kıçımız donsun emi
iyiyim deryamm sen nasılsın bitanem...cidden çok özeldim ya..telini yaz bana çabukaşkitom gündüz iş yerinden alel acele bildirim yapayım dedim ondada yakalandım kuşum oyüzden selamsız sabahsız yazabildim...
nasılsın tatlım ,özledim seni guuuuu...ben yokken muhabbet güzelmiş gündüz ama ben gelemesemde hep sizleyim ve yanımdasınız yafluuuuayrıca allah kabul etsin canım
tam bir fit olmuşsun canım brawooofıstıklar napıyorsunuz bakeeeemmmmm,
kaçak hatununuz geldi gene...beni sorarsanız çok iyiyim,sporumu hergün yapıyorum,ana ve ara öğünlerimi aksatmıyorum,günlük 3 lt.suyumu hüpletiyorum vs.vs.vs....sizde nevar neyok...eskilerden siteye dönüş yapanları gördüm sanki...hepinizi çok özledim,hoşgeldiniz kızlar...yeni gelenlerde var onlarda hoş gelmiş sefagelmişlerAYRICA ALBÜMÜME ÇARŞAMBA GÜNÜ ÇEKTİĞİM POZLARIMI EKLEDİM...merak eden varsa bakabülürrrrr
hoşgeldin cnm...teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın...selam hanımlar..
tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıymış
ben de dönmeye karar verdim topiğe
çünkü ciddi anlamda motivasyon eksikliği yaşıyorum.yazdıklarınızı sürekli okuyorum
bi nebze güç kazanmak adına sürekli alttayım farketmişsinizdir zaten
yeni arkadaşlar da gelmiş herkese bu zorlu ama bir okadar eğlenceli yolda başarılar diliyorum:
) 72 kg ile başlamıştım 65e kadar inmiştim en son ama bayram memleket gezmesi derken 70e ulaştım yine
ve 14 eylül itibariyle tekrar başladım diyete şuan 68im
tickerımı da yaptım tam teşekküllü huzurunuzdayım.
sevgili sena ablacım umarım iyisindir okuyorum ama pek göremedim seni...:26:
kısacası tekrar dönmek istiyorum kilo bildirimi vs bana iyi gelcek motivasyon açısından
prosedür değişmiş sanırım biri bi açıklayıverse
ellerina saqlık canım çok güzel olmuş...bu arada pasta denemem pek hoş olmadı beceremedim idare eder gibi oldu ama..
aman napiim enişte bey beğendi işte yedik içtik eğlendik maksat muhabbet değilmiydi zaten durun fotoyu koyayım görün pek beceremedim şeker hamuru olayını bide kalıp olmayınca topun üstündeki şeklide yıldıza çevirdim :)) çatlattım da oraya götürene kadar
yapmaya çalıştığım buydu ama alakasız oldu
tuqbacım süpersinEki Görüntüle 262177
Eki Görüntüle 262178
Eki Görüntüle 262179
Eki Görüntüle 262180
Eki Görüntüle 262181
bunları koydummu hatırlamıyorumm ama bakın işte napemm
geçmiş olsun tuqbacım hemen doktora git bence...ya sanırım zehirlendim ben akşamki yediğim tavuktan sonra,,,şuan karnıma vurup duruyolarr,kopuyo içim napıcam kii,eşim ayran iç dedi içtim,geçmiyoo,kusmayı dene diyo olmadı gelmiyoo of ölüyorummm..
hayırlısı olsun cnm ...bekliyoruz inşallah güzle haberlerle gelrisin...yahuu gidin yatın kızlar benim uykum geldi ben kaçıyom size iyi muhabbetler .
