70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

insallh ınsallh hepımz cıtr kızlar olurz ınsllh bn cok dıetler yaptım ama 2 gn yapıp bozuyodm suan ck ıı gıdıorum sonunu gorurum ıns burası cok gaz werdı bna

insallh ınsallh hepımz cıtr kızlar olurz ınsllh bn cok dıetler yaptım ama 2 gn yapıp bozuyodm suan ck ıı gıdıorum sonunu gorurum ıns burası cok gaz werdı bna

aynen canım ben de daha önceden yazıyodum burada
sonra sınav vs sebebiyle bıraktım ve sonuç kötü oldu
diyetime devam edemedim.
gerçekten çok iyi bir motivasyon kaynağı bu topik...

aynen canım ben de daha önceden yazıyodum burada
sonra sınav vs sebebiyle bıraktım ve sonuç kötü oldu
diyetime devam edemedim.
gerçekten çok iyi bir motivasyon kaynağı bu topik...

sen belırlı bı dıyet yapıoöusun yoksa ıste yedıklerıne faln mı dıkkt edıosun

sen belırlı bı dıyet yapıoöusun yoksa ıste yedıklerıne faln mı dıkkt edıosun

belli bir diyetim yok uzun vadede kilo vermek istiyorum bu sefer
daha önceleri kısa zamanda kilo verdim ama haliyle geri döndü.
özel olarak yaptığım şey akşam yemeklerinde ekmek yemiyorum
ve 6dan sonra bişey yemeyeye çalışıorum
ve 6 öğün yiyorum klasik diyet yani...

aynn bnde oyle yapıyorum ama bn 9 10 gbı meywe yıyorum cnku cok acıkıorum yaa

evet bazen gece ben de yiyorum meyve..
bir de eğer tatlı isteğin olursa bir bardak ılık süte çubuk tarçın koy iç tatlı isteği kalmıyor....
ben bugün saat 9 gibi içtim..

ama napıım yaa yıyemıorum ıcemıorum ymrta omlet olarak ancak zorla yıorum

neyse başka şeylerle telafi edersin
ama arada bi ye yumurta kahvaltıda doyurucu oluyor..
yaşın kaç canım yeni evlenceğine göre gençsin daha
bide genç yaşta kilo vermek daha kolay
oyüzden bunu iyi kullanmalıyız:)

21 yasınayım canm ben sen kac yasndasn ayy ıns bole gıder de rejımım werırım yanı

uyku tutmadi bi bakim dedim topik de kim var diye ay gecenin 2 si olmus kim olacak benden baska
zeynepcim 2 gün önce benim oglandan karnim ariyo dedi agladi gel doktora götüreyim dedim yok diyo ama karnim arimiyo gecti diyo halen karnini tutup agliyodun papatya cayi yap istersen karnini yumusartir yatti kalkti birseysi kalmadi isallah gecer canim benim...

teşekkürler bendeee
tugbacim gecmis olsun canim benim...

herkesee iyi gecelerr nasılsınızz...
benim artık okulum açılıyor ve gidiyorumm uzun bir sürüde yokum umarım inşallah orda da kilo vermeye devam etcem..
kendinize iyi bakınnn:79::79:
canim benim firsat buldukca yine girmeye calis bizleri unutma birde dedigimi yap kitap a ne yedin ne ictin yaz ki fazla kacamayin olmasin
yemek tarifleri icin cok tesekkür ederim canim benim

yok valla değiştiremem nuri alço ve emrah bir bütündür ayrılamaz benim için
hem 'how i met your mother' da sevdiğim dizilerdendir.
onun türkçe uyarlaması da iyi olmuş hani
ay tugba demezse hic kötüye cekmiycem bu film de amcasi oluyordun dimi nuri

canim benim isallah ikinizde alisirsiniz yeni duruma ne diyim bilmiyorum ki allah kolaylik versin canim

coooook acıktım mıgdeme bısıler oluyo uykumda yok napsam
hosgeldin canim yeme diycem ama zaten uyumussundur bu saatde

bugün ki menüm:
sabah: 1 haslanmis yumurta
yogurt,salatalik ,domates, menemen,peynir
ekmek yemedim ama cok güzel de doydum
ara: incir
öglen aksam karisti reklama gitmisdim:
1 kücük kase kisir
fasulye salatasi
salatalik tursusu
1 tane de kücük bogca
katmer vardin pisi vardin yemedim
cok kücük de un helvasi yedim
ara: 2 kasar peynir 2 dilim domates
menüm nasil :26:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr herkese ii pazarlarrrrrrrrrr kociş bugun gece gidicek bi tuhaf oldum ama ya
Allah kavuştursun inşallah tez zamanda daha yakın bi yerde çalışma fırsatı bulurda bu ayrılık uzun sürmez
bende sabahın köründe hatta gecenin bi yarısındanberi uyanığım.daha sabah ezanı okunmamıştı uyandım.takriben 5 civarı kalktım uyuyamadımda.uyandığımda kendimi aç hissediyodum ama bu saat oldu bişey yemedim ay bide Allah canımı almıya ben kilo vermişim söylemeye utanır oldum

çok aşırı olmasada kalorisi çok doyurucu şeyler yemişsin.akşam bişey yemedin herhalde.bende dün süpriz misafirliğe gittim akşam kaçamağı olarak dondurma planlarım varken orda çayın yanında yediğim takriben 5-7 tane çörekotlu bisküviyle bu planım suya düştü.gece eve geldiğimde acıkmıştım eşime yemek ısıtırken 2 küçük kaşık yeşil mercimek yemeği yedim.ya feci derecede sevdiğim bi yemek ama nedense yiyemiyorum.ne olacak benim bu tencere yemeklerine karşı olan tavrım :84::84::84: diyet öncesindede böyleydi ama diyete başladım başlayalı gerçekten iyice uzaklaştım
ayhh neyse ben çayı koyuyorum yetişin gari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…