msj ları takip etmedim talımbiliyorum canım benim ben dilekle eğleniyorumm,çünküü o devamlı akşamda tartıldığı için benide alıştırdıı gıcıkk:90:diyorum ona akşam yemekten sonra artıda görünmen çok normal bende öyle çıkıyorum ama sabah yine inmiş oluyorumm,,oyüzden dedim espirik olsun diyeeee,,sonki dediğinede katılıyorum şaşırtmam lazım hedefe yaklaştıkça yavaşladı meret:57
23 yaşındaayyııımm,4yıllık evliyim 2de bebişim vaar bile yaaaoğlum 2 yaşını 3 ay kızımda 1yaşını 2ay geçtii teyzesii,ellerinden öperler öğrenirlerse tabeee neysee bedenime gelincee gururla söylüyoruum ,,38bedene rahat giriyorum artıkın boyumdaa 168 varmı başka sorunuz hanfendii :76:
msj ları takip etmedim talım
yoksa okadr kilo veren biri bunları bilmez mi
yeme saatlerini değiştir mesala sabah kahvaltı yerine meyve ye spor süreni artır metobolizman azda olsa hızlanacaktır
hıhbende küçükmüşsün
4 yılda iki çocuk maşallah iyi çalışmışsın
el öpenleri çok olsun maşallahrabbim sana ve bebeklerine hayırlı uzun ömür versin
38 beden olmanda güzel benim 38 beden olmam imkansız
1.60 boy 59 kilo bedenim 42 malesef :84:
benimde iki kızımvar 9 ve 3.5 yaşlarında 11 yıllık evli 28 yaşındayım
başka sorum yok
msj ları takip etmedim talım
yoksa okadr kilo veren biri bunları bilmez mi
yeme saatlerini değiştir mesala sabah kahvaltı yerine meyve ye spor süreni artır metobolizman azda olsa hızlanacaktır
hıhbende küçükmüşsün
4 yılda iki çocuk maşallah iyi çalışmışsın
el öpenleri çok olsun maşallahrabbim sana ve bebeklerine hayırlı uzun ömür versin
38 beden olmanda güzel benim 38 beden olmam imkansız
1.60 boy 59 kilo bedenim 42 malesef :84:
benimde iki kızımvar 9 ve 3.5 yaşlarında 11 yıllık evli 28 yaşındayım
başka sorum yok
ya sanırım zehirlendim ben akşamki yediğim tavuktan sonra,,,şuan karnıma vurup duruyolarr,kopuyo içim napıcam kii,eşim ayran iç dedi içtim,geçmiyoo,kusmayı dene diyo olmadı gelmiyoo of ölüyorummm..
bişey bildiğim yok canım 38 beden olamam dememin sebebi ben açık tenli ve eti sık biriyim hamilelik ve kilolar cilt yırtıklarıan ve göbek sarkmasına neden yani göbek kaslarımda yırtık var büyük ihtimal amliyatlık benim ki daha fazla verirsem sarkmalarım falalaşır diye korkuyorumay çok tatlısın yaayesinler tavrınıı,, seninkileride allah bağışlasın ömürleri uzun olsun ,inş... bence karamsarlığa kapılmaa bende 38beden olamam imkansız diyodum ama bak oluyomuşş,şurdaa ne kalmışş,bayada bilgilisin bence azmine devam ett,bak neler değişecek hayatındaa şimdilik iyi geceler,,
OHHH MAŞALLAH SENDE ERKEN EVLENENLERDENSİN DEMEKKKzor olmadı mı yaa gerçi çocuk olayını en azından erken yapmamışsın aferin sana ben 36 yaşındayım 17 yaşında kızım var daha doğrusu kız şubatta 18 olcek diğer kızım da 3 yaşına yeni girdi
ha bu arada bende söliim bare boyum 1,60 kilom 64,8 amannn 2-300 gr lafımı olur 64 de gitsin değilmi nasılda haftaya cuma 64 olcem zatenve 40 beden giyiyorum şu anda 38 i basenlerden giyemiyom ama oda olcak yakında
ya sanırım zehirlendim ben akşamki yediğim tavuktan sonra,,,şuan karnıma vurup duruyolarr,kopuyo içim napıcam kii,eşim ayran iç dedi içtim,geçmiyoo,kusmayı dene diyo olmadı gelmiyoo of ölüyorummm..
