70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol cnm Allah razı olsun hepinizden..

naber kizlar kocam yoldaymis yeni geldim eve kacacam geri o gelmeden bi bakayim dedim belki bugün daha da giremem adam bilgisayari kizkaniyo
bilgisayarin icinde size koydugum resimleri dosyanin icinden eklemisdim bulmus napcan o fotograflari diyo boz vermis bide delü kari diyo mankenlik teklifi geldide alirlarmi diye ekleyeyim dedim napcam kizarkadaslarima gösterdim dedim sonradan da
hadin kactim ben

anladım canım nerde çalışıosun?
işyerinde kafana göre birileri yoksa zor olur evet.
ben de atanamadım malum öğretmenlerin hali
yine devam kpssye..

bende yeni başlamış olmanın verdiği bi disiplin var canım umarım böle devam eder....

kamudayım canım 1.5 yıl oldu bende kpss yle gırdım ama ortam bana göre deil hep üst düzey akademisyenler hocalar fılan sınıf ayrımı var sekreterım ben ve tek calısıyorum odada o yuzdne ıletısımde kopukluk oluyor.ıns sende kısa zamanda atanırsın canım ne öğretmeniydin bayan ıcın cok güzel meslek urda cok arkadas var oğretmen olan ne guzel bazı gunlerı bos oluyo derslerı olmadıgı ıcın ımrenıyorum valla ben 9-6 calısıyorum

canım inşallah düzelir ortam takma kafana.

ingilizce öğretmeniyim ben geçen sene mezun oldum.

ama giderek yükseliyor puanlar inşallah atanırımmmm...

kaptan bi anlamı var mı
:44: :44: :44: :44: :44:

saol cnmmmm

BEN KAÇAR SAÇLARIM GENE BAKIMLI YIKAYIM SÜSLENEYİM KOCAYLA DIŞARI ÇIKCAZ HERKESE İİ HAFTASONLARI ÖPÜLDÜNÜZZ :76: :76: :76: :76:
evet var cnm..senden alıntı yaptıqım için 10 smill sen kullanmışsın....90da ben kullandım etti 100...fazlasını kabul etmiyoo
cnm ben dedim sana bizim kısmetimiz bekliyo bi yerde seninkide yakında çıkacak meydana merak etme sen mutlaka müjdeyi vereceksin burdan bize eminim buna. secret yap secret :))

secret????
ingilizce falanmı acaba:44::44:

selam kızlar yine yoklardasınız
koçiş ve çocukalrla adaparka gittik gezdik tozduk eqlendik lunaparkta bişeylere bindik.cısslar yedik...yetmedi evdede cısslar devam etti...artık hafta arası toparlanıcaz diye qöbeqimiz çatlar neyse dün kaçamak yapmamıştım hakkımı bugün kullanmış oldum...
şimdiden esnemeye başladım yoruldum sanırım qez toz olacaqı bu....nette 1-2 şey bakıp çıkıcam kızlar...hepinize iyigeceler Allaha emanet olun

evet var cnm..senden alıntı yaptıqım için 10 smill sen kullanmışsın....90da ben kullandım etti 100...fazlasını kabul etmiyoo

secret????
ingilizce falanmı acaba:44::44:

ama ama ben daha fazla öpücük istiyorum banane yaa

oh sefan olsun cnm toparlarsın senn

ohh süper olmuşş cıslar da toparlanır artık..çizelgene de bakıyorum gerçekten süper
bukadar kilo veren birinin de arada cıs yapmak hakkdır yani:)

slm triendy21
dün hastaydın bugün nasısılsın merak ettim seni inşallah dediğin gibi gıda zehirlenmesi değildir :44:

ya ben sonlarda görmeye alışık değilim kendimi amaaa,off moralim bozulduu şimcik dahada hırslandım bananeee,bugündee gofret yedimmm
sanırım halada yapamamışsın hayırdır niye yok çizelgen halaa
slm triendy21
dün hastaydın bugün nasısılsın merak ettim seni inşallah dediğin gibi gıda zehirlenmesi değildir :44:
iyiyim canım şuandaa,,akşam yattım ağrıylaa,ama yatarkende eşim ıhlamur iç dedi içtimm,,neysee sabaha kadar kıvran dur çocuklarada kaç kere kalkıp durdumm,,sabahtaa azcık ağrım vardıı,,eşimde diyoo ben çocuklara bakıyım sen dr.a git diyee nasıl yürücem bu halde yaa diyee gitmediimm,neyse sabah kahvaltı ederken farkında olmadan iyileşmişimeşimin bana ''maşallah iyileştin galibaa öküz gibi yediğine göree demesiyle kendime geldiimm,,iyileştim tabii seni beklerseeemmm.....

allah hepinizden razı olsun,,çok sağolun şimdi turp gibiyimm,ama bende ne isal ne kusma vardıı sadece karın ağrısı ne olduysa artık kusamadımdaaa,,ama bu şekerli tuzlu suyu yazdım aklıma kusmak için denerim lazım olursa sağolsun arkadaşım adını unuttumm:44:
ü

benim büyük oğlan hasta karnı ağrıyo ama ishal istifar ateş hiç bişi yok sebebsiz ağrıyo canımm ya nasıl boncuk boncuk gözyaşları dökülüyo
zaten ufaklık saatde bir emmeye kalkıyo yani anlıyacamız geceler haram bana herkese iyi geceler tatlı rüyalar öptümmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…