 6 yı görünce çocuklara gofret dagıtcam dedim te o kadar

he kimse yokken bakıyom neler yapmışsınız

görsel ve sözlü motivasyon yapıyorum yeterince daha ne yapayım önündekileri alıp benmi yiyeyim

bi ileri bi geri düzeni kurcan.önemli olan hedeften sapmamak.geç olsada başarıya ulaşırsın moral bozma.

bi ileri bi geri düzeni kurcan.önemli olan hedeften sapmamak.geç olsada başarıya ulaşırsın moral bozma.

Aynen öylee yavaş yavaş veriyim kalıcı olsun önümüz kışş :))
Daha bi çok zamanım var vermek için
Topikte bi ikimiz kalmışız sanırım.
Bir çocuk sevdim de başlamıştır ama özettir birazdan gidim de izliyim

bende turlamaya çıkıyorum

aşada arkadaşlarımı görüyorum..kızlar arkadaşıma iftara gidicem inşallah gelince girerim görüşürüz..hayırlı akşamlar..öptüm hepiciniziii

aşkitom gündüz iş yerinden alel acele bildirim yapayım dedim ondada yakalandım kuşum oyüzden selamsız sabahsız yazabildim...
nasılsın tatlım ,özledim seni guuuuu...ben yokken muhabbet güzelmiş gündüz ama ben gelemesemde hep sizleyim ve yanımdasınız yafluuuuayrıca allah kabul etsin canım

naber kizlar gecmis e sonra dalacam bildirimmi mi yapayim
baslangic kilom: 76.30
gecen hafta:73.70
bugün:74
gelen: 300 gramm
hedef:65
ay gecen hafta da 300 gramm arti cikmissim 300 300 gidiyo yukariya dogru

fıstıklar napıyorsunuz bakeeeemmmmm,
kaçak hatununuz geldi gene...beni sorarsanız çok iyiyim,sporumu hergün yapıyorum,ana ve ara öğünlerimi aksatmıyorum,günlük 3 lt.suyumu hüpletiyorum vs.vs.vs....sizde nevar neyok...eskilerden siteye dönüş yapanları gördüm sanki...hepinizi çok özledim,hoşgeldiniz kızlar...yeni gelenlerde var onlarda hoş gelmiş sefagelmişlerAYRICA ALBÜMÜME ÇARŞAMBA GÜNÜ ÇEKTİĞİM POZLARIMI EKLEDİM...merak eden varsa bakabülürrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…