sağlıklı olsunlr gerisi boş.biz hiçbişey yapmadan büyüdük sanıyoruz kendimizievet haklı olabilirsin şimdi yusufa bakmam lazım ağlıyosonra konuşuruz:92::92:
nebilim ya tencere yemekleriyle doymadığımı kefettim.çok sevdiğim yemekler var ama gel görki 1 senede kaç kere yapıyosunda yiyosun desen nerdeyse hiçnaber kizlar
yok aksam 2 kasar peynir attim agsima tok tutsun diye dün reklam a gittim herkese ayni tabak doldurduk dolu dolu ben kendim katacam dedim onlarin yediklerine bakinca benimki bana kus yemegi gibi geldiniye yiyemiyon ki canim icinmi almiyo tencere yemeklerini :26:
[/B]
gayet güzelşimdi ara öğünümü yedim
3 kuru kayısı
saat: 16:00 qibi
1 kase spichal K yicem inş.
akşam olarakta
saat 18:30 da
kendime menemen yapıcam inşallah
geçmiş olsun.bu altın dönemi iyi değerlendirirsin inşallah.selam hanımlar.....
bugün sabah feci bir karın ağrısıyla uyandım..
sonuç regl olmuşum..
ve acaip bir işth patlaması yaşıyorum
allahım bana bu zorlu 6 günde güç, sabır ve irade ver aminnnnn
geçmiş olsun.bu altın dönemi iyi değerlendirirsin inşallah.
bişi değiltşkler cnm
güle güle :80:saol canım..evet hem altın dönem hem de tehlikeli:18:
inşallah iyi geçer,çozutmam
çıkıyorum şimdi, görüşürüz...
sağlıklı olsunlr gerisi boş.biz hiçbişey yapmadan büyüdük sanıyoruz kendimizi
nebilim ya tencere yemekleriyle doymadığımı kefettim.çok sevdiğim yemekler var ama gel görki 1 senede kaç kere yapıyosunda yiyosun desen nerdeyse hiçeşim çok yemek seçiyor artık ona dşye diye yemek seçmesemde yememeye başladım.genelde aparatif çayla yenecek şeyler seçiyorum kendime.
pilav hariç benim kocişimde aynı şekilde yemek yiyor.bayat ekmeği çok mecbur kalmadıkça yemeğin yanında yemez ertesi güne kaldıysa tost yaparım öyle yer.zaten ekmeği ben yiyosam genelde kırıntısı kalmazben o kadar fazla düskün deyilim sulu yemege ama pilav tarz yemeklerden de ben doymuyorum sanki yedikce yiyesim geliyo o yüzden artik hic baslamiyorum basladimmi devami mutlaka geliyor sinir bilmiyorum benim esimde mesela sebze yemeklerini sevmez illaki et olacak yaninda pilavla yada taze ekmekle ertesi gün yemez ekmegi bayatladi diyeben yiyordum hep ama bende artik topluyorum kuslara atiyoruz gizli sakli cünkü burda yem atmak yasak hele güvercin ayni fare gibi diyorlar ben hep dikkat etmeye calisiyorum birsey atmim diye :97: o yüzden de hep yiyordum
pilav hariç benim kocişimde aynı şekilde yemek yiyor.bayat ekmeği çok mecbur kalmadıkça yemeğin yanında yemez ertesi güne kaldıysa tost yaparım öyle yer.zaten ekmeği ben yiyosam genelde kırıntısı kalmaz
ben çay içmeyi seviyorum haliyle yanında çay tüketebileceğim şeyleri severek yiyorum.kilo vermemde iyi oldu bu durum ama şuan epey alışkanlık durumuna geldi.yemek anca tadımlık 1-2 kaşık yiyorum.bakalım düzeleceğim ama düzelim derken ipin ucunu kaçırmam inşallah.
neyse ben kaçtım
sağol canım geçti şüküruyku tutmadibi bakim dedim topik de kim var diye ay gecenin 2 si olmus kim olacak benden baska
tugbacim gecmis olsun canim benim...
allahım ne çok zor olmuş anlıyorum,,ben dicektimde değildir diye dememiştim,anlamıştım aslında bi hazedememe durumu olmuştur kıskançlıktan yapıyodur,ilgi istiyodur falan dicektim,neyseki haklı çıktım,çok normal bunlar,ama beratta baya büyükmüş kardeşine göree,ama anlayışlı olmasını bekleyemeyiz diğimiöncelikle hepinize teşekkür ediyorum çok yaşayın inşallah
çok kötü berbat uykusuz bi geceydi amanınnnnnsabaha kadar karnım ağrıyo karnımı ovun diyip durdu tam uyuyor bebek kalkıyo kabus gibiydi zavallı eşimde hiç uyuyamadı bide işe gitti uykusuz uykusuz 2 gecedir böyle yapıyo :92:
dr bişici yok dedi sanırım yusufu kıskanıyo oda tam böyle gıvıldanıyo şebeklik yapıyo emeklemeye filan çalışıyo zorla sevdiriyo kendini hayliyle ilgi onun üstünde oda evin gülüydü oldu dikeni hazedemiyo sanırım yok valla başka çocuk yapmam ben saçımı başımı yolasım geldi ikisi birden ağlayınca
diyetim kanımca iyi gidiyo ama kilo vermem durdu sanırım duraklamalardayım
valla şaçmaladıysam özür dilerim anca bu kadar yazabildim
çocuğnla ilgili bişey var anlaşılan.geçmişi üstünkörü baktım geçtim dikkat etmemişim.geçmiş olsun.
araları azmı küçükle büyüğün.çocukların birbirini çekememesi normal biz yetişkinler bile koca insanken çekemiyoz kıskanıyoruz onlar aynı evin içinde olunca haliyle duygularınıda kontrol etme yetisinede sahip olmaynca böyle şeyler olması doğal.annesin sen benden iyi bilirsin ama belkide dediğim gibide davranıyosundur bilemem ama bence hiçbir konuda ayırma.mükafatsa her ikisine birden cezasa her ikisine brden ver.birbirlerinin arkasını kollamayı öğrenmeliler.benim 2 abim var ve benden yaşça oldukça büyükler annem onlar yaramazlık yaptığında ben dahil 3 müzü birden cezalandırırdıhep güme giderdim ama ne oldu şuan arkamı kollayan 2 muhteşem abim var.annem ayrımcılık yapmış olsaydı bizde ister istemez birbirime ayrımcılık yapacaktık.bu insanın doğasında var ama annem ne ekiyosa bugün onu biçiyor.bu yüzden sende tohumlarını iyi ekki hem sen mükafatını gör hem onlar.
selam kızlarrrrrr
kimse yok muuuuu??
ben varımm şimdi qeldim bende..
nasılsın?
hoşgeldinnnn
reglim sancım var biraz onun dışında iyiyim..
canım çok tatlı çekio tarçınlı süt içtim geçti gibi:)
avatardaki kızın mı çok tatlı maşallah
sancın biran önce geçer inşallah...
bu dönemini ne kadar az hasarla atlatırsan o kadar kardır
avatardaki çocuk benim evet ama kız değil canım erkek
ama oğluşum kız qüzelidir teyzesi
ayyyy erkek mi
saç bandı var gibi geldi saçında
ya da gözlerim bozuldu benim
ama cidden çok şekerrrrr
heheh yok cnm kafasındaki takke
iltifatın için teşekkür ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?