70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyiyim deryamm sen nasılsın bitanem...cidden çok özeldim ya..telini yaz bana çabuk

tam bir fit olmuşsun canım brawooo

hoşgeldin cnm...teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın...

ellerina saqlık canım çok güzel olmuş...

tuqbacım süpersin

ya sanırım zehirlendim ben akşamki yediğim tavuktan sonra,,,şuan karnıma vurup duruyolarr,kopuyo içim napıcam kii,eşim ayran iç dedi içtim,geçmiyoo,kusmayı dene diyo olmadı gelmiyoo of ölüyorummm..
geçmiş olsun tuqbacım hemen doktora git bence...

hayırlısı olsun cnm ...bekliyoruz inşallah güzle haberlerle gelrisin...

hadi bakalım

geçmiş olsun cnm...doktora gitmeyi düşünmüyormusun...diş aqrısı çekilir gibi deqil...

simit ve psüküvitleride unuttum veeee kaynanam yukarı çağırdı kuymak yapmış bazılarıda mıhlama der yemeğe gidiyorum anacımmmm

donsun kıçımız valla bu totoyla üşümem ben
ye bakalımmm

benim annemde çok yapar mıhlamayı
kaşarlı bol tereyağlı offfffffffff mükemmel oluyooo....
ama ben yememmmmmmmm
çünküü İnnnnnnncecikkkkkkkk olucammmm
aferin canım sen bakma barkinime o yer yer incecik gezer biz onun gibi olamayız

her saniye düzeltmiycen hep düzenli olucan kaynanama göre...ozaman hiç dağılmazki...

kaynanan haklı

bencede:86: patron pardon kaptaannnnn

günaydın kızlarr
reql oldum ve çok üzgünüm 6 günleri tutuyordum yarım kaldı...başım aqrıyor akşamdan beri üzüntüden....

yeni gelen arakdaşlar bu topikye kilo çizelgesi zorunluluqu var..lütfen çizelgelerimizi yapalım....

lequim
bildirimini buraya senanın dikkatine diye yapmışsın...mesaj kutum dolu deqil daha bir sürü yer var..neden özele atmadıqını anlamadım...ve kayıtlara bu nedenler geçirmedim...bilqine cnm...

ne taşlıyon sendeki boy bende olsa 65 yeterde artar bana

uyuma uyuma boşver bak ben heç uyuyom mu

uykuyu sevmem zaten hiççç

benim yerimede ye şimdi gelip tavanın dibini kazımak vardı ama kısmet değilmiş.nasipsiz lokma yenmezmiş inşallah senin nasibindir sen yersin

valla sıcak taze ekmekle hüplettim hiç içim sızlamadı vicdanım beni rahat bıraktı

benim annemde çok yapar mıhlamayı
kaşarlı bol tereyağlı offfffffffff mükemmel oluyooo....
ama ben yememmmmmmmm
çünküü İnnnnnnncecikkkkkkkk olucammmm

napim yedim suçluyumm:82: :82:

Benim eşimde işi gereği sürekli seyahat halinde :97: 3 senedir böyle alıştım ben :97: hayırlısı olsun canım

Maşallahh hızlı bir başlangıç olmuş

ilk defa ayrı kalcaz bakalım nasıl olcakkk :44: :44: :44:

dibini dibini yedim sıcak ekmekle :18: :18: :18:

her saniye düzeltmiycen hep düzenli olucan kaynanama göre...ozaman hiç dağılmazki...

:82: :82: :82:

gidicem cnm uğraşamam bu diş ağrısıyla dün gece pisküvit yedim dişlerimi fırçalamadım ondan oldu sanırım

ama ama yimeden duramamki

günaydın cnm anam herşeyi bi stres yapma gerilme hatun ya relax relax

merhabalar
nasılsınız ben daha iyiyim bildirim yapamadım çünkü tartım bozuldu ama eminim eksideyim regl oldum bitti bu arada kafamı topladım geldim çok özledim ama yokluğum hissedilmemiş ama olsun şimdilik kaçim fırsat buldukça uğrarım

cnm hoşgeldin

muazzez arzu ve zeynep günaydın kızlar

birazdan liste geliyor hazırladım sadece buraya geçirmem kaldı

mrbb gunaydınn kahwaltı lıstemı yazıım hemncık 1 yumurtadan yaplmıs meemen salatalık 4 zaytın 1 dılım kepek ekmegı ii mi sizce dun ılk defa hıc bozmadım weee mutluyum :)))))) buradan cok gaz aldım walla ben zayıfladım zayıfladım laflarını duydukca ama nasıl gıtcek bu 10 kılo bılmm:44::44::44:

günaydın cnm maşallah bu hızla devam

slm kızlar ben geldim sabah iş görüşmem vardı anlaştık ve pazartesi işe başlıyorum çok şükür.aslında tam anlamıyla istediğim gibi değil iş ama iyi sayılır maaş konusundada istediğimin az biraz altında ama zamanla düzelir diyede anlaştık artık çalışan bir kadınım darısı diğer bekleyen arkadaşların başına inşallah.