bu arada yarın sabah 10 gibi bir iş görüşmesine gidicem dua edin bana emi canlarım. telefonda ön görüşme iyi gibiydi ama detay konuşmadılar malum ne saat ne maaş ne diğer olanaklardan bi haberim ama işyeri 1 vesait uzaklıkta sanırım saatleride fazla olmaz fabrika olsa olsa 7 olur benden istedikleri işin bedeli de az olmaz gibi geliyo öle uçuk olmaz ama idare edecek gibi bişii sanırım bakalım hayal kurmayayımda yarın anlarız hanyamı konyamıhayırlısı olsun bakalım eski patronum saolsun beni referans için aradıklarında baya yıkama yağlama yapmış kendi pek işi bilmez anlamazdı beni baya yüceltmiş sanırım aslında işmi iyi yaparım kendi işim gibi de çalışırım lanet huyum kurusun hep bundan kaybederim ya neyse 3 yıldır meslekten uzak olduğumu da söledim biliyolar yani ama illaki görüşelim dediler bakalım nolcekk sabah
qünaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrr
dün ben bir sürü kaçamaklar yaptım
2 tane brovni yedim
akşam şekerli çay içtim 2 bardak
birde sıcak ekmek arasına yağ peynir koymuştu annem
ondan yedim 2 dilim kadar
amaaaaaaaaa......
bu sabah tartıldığımda kendimi kilo vermiş qördümmmm
bu qördğünüz şahsiyet !
artıkk 71 li rakamlarda ve çıtır olma yolunda hızla ilerlemekte...
kaçamak yapmasamm belki 200-300 gr daha çok vermiş olucaktım
Allahımmmmmmmmmmm çok mutluyum!
cumaya hedefim 69'u qörebilmek inşallahhhh
Trendy inşallah bişeyin yoktur canım
Rabbim acil şifalar versin...
hadi bakalımbende 5 li rakamları görmek istiyorum ya :84:
dün anadolu ateşini izledim , allam allam hatunlar incecik,bacaklar süfer..
kıskandım,hasetimden çatladım.
içimi her aksam yürüme isteği sardı.
bu aksamıda atlatımda pazardan sonra görün beni siz
geçmiş olsun cnm...doktora gitmeyi düşünmüyormusun...diş aqrısı çekilir gibi deqil...günaydın kızlar diş ağrısıyla uyandım delircemm of buneeegece sapıtmayım dedim ama sapıttım saat 1.30 gibi bi kremalı paket biskivi bide burçaklardan yarım paket götürdüm.:84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
sersem gibiyim yine ilaç içip yatıcam yeniden iyi haftasonları hava süper yaa yaz geliyo sanki
ye bakalımmmsimit ve psüküvitleride unuttum veeee kaynanam yukarı çağırdı kuymak yapmış bazılarıda mıhlama der yemeğe gidiyorum anacımmmm
donsun kıçımız valla bu totoyla üşümem ben
benim annemde çok yapar mıhlamayı
kaşarlı bol tereyağlı offfffffffff mükemmel oluyooo....
ama ben yememmmmmmmm
çünküü İnnnnnnncecikkkkkkkk olucammmm
her saniye düzeltmiycen hep düzenli olucan kaynanama göre...ozaman hiç dağılmazki...
iyiyim deryamm sen nasılsın bitanem...cidden çok özeldim ya..telini yaz bana çabuk
tam bir fit olmuşsun canım brawooo
hoşgeldin cnm...teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın...
ellerina saqlık canım çok güzel olmuş...
tuqbacım süpersin
geçmiş olsun tuqbacım hemen doktora git bence...
hayırlısı olsun cnm ...bekliyoruz inşallah güzle haberlerle gelrisin...
hadi bakalım
geçmiş olsun cnm...doktora gitmeyi düşünmüyormusun...diş aqrısı çekilir gibi deqil...
ye bakalımmm
aferin canım sen bakma barkinime o yer yer incecik gezer biz onun gibi olamayız
kaynanan haklı
ne taşlıyon sendeki boy bende olsa 65 yeterde artar bana
uyuma uyuma boşverbak ben heç uyuyom mu
benim yerimede yeşimdi gelip tavanın dibini kazımak vardı ama kısmet değilmiş.nasipsiz lokma yenmezmiş inşallah senin nasibindir sen yersin
benim annemde çok yapar mıhlamayı
kaşarlı bol tereyağlı offfffffffff mükemmel oluyooo....
