70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hayırlı uqurlu olsun okadar sevindimkii nasıl imreniyorum çalışanlara bir bilsen bigün bende işe girdim diyebilecekmiyim hayel oldu inanki kızın içinde endişe etme..herşey oturur düzene cnm...

cnm eline sağlıkkk bak gene benim öpücüğüm yok

ama donarsa erimezki yağlarhem eskişehir baya soğuk olur sen niye acele ediyosunankaradanda serttir...
eskişehir soğuk evet ama nebilim seviyorum kış mevsimini kasvetli kişiliğime uyuyor

bende 2 gün tutabildim ya uzun yıllardır ilkkez tutmadım ya
bu arada liste çok güzel olmuş eline sağlık

valla sıcak taze ekmekle hüplettim hiç içim sızlamadı vicdanım beni rahat bıraktı
ohh afiyet olsun şu kalan 2 kilomuda verim bende yapıp yicem

hayırlısı olsun inşallah herşey dilediğin gibi olurda gözün arkada kalmaz.

deli bu yaa 10 kat gıyıncez daha şişman gözükcez kendı zayıf tabii
tuzum kuru benim ama seviyorum napim :84::84::84:

tam 90 kere öpmüş seni bi anlamı var mı 90 öpücük?????

kaptan bi anlamı var mı
:44: :44: :44: :44: :44:

saol cnmmmm

BEN KAÇAR SAÇLARIM GENE BAKIMLI YIKAYIM SÜSLENEYİM KOCAYLA DIŞARI ÇIKCAZ HERKESE İİ HAFTASONLARI ÖPÜLDÜNÜZZ :76: :76: :76: :76:

kaptan bi anlamı var mı
:44: :44: :44: :44: :44:

saol cnmmmm

BEN KAÇAR SAÇLARIM GENE BAKIMLI YIKAYIM SÜSLENEYİM KOCAYLA DIŞARI ÇIKCAZ HERKESE İİ HAFTASONLARI ÖPÜLDÜNÜZZ :76: :76: :76: :76:
saat başı bakımmı yapıyon yarabbim inanmazsın ben taramıyorum bile

dün cocugu uyutayim diye gittim kendimde uyuya kalmissim gelemedim bidaha dün erken cikdim isden aldim cocugu bütün gün gezdik burda bitane park var türkenschanzpark önceden türklerimiz burada yani avusturya türklerinken cadirlar kurmuslar yatip kalkmislar parkin adini da onlarin adi olarak kalmis oralarda gezdik aksam da yorulmussum cocugu yatirayim derken uyuya kalmissim :97:
bugün de gitcem birazdan esimin üveyannesi tencere reklami yapiyor ona yardim edecem bi gecmis dalayim hizlica sonra kacarim

kaçan kovalanır

ay bu bana yapilirmi ya yazik deyilmi bana :84::84::84::84::84::84::84:
6452-6492 tam tamina 40 sayfadan alinti yaptim
bilgisayar kendi kendine kapandi

bidaha yapamiycam kizlar gitmem lazim annemi önden gönderdim ben geliyom diye yarida kaldi yazdiklarim
dilekcimm caniminici hayirli yolculuklar güle güle git gel bitanem kendine dikkat et
red canim cok sagol morel verdigin icin
yeni gelenler hosgeldiniz
yesimcimm kacan kovalanir dogru söylüyorsun
senacimm eline saglik liste icin 150 mekik cezami hakk ettim ama aksama bak bi ne güzel menüyle karsina cikacam
tugba sevindim canim benim geldin artik da ne gülüyon gi 300 gramm aliyom habire diye dur ben seni yakalamasmiyim
zeynepcimm nerelerdeydin bakim sen
off unuttum biri varmi kusura bakmasin
papatyam pastalar yine harika olmus ellerine saglik
ben kactim stress e soktu bu bilgisayar beni

ellerine sağlık çok güzel olmuş
geçmiş olsun canım nazar değmiştir
geçmiş olsun diş ağrısı berbat bişey
hayırlı olsun biraz zor olur ama ne yapcan
hayırlı olsun çocuklar çabuk alışıyo canım
ellerine sağlık senacım
kilo vern herkesi tebrik ediyorum
benim gibi veremiyenlere
tam 90 kere öpmüş seni bi anlamı var mı 90 öpücük?????
seni burda görmek güzel canım

aaaa 3 ncü olmuşum yalan tabiii yani yanlış kaptanım eline sağlıkta benım gelenım 1600 gıdenım deıl ama saol ıns o günlerim de olur

bu arada PAPATYAM cok sevındım canım cok ıstıyordur ısın hayırlı olsun ıns cabuk alırsırsınız hersey yolunda gıder

saol cnm tşk ederim

alışcaz artık bişekilde bakalım cnm

saat başı bakımmı yapıyon yarabbim inanmazsın ben taramıyorum bile

fırsat buldukça yapıyorum cnm seviyorum kendimle ilgilenmeyi

ayy ınsallah gıder hemn kılocuklar canım yaa walla ck taktım pskolojm bozldu

sabırla cnm burda olmna sana ii gelicek bize ii geliyo TOPİKKK SİZİ SEVİYORUMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…