hatasız kull olmaz hatamla sev beni demiş orhan gencebayGünaydınnnnnnn...
dün yine annemlerdeydik
tabiki ben yine fazla kaçırdımm
yemek yemedim ama abur cubur yedim
bu sabah tartıya çıktığımda almamıştım ama vermemişimde
o kadar abur cubura karşı iyi mi kötü mü bilmiyorum
inşallah bugün telafi edicem..
70'i görmek istiyorum çok az kaldı
ama annemlerde herkes bişeyler yerken de duramazdım
neyse oldu olan...
motivasyonumu kaybetmedim
büyük bir hızla devam edicem bugün inşallah
Allah izin verirse yarın tartıda 71,5i görücemm iinş...
hatasız kull olmaz hatamla sev beni demiş orhan gencebay
bir hatadır oldu ama geçende bi kaçamağın daha vardı istesen daha fazla pişman olmadan az dikkat et kendine.negüzel ilerledin bak 1 hafta düşünki bunu sadece 1ay süresince devam ettirdin.sonucu hayal edebiliyomusun.ediyosan ona göre davran tamammı
nefsini zorlucak şeylerle herzaman karşılaşacaksın bunlardan kaçış yok.ya uzak kalmasını başaracaksın yada sınırını bileceksin.mesela dün aburcubur ikram olarak sunulan bi yere gittim çatkapı olunca böyle oluyor haliyle.ben tabağımdaki herşeyi bitirebilirdim hatta hiçbirine dokunmayadabilirdim bende nefsime hakim olamadım ve çörek otlu bisküvileri hüplettim.dur demesem kendime gofret kremalı bonbonlar çubuk krakerleride hüpletebilirdim.hem hüpletsem ne olur zaten ilk hedefimin altına inmişim diyebilirdim kendime.ama demedim kimse senin eline vuurup çıss yeme demez bunu sen yapmalısın.ya o kaçamaklarımın olmaması için anneme gitmemem lazım
orası abur cubur dolu kardeşim çok fena
ağzı hiç durmuyor
sürekli cips,bisküvi çikolata dondırma alıyo
abimde öle.. heleki akşam maç varsa evde ziyafet var demektir
eşimde maç olunca hep annemlere gidip orda abimle babamla izlmek istio
tabi arada olan bana oluo :26:
geçmiş olsun umarım önemli bişeyi yoktur üşütmüştür havalar malum soğuyor artık...
ah canım yaa çok geçmiş olsun çok zordur bilirim,ama hasta olmadığı halde benim ikiside aynı odada uyuduğumuz için malesef biri ağladığında gece mamasını hemen vermeliyim çünkü birbirlerini uynadırma söz konusu çok kötü gecelerim benimdee,ama ağrı bambaşka acil şifalar versin rabbim..ben bile dayanamadım dün gece büyük halimlee,o bide daha küçük off yardım etsin allahım onaaa..ilaç falan verdinmii,,iyi gelir belkide ne vercen bilmem yanii:44:
cnm ya geçmiş olsun.dr ne dedi götürdünmü dr a .bu ara salgın gibi bişii sanırım kardeşimin kızı diğerinin oğlu benim kızların ikisi geçen ay hep beraber aynı oldular 1 hafta ara ile yahuu çok yıpratıyo çocukları bu hastalıklar .Allah acil şifa versin
sende kendine iyi bak canım başarılr
gemiş olsun havalardan da olabilir birde küçüğü kıskanıp dikkat çekmek içinde olabilir ilgi istiyodur
iyi geceler
uyku tutmadibi bakim dedim topik de kim var diye ay gecenin 2 si olmus kim olacak benden baska
zeynepcim 2 gün önce benim oglandan karnim ariyo dedi agladi gel doktora götüreyim dedim yok diyo ama karnim arimiyo gecti diyo halen karnini tutup agliyodun papatya cayi yap istersen karnini yumusartir yatti kalkti birseysi kalmadi isallah gecer canim benim...
tugbacim gecmis olsun canim benim...
