70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkesee iyi gecelerr nasılsınızz...
benim artık okulum açılıyor ve gidiyorumm uzun bir sürüde yokum umarım inşallah orda da kilo vermeye devam etcem..
kendinize iyi bakınnn:79::79:

cnm ya geçmiş olsun.dr ne dedi götürdünmü dr a .bu ara salgın gibi bişii sanırım kardeşimin kızı diğerinin oğlu benim kızların ikisi geçen ay hep beraber aynı oldular 1 hafta ara ile yahuu çok yıpratıyo çocukları bu hastalıklar .Allah acil şifa versin

Allah iyiliğini versin kız güldürdün benii.:) sevindim iyi olmana am keşke bi görünseydin dr cnm yaa ihmale gelmez bu işler

ah canım yaa çok geçmiş olsun çok zordur bilirim,ama hasta olmadığı halde benim ikiside aynı odada uyuduğumuz için malesef biri ağladığında gece mamasını hemen vermeliyim çünkü birbirlerini uynadırma söz konusu çok kötü gecelerim benimdee,ama ağrı bambaşka acil şifalar versin rabbim..ben bile dayanamadım dün gece büyük halimlee,o bide daha küçük off yardım etsin allahım onaaa..ilaç falan verdinmii,,iyi gelir belkide ne vercen bilmem yanii:44:

Son düzenleme:
evet var cnm..senden alıntı yaptıqım için 10 smill sen kullanmışsın....90da ben kullandım etti 100...fazlasını kabul etmiyoo

secret????
ingilizce falanmı acaba:44::44:

kız Allah iyiliğini versin emi varya hani iyi düşün iyi olsun olayı onun gibi bişii çok istersen olur misali hatırladın değilmi.şimdilerde kuantummudur ne karın ağrısıdır o revaçta ama aklıma hep secret geliyo :))

Allah iyiliğini versin kız güldürdün benii.:) sevindim iyi olmana am keşke bi görünseydin dr cnm yaa ihmale gelmez bu işler
sağol canım iyiyim şükür senide güldürmüşüm ya daha neee
benim artık okulum açılıyor ve gidiyorumm uzun bir sürüde yokum umarım inşallah orda da kilo vermeye devam etcem..
gidiyomusungittiğin yerde girme imkanın yokmuuu:44:
kızlaaaaarrr orda mısınız
hiç sesiniz çıkmıyo

kendine iyi bak kolay gelsin sen yinede ara verme buraya dıııııııııııttttttttt sürüden ayrılanı kurt kaparrr..:)) sevdim ben bu lafı yaa birine daha sölemiştim ama kimdi hatırlamıyom şimdi.:))
ama gerçekten buraya gelip gitmeden olmuyo bi nevi otokontrol sağlanıyo ister istemez dikkat ediyorsun kendine.ben çok faydasını gördüm çok şey öğrendim.yediklerimi yazarken duyduğum utanç bile yetiyoo :)

geçmiş olsun umarım önemli bişeyi yoktur üşütmüştür havalar malum soğuyor artık...

ben olabilirim söyledğin kişi sanki:))

geçmiş olsun umarım önemli bişeyi yoktur üşütmüştür havalar malum soğuyor artık...

kız şu avatarını değiştir dövecem valla haaher sen yazdığında emrahı görüyorum ve aklıma hiç sevmediğim dayım geliyooo,,ona benzerde kendisi azcık sen bitek kolaya ilaç atan şahsın avatarını koysan nolurduuu,adınıda unuttum neydiyaaa:44:

yok valla değiştiremem nuri alço ve emrah bir bütündür ayrılamaz benim için
hem 'how i met your mother' da sevdiğim dizilerdendir.
onun türkçe uyarlaması da iyi olmuş hani

Son düzenleme:
çoook uykum var busabahta erken kalktım yatıcam şimdi...

eee artık çalışacağıma göre geç yatamam ancak yatağı bulurum bundan sonra sanırım.valla sabh kızı kreşe göndericem bide ya 6:30 ayaktayım ben bundan sonra nasıl olcak bilemiyom valla kızı düşünemiyom zaten o belli olmuyo 8-9 uyanıyo ama devamlı olunca alışması zaman alıcak Allahtan kreşte uyku olayı var ya öğlen uykularını bırakmıştı benimki 1-2 aydır o nedenle iyi olcak onun için.tabi bu durumda akşamda 9 yatıyodu 8 de yatar uykusu gelir anammmmmmmmmmmmmm ben kızımı sadece 1 saat mi görücem hergün yaaaa:84::84::84::84: ay bide uyuma saatleri azalıcak haliyle çocuğun netçez bilemiyom valla amannn bende amma kafa şiirdim demi sanki bi tek benim çocuğum bu durumu yaşıyo .ama alışırım yakında merak etmeyin gittikçe daha az şişiriim kafanızı :)))

Son düzenleme:
olaülüüü valla unuttumm balık hafızalı oldu bu ara zatennn

ya da ben sürüden ayrılıp yusuf yusuf geri geldiğim için herşeyi üstüme alnıyor da olabilirm

ama katılıyorum motivasyon sfıra iniyor kendi kendine bişey yapılmaya çalışıldığı zaman en sonunda pes ediyorsun zaten

yok valla değiştiremem nuri alço ve emrah bir bütündür ayrılamaz benim için
hem 'how i met your mother' da sevdiğim dizilerdendir.
onun türkçe uyarlaması da iyi olmuş hani

heeeeeeeeeeeeeeeeeeee nuri alçoyduu tabi yaaayaw kızım avatarını ozaman nuri alço ve emrahsız bişeye çevir çakacam haaa,bugüne bugün kaptan yardımcısım ben ,,,ben ne dersem oo olurr

sende kendine iyi bak canım başarılr

gemiş olsun havalardan da olabilir birde küçüğü kıskanıp dikkat çekmek içinde olabilir ilgi istiyodur

iyi geceler

heeeeeeeeeeeeeeeeeeee nuri alçoyduu tabi yaaayaw kızım avatarını ozaman nuri alço ve emrahsız bişeye çevir çakacam haaa,bugüne bugün kaptan yardımcısım ben ,,,ben ne dersem oo olurr

yok valla kattiyen değiştiremem bütünleştim ben avatarımla
bugüne bugün ben de eski bir müdavimiyim bu topiğin hıhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…