bu arada iş yerinde kk ya girebilme durumumu bilemiyorum ama pazartesiden itibaren gündüz giremez isem akşamları artık eve gelince 9-10 gibi ancak gelirim ama bildirimleri sabah evden çıkmadan halletmeye çalışırım .şimdi kızı kreşe yazdırmak için dışarı çıkıyorum yine.gerçi beğendiğim 2 yer var bidaha gidip görüp konuşayımda bakıcam artık.ya alıştırıp sonra olmadı hadi değiştirelim kreşi olayı olsun da istemiyom bide çok pahalı kreşler hayırlısı bakalım netçez. bir arkadaşa sözüm var onlada görüşücem akşama görüşürüz.

bu arada sabah heyecan vardı nasıl biş iş ne görüşülecek vss cnm bişi istemedi 1 dilim ekmek üzerine labne sürdüm 1 bardak çay içtim .şimdide eve gelirken kardeşime uğradım kahvaltı ediyodu orda 1 bardak çay ve 2-3 kaşık menemen yedim 1 dilim kepek ekmeği ile tabii..

bugünlük böle oldu yiyesimde yok zaten ama bakıcam artık şimdi baya işe başlıcam diye heyecan yaptım stres yaptım biraz nasıl olcak ne bitecek anlaşıcakmıyım patronlarla diğer elemanlarla diye inşallah iyi bir ortamdır .patronla anlaşıcaz gibi kafa birine benziyo acık panik atak ama idare ederiz herhalde o kadarını.gerçi 2 ortakmış diğer patronu pek sevmedim gibi soğuk nevale pek yoğundu oda görüşmeye katılamadı hayırlısıyla başlayın tanışırız artık çalıştıkça deyip çıktı odadan.ama asık suratlı birine benziyodu inşallah öle değildir yaa ..neyse işte patronlardan biri 40-45 diğeride 35-40 ancak var gençler yanii ama bakalım kısmet inşallah iyi bir ortam iyi işleyiş ve mutlu olurum orda .kızıda kreşe vericem nasıl olcak bilemiyorum ilk gününde yanında olamıcam babası götürücek artık zaten yanında kalmana izin vermiyolar ama en azından kıyıdan bucaktan izlerdim gizlice.yeğenimde aynı şekilde annesi çalışmaya başlayınca kreşe gittiği ilk gün annesi orda olamadı sadece bıraktı oraya ben kalmıştım yarım gün sorun vs olur diye ama şimdi kızımda babası kalıcak ayhhh içim bi tuhaf kızımı nasıl bırakıcam korkusu sardı beni iyimi yaa off.insan oğlu nebiçim değilmi iş iş diye ağlıyodum şimdi kızı nasıl bırakçam diyom delimiyim neyim ben

Son düzenleme:

cnm hayırlı olsun gözünaydın bende oğlumu 15 aylıkken kreşe vermiştim ve yanında duramamıştım annelik işte ama onlar çocuk alışıyorlar cnm seni çok ii anlıyorumm

tekrar hoşgeldin canım aramıza
valla ben de gıpta edıyorum sana maşallah nası yetişiyosun sanırım uykuyla da aranın olmaması lazım bunu başarabılmek ıcın
yok canım bence cok güzle olmuş eline sağlık
bende bunların cogu var ama yumurtlamamla alakalı deıl genelde boyleyım ben
maşallah sende ıyı çalışmıssın allah agıslasın kuzularını canım erken evlenmek yormadı mı senı valla ben 4 yıldır evlıyım kendımı 10 yas yaslanmıs hısseıdyom 1 cocukla yasım 30
ya sanırım zehirlendim ben akşamki yediğim tavuktan sonra,,,şuan karnıma vurup duruyolarr,kopuyo içim napıcam kii,eşim ayran iç dedi içtim,geçmiyoo,kusmayı dene diyo olmadı gelmiyoo of ölüyorummm..
o kadar tavuk yersen olacagı buydu kelebeğiydi kalcayısdı derken zehırlendın ıste gecmıs olsun canım ıyısındır ınsallah sımdı
canım hayırlısıysa olsun ınsallah kolay gelsın
11 senedir alıştım aslında ama insan yinede çalışmasam ne güzel olur diyo :97:
cmts calısmıyorum ama genede aynı seylerı düşünüyorum:44:
sabah kışla uyandım şimdi tekrar yaz geldi.insanın dengesi bozuluyor gerçekten.senin dileklerin farklı olsada ben biran önce kış gelsin üşüyelim donalım istiyorum
deli bu yaa 10 kat gıyıncez daha şişman gözükcez kendı zayıf tabii

