dün burdada sabah fırtına kopcak gibiydi :26: :26: :26: hava bi anda açtı ama şimdi evin içine vuran güneş içimi açıyo :79: :79: :79: :79: yazdan kalma bu günleri değerlendirmek lazım sahilde simit keyfi filan hala boğaz derdindeyim
kocaya alışveriş yapcaz ist da işe başlıcak artık kocasız kaldım anlıcan :84: :84: :84: :84: haftasonları gelcek
evt eminim qüzel oluyodur canım
bi ara denemeyilimmm
fikir için tşkler
hımm kansızlığa yumurtanın ii geldiğini bilmiodum canım
benimde kanszlık sorunum var
diyete başlamadan önce yumurtayı hiç yemezdim
inşallah yumurtanın faydasını qörürüm bnde...
ve denemelisin çok qüzel doyar karnın, zaten sabah kahvaltısını zenqin yapınca
bütün qün çok fazla acıkmıyo insan
sabah kışla uyandım şimdi tekrar yaz geldi.insanın dengesi bozuluyor gerçekten.senin dileklerin farklı olsada ben biran önce kış gelsin üşüyelim donalım istiyorum
aynennnnn
sabah serin vardı ne qüzelll
bende biran önce kış qelmesini istiyorummm
üşümeyi istiyorummmmmm
selam iyi hafta sonları herkese..
benim hafta sonumn saat 6.30da başladı eşimin açıkliselere dersi vardı erken kalktık,kahvaltı yaptık..
ben ev toparladım makinaya çamaşır attım ,şimdide eşim geldi arabasıyla işleir varmış malzeme alıp aşağı indi...
bende akşama eşimin amcasına gitcez hacca gidecek,kayınvaldiemlerde orda olucak ordan bize gelicekler..
evi temizlemem lazım,günlerdir hem keyfim yoktu hemde oruçtum iş yapmadım normalde yoldan gelri gelmez evi hallederdim çok değiştim çokkkk
kayınvalidemde düzenlidir hemde çok ee biraz dikkat lazım
ilk seneler abartırdım dolap içlerine bakcak sanki derli toplu yapardım açılınca bakarda canıda sıkılır dağınıksa..
ya bende düzeni severim ama evde yaşandığıda belli olsun demietrafta bişeyler kalabilir..
neyse ozaman küçüktümoda 24 yaşındaydım sanki çok küçük gibi:26:
şimdi geldim 30 yyaşına işime geleni yapıyorumm
sizden nabeerrrr.....
afiyetle yersin inşallah.bence en kısa zamanda yap bana sanki peynirli poğaça yediğim hissini veriyodu
evt eminim qüzel oluyodur canım
bi ara denemeyilimmm
fikir için tşkler
hayırlısı olsun ekmek parası peşinde koşacaksın.bu ayrılıklar ilişkinizide düzene sokar aşk tazelersinizdün burdada sabah fırtına kopcak gibiydi :26: :26: :26: hava bi anda açtı ama şimdi evin içine vuran güneş içimi açıyo :79: :79: :79: :79: yazdan kalma bu günleri değerlendirmek lazım sahilde simit keyfi filan hala boğaz derdindeyim
kocaya alışveriş yapcaz ist da işe başlıcak artık kocasız kaldım anlıcan :84: :84: :84: :84: haftasonları gelcek
kışın doğduğum için sanırım kışı seviyorumaynennnnn
sabah serin vardı ne qüzelll
bende biran önce kış qelmesini istiyorummm
üşümeyi istiyorummmmmm
düzenli olmak güzel bişi gelip biri benide düzenlese süper olurselam iyi hafta sonları herkese..
benim hafta sonumn saat 6.30da başladı eşimin açıkliselere dersi vardı erken kalktık,kahvaltı yaptık..
ben ev toparladım makinaya çamaşır attım ,şimdide eşim geldi arabasıyla işleir varmış malzeme alıp aşağı indi...
bende akşama eşimin amcasına gitcez hacca gidecek,kayınvaldiemlerde orda olucak ordan bize gelicekler..
evi temizlemem lazım,günlerdir hem keyfim yoktu hemde oruçtum iş yapmadım normalde yoldan gelri gelmez evi hallederdim çok değiştim çokkkk
ilk seneler abartırdım dolap içlerine bakcak sanki derli toplu yapardım açılınca bakarda canıda sıkılır dağınıksa..
ya bende düzeni severim ama evde yaşandığıda belli olsun demietrafta bişeyler kalabilir..
sizden nabeerrrr.....
kıçımız donsun emikış gelince bi üşüdüm aman çok soğuk hasta olduk demeyin gelip döverim sizi
saol cnm sanada ii haftasonları kolay gelsin anam ne öle o kadarda değil ev hali insanın eşref saati olur eşşek saati olurtemizlik zaten yapılıyoda her sn dolap düzeltemem anacım valla
allah hayırlı etisn canım..
