evet aynen öyle...
devam et sen böyle gerçekleri yüzüme vurmaya ancak böyle yola gelcem ben
bi değişiklik yapıp bugün diyet yapsaydınBu arada kaçamak günümü dolu dolu geçirdim haketmişim gibi
Sucuklu yumurtadan, kaşara sonra magnuma kadar herbişeyi yedim
Suuzaannn sen ne yedinn??
bi değişiklik yapıp bugün diyet yapsaydın
Bu arada işyerinde buzdolabı tamirden geldi...
Ben izinden dönene kadar bozulmazsaaa tatilden sonra bekleyinn menülerim ve ben süper geliyoruz
tatile mi çıkıyorsun aman dikkat et ne geldiyse başıma şu tatillerden geldi:82:
Selammm ezgiilknur
slmmmm tatlımmm nasılsınnnn bakalımmmmmmm
İyidir şekerim sen nasılsın? Uyuttun mu bıdıkları??
hımmm ellerine saglık çok güzel görünüyooobu arada pasta denemem pek hoş olmadı beceremedim idare eder gibi oldu ama..
aman napiim enişte bey beğendi işte yedik içtik eğlendik maksat muhabbet değilmiydi zaten durun fotoyu koyayım görün pek beceremedim şeker hamuru olayını çatlattım oraya götürene kadar
yapmaya çalıştığım buydu ama alakasız oldu
ben varımmm:79:Öhömm öhömmmm orda kimse varmııııı
canım benim çok normal ,,her ne hikmetse sabah tartılıp sonra akşam yemmekten sonra tartıldığımda 1kilo artıda görünüyorumm
Evet yaa açken çok sinirli oluyorum
Bu akşam çok yedim. Eve geldim tartıldım.
73.2 düm gün içinde bi sürü şey yedim ve 3 litre+bitki çayları vardı.
Sonraaa bi yedim ttartıldım.
74.3 olmuşum :2:
Neyse bugünlük bi azıtma söz konusu
gece gece güldürdün benii deliii karuuuuuuuuuuuunaber kizlar gecmis e sonra dalacam bildirimmi mi yapayim
baslangic kilom: 76.30
gecen hafta:73.70
bugün:74
gelen: 300 gramm
hedef:65
ay gecen hafta da 300 gramm arti cikmissim 300 300 gidiyo yukariya dogru
vaaaayyyy kim gelmiişş,,,işte öyle bırakıp giderseeen olucağıı buu,ben boşunamı burdayım dahaaa,,hedefime gelsemdee koruma programını burda yapıcaaammselam hanımlar..
tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıymış
ben de dönmeye karar verdim topiğe
çünkü ciddi anlamda motivasyon eksikliği yaşıyorum.yazdıklarınızı sürekli okuyorum
bi nebze güç kazanmak adına sürekli alttayım farketmişsinizdir zaten
yeni arkadaşlar da gelmiş herkese bu zorlu ama bir okadar eğlenceli yolda başarılar diliyorum:
) 72 kg ile başlamıştım 65e kadar inmiştim en son ama bayram memleket gezmesi derken 70e ulaştım yine
ve 14 eylül itibariyle tekrar başladım diyete şuan 68im
tickerımı da yaptım tam teşekküllü huzurunuzdayım.
sevgili sena ablacım umarım iyisindir okuyorum ama pek göremedim seni...:26:
kısacası tekrar dönmek istiyorum kilo bildirimi vs bana iyi gelcek motivasyon açısından
prosedür değişmiş sanırım biri bi açıklayıverse
yokyaaaaaaevet aynen öyle oluyor hızlı vermek güzel de hop geri alınca pek hoş olmuyor haliyle evet bundan sonra sağlam adımlarla yola devam
hoşbuldummm. ahh yazmışın uzun uzun çok tşk ederimhı değişmiş ozaman önceden direk topiğe yazıyorduk.ben bu hafta alınsam listeye ya:86:
güle güle git canıımm biz burdayız herzaman bekliyoruz eksilerle dönersin inşallah,ne malum belkide olurrBu arada işyerinde buzdolabı tamirden geldi...
Ben izinden dönene kadar bozulmazsaaa tatilden sonra bekleyinn menülerim ve ben süper geliyoruz
Bu arada kaçamak günümü dolu dolu geçirdim haketmişim gibi
Sucuklu yumurtadan, kaşara sonra magnuma kadar herbişeyi yedim
Suuzaannn sen ne yedinn??
ugraşmaktayım canım bi buraya bakıyom bi onlara kıza süt verdim yatagında oglumda emiyo uyuma arifesindelerrr
du ben seni bi dövemselam kızlar sabah yediklerimi yazmıştım sanırım
sabah 1 kase nesfit
öğle
kendime sandviç yaptım bugday ekmeği peynir domates salatalık ayran eşliğinde 3-5 patates kızartmada götürdüm kızın tabağından
akşam normalde 6 da yerdim hep ama bugün ..
yemek yemedim çünki saat 7:30 da kardeşimin eşinin doğum gübüne gittik ya orda 2 poğaça 1 dilim börek 1 dilim pasta püre patates salatasından 1 dilim yedim 1 çay içtim anlayacağınız iyiden iyiye cozuttum Allahtan bu ayki son doğum günüydüde böle parti facialarından kurtuldum bidahaki doğum günü 17 ocakta benimki yani baya süre böle kaçamak yapmama söze veriyorum size
şimdi dövün benii
ama yarın acısını çıkarıcam bu yediklerimin inanın bana olurmu
canım benim çok normal ,,her ne hikmetse sabah tartılıp sonra akşam yemmekten sonra tartıldığımda 1kilo artıda görünüyorummama ne hikmetsede sabah yine bikilo düşüşte çıkıyorumm,,ama ne hikmetsede bitürlüü aşağılara inemiyorum tutuyo bunlar benii off
slm triendy21
tartı konusunda eyer şaka yapmıyosan ki sanırım bu şaka ama ben yinede yazyım
sabah aç karna düşük çıkman normal çünkü mide boş
akşama kadar yediğin içtiğin ağırlık yapar bu sebep akaşmları tartıda fazla çıkarsın
birgünde bir kilo alınması imkansız vücudun su tutmuştur yada regl günün yaklaşmıştır
kilonun sabitlenmesi ise metobolizman yavaşlamıştır metobolizmanı şaşrta bilirsin
hayeeelllll senaya gönderdin dimi bildirimiiiii
slm triendy21
tartı konusunda eyer şaka yapmıyosan ki sanırım bu şaka ama ben yinede yazyım
sabah aç karna düşük çıkman normal çünkü mide boş
akşama kadar yediğin içtiğin ağırlık yapar bu sebep akaşmları tartıda fazla çıkarsın
birgünde bir kilo alınması imkansız vücudun su tutmuştur yada regl günün yaklaşmıştır
kilonun sabitlenmesi ise metobolizman yavaşlamıştır metobolizmanı şaşrta bilirsin
evet gönderdim
fotalarda süpersin beni gıcık etmek için mi koydun topikde kimsede yok :84:
canım sen evlimisin boyun bedenün kaç merak ettim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?