ama ben yememmmmmmmm
çünküü İnnnnnnncecikkkkkkkk olucammmm
Benim eşimde işi gereği sürekli seyahat halinde :97: 3 senedir böyle alıştım ben :97: hayırlısı olsun canım
Maşallahh hızlı bir başlangıç olmuş
kuymak mıııııııııııözledimmmm yaa dibini dibini yicen amma açım he
Rica ederim canım
65 yetmiyo koca popom duruyo fotolarıma bakkk üst normal alt anormal
Bende yiyom herşeyipis boğaz NaF
her saniye düzeltmiycen hep düzenli olucan kaynanama göre...ozaman hiç dağılmazki...
iyiyim deryamm sen nasılsın bitanem...cidden çok özeldim ya..telini yaz bana çabuk
tam bir fit olmuşsun canım brawooo
hoşgeldin cnm...teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın...
ellerina saqlık canım çok güzel olmuş...
tuqbacım süpersin
geçmiş olsun tuqbacım hemen doktora git bence...
hayırlısı olsun cnm ...bekliyoruz inşallah güzle haberlerle gelrisin...
hadi bakalım
geçmiş olsun cnm...doktora gitmeyi düşünmüyormusun...diş aqrısı çekilir gibi deqil...
ye bakalımmm
aferin canım sen bakma barkinime o yer yer incecik gezer biz onun gibi olamayız
kaynanan haklı
günaydın kızlarr
reql oldum ve çok üzgünüm 6 günleri tutuyordum yarım kaldı...başım aqrıyor akşamdan beri üzüntüden....
yeni gelen arakdaşlar bu topikye kilo çizelgesi zorunluluqu var..lütfen çizelgelerimizi yapalım....
lequim
bildirimini buraya senanın dikkatine diye yapmışsın...mesaj kutum dolu deqil daha bir sürü yer var..neden özele atmadıqını anlamadım...ve kayıtlara bu nedenler geçirmedim...bilqine cnm...
merhabalar
nasılsınız ben daha iyiyim bildirim yapamadım çünkü tartım bozuldu ama eminim eksideyim regl oldum bitti bu arada kafamı topladım geldim çok özledim ama yokluğum hissedilmemiş ama olsun şimdilik kaçim fırsat buldukça uğrarım
muazzez arzu ve zeynep günaydın kızlar
birazdan liste geliyor hazırladım sadece buraya geçirmem kaldı
mrbb gunaydınn kahwaltı lıstemı yazıım hemncık 1 yumurtadan yaplmıs meemen salatalık 4 zaytın 1 dılım kepek ekmegı ii mi sizce dun ılk defa hıc bozmadım weee mutluyum :)))))) buradan cok gaz aldım walla ben zayıfladım zayıfladım laflarını duydukca ama nasıl gıtcek bu 10 kılo bılmm:44::44::44:
slm kızlar ben geldim sabah iş görüşmem vardı anlaştık ve pazartesi işe başlıyorum çok şükür.aslında tam anlamıyla istediğim gibi değil iş ama iyi sayılır maaş konusundada istediğimin az biraz altında ama zamanla düzelir diyede anlaştık artık çalışan bir kadınım darısı diğer bekleyen arkadaşların başına inşallah.
bu arada iş yerinde kk ya girebilme durumumu bilemiyorum ama pazartesiden itibaren gündüz giremez isem akşamları artık eve gelince 9-10 gibi ancak gelirim ama bildirimleri sabah evden çıkmadan halletmeye çalışırım .şimdi kızı kreşe yazdırmak için dışarı çıkıyorum yine.gerçi beğendiğim 2 yer var bidaha gidip görüp konuşayımda bakıcam artık.ya alıştırıp sonra olmadı hadi değiştirelim kreşi olayı olsun da istemiyom bide çok pahalı kreşler hayırlısı bakalım netçez. bir arkadaşa sözüm var onlada görüşücem akşama görüşürüz.
bu arada sabah heyecan vardı nasıl biş iş ne görüşülecek vss cnm bişi istemedi 1 dilim ekmek üzerine labne sürdüm 1 bardak çay içtim .şimdide eve gelirken kardeşime uğradım kahvaltı ediyodu orda 1 bardak çay ve 2-3 kaşık menemen yedim 1 dilim kepek ekmeği ile tabii..
