70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugun yemek işini kaynanamda hallediyom kahvaltıda ordaydım Akşamada da balık var gene ordayım balığı aldım kaynananam yapıcak nası gelinim ama

Salatayı bari yapım dimi

Bugun kaçamğın dibine dibine vurdum gene sabah kuymak taze ekmek sahilde simit keyfi Akşam ki balık masum ama ama ama yazık bana

selam kızlarrr.
bugün haftasonu ve biz evdeyiz eşim öğlene kadar çalıştı
öğlen geldi kahvaltı yaptık birlikte.
malum hava değişikliği eşim grip oldu çok kötü
oyüzden evdeyiz çıkmadık biyere.
bu arada herkes güzel kilolar vermiş tebrik ediyor ve darısı başıma diyorum

mönümü yazayım:)
sabah aslında öğlen oluo:)
,
bir haşlanmış yumurta
2 küp şker büyüklüğünde beyaz peynir
3 parça sucuk(hafta sonu diye yoksa yemiyorum)
1 yeşil zeytin
bir çay kaşığı reçel
2 dilim çavdar ekmeği
3_4 bardak şekersiz siyah çay

ara bir dilim karpuz
5 badem

akşam 6 gibi
1 kase tavuk çorbası
1 kase yoğurt

2 kupa yeşil çay içtim
1.5 litre su şimdilik.

Son düzenleme:
mrbb aksam yemegımı yedım smdı kendımı cok sısmıs hıssedıorum yaa yiyince hep pısman oluorum aksam yemekım menum
1 tabak pırasa yemegı
1 kepek ekmegı
salata
3 zeytın
nasıl sızce bugun rejıme baslayalı 2 gun ıı gıdıo gbı suan ama korkuorum zayıflayamıcam dıe cnku bn hıc spor yapamıorum sabahtan aksama kadr oturuorum tw basında :44:

selam canım..
sebze yemeği salata yada yoğurt şeklinde yapsan akşam yemeğini daha iyi olur.
ben akşam yemeklerinde ekmek yememeye dikkat ediyorum kahvaltı ve öğlen yemeğinde ye ekmek
akşam yemeklerinde çorba salata yoğurt yada sebze yemeği salata yoğurt şeklinde yapsan çok daha iyi olur..

Son düzenleme:
fıkırlerın ıcın cok tsk ederm cnm ama aslnda bnde aksmları yemıyordum bugun dayanamadım cok acıkmıstım canım cok karpuz ıstıyo 9 10 gbı yesemmı acaba

fıkırlerın ıcın cok tsk ederm cnm ama aslnda bnde aksmları yemıyordum bugun dayanamadım cok acıkmıstım canım cok karpuz ıstıyo 9 10 gbı yesemmı acaba

hıı anladım neyse arada olur böle şeyler:)
ben geç saatte acıktığım zaman bi porsiyon meyve yiyorum.
aslında yenmese daha iyi ama meyve olması içimi rahatlatıyor:)

sen kac kılo werdın ben meywe manyagıyım yaa cok cok sewıorum

ne güzel işte meyve seviyorsun ben pek sevmem mesela zorla yiyorum.
çizelgemde yazıyor canım henüz 2 kg verdim 14 eylülde başladım.. ben biraz istikrarsızım.
kg vermek sorun değil ama koruma sürecinde zorluk çekiyorum
çok önceleri yazıyordum bu topikte ama sonra bırakmak zorunda kaldım .
şimdi tekrar döndüm.
sen kaç kilosun kg çizelgesi yapsana kendine motivasyon açısından çok önemli
hem sena abla da yazmış zaten kg çizelgesi zorunlu diye....

Son düzenleme:
bnde yenı gırdım bu sıteye yapmayı bılmıorum kı:2: gecen sene 86 kıloydum suan 76 kıloyum ama nasıl 10 kılıo gıttı anlamadım bnde seneye dugunum war 10 kılo daha wernek ıstıorum ıns werırım

oo süper 10 kg vermişsin bile.. seneye kadar 10 kdan daha fazla veririsin yeterki azimli ol...
çizelgeni ben yaparım istersen boyunu şuanki kilonu hedef kgnı yaz bana..

merhaba kızlar ben geldim.bugün dolandık accık alışveriş te yaptık misafirliğede gittik küçük kızımla yeni geldik eve eve dönüş yolunda yine alışveriş manyaklığımız tuttu çanta ve ayakkabıyı beğenememiştik onlarıda aldık geldik.

gün içinde yediklerimi yazmıştım

tabii misafirlikte accık ipin ucu kaçtı gibi 2 dilim kadar ekmek ile tahin pekmez yedim.başka bişi yemedim ama ekmek tabii fazla oldiiii
akşam

akşam yani 30 dk önce

3 kaşık bezelye
1 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt yedim

cnm hayırlı olsun gözünaydın bende oğlumu 15 aylıkken kreşe vermiştim ve yanında duramamıştım annelik işte ama onlar çocuk alışıyorlar cnm seni çok ii anlıyorumm

sağolun kızlar valla bakalım işte hayırlısıyla başlıcam pazartesi .inşallah herşey yolunda gider..

kızıma bugün bi bakışım var sormayın çalışıcam ya sanki görmicem bidaha bi an yanında ayrılmak istemiyorum tv karşısında yemek yemesine izin vermeyen ben tv karşısında kanepede o yarı uzanır vaziyetteyken ağzına lokmaları verip verip öptüm hep kızımı bilemem ama ben biraz zor alışıcam sanırım

vayyyyyyy giden kilolara bak yahu toplasan bi insan eder

bravo kızlar herkesi tebrik ederim kendim dahil tabii

canım hayırlı uqurlu olsun okadar sevindimkii nasıl imreniyorum çalışanlara bir bilsen bigün bende işe girdim diyebilecekmiyim hayel oldu inanki kızın içinde endişe etme..herşey oturur düzene cnm...

cnm ben dedim sana bizim kısmetimiz bekliyo bi yerde seninkide yakında çıkacak meydana merak etme sen mutlaka müjdeyi vereceksin burdan bize eminim buna. secret yap secret :))

Son düzenleme:

amin cnm saol inşallah öle olur tek dileğim bu

:81::81::81:
maşallah kızlar size bu hafta giremedim listeye
cuma yı tamamen unuttum
yumurta toplama işlemim vardı stres malum
neyse ki çok şey kaybetmedim 69 sayıyorum daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…