70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen koca yaz yürümedin de kışınmı yürüceksin duyda inanma :83:

günaydın kızlar diş ağrısıyla uyandım delircemm of buneee gece sapıtmayım dedim ama sapıttım saat 1.30 gibi bi kremalı paket biskivi bide burçaklardan yarım paket götürdüm.:84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:

sersem gibiyim yine ilaç içip yatıcam yeniden iyi haftasonları hava süper yaa yaz geliyo sanki

Günaydın canım çok geçmiş olsun :97: diş ağrısı kötüdür bilirim Allahtan öyle püskütt felan sevmiyorum ben yoksa şuan canım çekebilirdi

Yatıcakmısın Allahım bana cumartesi çalışmayacağım bir iş nasip et amin

saol cnm çalışmıyorum cnm ben çalışınca malum bende cumartesileri çalışıyorum nerde evde olmak cumartesii aminnn inş cnm

saol cnm çalışmıyorum cnm ben çalışınca malum bende cumartesileri çalışıyorum nerde evde olmak cumartesii aminnn inş cnm

11 senedir alıştım aslında ama insan yinede çalışmasam ne güzel olur diyo :97:

Sen koca yaz yürümedin de kışınmı yürüceksin duyda inanma :83:
yazın cok sıcaktı ama ya :84: bide paşaya söz verdim doom gününe 2-3 ay önceki kiloma döncem :86:

ayyyyyyyyyyyyyy c.tesi uyumak :85:
diş demeyin bana ya :83:

Kahvaltım...

kalkar kalkmaz 1 bardak su içtim
az öncede kahvaltımı yaptım.
1 yumurta ve bir kk dan biraz daha büyük peynirle hazırlanmış
tuzsuz,yağsız omlet...
1 dilim çavdar ekmeği
1 fincan yeşil çay

her açıdan geçmiş olsun.inşallah dinlendikten sonra daha iyice olursun.sonbahar yaramadı sana

afiyet olsun

yazın cok sıcaktı ama ya :84: bide paşaya söz verdim doom gününe 2-3 ay önceki kiloma döncem :86:

2-3 ay önce kaç kiloydun sen

Ohhh afiyet olsun

2-3 ay önce kaç kiloydun sen

Ohhh afiyet olsun

her açıdan geçmiş olsun.inşallah dinlendikten sonra daha iyice olursun.sonbahar yaramadı sana

afiyet olsun

teşekkür ederim canım...
qünlerdir haşlanmış yumurta ve tost yemekten miğdem bulanmıştı:2:
2 sabahtır kendime omlet yapıyorum
hem uzun süre tok kalıyorum
hemde değişik tat hoşuma qidiyo

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım...
bende bi ara çok yapıyodum yumurta peynir ve maydanozu karıştırıyorum içine baharat yada bazen çörekotu katıyodum yağsız tavada altüst pişiriyodum.zaten peynir yağlı olduğu için yağda gerekmiyodu ve bence süper bi tat oluyodu maydanozlu

teşekkür ederim canım...

Ben yumurtayı çok sevmiyorum ama doktorum kansızlığa iyi geldiğini o yüzden en azından haftada 2-3 kere yememi söyledi :97: bende deyeneyim peynirli ve yağsız olarak :97:

Sus bak taşlarım seni 57 diyo utanmadan ben kaç yıldır o rakamı görmedim bee

11 senedir alıştım aslında ama insan yinede çalışmasam ne güzel olur diyo :97:

uyuyamadım geri geldimm

afiyet olsun

saol cnm evet bu mevsim geçişi bana yaramadı hdi hayırlısı bakalım:95: :95: :95: :95: :95:

uyuyamadım geri geldimm

saol cnm evet bu mevsim geçişi bana yaramadı hdi hayırlısı bakalım:95: :95: :95: :95: :95:
sabah kışla uyandım şimdi tekrar yaz geldi.insanın dengesi bozuluyor gerçekten.senin dileklerin farklı olsada ben biran önce kış gelsin üşüyelim donalım istiyorum

evt eminim qüzel oluyodur canım
bi ara denemeyilimmm
fikir için tşkler

Ben yumurtayı çok sevmiyorum ama doktorum kansızlığa iyi geldiğini o yüzden en azından haftada 2-3 kere yememi söyledi :97: bende deyeneyim peynirli ve yağsız olarak :97:

hımm kansızlığa yumurtanın ii geldiğini bilmiodum canım
benimde kanszlık sorunum var
diyete başlamadan önce yumurtayı hiç yemezdim
inşallah yumurtanın faydasını qörürüm bnde...
ve denemelisin çok qüzel doyar karnın, zaten sabah kahvaltısını zenqin yapınca
bütün qün çok fazla acıkmıyo insan

sabah kışla uyandım şimdi tekrar yaz geldi.insanın dengesi bozuluyor gerçekten.senin dileklerin farklı olsada ben biran önce kış gelsin üşüyelim donalım istiyorum

dün burdada sabah fırtına kopcak gibiydi :26: :26: :26: hava bi anda açtı ama şimdi evin içine vuran güneş içimi açıyo :79: :79: :79: :79: yazdan kalma bu günleri değerlendirmek lazım sahilde simit keyfi filan hala boğaz derdindeyim

kocaya alışveriş yapcaz ist da işe başlıcak artık kocasız kaldım anlıcan :84: :84: :84: :84: haftasonları gelcek

aynennnnn
sabah serin vardı ne qüzelll
bende biran önce kış qelmesini istiyorummm
üşümeyi istiyorummmmmm

selam iyi hafta sonları herkese..
benim hafta sonumn saat 6.30da başladı eşimin açıkliselere dersi vardı erken kalktık,kahvaltı yaptık..
ben ev toparladım makinaya çamaşır attım ,şimdide eşim geldi arabasıyla işleir varmış malzeme alıp aşağı indi...
bende akşama eşimin amcasına gitcez hacca gidecek,kayınvaldiemlerde orda olucak ordan bize gelicekler..
evi temizlemem lazım,günlerdir hem keyfim yoktu hemde oruçtum iş yapmadım normalde yoldan gelri gelmez evi hallederdim çok değiştim çokkkk
kayınvalidemde düzenlidir hemde çok ee biraz dikkat lazım
ilk seneler abartırdım dolap içlerine bakcak sanki derli toplu yapardım açılınca bakarda canıda sıkılır dağınıksa..
ya bende düzeni severim ama evde yaşandığıda belli olsun demietrafta bişeyler kalabilir..
neyse ozaman küçüktüm oda 24 yaşındaydım sanki çok küçük gibi:26:
şimdi geldim 30 yyaşına işime geleni yapıyorumm
sizden nabeerrrr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…