bugünlük böle oldu yiyesimde yok zaten ama bakıcam artık şimdi baya işe başlıcam diye heyecan yaptım stres yaptım biraz nasıl olcak ne bitecek anlaşıcakmıyım patronlarla diğer elemanlarla diye inşallah iyi bir ortamdır .patronla anlaşıcaz gibi kafa birine benziyo acık panik atak ama idare ederiz herhalde o kadarını.gerçi 2 ortakmış diğer patronu pek sevmedim gibi soğuk nevale pek yoğundu oda görüşmeye katılamadı hayırlısıyla başlayın tanışırız artık çalıştıkça deyip çıktı odadan.ama asık suratlı birine benziyodu inşallah öle değildir yaa ..neyse işte patronlardan biri 40-45 diğeride 35-40 ancak var gençler yanii ama bakalım kısmet inşallah iyi bir ortam iyi işleyiş ve mutlu olurum orda .kızıda kreşe vericem nasıl olcak bilemiyorum ilk gününde yanında olamıcam babası götürücek artık zaten yanında kalmana izin vermiyolar ama en azından kıyıdan bucaktan izlerdim gizlice.yeğenimde aynı şekilde annesi çalışmaya başlayınca kreşe gittiği ilk gün annesi orda olamadı sadece bıraktı oraya ben kalmıştım yarım gün sorun vs olur diye ama şimdi kızımda babası kalıcak ayhhh içim bi tuhaf kızımı nasıl bırakıcam korkusu sardı beni iyimi yaa off.insan oğlu nebiçim değilmi iş iş diye ağlıyodum şimdi kızı nasıl bırakçam diyom delimiyim neyim ben
muazzez arzu ve zeynep günaydın kızlar
Birazdan liste geliyor hazırladım sadece buraya geçirmem kaldı
tekrar hoşgeldin canım aramızaselam hanımlar..
tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıymış
ben de dönmeye karar verdim topiğe
çünkü ciddi anlamda motivasyon eksikliği yaşıyorum.yazdıklarınızı sürekli okuyorum
bi nebze güç kazanmak adına sürekli alttayım farketmişsinizdir zaten
yeni arkadaşlar da gelmiş herkese bu zorlu ama bir okadar eğlenceli yolda başarılar diliyorum:
) 72 kg ile başlamıştım 65e kadar inmiştim en son ama bayram memleket gezmesi derken 70e ulaştım yine
ve 14 eylül itibariyle tekrar başladım diyete şuan 68im
tickerımı da yaptım tam teşekküllü huzurunuzdayım.
sevgili sena ablacım umarım iyisindir okuyorum ama pek göremedim seni...:26:
kısacası tekrar dönmek istiyorum kilo bildirimi vs bana iyi gelcek motivasyon açısından
prosedür değişmiş sanırım biri bi açıklayıverse
valla ben de gıpta edıyorum sana maşallahsağol canımcım...bazen isyan edesim geliyor ama asker kızı olmanın verdiği bir disiplin ve düzenim var....bide benim annemde çok disiplinli düzenli ve titiz bir hatundur...anlıyacağın armut dibine düşmüş ama dediğim gibi bazen isyan edesim geliyor...ama bırakamıyorumda hayat tarzım oldu bu düzen...bilmiyom ama iyi oldu sankim:82:
yok canım bence cok güzle olmuş eline sağlıkbu arada pasta denemem pek hoş olmadı beceremedim idare eder gibi oldu ama..
aman napiim enişte bey beğendi işte yedik içtik eğlendik maksat muhabbet değilmiydi zaten durun fotoyu koyayım görün pek beceremedim şeker hamuru olayını bide kalıp olmayınca topun üstündeki şeklide yıldıza çevirdim :)) çatlattım da oraya götürene kadar
yapmaya çalıştığım buydu ama alakasız oldu
bende bunların cogu var ama yumurtlamamla alakalı deıl genelde boyleyım benslm kızlr bişe sorucam sizde adet öncesi sendromu yaşıyomusunuz benim inanılmaz iştahım artıyo kendimi firenliyemiyorum ruhsal açıdan da çöküntüler yaşıyorum sinir öfke felan da olunca iştahım iki katına çıkıyo +bu aralarda moralim bozuk
1 haftadır diyet yapamaz oldum ben ne yapıcam ya 2 3 hafta sürüyo budurumsiz nasıl baş ediyosunuz bu durla
işte belirtiler
Kadınların ve genç kızların çoğunda, PMS belirtileri gözlenir. Bununla birlikte, kadın ve genç kızların % 80’inden fazlasında görülen bu belirtilere karşı, bunların sadece % 2.5’lik bir kısmı gerçekten PMS’dir. PMS, yeni ergenliğe ulaşmış kızlarda daha az rastlanmakla beraber daha ileri yaşlarda daha sık gözlenir
PMS, yumurtlama ile regl dönemi arasında yaşanan bir grup belirtidir. Reglden 7-10 gün önce yaşanmaya başlar ve belirtiler regl başlamasıyla sona erer.