hayırlısı olsun canım allah kavustursun şimdiden dişin içinde geçmiş olsun benımde bı gıtmem lazım dişetlerim kanıyo

haftasonu olmasına ragmen ıyı kaynatmıssınız

eşim yok bugun aksama kadar bende evdeyım oglusla zaten kavga ettık
oğlum uyuyor ben yatmadım bu sefer hayret bende gıdeyımde ogluma bı ıspanak yemegı yapayım kalkınca yedırırım görüşürüz:79:

kdr ben senın adını bılıyom bı kere r ile baslıyo demıstın hemen tahmın etmıstım dün de belenay la facede arkadas olduk hemen baktım sen facede görüşüyoz yazmıstın tahmın ettıgım ısım varmı dıye % 99 o sun

saol cnm tşk ederim:79: :79: :79: :79: çenemiz düştü sabah sabah

hoşbulduk canımmm ay çok özledim haaa kardeş gibi olduk burda

hayırlı olsun canım ilk bi hafta filan zor olacak ki ben ağlamıştım sonra alışacaksın Allah kolaylık versin emekli olursun inşhhh

0 | nick | başlanqıç | qeçen hafta | bu hafta | qiden | toplamda | hedef |
1 | red | 91 | .79.5 | 77.4 | 2.100 | 13.600 | 60 |
2 | erginsena | 90 | 67.3 | 65.4 | 1900 | 24.600 | 60 |
3 | arcak81 | 74 | 65.2 | 66.8 | 1.600 | 7.200 | 62 |
4 | tugbaemrah | 73.8 | 72.5 | 71 | 1.500 | 2.800 | 59 |
5 | CLeOpaTRa | 80 | 73.5 | 72 | 1.500 | 8000 | 59 |
6 | kdr | 79 | 76 | 74.5 | 1.500 | 4.500 | 65 |
7 | yaren38 | 78.2 | 61.5 | 60.1 | 1.400 | 17.100 | 60 |
8 | seanymhp | 74.2 | 66 | 64.9 | 1.100 | 9.300 | 58 |
9 | barkinim | 71.3 | 66.5 | 65.4 | 900 | 5.900 | 59 |
10 | KILAVUZ | 86 | 62.5 | 61.6 | 900 | 24.400 | 60 |
11 | PAPATYAM | 75 | 65.6 | 64.8 | 800 | 10.200 | 60 |
12 | shryvz | 80 | 68.9 | 68.4 | 500 | 11.600 | 63 |
13 | mywish89 | 86 | 72.9 | 72.5 | 400 | 13.500 | 65 |
14 | cansuyum83 | 79.1 | 75.4 | 75.1 | 300 | 4000 | 68 |
15 | belenay | 82 | 71 | 70.7 | 300 | 11.300 ||
16 | sibel29 | 76.3 | 73.7 | 74 | artı300 | 2.300 | 65 |
17 | triendy21 | 79.8 | 61.4 | 61.8 | artı400 | 18000 | 58 |
18 | zeyyceyy | 75.5 | 59.9 | 60.5 | artı600 | 15000 | 55 |
19 | mavigoz0554 | 79 | 74.9 | 75.5 | artı600 | 3.500 | 65 |
20 | ezgiilknur | 92 | 86.4 | 87 | artı600 | 5000 | 65 |

Birincimiz red arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum
NaF ve hayell arkadaşlarımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmışlardır...
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
sibel29 triendy21 zeyyceyy mavigqz0554 ve ezgiilknur arkadaşlarımız kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkalrı için 150 mekik cezalılardır
haftaya daha güzel bir listede görüşmek ümidiyle
kaptan SENAAAA

Son düzenleme:

herkesi tebrik ediyorum eline sağlık senacım

red tebrikler canım :)
darısı başımıza inşallah
bende 1 haftada 2 kg verdiğimi qörürüm inşallah...

kızlar benide facede ekleyebilirsiniz isterseniz.
profil linkim burda...
Sevinç Sevencan Sofu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…