70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet haklı olabilirsin şimdi yusufa bakmam lazım ağlıyo sonra konuşuruz:92::92:
sağlıklı olsunlr gerisi boş.biz hiçbişey yapmadan büyüdük sanıyoruz kendimizi

nebilim ya tencere yemekleriyle doymadığımı kefettim.çok sevdiğim yemekler var ama gel görki 1 senede kaç kere yapıyosunda yiyosun desen nerdeyse hiç eşim çok yemek seçiyor artık ona dşye diye yemek seçmesemde yememeye başladım.genelde aparatif çayla yenecek şeyler seçiyorum kendime.

şimdi ara öğünümü yedim
3 kuru kayısı

saat: 16:00 qibi
1 kase spichal K yicem inş.

akşam olarakta
saat 18:30 da

kendime menemen yapıcam inşallah

selam hanımlar.....
bugün sabah feci bir karın ağrısıyla uyandım..
sonuç regl olmuşum..
ve acaip bir işth patlaması yaşıyorum
allahım bana bu zorlu 6 günde güç, sabır ve irade ver aminnnnn

selam hanımlar.....
bugün sabah feci bir karın ağrısıyla uyandım..
sonuç regl olmuşum..
ve acaip bir işth patlaması yaşıyorum
allahım bana bu zorlu 6 günde güç, sabır ve irade ver aminnnnn
geçmiş olsun.bu altın dönemi iyi değerlendirirsin inşallah.

ben o kadar fazla düskün deyilim sulu yemege ama pilav tarz yemeklerden de ben doymuyorum sanki yedikce yiyesim geliyo o yüzden artik hic baslamiyorum basladimmi devami mutlaka geliyor sinir bilmiyorum benim esimde mesela sebze yemeklerini sevmez illaki et olacak yaninda pilavla yada taze ekmekle ertesi gün yemez ekmegi bayatladi diye ben yiyordum hep ama bende artik topluyorum kuslara atiyoruz gizli sakli cünkü burda yem atmak yasak hele güvercin ayni fare gibi diyorlar ben hep dikkat etmeye calisiyorum birsey atmim diye :97: o yüzden de hep yiyordum

pilav hariç benim kocişimde aynı şekilde yemek yiyor.bayat ekmeği çok mecbur kalmadıkça yemeğin yanında yemez ertesi güne kaldıysa tost yaparım öyle yer.zaten ekmeği ben yiyosam genelde kırıntısı kalmaz
ben çay içmeyi seviyorum haliyle yanında çay tüketebileceğim şeyleri severek yiyorum.kilo vermemde iyi oldu bu durum ama şuan epey alışkanlık durumuna geldi.yemek anca tadımlık 1-2 kaşık yiyorum.bakalım düzeleceğim ama düzelim derken ipin ucunu kaçırmam inşallah.
neyse ben kaçtım

sen yine dengeliyorsun bence bigün fazla kacirsan bidaha dikkat ediyorsundur:97: ben bi kacirdimmi ipin ucunu zor tutuyorum resimlerini gördüm cok güzel olmussun sanki önceki fotodaki sen deyilmissin gibi :97:

uyku tutmadi bi bakim dedim topik de kim var diye ay gecenin 2 si olmus kim olacak benden baska

tugbacim gecmis olsun canim benim...
sağol canım geçti şükür
allahım ne çok zor olmuş anlıyorum,,ben dicektimde değildir diye dememiştim,anlamıştım aslında bi hazedememe durumu olmuştur kıskançlıktan yapıyodur,ilgi istiyodur falan dicektim,neyseki haklı çıktım,çok normal bunlar,ama beratta baya büyükmüş kardeşine göree,ama anlayışlı olmasını bekleyemeyiz diğimioda çocuk nihayetindee ilgi istiyorrneyse allah sabır versin böyle iki çocuklu anneleree,işlerimiz diğerlerine göre daha zor,,bazen diyorum bitek batu olsaydı gece ağladığı zaman hiçte sinir küpü olmazdım kardeşini uyandırıcaksın suuuss getiricem mamanı bekleee diyede bağırmazdım,oooff çok koyuyo bu bana bazen,sırf kardeşi yüzünden azarladığım oluyoo onu ve sonradan sarılıp özür diliyorum pişman oluyorum ama ne çaree,hep bidaha yapmıycam diyorum ama oluyo yinedee:26:en çokta gün içinde kızım uyurken batu ses yapıpta yada ağlayarak gözdeyi uyandırmasına çok kızıyorum,sus dada uyancak dedikçe dahada bağırıyo mızlıyoo,ne biliyim işte oyüzden çok kavga ediyoz oğlumlaa,napcam bilmem,bide diyorum ya tuğba zaten gözde uyanmış gelmiş batuya bağırsan nolcak ,,bidahamı uyuycak sanki kız diyorumda elden ne gelir o anlık sinirleee
aynen katılıyorum sanaaa

hoşgeldinnnn
reglim sancım var biraz onun dışında iyiyim..
canım çok tatlı çekio tarçınlı süt içtim geçti gibi:)
avatardaki kızın mı çok tatlı maşallah

sancın biran önce geçer inşallah...
bu dönemini ne kadar az hasarla atlatırsan o kadar kardır
avatardaki çocuk benim evet ama kız değil canım erkek
benim oğluşum kız qüzelidir teyzesi

Son düzenleme:
sancın biran önce geçer inşallah...
bu dönemini ne kadar az hasarla atlatırsan o kadar kardır
avatardaki çocuk benim evet ama kız değil canım erkek
ama oğluşum kız qüzelidir teyzesi

ayyyy erkek mi
saç bandı var gibi geldi saçında
ya da gözlerim bozuldu benim
ama cidden çok şekerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…