70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınnnnnnn...
dün yine annemlerdeydik
tabiki ben yine fazla kaçırdımm
yemek yemedim ama abur cubur yedim
bu sabah tartıya çıktığımda almamıştım ama vermemişimde
o kadar abur cubura karşı iyi mi kötü mü bilmiyorum
inşallah bugün telafi edicem..
70'i görmek istiyorum çok az kaldı
ama annemlerde herkes bişeyler yerken de duramazdım
neyse oldu olan...
motivasyonumu kaybetmedim
büyük bir hızla devam edicem bugün inşallah
Allah izin verirse yarın tartıda 71,5i görücemm iinş...

hatasız kull olmaz hatamla sev beni demiş orhan gencebay
bir hatadır oldu ama geçende bi kaçamağın daha vardı istesen daha fazla pişman olmadan az dikkat et kendine.negüzel ilerledin bak 1 hafta düşünki bunu sadece 1ay süresince devam ettirdin.sonucu hayal edebiliyomusun.ediyosan ona göre davran tamammı

ya o kaçamaklarımın olmaması için anneme gitmemem lazım
orası abur cubur dolu kardeşim çok fena
ağzı hiç durmuyor
sürekli cips,bisküvi çikolata dondırma alıyo
abimde öle.. heleki akşam maç varsa evde ziyafet var demektir
eşimde maç olunca hep annemlere gidip orda abimle babamla izlmek istio
tabi arada olan bana oluo :26:

nefsini zorlucak şeylerle herzaman karşılaşacaksın bunlardan kaçış yok.ya uzak kalmasını başaracaksın yada sınırını bileceksin.mesela dün aburcubur ikram olarak sunulan bi yere gittim çatkapı olunca böyle oluyor haliyle.ben tabağımdaki herşeyi bitirebilirdim hatta hiçbirine dokunmayadabilirdim bende nefsime hakim olamadım ve çörek otlu bisküvileri hüplettim.dur demesem kendime gofret kremalı bonbonlar çubuk krakerleride hüpletebilirdim.hem hüpletsem ne olur zaten ilk hedefimin altına inmişim diyebilirdim kendime.ama demedim kimse senin eline vuurup çıss yeme demez bunu sen yapmalısın.
sorun edeceğin kiloda değilsin ama 2 çocuk için zemin hazırlamak istiyosun bende bu yolda seni destekliyorum.fikirlerim çok değişmezse belki bende 2012 yılı başında bu konuda bişeyler yapmak istiyorum.ve o dönemde bukadar nefsime hakim olamayacağımında farkındayım.bu yüzden zararı en az indirmek adına şuan kendimi frenliyorum bebiş yada inşallah bebişlerime göbeğimde yer açıyorum

geçmiş olsun umarım önemli bişeyi yoktur üşütmüştür havalar malum soğuyor artık...

sende kendine iyi bak canım başarılr

gemiş olsun havalardan da olabilir birde küçüğü kıskanıp dikkat çekmek içinde olabilir ilgi istiyodur

iyi geceler

öncelikle hepinize teşekkür ediyorum çok yaşayın inşallah
çok kötü berbat uykusuz bi geceydi amanınnnnn sabaha kadar karnım ağrıyo karnımı ovun diyip durdu tam uyuyor bebek kalkıyo kabus gibiydi zavallı eşimde hiç uyuyamadı bide işe gitti uykusuz uykusuz 2 gecedir böyle yapıyo :92:
dr bişici yok dedi sanırım yusufu kıskanıyo oda tam böyle gıvıldanıyo şebeklik yapıyo emeklemeye filan çalışıyo zorla sevdiriyo kendini hayliyle ilgi onun üstünde oda evin gülüydü oldu dikeni hazedemiyo sanırım yok valla başka çocuk yapmam ben saçımı başımı yolasım geldi ikisi birden ağlayınca
diyetim kanımca iyi gidiyo ama kilo vermem durdu sanırım duraklamalardayım
valla şaçmaladıysam özür dilerim anca bu kadar yazabildim

çocuğnla ilgili bişey var anlaşılan.geçmişi üstünkörü baktım geçtim dikkat etmemişim.geçmiş olsun.
araları azmı küçükle büyüğün.çocukların birbirini çekememesi normal biz yetişkinler bile koca insanken çekemiyoz kıskanıyoruz onlar aynı evin içinde olunca haliyle duygularınıda kontrol etme yetisinede sahip olmaynca böyle şeyler olması doğal.annesin sen benden iyi bilirsin ama belkide dediğim gibide davranıyosundur bilemem ama bence hiçbir konuda ayırma.mükafatsa her ikisine birden cezasa her ikisine brden ver.birbirlerinin arkasını kollamayı öğrenmeliler.benim 2 abim var ve benden yaşça oldukça büyükler annem onlar yaramazlık yaptığında ben dahil 3 müzü birden cezalandırırdı hep güme giderdim ama ne oldu şuan arkamı kollayan 2 muhteşem abim var.annem ayrımcılık yapmış olsaydı bizde ister istemez birbirime ayrımcılık yapacaktık.bu insanın doğasında var ama annem ne ekiyosa bugün onu biçiyor.bu yüzden sende tohumlarını iyi ekki hem sen mükafatını gör hem onlar.