yoğurt ye bi kase doldur çıkarsan da ye iyi gelir ayranda olur ama yoğurdu direkt ye bence. baktın olmadı git dr derim gıda zehirlenmesi şakaya gelmez cnm ama inşallah değildir yaa.bak şimdi takıldı kafam sana merak ederim ben şimdi kıs senii delüü tavuğu nerden aldın da yedin evdemi yaptın dışardanmı aldın bakaydın iyice.pişirirken kokusunda bi tuhaflık hissedersem ben yemem sofraya koymam normalde .Allah acil şifa versin sana
hımmm ellerine saglık çok güzel görünüyooo
ben varımmm:79::79::79::79::79:
bozarım ben
Söz bi daha ki güne yapıcamGün bol yaparız yaa
Çok pis bozuldum
valla muhteşem olmuş daha ne olcak.zaten bitmiş gitmişbu arada pasta denemem pek hoş olmadı beceremedim idare eder gibi oldu ama..
aman napiim enişte bey beğendi işte yedik içtik eğlendik maksat muhabbet değilmiydi zaten durun fotoyu koyayım görün pek beceremedim şeker hamuru olayını bide kalıp olmayınca topun üstündeki şeklide yıldıza çevirdim :)) çatlattım da oraya götürene kadar
yapmaya çalıştığım buydu ama alakasız oldu
iştah patlaması sinir göğüs şişkinliği muhakkak oluyor.ama iştahı frenlemek mümkünslm kızlr bişe sorucam sizde adet öncesi sendromu yaşıyomusunuz benim inanılmaz iştahım artıyo kendimi firenliyemiyorum ruhsal açıdan da çöküntüler yaşıyorum sinir öfke felan da olunca iştahım iki katına çıkıyo +bu aralarda moralim bozuk
1 haftadır diyet yapamaz oldum ben ne yapıcam ya 2 3 hafta sürüyo budurumsiz nasıl baş ediyosunuz bu durla
işte belirtiler
Kadınların ve genç kızların çoğunda, PMS belirtileri gözlenir. Bununla birlikte, kadın ve genç kızların % 80inden fazlasında görülen bu belirtilere karşı, bunların sadece % 2.5lik bir kısmı gerçekten PMSdir. PMS, yeni ergenliğe ulaşmış kızlarda daha az rastlanmakla beraber daha ileri yaşlarda daha sık gözlenir
PMS, yumurtlama ile regl dönemi arasında yaşanan bir grup belirtidir. Reglden 7-10 gün önce yaşanmaya başlar ve belirtiler regl başlamasıyla sona erer.
PMS BELİRTİLERİ
Her kadın ya da genç kızda farklı belirtiler gözlenebilir. Belirtiler regl döneminden, regl dönemine gerçekleşir. Belirtilerin şiddeti, dönem dönem dalgalı bir seyir göstererek artabilir. Belirtiler, genellikle regl döneminin başlamasından 7-10 gün önce kendini gösterir ve bu dönem yaklaştıkça şiddetlenebilir. Belirtiler hafif, orta şiddette ya da şiddetli olabilirler.
