- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
aynen bnmde ogrencılk hayatm yenı bıttı hep dısrda yenıldıgı uıcın kılo alıyo ınsan we smdıde wermesı ck zorr desın herkes gelın coook guzldı dıee
insallh ınsallh hepımz cıtr kızlar olurz ınsllh bn cok dıetler yaptım ama 2 gn yapıp bozuyodm suan ck ıı gıdıorum sonunu gorurum ınsburası cok gaz werdı bna
aynen canım ben de daha önceden yazıyodum burada
sonra sınav vs sebebiyle bıraktım ve sonuç kötü oldu
diyetime devam edemedim.
gerçekten çok iyi bir motivasyon kaynağı bu topik...
sen belırlı bı dıyet yapıoöusun yoksa ıste yedıklerıne faln mı dıkkt edıosun
aynn bnde oyle yapıyorum ama bn 9 10 gbı meywe yıyorum cnku cok acıkıorum yaa
hcte sewmm sut yumrta gbı seylerı
sütsüz yumurtasız diyet mi olur yaaa:)
protein ağırlıklı beslenmek lazım..
sütü ben de pek sevmem ama içiyorum işte...
ama napıım yaa yıyemıorum ıcemıorumymrta omlet olarak ancak zorla yıorum
neyse başka şeylerle telafi edersin
ama arada bi ye yumurta kahvaltıda doyurucu oluyor..
yaşın kaç canım yeni evlenceğine göre gençsin daha
bide genç yaşta kilo vermek daha kolay
oyüzden bunu iyi kullanmalıyız:)
21 yasınayım canm ben sen kac yasndasn ayy ıns bole gıder de rejımım werırım yanı
23 yaşındayım ben de..
veririz veririz sadece biraz azim...
ıns canm ya nese bn cıkym dha bulaskları yerlestrcm ıı gecelr
zeynepcim 2 gün önce benim oglandan karnim ariyo dedi agladi gel doktora götüreyim dedim yok diyo ama karnim arimiyo gecti diyo halen karnini tutup agliyodun papatya cayi yap istersen karnini yumusartir yatti kalkti birseysi kalmadi isallah gecer canim benim...benim büyük oğlan hasta karnı ağrıyo ama ishal istifar ateş hiç bişi yok sebebsiz ağrıyo canımm ya nasıl boncuk boncuk gözyaşları dökülüyo
zaten ufaklık saatde bir emmeye kalkıyo yani anlıyacamız geceler haram bana herkese iyi geceler tatlı rüyalar öptümmmmm
tugbacim gecmis olsun canim benim...teşekkürler bendeee
canim benim firsat buldukca yine girmeye calis bizleri unutmaherkesee iyi gecelerr nasılsınızz...
benim artık okulum açılıyor ve gidiyorumm uzun bir sürüde yokum umarım inşallah orda da kilo vermeye devam etcem..
kendinize iyi bakınnn:79::79:
ay tugba demezse hic kötüye cekmiycemyok valla değiştiremem nuri alço ve emrah bir bütündür ayrılamaz benim için
hem 'how i met your mother' da sevdiğim dizilerdendir.
onun türkçe uyarlaması da iyi olmuş hani
canim benim isallah ikinizde alisirsiniz yeni duruma ne diyim bilmiyorum ki allah kolaylik versin canimçoook uykum var busabahta erken kalktım yatıcam şimdi...
eee artık çalışacağıma göre geç yatamam ancak yatağı bulurum bundan sonra sanırım.valla sabh kızı kreşe göndericem bide ya 6:30 ayaktayım ben bundan sonra nasıl olcak bilemiyom valla kızı düşünemiyom zaten o belli olmuyo 8-9 uyanıyo ama devamlı olunca alışması zaman alıcak Allahtan kreşte uyku olayı var ya öğlen uykularını bırakmıştı benimki 1-2 aydır o nedenle iyi olcak onun için.tabi bu durumda akşamda 9 yatıyodu 8 de yatar uykusu gelir anammmmmmmmmmmmmm ben kızımı sadece 1 saat mi görücem hergün yaaaa:84::84::84::84: ay bide uyuma saatleri azalıcak haliyle çocuğun netçez bilemiyom valla amannn bende amma kafa şiirdim demi sanki bi tek benim çocuğum bu durumu yaşıyo .ama alışırım yakında merak etmeyin gittikçe daha az şişiriim kafanızı :)))
hosgeldin canimcoooook acıktım mıgdeme bısıler oluyo uykumda yok napsam
Allah kavuştursun inşallah tez zamanda daha yakın bi yerde çalışma fırsatı bulurda bu ayrılık uzun sürmezgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrherkese ii pazarlarrrrrrrrrr kociş bugun gece gidicek bi tuhaf oldum ama ya
çok aşırı olmasada kalorisi çok doyurucu şeyler yemişsin.akşam bişey yemedin herhalde.bende dün süpriz misafirliğe gittim akşam kaçamağı olarak dondurma planlarım varken orda çayın yanında yediğim takriben 5-7 tane çörekotlu bisküviyle bu planım suya düştü.gece eve geldiğimde acıkmıştım eşime yemek ısıtırken 2 küçük kaşık yeşil mercimek yemeği yedim.ya feci derecede sevdiğim bi yemek ama nedense yiyemiyorum.ne olacak benim bu tencere yemeklerine karşı olan tavrım :84::84::84: diyet öncesindede böyleydi ama diyete başladım başlayalı gerçekten iyice uzaklaştımbugün ki menüm:
sabah: 1 haslanmis yumurta
yogurt,salatalik ,domates, menemen,peynir
ekmek yemedim ama cok güzel de doydum
ara: incir
öglen aksam karisti reklama gitmisdim:
1 kücük kase kisir
fasulye salatasi
salatalik tursusu
1 tane de kücük bogca
katmer vardin pisi vardin yemedim
cok kücük de un helvasi yedim
ara: 2 kasar peynir 2 dilim domates
menüm nasil :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?