- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
aaa canm gormedımkı ben msjını dr bakıım hemncık
yapmışsın bravooo bileebana bırı kılo cızelgesının nasıl yapıldıgını solesın lutfen:18:
yok valla kattiyen değiştiremem bütünleştim ben avatarımla
bugüne bugün ben de eski bir müdavimiyim bu topiğin hıhhhhhhh
yapmışsın bravooo bilee
iyi ozaman bende senin yazdıklarını okumadan geçerim
valla avatarım yüzünden okumayacaksan paşa gönlün bilir
kız dedikleimi ciddiye almıyon deeemmiiiiialıyosanda keyfin biliirr,, valla ne kavga çıkartırız istesek burdaa demi kıızzz
hahahah hem ciddiye alıyomusun dio hem de keyfin bilir dio
yok ya almıyorum tabi ki
ne biliyim illaki sonunda hainlik yapıcam huyum kurusunnhadi kaçtım benn
salatalık ye domates yada bir elma kalorileri az seni biraz oyalar işte sonrada yat uyu yoksa gene acıkırsın :82:coooook acıktım mıgdeme bısıler oluyo uykumda yok napsam
coooook acıktım mıgdeme bısıler oluyo uykumda yok napsam
bu durumda bence direk uyumaya çalış
çok tehlikeli bi an:18:
uykusa yok karından gelıyo cooooooooooor dıe sesama yemıcem sısko gelın OLMICAAAAAAAAAAMMM
çoook uykum var busabahta erken kalktım yatıcam şimdi...
eee artık çalışacağıma göre geç yatamam ancak yatağı bulurum bundan sonra sanırım.valla sabh kızı kreşe göndericem bide ya 6:30 ayaktayım ben bundan sonra nasıl olcak bilemiyom valla kızı düşünemiyom zaten o belli olmuyo 8-9 uyanıyo ama devamlı olunca alışması zaman alıcak Allahtan kreşte uyku olayı var ya öğlen uykularını bırakmıştı benimki 1-2 aydır o nedenle iyi olcak onun için.tabi bu durumda akşamda 9 yatıyodu 8 de yatar uykusu gelir anammmmmmmmmmmmmm ben kızımı sadece 1 saat mi görücem hergün yaaaa:84::84::84::84: ay bide uyuma saatleri azalıcak haliyle çocuğun netçez bilemiyom valla amannn bende amma kafa şiirdim demi sanki bi tek benim çocuğum bu durumu yaşıyo .ama alışırım yakında merak etmeyin gittikçe daha az şişiriim kafanızı :)))
bugun bı dıyetsyen cıktı kadın dıo her yedıgınız sey yanı 7 den sonra her yenılen sey yag olarak depolanyo dıo gelde ye smdı :26::26:
neden sısko gelınmıydın ayy dıorum bole ama bıde zayflayamassam benım nısanlımnda gobegı war dıorum zayfla ınce krawat takamassn yoksa dıo yoo takcam ama ıkıtane yanyana gobkten ancak ellı olur dıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?