PMS BELİRTİLERİ
Her kadın ya da genç kızda farklı belirtiler gözlenebilir. Belirtiler regl döneminden, regl dönemine gerçekleşir. Belirtilerin şiddeti, dönem dönem dalgalı bir seyir göstererek artabilir. Belirtiler, genellikle regl döneminin başlamasından 7-10 gün önce kendini gösterir ve bu dönem yaklaştıkça şiddetlenebilir. Belirtiler hafif, orta şiddette ya da şiddetli olabilirler.
Duygusal belirtiler
*Sıkıntı, kaygı
*Çabuk sinirlenme, asabilik
*Bitkinlik
*Depresyon
Kızgınlık
Konsantrasyon bozukluğu
Aşırı duyarlılık
Cinsel istekte değişme
Kendini beğenmeme
Sosyallikten uzaklaşma
Doğal aktivitelere olan ilginin azalması
Fiziksel belirtiler
*Karın Şişkinliği
*Göğüslerin şişkinliği ve hassaslığı
*Diz, dirsek ve parmaklarda su toplanması
*İştahın artması
*Baş ağrısı
Yeme isteği
Kabızlık
Mide bulantısı
Susama
Hantallaşma
Uyku alışkanlığının değişmesi
(Yıldızla işaretlenenler çok görülen belirtilerdir)
maşallah sende ıyı çalışmıssınmsj ları takip etmedim talım
yoksa okadr kilo veren biri bunları bilmez mi
yeme saatlerini değiştir mesala sabah kahvaltı yerine meyve ye spor süreni artır metobolizman azda olsa hızlanacaktır
hıhbende küçükmüşsün
4 yılda iki çocuk maşallah iyi çalışmışsın
el öpenleri çok olsun maşallahrabbim sana ve bebeklerine hayırlı uzun ömür versin
38 beden olmanda güzel benim 38 beden olmam imkansız
1.60 boy 59 kilo bedenim 42 malesef :84:
benimde iki kızımvar 9 ve 3.5 yaşlarında 11 yıllık evli 28 yaşındayım
başka sorum yok
o kadar tavuk yersen olacagı buydu kelebeğiydi kalcayısdı derken zehırlendın ısteya sanırım zehirlendim ben akşamki yediğim tavuktan sonra,,,şuan karnıma vurup duruyolarr,kopuyo içim napıcam kii,eşim ayran iç dedi içtim,geçmiyoo,kusmayı dene diyo olmadı gelmiyoo of ölüyorummm..
canım hayırlısıysa olsun ınsallah kolay gelsınyahuu gidin yatın kızlar benim uykum geldi ben kaçıyom size iyi muhabbetler .
