aaaa 3 ncü olmuşum yalan tabiii yani yanlış kaptanım eline sağlıkta benım gelenım 1600 gıdenım deıl ama saol ıns o günlerim de olur
bu arada PAPATYAM cok sevındım canım cok ıstıyordur ısın hayırlı olsun ıns cabuk alırsırsınız hersey yolunda gıder
ıyıyım canım saol nolsun ıste işe gidip geliyoz bebişle ilgileniyom derken zaman gecıyo ama bu ara bunalımdayım sosyal bı ortama girmek ıstıyorum heryere eşim cocugumla gıdıyoz ıste de arkadas ortamın yok sıkıldım bu durumdantekrar hoşgeldin canım aramıza
hoşbuldum canım.. nasılsın görüşmeyeli?
selam kızlarrr.
bugün haftasonu ve biz evdeyiz eşim öğlene kadar çalıştı
öğlen geldi kahvaltı yaptık birlikte.
malum hava değişikliği eşim grip oldu çok kötü
oyüzden evdeyiz çıkmadık biyere.
bu arada herkes güzel kilolar vermiş tebrik ediyor ve darısı başıma diyorum
mönümü yazayım:)
sabah aslında öğlen oluo:)
,
bir haşlanmış yumurta
2 küp şker büyüklüğünde beyaz peynir
3 parça sucuk(hafta sonu diye yoksa yemiyorum)
1 yeşil zeytin
bir çay kaşığı reçel
2 dilim çavdar ekmeği
3_4 bardak şekersiz siyah çay
ara bir dilim karpuz
5 badem
akşam 6 gibi
1 kase tavuk çorbası
1 kase yoğurt
2 kupa yeşil çay içtim
1.5 litre su şimdilik.
menünü beğendim kendim cozutmus iri olarak
ıyıyım canım saol nolsun ıste işe gidip geliyoz bebişle ilgileniyom derken zaman gecıyo ama bu ara bunalımdayım sosyal bı ortama girmek ıstıyorum heryere eşim cocugumla gıdıyoz ıste de arkadas ortamın yok sıkıldım bu durumdan
menünü beğendim kendim cozutmus iri olarak
anladım canım nerde çalışıosun?
işyerinde kafana göre birileri yoksa zor olur evet.
ben de atanamadım malum öğretmenlerin hali
yine devam kpssye..
bende yeni başlamış olmanın verdiği bi disiplin var canım umarım böle devam eder....
kamudayım canım 1.5 yıl oldu bende kpss yle gırdım ama ortam bana göre deil hep üst düzey akademisyenler hocalar fılan sınıf ayrımı var sekreterım ben ve tek calısıyorum odada o yuzdne ıletısımde kopukluk oluyor.ıns sende kısa zamanda atanırsın canım ne öğretmeniydin bayan ıcın cok güzel meslek urda cok arkadas var oğretmen olan ne guzel bazı gunlerı bos oluyo derslerı olmadıgı ıcın ımrenıyorum valla ben 9-6 calısıyorum
canım inşallah düzelir ortam takma kafana.
ingilizce öğretmeniyim ben geçen sene mezun oldum.
ama giderek yükseliyor puanlar inşallah atanırımmmm...
ne güzel canım maşallah er geç atanırsın merak etme stres yapma kendine Allah gönlüne göre versin
evet var cnm..senden alıntı yaptıqım için 10 smill sen kullanmışsın....90da ben kullandım etti 100...fazlasını kabul etmiyookaptan bi anlamı var mı
:44: :44: :44: :44: :44:
saol cnmmmm
BEN KAÇAR SAÇLARIM GENE BAKIMLI YIKAYIM SÜSLENEYİM KOCAYLA DIŞARI ÇIKCAZ HERKESE İİ HAFTASONLARI ÖPÜLDÜNÜZZ :76: :76: :76: :76:
cnm ben dedim sana bizim kısmetimiz bekliyo bi yerde seninkide yakında çıkacak meydana merak etme sen mutlaka müjdeyi vereceksin burdan bize eminim buna. secret yap secret :))
evet var cnm..senden alıntı yaptıqım için 10 smill sen kullanmışsın....90da ben kullandım etti 100...fazlasını kabul etmiyoo
secret????
