70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

msj ları takip etmedim talım
yoksa okadr kilo veren biri bunları bilmez mi
yeme saatlerini değiştir mesala sabah kahvaltı yerine meyve ye spor süreni artır metobolizman azda olsa hızlanacaktır

hıh bende küçükmüşsün
4 yılda iki çocuk maşallah iyi çalışmışsın
el öpenleri çok olsun maşallah rabbim sana ve bebeklerine hayırlı uzun ömür versin
38 beden olmanda güzel benim 38 beden olmam imkansız
1.60 boy 59 kilo bedenim 42 malesef :84:
benimde iki kızımvar 9 ve 3.5 yaşlarında 11 yıllık evli 28 yaşındayım
başka sorum yok

ay çok tatlısın yaayesinler tavrınıı,,seninkileride allah bağışlasın ömürleri uzun olsun ,inş... bence karamsarlığa kapılmaabende 38beden olamam imkansız diyodum ama bak oluyomuşş,şurdaa ne kalmışş,bayada bilgilisin bence azmine devam ett,bak neler değişecek hayatındaa şimdilik iyi geceler,,

OHHH MAŞALLAH SENDE ERKEN EVLENENLERDENSİN DEMEKKK zor olmadı mı yaa gerçi çocuk olayını en azından erken yapmamışsın aferin sana ben 36 yaşındayım 17 yaşında kızım var daha doğrusu kız şubatta 18 olcek diğer kızım da 3 yaşına yeni girdi

ha bu arada bende söliim bare boyum 1,60 kilom 64,8 amannn 2-300 gr lafımı olur 64 de gitsin değilmi nasılda haftaya cuma 64 olcem zaten ve 40 beden giyiyorum şu anda 38 i basenlerden giyemiyom ama oda olcak yakında

Son düzenleme:
ya sanırım zehirlendim ben akşamki yediğim tavuktan sonra,,,şuan karnıma vurup duruyolarr,kopuyo içim napıcam kii,eşim ayran iç dedi içtim,geçmiyoo,kusmayı dene diyo olmadı gelmiyoo of ölüyorummm..

Son düzenleme:
yahuu gidin yatın kızlar benim uykum geldi ben kaçıyom size iyi muhabbetler .
bu arada yarın sabah 10 gibi bir iş görüşmesine gidicem dua edin bana emi canlarım. telefonda ön görüşme iyi gibiydi ama detay konuşmadılar malum ne saat ne maaş ne diğer olanaklardan bi haberim ama işyeri 1 vesait uzaklıkta sanırım saatleride fazla olmaz fabrika olsa olsa 7 olur benden istedikleri işin bedeli de az olmaz gibi geliyo öle uçuk olmaz ama idare edecek gibi bişii sanırım bakalım hayal kurmayayımda yarın anlarız hanyamı konyamı hayırlısı olsun bakalım eski patronum saolsun beni referans için aradıklarında baya yıkama yağlama yapmış kendi pek işi bilmez anlamazdı beni baya yüceltmiş sanırımaslında işmi iyi yaparım kendi işim gibi de çalışırım lanet huyum kurusun hep bundan kaybederim ya neyse 3 yıldır meslekten uzak olduğumu da söledim biliyolar yani ama illaki görüşelim dediler bakalım nolcekk sabah

ya sanırım zehirlendim ben akşamki yediğim tavuktan sonra,,,şuan karnıma vurup duruyolarr,kopuyo içim napıcam kii,eşim ayran iç dedi içtim,geçmiyoo,kusmayı dene diyo olmadı gelmiyoo of ölüyorummm..

yoğurt ye bi kase doldur çıkarsan da ye iyi gelir ayranda olur ama yoğurdu direkt ye bence. baktın olmadı git dr derim gıda zehirlenmesi şakaya gelmez cnm ama inşallah değildir yaa.bak şimdi takıldı kafam sana merak ederim ben şimdi kıs senii delüü tavuğu nerden aldın da yedin evdemi yaptın dışardanmı aldın bakaydın iyice.pişirirken kokusunda bi tuhaflık hissedersem ben yemem sofraya koymam normalde .Allah acil şifa versin sana

bişey bildiğim yok canım 38 beden olamam dememin sebebi ben açık tenli ve eti sık biriyim hamilelik ve kilolar cilt yırtıklarıan ve göbek sarkmasına neden yani göbek kaslarımda yırtık var büyük ihtimal amliyatlık benim ki daha fazla verirsem sarkmalarım falalaşır diye korkuyorum
sağol canım sanada iyi geceler