canim benim firsat buldukca yine girmeye calis bizleri unutmabirde dedigimi yap kitap a ne yedin ne ictin yaz ki fazla kacamayin olmasin
yemek tarifleri icin cok tesekkür ederim canim benim
ay tugba demezse hic kötüye cekmiycembu film de amcasi oluyordun dimi nuri
canim benim isallah ikinizde alisirsiniz yeni duruma ne diyim bilmiyorum ki allah kolaylik versin canim
hosgeldin canimyeme diycem ama zaten uyumussundur bu saatde
çocuğnla ilgili bişey var anlaşılan.geçmişi üstünkörü baktım geçtim dikkat etmemişim.geçmiş olsun.öncelikle hepinize teşekkür ediyorum çok yaşayın inşallah
çok kötü berbat uykusuz bi geceydi amanınnnnnsabaha kadar karnım ağrıyo karnımı ovun diyip durdu tam uyuyor bebek kalkıyo kabus gibiydi zavallı eşimde hiç uyuyamadı bide işe gitti uykusuz uykusuz 2 gecedir böyle yapıyo :92:
dr bişici yok dedi sanırım yusufu kıskanıyo oda tam böyle gıvıldanıyo şebeklik yapıyo emeklemeye filan çalışıyo zorla sevdiriyo kendini hayliyle ilgi onun üstünde oda evin gülüydü oldu dikeni hazedemiyo sanırım yok valla başka çocuk yapmam ben saçımı başımı yolasım geldi ikisi birden ağlayınca
diyetim kanımca iyi gidiyo ama kilo vermem durdu sanırım duraklamalardayım
valla şaçmaladıysam özür dilerim anca bu kadar yazabildim
nefsini zorlucak şeylerle herzaman karşılaşacaksın bunlardan kaçış yok.ya uzak kalmasını başaracaksın yada sınırını bileceksin.mesela dün aburcubur ikram olarak sunulan bi yere gittim çatkapı olunca böyle oluyor haliyle.ben tabağımdaki herşeyi bitirebilirdim hatta hiçbirine dokunmayadabilirdim bende nefsime hakim olamadım ve çörek otlu bisküvileri hüplettim.dur demesem kendime gofret kremalı bonbonlar çubuk krakerleride hüpletebilirdim.hem hüpletsem ne olur zaten ilk hedefimin altına inmişim diyebilirdim kendime.ama demedim kimse senin eline vuurup çıss yeme demez bunu sen yapmalısın.
sorun edeceğin kiloda değilsin ama 2 çocuk için zemin hazırlamak istiyosun bende bu yolda seni destekliyorum.fikirlerim çok değişmezse belki bende 2012 yılı başında bu konuda bişeyler yapmak istiyorum.ve o dönemde bukadar nefsime hakim olamayacağımında farkındayım.bu yüzden zararı en az indirmek adına şuan kendimi frenliyorum bebiş yada inşallah bebişlerime göbeğimde yer açıyorum
bikereden çok şey olurhaklısın canım ama bilmiyorum ya of..
her seferinde bu sefer bişey olmaz
bi kereden nolcakki diye bi lokmacık alıyorum qerisi qeliyo işte
inşallah daha çok kendime hakim olmaya çalışıcam bundan sonra
afiyet olsunkahvaltım:
peynir ve kaşar peyniri ile hazırlanmış
1 yumurtadan omlet... (yağsız,tuzsuz)
1 fincan 5i bi arada
çocuğnla ilgili bişey var anlaşılan.geçmişi üstünkörü baktım geçtim dikkat etmemişim.geçmiş olsun.
araları azmı küçükle büyüğün.çocukların birbirini çekememesi normal biz yetişkinler bile koca insanken çekemiyoz kıskanıyoruz onlar aynı evin içinde olunca haliyle duygularınıda kontrol etme yetisinede sahip olmaynca böyle şeyler olması doğal.annesin sen benden iyi bilirsin ama belkide dediğim gibide davranıyosundur bilemem ama bence hiçbir konuda ayırma.mükafatsa her ikisine birden cezasa her ikisine brden ver.birbirlerinin arkasını kollamayı öğrenmeliler.benim 2 abim var ve benden yaşça oldukça büyükler annem onlar yaramazlık yaptığında ben dahil 3 müzü birden cezalandırırdıhep güme giderdim ama ne oldu şuan arkamı kollayan 2 muhteşem abim var.annem ayrımcılık yapmış olsaydı bizde ister istemez birbirime ayrımcılık yapacaktık.bu insanın doğasında var ama annem ne ekiyosa bugün onu biçiyor.bu yüzden sende tohumlarını iyi ekki hem sen mükafatını gör hem onlar.