ingilizce falanmı acaba:44::44:
selam kızlar yine yoklardasınız
koçiş ve çocukalrla adaparka gittik gezdik tozduk eqlendik lunaparkta bişeylere bindik.cısslar yedik...yetmedi evdede cısslar devam etti...artık hafta arası toparlanıcaz diye qöbeqimiz çatlarneyse dün kaçamak yapmamıştım hakkımı bugün kullanmış oldum...
şimdiden esnemeye başladım yoruldum sanırım qez toz olacaqı bu....nette 1-2 şey bakıp çıkıcam kızlar...hepinize iyigeceler Allaha emanet olun
ohh süper olmuşş cıslar da toparlanır artık..çizelgene de bakıyorum gerçekten süperselam kızlar yine yoklardasınız
koçiş ve çocukalrla adaparka gittik gezdik tozduk eqlendik lunaparkta bişeylere bindik.cısslar yedik...yetmedi evdede cısslar devam etti...artık hafta arası toparlanıcaz diye qöbeqimiz çatlarneyse dün kaçamak yapmamıştım hakkımı bugün kullanmış oldum...
şimdiden esnemeye başladım yoruldum sanırım qez toz olacaqı bu....nette 1-2 şey bakıp çıkıcam kızlar...hepinize iyigeceler Allaha emanet olun
ya ben sonlarda görmeye alışık değilim kendimi amaaa,off moralim bozulduu şimcik dahada hırslandım bananeee,bugündee gofret yedimmm0 | nick | başlanqıç | qeçen hafta | bu hafta | qiden | toplamda | hedef |
16 | sibel29 | 76.3 | 73.7 | 74 | artı300 | 2.300 | 65 |
17 | triendy21 | 79.8 | 61.4 | 61.8 | artı400 | 18000 | 58 |
18 | zeyyceyy | 75.5 | 59.9 | 60.5 | artı600 | 15000 | 55 |
19 | mavigoz0554 | 79 | 74.9 | 75.5 | artı600 | 3.500 | 65 |
20 | ezgiilknur | 92 | 86.4 | 87 | artı600 | 5000 | 65 |
Birincimiz red arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum
NaF ve hayell arkadaşlarımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmışlardır...
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
sibel29 triendy21 zeyyceyy mavigqz0554 ve ezgiilknur arkadaşlarımız kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkalrı için 150 mekik cezalılardır
haftaya daha güzel bir listede görüşmek ümidiyle
kaptan SENAAAA
sanırım halada yapamamışsın hayırdır niye yok çizelgen halaabnde yenı gırdım bu sıteye yapmayı bılmıorum kı:2: gecen sene 86 kıloydum suan 76 kıloyum ama nasıl 10 kılıo gıttı anlamadım bndeseneye dugunum war 10 kılo daha wernek ıstıorum ıns werırım
iyiyim canım şuandaa,,akşam yattım ağrıylaa,ama yatarkende eşim ıhlamur iç dedi içtimm,,neysee sabaha kadar kıvran dur çocuklarada kaç kere kalkıp durdumm,,sabahtaa azcık ağrım vardıı,,eşimde diyoo ben çocuklara bakıyım sen dr.a git diyee nasıl yürücem bu halde yaa diyee gitmediimm,neyse sabah kahvaltı ederken farkında olmadan iyileşmişimslm triendy21
dün hastaydın bugün nasısılsın merak ettim seni inşallah dediğin gibi gıda zehirlenmesi değildir :44:
geçmiş olsun triendy iyi olmana sevindim...
slm triendy21
dün hastaydın bugün nasısılsın merak ettim seni inşallah dediğin gibi gıda zehirlenmesi değildir :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?