70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar sabah yediklerimi yazmıştım sanırım

sabah 1 kase nesfit

öğle

kendime sandviç yaptım bugday ekmeği peynir domates salatalık ayran eşliğinde 3-5 patates kızartmada götürdüm kızın tabağından

akşam normalde 6 da yerdim hep ama bugün ..

yemek yemedim çünki saat 7:30 da kardeşimin eşinin doğum gübüne gittik ya orda 2 poğaça 1 dilim börek 1 dilim pasta püre patates salatasından 1 dilim yedim 1 çay içtim anlayacağınız iyiden iyiye cozuttum Allahtan bu ayki son doğum günüydüde böle parti facialarından kurtuldum bidahaki doğum günü 17 ocakta benimki yani baya süre böle kaçamak yapmama söze veriyorum size

şimdi dövün benii

ama yarın acısını çıkarıcam bu yediklerimin inanın bana olurmu

Son düzenleme:
bu arada pasta denemem pek hoş olmadı beceremedim idare eder gibi oldu ama..

aman napiim enişte bey beğendi işte yedik içtik eğlendik maksat muhabbet değilmiydi zaten durun fotoyu koyayım görün pek beceremedim şeker hamuru olayını bide kalıp olmayınca topun üstündeki şeklide yıldıza çevirdim :)) çatlattım da oraya götürene kadar

yapmaya çalıştığım buydu ama alakasız oldu

Eklentiler

• $026.webp
    40 KB · Görüntüleme: 53
  • $031.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 61
  • $042.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 45
  • $Ekran Alıntısı.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
hımmm ellerine saglık çok güzel görünüyooo

Öhömm öhömmmm orda kimse varmııııı
ben varımmm:79::79::79::79::79:

canım benim çok normal ,,her ne hikmetse sabah tartılıp sonra akşam yemmekten sonra tartıldığımda 1kilo artıda görünüyorummama ne hikmetsede sabah yine bikilo düşüşte çıkıyorumm,,ama ne hikmetsede bitürlüü aşağılara inemiyorum tutuyo bunlar benii off
naber kizlar gecmis e sonra dalacam bildirimmi mi yapayim
baslangic kilom: 76.30
gecen hafta:73.70
bugün:74
gelen: 300 gramm
hedef:65
ay gecen hafta da 300 gramm arti cikmissim 300 300 gidiyo yukariya dogru
gece gece güldürdün benii deliii karuuuuuuuuuuuuve halada gülüyorum yanii o dereceee
vaaaayyyy kim gelmiişş,,,işte öyle bırakıp giderseeen olucağıı buu,ben boşunamı burdayım dahaaa,,hedefime gelsemdee koruma programını burda yapıcaaammhoşgeldin tekraaarrr
yokyaaaaaabelkide olursun kaptana bağlııı
Bu arada işyerinde buzdolabı tamirden geldi...
Ben izinden dönene kadar bozulmazsaaa tatilden sonra bekleyinn menülerim ve ben süper geliyoruz
güle güle git canıımm biz burdayız herzaman bekliyoruz eksilerle dönersin inşallah,ne malum belkide olurr
Bu arada kaçamak günümü dolu dolu geçirdim haketmişim gibi
Sucuklu yumurtadan, kaşara sonra magnuma kadar herbişeyi yedim
Suuzaannn sen ne yedinn??
ne iyi ettinde yedin ne zamandır yemiyoduun zatii iyi olmuuşştabiiiii,,boşanda semerini yeee
ugraşmaktayım canım bi buraya bakıyom bi onlara kıza süt verdim yatagında oglumda emiyo uyuma arifesindelerrr
hep öyle valla naparsın
du ben seni bi dövemyarın iyi olursan severim hatta öperim bilee

slm kızlr bişe sorucam sizde adet öncesi sendromu yaşıyomusunuz benim inanılmaz iştahım artıyo kendimi firenliyemiyorum ruhsal açıdan da çöküntüler yaşıyorum sinir öfke felan da olunca iştahım iki katına çıkıyo +bu aralarda moralim bozuk
1 haftadır diyet yapamaz oldum ben ne yapıcam ya 2 3 hafta sürüyo budurum siz nasıl baş ediyosunuz bu durla
işte belirtiler
Kadınların ve genç kızların çoğunda, PMS belirtileri gözlenir. Bununla birlikte, kadın ve genç kızların % 80’inden fazlasında görülen bu belirtilere karşı, bunların sadece % 2.5’lik bir kısmı gerçekten PMS’dir. PMS, yeni ergenliğe ulaşmış kızlarda daha az rastlanmakla beraber daha ileri yaşlarda daha sık gözlenir

PMS, yumurtlama ile regl dönemi arasında yaşanan bir grup belirtidir. Reglden 7-10 gün önce yaşanmaya başlar ve belirtiler regl başlamasıyla sona erer.

PMS BELİRTİLERİ
Her kadın ya da genç kızda farklı belirtiler gözlenebilir. Belirtiler regl döneminden, regl dönemine gerçekleşir. Belirtilerin şiddeti, dönem dönem dalgalı bir seyir göstererek artabilir. Belirtiler, genellikle regl döneminin başlamasından 7-10 gün önce kendini gösterir ve bu dönem yaklaştıkça şiddetlenebilir. Belirtiler hafif, orta şiddette ya da şiddetli olabilirler.

Duygusal belirtiler
*Sıkıntı, kaygı
*Çabuk sinirlenme, asabilik
*Bitkinlik
*Depresyon
Kızgınlık
Konsantrasyon bozukluğu
Aşırı duyarlılık
Cinsel istekte değişme
Kendini beğenmeme
Sosyallikten uzaklaşma
Doğal aktivitelere olan ilginin azalması

Fiziksel belirtiler
*Karın Şişkinliği
*Göğüslerin şişkinliği ve hassaslığı
*Diz, dirsek ve parmaklarda su toplanması
*İştahın artması
*Baş ağrısı
Yeme isteği
Kabızlık
Mide bulantısı
Susama
Hantallaşma
Uyku alışkanlığının değişmesi
(Yıldızla işaretlenenler çok görülen belirtilerdir)

biliyorum canım benim ben dilekle eğleniyorumm,çünküü o devamlı akşamda tartıldığı için benide alıştırdıı gıcıkk:90:diyorum ona akşam yemekten sonra artıda görünmen çok normal bende öyle çıkıyorum ama sabah yine inmiş oluyorumm,,oyüzden dedim espirik olsun diyeeee,,sonki dediğinede katılıyorum şaşırtmam lazım hedefe yaklaştıkça yavaşladı meret

Son düzenleme:
evet gönderdim
fotalarda süpersin beni gıcık etmek için mi koydun topikde kimsede yok :84:
canım sen evlimisin boyun bedenün kaç merak ettim işte

23 yaşındaayyııımm,4yıllık evliyim 2de bebişim vaar bile yaaaoğlum 2 yaşını 3 ay kızımda 1yaşını 2ay geçtii teyzesii,ellerinden öperler öğrenirlerse tabeeeneysee bedenime gelincee gururla söylüyoruum ,,38bedene rahat giriyorum artıkınboyumdaa 168 varmı başka sorunuz hanfendii:76:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…