benim büyük oğlan hasta karnı ağrıyo ama ishal istifar ateş hiç bişi yok sebebsiz ağrıyo canımm ya nasıl boncuk boncuk gözyaşları dökülüyo
zaten ufaklık saatde bir emmeye kalkıyo yani anlıyacamız geceler haram bana herkese iyi geceler tatlı rüyalar öptümmmmm
ya ben sonlarda görmeye alışık değilim kendimi amaaa,off moralim bozulduu şimcik dahada hırslandım bananeee,bugündee gofret yedimmm
sanırım halada yapamamışsın hayırdır niye yok çizelgen halaa
iyiyim canım şuandaa,,akşam yattım ağrıylaa,ama yatarkende eşim ıhlamur iç dedi içtimm,,neysee sabaha kadar kıvran dur çocuklarada kaç kere kalkıp durdumm,,sabahtaa azcık ağrım vardıı,,eşimde diyoo ben çocuklara bakıyım sen dr.a git diyee nasıl yürücem bu halde yaa diyee gitmediimm,neyse sabah kahvaltı ederken farkında olmadan iyileşmişimeşimin bana ''maşallah iyileştin galibaa öküz gibi yediğine göree demesiyle kendime geldiimm,,iyileştim tabii seni beklerseeemmm.....
allah hepinizden razı olsun,,çok sağolun şimdi turp gibiyimm,ama bende ne isal ne kusma vardıı sadece karın ağrısı ne olduysa artık kusamadımdaaa,,ama bu şekerli tuzlu suyu yazdım aklıma kusmak için denerim lazım olursa sağolsun arkadaşım adını unuttumm:44:
ü
benim büyük oğlan hasta karnı ağrıyo ama ishal istifar ateş hiç bişi yok sebebsiz ağrıyo canımm ya nasıl boncuk boncuk gözyaşları dökülüyo
zaten ufaklık saatde bir emmeye kalkıyo yani anlıyacamız geceler haram bana herkese iyi geceler tatlı rüyalar öptümmmmm
evet var cnm..senden alıntı yaptıqım için 10 smill sen kullanmışsın....90da ben kullandım etti 100...fazlasını kabul etmiyoo
secret????
ingilizce falanmı acaba:44::44:
sağol canım iyiyim şükür senide güldürmüşüm ya daha neeeAllah iyiliğini versin kız güldürdün benii.:) sevindim iyi olmana am keşke bi görünseydin dr cnm yaa ihmale gelmez bu işler
herkesee iyi gecelerr nasılsınızz...
benim artık okulum açılıyor ve gidiyorumm uzun bir sürüde yokum umarım inşallah orda da kilo vermeye devam etcem..
kendinize iyi bakınnn:79::79:
kızlaaaaarrr orda mısınız
hiç sesiniz çıkmıyo
herkesee iyi gecelerr nasılsınızz...
benim artık okulum açılıyor ve gidiyorumm uzun bir sürüde yokum umarım inşallah orda da kilo vermeye devam etcem..
kendine iyi bak kolay gelsin sen yinede ara verme buraya dıııııııııııttttttttt sürüden ayrılanı kurt kaparrr..:)) sevdim ben bu lafı yaa birine daha sölemiştim ama kimdi hatırlamıyom şimdi.:))
ama gerçekten buraya gelip gitmeden olmuyo bi nevi otokontrol sağlanıyo ister istemez dikkat ediyorsun kendine.ben çok faydasını gördüm çok şey öğrendim.yediklerimi yazarken duyduğum utanç bile yetiyoo :)
geçmiş olsun umarım önemli bişeyi yoktur üşütmüştür havalar malum soğuyor artık...
kız şu avatarını değiştir dövecem valla haaher sen yazdığında emrahı görüyorum ve aklıma hiç sevmediğim dayım geliyooo,,ona benzerde kendisi azcık sen bitek kolaya ilaç atan şahsın avatarını koysan nolurduuu,adınıda unuttum neydiyaaa :44:
ben olabilirim söyledğin kişi sanki:))
olaülüüü valla unuttumm balık hafızalı oldu bu ara zatennn
yok valla değiştiremem nuri alço ve emrah bir bütündür ayrılamaz benim için
hem 'how i met your mother' da sevdiğim dizilerdendir.
onun türkçe uyarlaması da iyi olmuş hani
sende kendine iyi bak canım başarılrherkesee iyi gecelerr nasılsınızz...
heeeeeeeeeeeeeeeeeeee nuri alçoyduu tabi yaaayaw kızım avatarını ozaman nuri alço ve emrahsız bişeye çevir çakacam haaa,bugüne bugün kaptan yardımcısım ben ,,,ben ne dersem oo olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?