işin zor ama napıcaksın iş bu değilmi???
oğlun var sanırım ailende yakın sana aaa bide biz varızzz günler geçer gider inş.
canım çekit ya simiti değil sahili
ama haftasonumuzda kayınvalidemler sayesinde doldu..
geçenhaftasonu evlilik yıldönümüydü ankardaydık yola çıktık buhafta bişeyler yaparız dedik talihe bak
genelde olur bize. böyle olur.
olsun sevgimiz taze olsunda napıyım:2:
afiyetle yersin inşallah.bence en kısa zamanda yap bana sanki peynirli poğaça yediğim hissini veriyodu
hayırlısı olsun ekmek parası peşinde koşacaksın.bu ayrılıklar ilişkinizide düzene sokar aşk tazelersiniz
hatun püskevitleri unuttu hala simit diyor :84::84::84:
kışın doğduğum için sanırım kışı seviyorum
düzenli olmak güzel bişi gelip biri benide düzenlese süper olur
kıçımız donsun emi
Özellikle yumurtanın sarısı iyi geliyomuş canım :97: bide dediki doktorum haftada bir kırmızı et ve balık yemelisin onlarda iyi geliyomuş :97: bide kuru üzüm iyi geliyomuşş :97: seninde bilgin olsun kansızlık zor çünkü bağışıklık sistemini zayıflattığı için daha çabuk hasta oluyorum ben ( yani bende öyle en azından ) bide uzun sürüyo :97:
Pazartesiden itibaren bende başlıyorum haftada en azından 3 gün yumurta yemeye
Benim sorunum jelibonçok seviyorum mutlaka hergün bir ufak paket yiyorum :97:
ne taşlıyon sendeki boy bende olsa 65 yeterde artar banaBen yumurtayı çok sevmiyorum ama doktorum kansızlığa iyi geldiğini o yüzden en azından haftada 2-3 kere yememi söyledi :97: bende deyeneyim peynirli ve yağsız olarak :97:
Sus bak taşlarım seni57 diyo utanmadan ben kaç yıldır o rakamı görmedim bee
uyuyamadım geri geldimm
saol cnm evet bu mevsim geçişi bana yaramadı hdi hayırlısı bakalım:95: :95: :95: :95: :95:
benim yerimede yesimit ve psüküvitleride unuttum veeee kaynanam yukarı çağırdı kuymak yapmış bazılarıda mıhlama der yemeğe gidiyorum anacımmmm
donsun kıçımız valla bu totoyla üşümem ben
et ve balığı hiç sevmiyorum:26:
ama eti döner şeklinde yerim
bilqiler için tşk ederim cnm
simit ve psüküvitleride unuttum veeee kaynanam yukarı çağırdı kuymak yapmış bazılarıda mıhlama der yemeğe gidiyorum anacımmmm
dün burdada sabah fırtına kopcak gibiydi :26: :26: :26: hava bi anda açtı ama şimdi evin içine vuran güneş içimi açıyo :79: :79: :79: :79: yazdan kalma bu günleri değerlendirmek lazım sahilde simit keyfi filan hala boğaz derdindeyim
selam iyi hafta sonları herkese..
sizden nabeerrrr.....
simit ve psüküvitleride unuttum veeee kaynanam yukarı çağırdı kuymak yapmış bazılarıda mıhlama der yemeğe gidiyorum anacımmmm
et ve balığı hiç sevmiyorum:26:
ama eti döner şeklinde yerim
bilqiler için tşk ederim cnm
ne taşlıyon sendeki boy bende olsa 65 yeterde artar bana
uyuma uyuma boşverbak ben heç uyuyom mu
et mudahili yimekleri ye kuzu
nohut filan ..
ben etide seviyom, sebzeyide,balığıda
neden şişko olduğum belli herşeyi yiyom :82:
benim içinde at göbeciklerison 2 qündür yürüyüşü bıraktım
ve koşu bandının üzerine çıkasım yok
oğluşumu uyuttum
bari birazcık qöbek atayım da kan dolaşımım hızlansın
böyle oturmakla anca totom büyür
benim içinde at göbecikleriben hiç spor yapmıyorum ya :84::84: anca hergün 1 saat kadar yürüyoruz kocişle okadar bide tüm gün oturuyorum popo ondan yayvan herhalde
oryantal çok qüzel vücudu sıkılaştırıyomuş canım
ben videolar araştırıyorum şimdi
oynarken karın kaslarrını kullanma yanları eritme vs için
bilinçli oynayım bari yorulduğumla kalmak istemiyorum
bi işe yarasın
kış gelince bi üşüdüm aman çok soğuk hasta olduk demeyin gelip döverim sizi
saol cnm sanada ii haftasonları kolay gelsin anam ne öle o kadarda değil ev hali insanın eşref saati olur eşşek saati olurtemizlik zaten yapılıyoda her sn dolap düzeltemem anacım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?