bende 5 li rakamları görmek istiyorum ya :84:
dün anadolu ateşini izledim , allam allam hatunlar incecik,bacaklar süfer..
kıskandım,hasetimden çatladım.
içimi her aksam yürüme isteği sardı.
bu aksamıda atlatımda pazardan sonra görün beni siz
günaydın kızlar diş ağrısıyla uyandım delircemm of buneeegece sapıtmayım dedim ama sapıttım saat 1.30 gibi bi kremalı paket biskivi bide burçaklardan yarım paket götürdüm.:84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
sersem gibiyim yine ilaç içip yatıcam yeniden iyi haftasonları hava süper yaa yaz geliyo sanki
Günaydın canım çok geçmiş olsun :97: diş ağrısı kötüdür bilirimAllahtan öyle püskütt felan sevmiyorum ben yoksa şuan canım çekebilirdi
YatıcakmısınAllahım bana cumartesi çalışmayacağım bir iş nasip et amin
saol cnmçalışmıyorum cnm ben çalışınca malum bende cumartesileri çalışıyorum nerde evde olmak cumartesii aminnn inş cnm
kilo vermek zor bişey değil zaten sabırlı olduktan sonra
Sağol canımm
Darısı başımaa darısı başımaaa darısı başımaaaaaaaa
yazın cok sıcaktı ama ya :84: bide paşaya söz verdim doom gününe 2-3 ay önceki kiloma döncem :86:Sen koca yaz yürümedin de kışınmı yürüceksin duyda inanma:83:
saol cnmçalışmıyorum cnm ben çalışınca malum bende cumartesileri çalışıyorum nerde evde olmak cumartesii aminnn inş cnm
her açıdan geçmiş olsun.inşallah dinlendikten sonra daha iyice olursun.sonbahar yaramadı sanagünaydın kızlar diş ağrısıyla uyandım delircemm of buneeegece sapıtmayım dedim ama sapıttım saat 1.30 gibi bi kremalı paket biskivi bide burçaklardan yarım paket götürdüm.:84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
sersem gibiyim yine ilaç içip yatıcam yeniden iyi haftasonları hava süper yaa yaz geliyo sanki
afiyet olsunKahvaltım...
kalkar kalkmaz 1 bardak su içtim
az öncede kahvaltımı yaptım.
1 yumurta ve bir kk dan biraz daha büyük peynirle hazırlanmış
tuzsuz,yağsız omlet...
1 dilim çavdar ekmeği
1 fincan yeşil çay
yazın cok sıcaktı ama ya :84: bide paşaya söz verdim doom gününe 2-3 ay önceki kiloma döncem :86:
ayyyyyyyyyyyyyy c.tesi uyumak :85:
diş demeyin bana ya :83:
Kahvaltım...
kalkar kalkmaz 1 bardak su içtim
az öncede kahvaltımı yaptım.
1 yumurta ve bir kk dan biraz daha büyük peynirle hazırlanmış
tuzsuz,yağsız omlet...
1 dilim çavdar ekmeği
1 fincan yeşil çay
2-3 ay önce kaç kiloydun sen
Ohhh afiyet olsun
her açıdan geçmiş olsun.inşallah dinlendikten sonra daha iyice olursun.sonbahar yaramadı sana
afiyet olsun
bende bi ara çok yapıyodum yumurta peynir ve maydanozu karıştırıyorum içine baharat yada bazen çörekotu katıyodum yağsız tavada altüst pişiriyodum.zaten peynir yağlı olduğu için yağda gerekmiyodu ve bence süper bi tat oluyodu maydanozluteşekkür ederim canım...
qünlerdir haşlanmış yumurta ve tost yemekten miğdem bulanmıştı:2:
2 sabahtır kendime omlet yapıyorum
hem uzun süre tok kalıyorum
hemde değişik tat hoşuma qidiyo
teşekkür ederim canım...
qünlerdir haşlanmış yumurta ve tost yemekten miğdem bulanmıştı:2:
2 sabahtır kendime omlet yapıyorum
hem uzun süre tok kalıyorum
hemde değişik tat hoşuma qidiyo
57 kiloydum
11 senedir alıştım aslında ama insan yinede çalışmasam ne güzel olur diyo :97:
yazın cok sıcaktı ama ya :84: bide paşaya söz verdim doom gününe 2-3 ay önceki kiloma döncem :86:
ayyyyyyyyyyyyyy c.tesi uyumak :85:
diş demeyin bana ya :83:
her açıdan geçmiş olsun.inşallah dinlendikten sonra daha iyice olursun.sonbahar yaramadı sana
afiyet olsun
sabah kışla uyandım şimdi tekrar yaz geldi.insanın dengesi bozuluyor gerçekten.senin dileklerin farklı olsada ben biran önce kış gelsin üşüyelim donalım istiyorumuyuyamadım geri geldimm
saol cnm evet bu mevsim geçişi bana yaramadı hdi hayırlısı bakalım:95: :95: :95: :95: :95:
bende bi ara çok yapıyodum yumurta peynir ve maydanozu karıştırıyorum içine baharat yada bazen çörekotu katıyodum yağsız tavada altüst pişiriyodum.zaten peynir yağlı olduğu için yağda gerekmiyodu ve bence süper bi tat oluyodu maydanozlu
Ben yumurtayı çok sevmiyorum ama doktorum kansızlığa iyi geldiğini o yüzden en azından haftada 2-3 kere yememi söyledi :97: bende deyeneyim peynirli ve yağsız olarak :97:
sabah kışla uyandım şimdi tekrar yaz geldi.insanın dengesi bozuluyor gerçekten.senin dileklerin farklı olsada ben biran önce kış gelsin üşüyelim donalım istiyorum
sabah kışla uyandım şimdi tekrar yaz geldi.insanın dengesi bozuluyor gerçekten.senin dileklerin farklı olsada ben biran önce kış gelsin üşüyelim donalım istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?