bu arada yarın sabah 10 gibi bir iş görüşmesine gidicem dua edin bana emi canlarım. telefonda ön görüşme iyi gibiydi ama detay konuşmadılar malum ne saat ne maaş ne diğer olanaklardan bi haberim ama işyeri 1 vesait uzaklıkta sanırım saatleride fazla olmaz fabrika olsa olsa 7 olur benden istedikleri işin bedeli de az olmaz gibi geliyo öle uçuk olmaz ama idare edecek gibi bişii sanırım bakalım hayal kurmayayımda yarın anlarız hanyamı konyamıhayırlısı olsun bakalım eski patronum saolsun beni referans için aradıklarında baya yıkama yağlama yapmış kendi pek işi bilmez anlamazdı beni baya yüceltmiş sanırım aslında işmi iyi yaparım kendi işim gibi de çalışırım lanet huyum kurusun hep bundan kaybederim ya neyse 3 yıldır meslekten uzak olduğumu da söledim biliyolar yani ama illaki görüşelim dediler bakalım nolcekk sabah
cmts calısmıyorum ama genede aynı seylerı düşünüyorum:44:11 senedir alıştım aslında ama insan yinede çalışmasam ne güzel olur diyo :97:
deli bu yaa 10 kat gıyıncez daha şişman gözükcez kendı zayıf tabiisabah kışla uyandım şimdi tekrar yaz geldi.insanın dengesi bozuluyor gerçekten.senin dileklerin farklı olsada ben biran önce kış gelsin üşüyelim donalım istiyorum
dün burdada sabah fırtına kopcak gibiydi :26: :26: :26: hava bi anda açtı ama şimdi evin içine vuran güneş içimi açıyo :79: :79: :79: :79: yazdan kalma bu günleri değerlendirmek lazım sahilde simit keyfi filan hala boğaz derdindeyim
kocaya alışveriş yapcaz ist da işe başlıcak artık kocasız kaldım anlıcan :84: :84: :84: :84: haftasonları gelcek
tekrar hoşgeldin canım aramıza
valla ben de gıpta edıyorum sana maşallahnası yetişiyosun sanırım uykuyla da aranın olmaması lazım bunu başarabılmek ıcın
yok canım bence cok güzle olmuş eline sağlık
bende bunların cogu var ama yumurtlamamla alakalı deıl genelde boyleyım ben
maşallah sende ıyı çalışmıssınallah agıslasın kuzularını canım erken evlenmek yormadı mı senı valla ben 4 yıldır evlıyım kendımı 10 yas yaslanmıs hısseıdyom 1 cocukla yasım 30
o kadar tavuk yersen olacagı buydu kelebeğiydi kalcayısdı derken zehırlendın ıstegecmıs olsun canım ıyısındır ınsallah sımdı
canım hayırlısıysa olsun ınsallah kolay gelsın
cmts calısmıyorum ama genede aynı seylerı düşünüyorum:44:
deli bu yaa 10 kat gıyıncez daha şişman gözükcez kendı zayıf tabii
hayırlısı olsun canım allah kavustursun şimdiden dişin içinde geçmiş olsun benımde bı gıtmem lazım dişetlerim kanıyo
haftasonu olmasına ragmen ıyı kaynatmıssınız
eşim yok bugun aksama kadar bende evdeyım oglusla zaten kavga ettık
oğlum uyuyor ben yatmadım bu sefer hayretbende gıdeyımde ogluma bı ıspanak yemegı yapayım kalkınca yedırırım görüşürüz:79:
hoşbulduk canımmm ay çok özledim haaa kardeş gibi olduk burdacnm hoşgeldin
slm kızlar ben geldim sabah iş görüşmem vardı anlaştık ve pazartesi işe başlıyorum çok şükür.aslında tam anlamıyla istediğim gibi değil iş ama iyi sayılır maaş konusundada istediğimin az biraz altında ama zamanla düzelir diyede anlaştık artık çalışan bir kadınım darısı diğer bekleyen arkadaşların başına inşallah.
bu arada iş yerinde kk ya girebilme durumumu bilemiyorum ama pazartesiden itibaren gündüz giremez isem akşamları artık eve gelince 9-10 gibi ancak gelirim ama bildirimleri sabah evden çıkmadan halletmeye çalışırım .şimdi kızı kreşe yazdırmak için dışarı çıkıyorum yine.gerçi beğendiğim 2 yer var bidaha gidip görüp konuşayımda bakıcam artık.ya alıştırıp sonra olmadı hadi değiştirelim kreşi olayı olsun da istemiyom bide çok pahalı kreşler hayırlısı bakalım netçez. bir arkadaşa sözüm var onlada görüşücem akşama görüşürüz.
bu arada sabah heyecan vardı nasıl biş iş ne görüşülecek vss cnm bişi istemedi 1 dilim ekmek üzerine labne sürdüm 1 bardak çay içtim .şimdide eve gelirken kardeşime uğradım kahvaltı ediyodu orda 1 bardak çay ve 2-3 kaşık menemen yedim 1 dilim kepek ekmeği ile tabii..