Son düzenleme:

haklısın canım ama bilmiyorum ya of..
her seferinde bu sefer bişey olmaz
bi kereden nolcakki diye bi lokmacık alıyorum qerisi qeliyo işte
inşallah daha çok kendime hakim olmaya çalışıcam bundan sonra

haklısın canım ama bilmiyorum ya of..
her seferinde bu sefer bişey olmaz
bi kereden nolcakki diye bi lokmacık alıyorum qerisi qeliyo işte
inşallah daha çok kendime hakim olmaya çalışıcam bundan sonra
bikereden çok şey olur bende geçen 1 tane bisküvi yiyyim dedim sonra 3 sonra paketin yarısı aman boşver tamamı dedim sonrasını hiç saymım kek mısır dondurma aklımda kalanlar fazlası var eksiği yok bu listenin.sırf bu yüzden 2 gün aç kaldım ne vardı ben bunları 2 güne yayarak yeseydim :26: ama yapmadım cezasınıda çektirttim kendime.süreç zor ama mükafatı büyük oldu.ama bu benim artık kendime bi yerde dur demesini bildiğimden sen daha o aşamaya gelmedin.bu yüzden zorlanmam pes etmen normal.ama en azından bi lokma mantığı yerine evet dayanamıcam yicem ama şundan ve şukadar deyip bi tabak alıp yiyeceğini içine koyup yavaş yavaş gıdım gıdım yiyeceksin.kendini anca öyle frenliyebileceğini düşünüyorum.

kahvaltım:
peynir ve kaşar peyniri ile hazırlanmış
1 yumurtadan omlet... (yağsız,tuzsuz)
1 fincan 5i bi arada

saol canım berat 7 yaşında yusuf 7 aylık daha arayı bulmaya çalışyorum hep beratın sergilediği beni ve babasını paylaşıyor fakat başka birinin yusufu sevmesini istemiyor öyle işte ama gece berat sadece ilgi istedi resmen ilgi krizine girdi oysa hiç dışlanmadı hep sevildi hem okula başladı dersleri filan ilgileniyoruz bilmem illaki bir yerde hata yapıyoruzdur

isimleri kadar güzel ve hayırlı evlatlar olurlar inşallah
ozaman okul hayatı onu strese soktu büyük ihtimalle.gece kardeşi için kalkıyosanız oda o ilgiyi istedi belki.çocuk işte strese giriyolar bizm zamanımızda stres yokmuydu biz hiçbişeye giremedik
şimdi okula gidiyor yeni arkadaş çevresi farklı yaşantılar vs kimbilir neler oluyor neler konuşuluyor aralarında.bu gecede aynı tepkileri gösterirse bence gece yanlız yatırıyosanız bazen sen bazen eşin yanına uzanın onu sevin okşayın nasihat verin hikaye anlatıp uyuyana kadar yanından ayrılmayın. tabi siz daha iyi bilirsiniz ben anlattıklarına dayanarak bi çözüm sunmaya çalışıyorum.

evet haklı olabilirsin şimdi yusufa bakmam lazım ağlıyo sonra konuşuruz:92::92:

günaydın kızlar.daha doğrusu tünaydın 10 da uyandım bu sabah anca kahvaltı ettim

sabah 2 dilim lıght ekmek
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
5 zeytin
1 domates
1 biber
1 salatalık
1 fincan açık çay (tatlandırıcılı )

sonrasında yeşilçayımı içtim

şuan 1 fincan kahvemle pc başındayım..

öğlen nesfit yicem

akşama da balık yicem büyük ihtimal henüz karar veremedim bugün yemek konusunda planım bu

ama şimdi ev işilerini toparlamaya çalışıyorum yarın iş başı ya evde iş kalsın istemiyorum akşam yemeğini de bu akşamdan hazırlıcam o nedenle balık düşündüm bu akşam için

daha sonra dışarı çıkıcam accık bizim burdaki pazara takılıcam 1-2 saat sonra eve gelir akşam yemekleri faslına girerim.

naber kizlar
yok aksam 2 kasar peynir attim agsima tok tutsun diye dün reklam a gittim herkese ayni tabak doldurduk dolu dolu ben kendim katacam dedim onlarin yediklerine bakinca benimki bana kus yemegi gibi geldi niye yiyemiyon ki canim icinmi almiyo tencere yemeklerini :26:

genelde cumartesi pazar ister istemez kacamaklar oluyor sanki

canim ya normal herhalde kizkanclik yapmalari yusuf kücük oldugundan illaki kizkaniyordur ilgi odaga oldugu icin gecer isallah bende o yüzden düsünüyorum bidaha cocugu düsünsemmi düsünmesemmi diye :97:

evet cnm ilk defa ayrılıcam zaten bu beni yıkıyo ya zaten .büyük kızımıda bu yaşlarında kreşe verip çalışmaya başlamıştım ama onda şanslıydım kreş işyerimin yan binasıydı odamın camından bakınca kızımın oyun salonu görülüyodu yemekhanedeyken camdan onu görebiliyodum ah dese başındaydım o nedenle daha az zor geçmişti alışma dönemi.ama bunda arada 2 km mesafe var her an gidip gelemem .özlerim kızımııııııııııı bide çok nazlı yetiştirdik .tedavi ile oldu kızım çok uğraştık bide onun için ya daha bi üzerine titredik sanki.nazlının teki huysuzluğuda çok ağlama olayımızda var bunları düşünüp duruyom hep işte.tabii ondan bu kadar zorlandım sanırım.Allah tüm çalışan annelere yardımcı olsun.

bu arad büyük kızım çok sevindi çalışmaya başlayacağıma . ohh sen gitte bende kafamı dinliyim her an ders çalış pc ye oturma telefonla fazla konuşma telefonu cebinden çıkar zararlı tv de fazla zaman kaybetme yemek ye süt iç diye başımın etini yicek biri olmaz diyo ... bende dedimki tüm gün içindeki ikazları konsantre bi şekilde akşam teslimn ederim sana bence bu daha kötü sen derdine yan kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…