evet biraz öyle oldu 17 yaşında evlendim korktum heralde bana koca kalmaz diye
sende erken evlenmişsin beni sen daha iyi anlarsın
erken evlendik hata yaptık bari çocuklar ard arda olmasın dedim daha fazla yıpranmayayım
sende çok aşmışsın çocukların arasını ama en azından kızın sana destek olmuştur ne güzel:97:
senin vücudun iyi maşallh 38 beden olma şansın yüksek kısa sürede ve sağlıklı bi şekilde hedefine ulaşırsın inşallah
sanada iyi geceler

ayy inşallh öyle değildir
geçmiş olsun tatlım ihmal etme dr git

ya çok lezzetliydi ama,hiç kokusu kötü değildi herşey normaldi ev yaptım kızartmaydı ya 2 tanecik pirzola olarak yedim,ya çok kötü inan çok kötüyüm nefes alırken karnım kopuyo,çok fazla nefes alamıyorum çok acıyoo yaa off,,bu saatte dra nasıl giderizkii,çocuklar uyuyoo ya ben gerçekten iyi değilim,zaten yoğurttan yaptım ayran koca bardak bitti,aama tık yok,ben eşime bida diyim gidiyorum ,,

qünaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrr
dün ben bir sürü kaçamaklar yaptım
2 tane brovni yedim
akşam şekerli çay içtim 2 bardak
birde sıcak ekmek arasına yağ peynir koymuştu annem
ondan yedim 2 dilim kadar
amaaaaaaaaa......
bu sabah tartıldığımda kendimi kilo vermiş qördümmmm
bu qördğünüz şahsiyet !
artıkk 71 li rakamlarda ve çıtır olma yolunda hızla ilerlemekte...
kaçamak yapmasamm belki 200-300 gr daha çok vermiş olucaktım
Allahımmmmmmmmmmm çok mutluyum!
cumaya hedefim 69'u qörebilmek inşallahhhh

Trendy inşallah bişeyin yoktur canım
Rabbim acil şifalar versin...

hımmm ellerine saglık çok güzel görünüyooo

ben varımmm:79::79::79::79::79:

Görmemişimm canım yaaa

Gıda zehirlenmesi belirtisi karın ağrısı , ishal ve kusma diye biliyorum ben canım şakaya gelmez inşallah bir doktora görünmüşsündür :26: bide eğer kusmak istiyosan ve kusamıyosan bir bardak suyun içine 1 yk şeker ve yarım çk tuz karıştır sonra onu yavaş yavaş iç inan etkili olacaktır

Bu arada günaydın kızlarrr kahvaltımı ediyorum gevrek , peynir ve çay

Söz bi daha ki güne yapıcam Gün bol yaparız yaa
Çok pis bozuldum
bozarım ben

valla muhteşem olmuş daha ne olcak.zaten bitmiş gitmiş hadi bidahaki pasta çıtır olmamnın şeferine kesilir inşallah

iştah patlaması sinir göğüs şişkinliği muhakkak oluyor.ama iştahı frenlemek mümkün ben ilk diyet dönemimde ki bu 3 ay ve en az 3 kere adet oldum.iştah patlaması yaşasamda frenleyebildim.hiç kaçamağımınolmadığı bi dönemdi ama şahsen şuanda frenleyemediğim bi gerçek.

geçmiş olsun.sağlıklı haberlerinle aramıza dönersin inşallah:26:

çok kaçırsanda kilo verdiğin dönemler olur.çünkü vucut bi sistemem alışıyor o sistemde ilerlediğini sanıyor.tabı bu kaçamağı 2 kez yaparsan sistemin alt üst olur.bu yüzden bidahaki kaçamak için biraz bekle

bir sonraki kaçamağımı 6 lı rakamlarda yaparım inşallah canım
ya kilo alıcam diye çok moralim bozulmuştu ama sabah o rakamı qörmek
uçurdu beni
belki yanlıştır diye tam 4 kere tartıya çıkıp indim ama ı ıh değişen bişey yok
ben kilo vermişimmm
[/B]

kilo vermek zor bişey değil zaten sabırlı olduktan sonra

günaydın.
oh ohh afiyet olsun

Sağol canımm

sana cok yeme diyom di mi

günaydın bayanlar
ben poğca yedim bugün, bu aksam kutlamada olcam bu aksamda epey yerim.
pazar günü tartılır bismillah der başlarım

Çok yemedim bikerem gevrek minikti hem poğaçadan daha az kalorilidir arkadaşının doğum günüsümüydü kuzu benimde pazar günü başlamam lazım pazartesi duygusal bigün kesin ilerlemez o diyet

Darısı başımaa darısı başımaaa darısı başımaaaaaaaa

bende 5 li rakamları görmek istiyorum ya :84:
dün anadolu ateşini izledim , allam allam hatunlar incecik,bacaklar süfer..
kıskandım,hasetimden çatladım.
içimi her aksam yürüme isteği sardı.
bu aksamıda atlatımda pazardan sonra görün beni siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…