bugünlük böle oldu yiyesimde yok zaten ama bakıcam artık şimdi baya işe başlıcam diye heyecan yaptım stres yaptım biraz nasıl olcak ne bitecek anlaşıcakmıyım patronlarla diğer elemanlarla diye inşallah iyi bir ortamdır .patronla anlaşıcaz gibi kafa birine benziyo acık panik atak ama idare ederiz herhalde o kadarını.gerçi 2 ortakmış diğer patronu pek sevmedim gibi soğuk nevale pek yoğundu oda görüşmeye katılamadı hayırlısıyla başlayın tanışırız artık çalıştıkça deyip çıktı odadan.ama asık suratlı birine benziyodu inşallah öle değildir yaa ..neyse işte patronlardan biri 40-45 diğeride 35-40 ancak var gençler yanii ama bakalım kısmet inşallah iyi bir ortam iyi işleyiş ve mutlu olurum orda .kızıda kreşe vericem nasıl olcak bilemiyorum ilk gününde yanında olamıcam babası götürücek artık zaten yanında kalmana izin vermiyolar ama en azından kıyıdan bucaktan izlerdim gizlice.yeğenimde aynı şekilde annesi çalışmaya başlayınca kreşe gittiği ilk gün annesi orda olamadı sadece bıraktı oraya ben kalmıştım yarım gün sorun vs olur diye ama şimdi kızımda babası kalıcak ayhhh içim bi tuhaf kızımı nasıl bırakıcam korkusu sardı beni iyimi yaa off.insan oğlu nebiçim değilmi iş iş diye ağlıyodum şimdi kızı nasıl bırakçam diyom delimiyim neyim ben
0 | nick | başlanqıç | qeçen hafta | bu hafta | qiden | toplamda | hedef |
1 | red | 91 | .79.5 | 77.4 | 2.100 | 13.600 | 60 |
2 | erginsena | 90 | 67.3 | 65.4 | 1900 | 24.600 | 60 |
3 | arcak81 | 74 | 65.2 | 66.8 | 1.600 | 7.200 | 62 |
4 | tugbaemrah | 73.8 | 72.5 | 71 | 1.500 | 2.800 | 59 |
5 | CLeOpaTRa | 80 | 73.5 | 72 | 1.500 | 8000 | 59 |
6 | kdr | 79 | 76 | 74.5 | 1.500 | 4.500 | 65 |
7 | yaren38 | 78.2 | 61.5 | 60.1 | 1.400 | 17.100 | 60 |
8 | seanymhp | 74.2 | 66 | 64.9 | 1.100 | 9.300 | 58 |
9 | barkinim | 71.3 | 66.5 | 65.4 | 900 | 5.900 | 59 |
10 | KILAVUZ | 86 | 62.5 | 61.6 | 900 | 24.400 | 60 |
11 | PAPATYAM | 75 | 65.6 | 64.8 | 800 | 10.200 | 60 |
12 | shryvz | 80 | 68.9 | 68.4 | 500 | 11.600 | 63 |
13 | mywish89 | 86 | 72.9 | 72.5 | 400 | 13.500 | 65 |
14 | cansuyum83 | 79.1 | 75.4 | 75.1 | 300 | 4000 | 68 |
15 | belenay | 82 | 71 | 70.7 | 300 | 11.300 ||
16 | sibel29 | 76.3 | 73.7 | 74 | artı300 | 2.300 | 65 |
17 | triendy21 | 79.8 | 61.4 | 61.8 | artı400 | 18000 | 58 |
18 | zeyyceyy | 75.5 | 59.9 | 60.5 | artı600 | 15000 | 55 |
19 | mavigoz0554 | 79 | 74.9 | 75.5 | artı600 | 3.500 | 65 |
20 | ezgiilknur | 92 | 86.4 | 87 | artı600 | 5000 | 65 |
Birincimiz red arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum
NaF ve hayell arkadaşlarımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmışlardır...
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
sibel29 triendy21 zeyyceyy mavigqz0554 ve ezgiilknur arkadaşlarımız kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkalrı için 150 mekik cezalılardır
haftaya daha güzel bir listede görüşmek ümidiyle
kaptan SENAAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?