Duygusal belirtiler
*Sıkıntı, kaygı
*Çabuk sinirlenme, asabilik
*Bitkinlik
*Depresyon
Kızgınlık
Konsantrasyon bozukluğu
Aşırı duyarlılık
Cinsel istekte değişme
Kendini beğenmeme
Sosyallikten uzaklaşma
Doğal aktivitelere olan ilginin azalması
Fiziksel belirtiler
*Karın Şişkinliği
*Göğüslerin şişkinliği ve hassaslığı
*Diz, dirsek ve parmaklarda su toplanması
*İştahın artması
*Baş ağrısı
Yeme isteği
Kabızlık
Mide bulantısı
Susama
Hantallaşma
Uyku alışkanlığının değişmesi
(Yıldızla işaretlenenler çok görülen belirtilerdir)
geçmiş olsun.sağlıklı haberlerinle aramıza dönersin inşallah:26:ya çok lezzetliydi ama,hiç kokusu kötü değildi herşey normaldi ev yaptım kızartmaydı ya 2 tanecik pirzola olarak yedim,ya çok kötü inan çok kötüyüm nefes alırken karnım kopuyo,çok fazla nefes alamıyorum çok acıyoo yaa off,,bu saatte dra nasıl giderizkii,çocuklar uyuyoo ya ben gerçekten iyi değilim,zaten yoğurttan yaptım ayran koca bardak bitti,aama tık yok,ben eşime bida diyim gidiyorum ,,
çok kaçırsanda kilo verdiğin dönemler olur.çünkü vucut bi sistemem alışıyor o sistemde ilerlediğini sanıyor.tabı bu kaçamağı 2 kez yaparsan sistemin alt üst olur.bu yüzden bidahaki kaçamak için biraz bekleqünaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrr
dün ben bir sürü kaçamaklar yaptım
2 tane brovni yedim
akşam şekerli çay içtim 2 bardak
birde sıcak ekmek arasına yağ peynir koymuştu annem
ondan yedim 2 dilim kadar
amaaaaaaaaa......
bu sabah tartıldığımda kendimi kilo vermiş qördümmmm
bu qördğünüz şahsiyet !
artıkk 71 li rakamlarda ve çıtır olma yolunda hızla ilerlemekte...
kaçamak yapmasamm belki 200-300 gr daha çok vermiş olucaktım
Allahımmmmmmmmmmm çok mutluyum!
cumaya hedefim 69'u qörebilmek inşallahhhh
Trendy inşallah bişeyin yoktur canım
Rabbim acil şifalar versin...
günaydın.Bu arada günaydın kızlarrrkahvaltımı ediyorum gevrek , peynir ve çay
Bu arada günaydın kızlarrrkahvaltımı ediyorum gevrek , peynir ve çay
bozarım ben
valla muhteşem olmuş daha ne olcak.zaten bitmiş gitmişhadi bidahaki pasta çıtır olmamnın şeferine kesilir inşallah
iştah patlaması sinir göğüs şişkinliği muhakkak oluyor.ama iştahı frenlemek mümkünben ilk diyet dönemimde ki bu 3 ay ve en az 3 kere adet oldum.iştah patlaması yaşasamda frenleyebildim.hiç kaçamağımınolmadığı bi dönemdi ama şahsen şuanda frenleyemediğim bi gerçek.
geçmiş olsun.sağlıklı haberlerinle aramıza dönersin inşallah:26:
çok kaçırsanda kilo verdiğin dönemler olur.çünkü vucut bi sistemem alışıyor o sistemde ilerlediğini sanıyor.tabı bu kaçamağı 2 kez yaparsan sistemin alt üst olur.bu yüzden bidahaki kaçamak için biraz bekle
kilo vermek zor bişey değil zaten sabırlı olduktan sonrabir sonraki kaçamağımı 6 lı rakamlarda yaparım inşallah canım
ya kilo alıcam diye çok moralim bozulmuştu ama sabah o rakamı qörmek
uçurdu beni
belki yanlıştır diye tam 4 kere tartıya çıkıp indim ama ı ıh değişen bişey yok
ben kilo vermişimmm
[/B]
günaydın.
oh ohhafiyet olsun
sana cok yeme diyom di mi
günaydın bayanlar
ben poğca yedim bugün, bu aksam kutlamada olcam bu aksamda epey yerim.
pazar günü tartılır bismillah der başlarım
bir sonraki kaçamağımı 6 lı rakamlarda yaparım inşallah canım
ya kilo alıcam diye çok moralim bozulmuştu ama sabah o rakamı qörmek
uçurdu beni
belki yanlıştır diye tam 4 kere tartıya çıkıp indim ama ı ıh değişen bişey yok
ben kilo vermişimmm
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?