isimleri kadar güzel ve hayırlı evlatlar olurlar inşallahsaol canım berat 7 yaşında yusuf 7 aylık daha arayı bulmaya çalışyorum hep beratın sergilediği beni ve babasını paylaşıyor fakat başka birinin yusufu sevmesini istemiyor öyle işte ama gece berat sadece ilgi istedi resmen ilgi krizine girdi oysa hiç dışlanmadı hep sevildi hem okula başladı dersleri filan ilgileniyoruz bilmem illaki bir yerde hata yapıyoruzdur
isimleri kadar güzel ve hayırlı evlatlar olurlar inşallah
ozaman okul hayatı onu strese soktu büyük ihtimalle.gece kardeşi için kalkıyosanız oda o ilgiyi istedi belki.çocuk işte strese giriyolar bizm zamanımızda stres yokmuydu biz hiçbişeye giremedik
şimdi okula gidiyor yeni arkadaş çevresi farklı yaşantılar vs kimbilir neler oluyor neler konuşuluyor aralarında.bu gecede aynı tepkileri gösterirse bence gece yanlız yatırıyosanız bazen sen bazen eşin yanına uzanın onu sevin okşayın nasihat verin hikaye anlatıp uyuyana kadar yanından ayrılmayın.tabi siz daha iyi bilirsiniz ben anlattıklarına dayanarak bi çözüm sunmaya çalışıyorum.
yok aksam 2 kasar peynir attim agsima tok tutsun diye dün reklam a gittim herkese ayni tabak doldurduk dolu dolu ben kendim katacam dedim onlarin yediklerine bakinca benimki bana kus yemegi gibi geldiçok aşırı olmasada kalorisi çok doyurucu şeyler yemişsin.akşam bişey yemedin herhalde.bende dün süpriz misafirliğe gittim akşam kaçamağı olarak dondurma planlarım varken orda çayın yanında yediğim takriben 5-7 tane çörekotlu bisküviyle bu planım suya düştü.gece eve geldiğimde acıkmıştım eşime yemek ısıtırken 2 küçük kaşık yeşil mercimek yemeği yedim.ya feci derecede sevdiğim bi yemek ama nedense yiyemiyorum.ne olacak benim bu tencere yemeklerine karşı olan tavrım :84::84::84: diyet öncesindede böyleydi ama diyete başladım başlayalı gerçekten iyice uzaklaştım
ayhh neyse ben çayı koyuyorum yetişin gari
genelde cumartesi pazar ister istemez kacamaklar oluyor sankiGünaydınnnnnnn...
dün yine annemlerdeydik
tabiki ben yine fazla kaçırdımm
yemek yemedim ama abur cubur yedim
bu sabah tartıya çıktığımda almamıştım ama vermemişimde
o kadar abur cubura karşı iyi mi kötü mü bilmiyorum
inşallah bugün telafi edicem..
70'i görmek istiyorum çok az kaldı
ama annemlerde herkes bişeyler yerken de duramazdım
neyse oldu olan...
motivasyonumu kaybetmedim
büyük bir hızla devam edicem bugün inşallah
Allah izin verirse yarın tartıda 71,5i görücemm iinş...
canim yaöncelikle hepinize teşekkür ediyorum çok yaşayın inşallah
çok kötü berbat uykusuz bi geceydi amanınnnnnsabaha kadar karnım ağrıyo karnımı ovun diyip durdu tam uyuyor bebek kalkıyo kabus gibiydi zavallı eşimde hiç uyuyamadı bide işe gitti uykusuz uykusuz 2 gecedir böyle yapıyo :92:
dr bişici yok dedi sanırım yusufu kıskanıyo oda tam böyle gıvıldanıyo şebeklik yapıyo emeklemeye filan çalışıyo zorla sevdiriyo kendini hayliyle ilgi onun üstünde oda evin gülüydü oldu dikeni hazedemiyo sanırım yok valla başka çocuk yapmam ben saçımı başımı yolasım geldi ikisi birden ağlayınca
diyetim kanımca iyi gidiyo ama kilo vermem durdu sanırım duraklamalardayım
valla şaçmaladıysam özür dilerim anca bu kadar yazabildim
bugun bı dıyetsyen cıktı kadın dıo her yedıgınız sey yanı 7 den sonra her yenılen sey yag olarak depolanyo dıo gelde ye smdı :26::26:
küçük kızından ilk defa mı ayrılıyosun:44:
benim de 3.5 yaşında kızımvar kendimi senin yerine koydumda ben ayrılamam galiba bebişimdençalışan bi anne olmanın en kötü yanıda bu olsa gerek
Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?