70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi kızlaarr ben gidiyoru eşim başımda ekşidii,yarın işe gidicek yaa ozaman görüşürükk....:79::79::79::79:

bugun bı dıyetsyen cıktı kadın dıo her yedıgınız sey yanı 7 den sonra her yenılen sey yag olarak depolanyo dıo gelde ye smdı :26::26:

neden sısko gelınmıydın ayy dıorum bole ama bıde zayflayamassam benım nısanlımnda gobegı war dıorum zayfla ınce krawat takamassn yoksa dıo yoo takcam ama ıkıtane yanyana gobkten ancak ellı olur dıo

küçük kızından ilk defa mı ayrılıyosun:44:
benim de 3.5 yaşında kızımvar kendimi senin yerine koydumda ben ayrılamam galiba bebişimden çalışan bi anne olmanın en kötü yanıda bu olsa gerek
Allah yardımcınız olsun

bugun bı dıyetsyen cıktı kadın dıo her yedıgınız sey yanı 7 den sonra her yenılen sey yag olarak depolanyo dıo gelde ye smdı :26::26:

canım sen galiba yeni başlıyosun diyete ilk başlarda okadar kasma yavaş yavaş yediklerini kes birden kesersen kilo vermen zaman sonra durur ve iştah patlaması yaşarsın akşam ne yedin bilmiyorum ama yetmemiş anlaşılan limonlu yeşil çay iç o zaman:82:

1 senelik evliyim ben evlendiğim zaman da aşağı yukarı şimdiki kilomdaydım
zayıf değildim yani:) düğün hazırlığı döneminde de öğrenci olduğum için mezun olma
telaşı içinde diyet falan yapamadım.
inşallah veririsin kiloları azimli olduktan sonra kolay....

Son düzenleme:
aynen bnmde ogrencılk hayatm yenı bıttı hep dısrda yenıldıgı uıcın kılo alıyo ınsan we smdıde wermesı ck zorr desın herkes gelın coook guzldı dıee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…