70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim ben merakliyim dir bi bakayim

senin hızın ayetişmek mümkünmü ablacım ya maşallahın var iş güç spor evde 3 erkek hepsine yetiyosun.oda yetmezmiş gibi bide bize zaman ayırıyon maşallah

senin hızın ayetişmek mümkünmü ablacım ya maşallahın var iş güç spor evde 3 erkek hepsine yetiyosun.oda yetmezmiş gibi bide bize zaman ayırıyon maşallah

sağol canımcım...bazen isyan edesim geliyor ama asker kızı olmanın verdiği bir disiplin ve düzenim var....bide benim annemde çok disiplinli düzenli ve titiz bir hatundur...anlıyacağın armut dibine düşmüş ama dediğim gibi bazen isyan edesim geliyor...ama bırakamıyorumda hayat tarzım oldu bu düzen...bilmiyom ama iyi oldu sankim:82:

selam hanımlar..
tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıymış
ben de dönmeye karar verdim topiğe
çünkü ciddi anlamda motivasyon eksikliği yaşıyorum.yazdıklarınızı sürekli okuyorum
bi nebze güç kazanmak adına sürekli alttayım farketmişsinizdir zaten
yeni arkadaşlar da gelmiş herkese bu zorlu ama bir okadar eğlenceli yolda başarılar diliyorum:
) 72 kg ile başlamıştım 65e kadar inmiştim en son ama bayram memleket gezmesi derken 70e ulaştım yine
ve 14 eylül itibariyle tekrar başladım diyete şuan 68im
tickerımı da yaptım tam teşekküllü huzurunuzdayım.
sevgili sena ablacım umarım iyisindir okuyorum ama pek göremedim seni...:26:
kısacası tekrar dönmek istiyorum kilo bildirimi vs bana iyi gelcek motivasyon açısından
prosedür değişmiş sanırım biri bi açıklayıverse

maşallah ben düşünürken bile yoruluyorum.ama Rabbim dağına göre kar veriyor.bazen bende yorucu tempoda günler geçiriyorum ama en fazla 2-3 gün sonra pilim biter hem ruhen hem bedenen tükenirim.bu yüzden gıpta ediyorum senin gibi herşeye zaman ayıran insanlara

kürkçü tükkanını terkedersen böyle avlarlar seni çok hızlı verip çok hızlı geri alıyosun canım ilk olarak buna bir son vermek lazım.yavaş ve emin adımlarla ilerlersen bence bukadar hızla kilo almazsın yada bir yerde dur dersin

hoşgeldin canım...eskiden nasıldı bilmiyorum ama şu anda senacım takım kaptanımız ve onun özeline bildirimini yapıyorsun ve haftaya listede oluyorsun..günlük yediklerini tam olarak yazıp eleştirileri gözetlemeye başlıyorsunbol su içiyorsun yapabiliyorsan sporunu yapıyorsun canım
kilo bildiriminide
başlangıçkilosu
bu haftaki kilo
geçen haftaki kilo
giden kilo
toplam giden kilo
hedef kilo
olarak senanın özeline atıyorsun
tekrar ve yeniden hoşgeldin

sağol bitanem de bir yerde nerde trak orda bırak olucam ondan korkuyorum...ben torun sevmek istiyom daha

evet aynen öyle oluyor hızlı vermek güzel de hop geri alınca pek hoş olmuyor haliyleevet bundan sonra sağlam adımlarla yola devam
hoşbuldummm. ahh yazmışın uzun uzun çok tşk ederimhı değişmiş ozaman önceden direk topiğe yazıyorduk.ben bu hafta alınsam listeye ya:86:

bende yaptım aynı hataları bu yüzden sende yapma.ben geç farkettim hatalarımı sen daha gençsin toparlan ilerde çocuk falan düşündüğünde çok zorlanırsın şimdiden form tutmak lazım.

bende yaptım aynı hataları bu yüzden sende yapma.ben geç farkettim hatalarımı sen daha gençsin toparlan ilerde çocuk falan düşündüğünde çok zorlanırsın şimdiden form tutmak lazım.

çok haklısın.
bu sefer kararlıyım olacak inşallah ve en ömenlisi geri gelmeyecek kafaya koydum...
sen de süper kilo vermişsin imrendim valla..fotolarına da baktım cidden süper olmuşsunnnnn

bişey sorcam...
mönüleri her zaman yazmak zorunlumu tabi elimden geldiğince yazcam ama
her zaman yazamayabilirim
ama kilo bildirimlerini kesin yaparım...

çok haklısın.
bu sefer kararlıyım olacak inşallah ve en ömenlisi geri gelmeyecek kafaya koydum...
sen de süper kilo vermişsin imrendim valla..fotolarına da baktım cidden süper olmuşsunnnnn
teşekkür ederim.nazar etme ne olur çalış seninde olur
dikkat etmedinmi geliyor mecbur dikkat edip düzenli beslenmeyi hayatımıza sokmalıyız ben hayatımda ilk kez 50 li kilolalara indim düşün.hayaldi oldu.şimdi imkansızı başarıp bunu korumak istiyorum inşallah

bişey sorcam...
mönüleri her zaman yazmak zorunlumu tabi elimden geldiğince yazcam ama
her zaman yazamayabilirim
ama kilo bildirimlerini kesin yaparım...
paylaşman mecbur değil canım.değerlendirme örnek olma açısından paylaşılıyor istenildiğinde menüler.bu sana kalmış yani.

paylaşman mecbur değil canım.değerlendirme örnek olma açısından paylaşılıyor istenildiğinde menüler.bu sana kalmış yani.

demet akalından olacak olacak parçasını armağan ediyorum sana
evet koruma süreci çok daha zor ama sen başarırsın...

tamam ben yine de siz değerli üstadlarım yanlışlarımı söylerler
düşüncesiyle paylaşmaya çalırım mönüleri

Deryaa ablaaaa biz iyiyizz sen nasılsınız?
Resimlere bayıldım spor şartt :))
Karnın dümdüzzz
Seviyormmm seniii her ne kadar uzun zamandır konuşmasaktaa

naber kizlar gecmis e sonra dalacam bildirimmi mi yapayim
baslangic kilom: 76.30
gecen hafta:73.70
bugün:74
gelen: 300 gramm
hedef:65
ay gecen hafta da 300 gramm arti cikmissim 300 300 gidiyo yukariya dogru

Allah daha fazlalarından korusun Suzanım

bence insanın kendini tanıması bilmesiyle alakalı.genel doğrular yanlışlar olsada en doğru seçim yin ekişi kendi yapar.kilo almasını bilen vermesinide bilmeli değilmi

bence insanın kendini tanıması bilmesiyle alakalı.genel doğrular yanlışlar olsada en doğru seçim yin ekişi kendi yapar.kilo almasını bilen vermesinide bilmeli değilmi

evet aynen öyle...
devam et sen böyle gerçekleri yüzüme vurmaya ancak böyle yola gelcem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…