70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sancın biran önce geçer inşallah...
bu dönemini ne kadar az hasarla atlatırsan o kadar kardır
avatardaki çocuk benim evet ama kız değil canım erkek
benim oğluşum kız qüzelidir teyzesi

benim kızada herkez erkek diyoo,e tabi bizde erkeğe benzediğini düşünmüyo değiliz hatta pembe dışı kıyafetler her daim erkek gibi gösteriyo meleğimi

Son düzenleme:
cleopatranın bebişinin takkesini saç bandı sandım kız deyiverdim
senin kızın da çok tatlı canım sağlıkla büyüsünnnn

dünkü menümm(örnek almayın diye yazıyorum)

sabah00

peynir zeytin salata çay normal bi kahvaltı işte

ara

dışarıyaya çıktığımızın 10dk sonra limonlu maden suyu içtik eşimle karnın için iyi gelir belki dedidee:))

bide erik yedim çarşıda sonra bide mandalinaa yaaa

evde de yeşil çay içtim,,

gelelim akşam yemeğinee =21.00=eşimin tatili olduğu ve çarşıdan geç geldiğimiz için bu saate kalıyo

düdüklüde yaptığım bütün tavuk yemeği çıkardıktan sonra parçalara ayırmak büyük zevkti(bi bacak yedim birazda göğüs etii)

5kaşık ıspanaklı pilav(yoğurtlu)

bol yeşil salata

1kase yoğurt

doyduktan sonra

üzüm yedik tane hesabıyla 20 kadar

kalktıktan 15dk sonra

yeşil çay içtim

sonrasında

saat 23.30gibi 2tane gofret yedim(acayip özlemişim artı kudurmuş gibiydim saldırdım resmen amaan bugün daha cumartesi dedim ve yedim bananeee)

sonra bitki çayı içtim (limonlu form çayı)

toplamda 2.5litre su içtim

yatmadan öncede 20 dk saunaya girdim ,,çıktım kurulandım vede hoop yatağaaa

ee nasıl olmuş sizceee,sabah tartıda gördüğüm rakamı sormayın gitsin hayatta inanmazsınız..

Son düzenleme:
sen yine dengeliyorsun bence bigün fazla kacirsan bidaha dikkat ediyorsundur:97: ben bi kacirdimmi ipin ucunu zor tutuyorum resimlerini gördüm cok güzel olmussun sanki önceki fotodaki sen deyilmissin gibi :97:
az değil tamtamına 20 kilo verdim

sağol canım geçti şükür

aynen katılıyorum sanaaa
40 yıllık anne 10 çocuk sahibi hatunumya herşeyi bilirim ben katıl halaya

ama çok tatlı

bence aşırı değil zaten gün içinde bişey yememişsin.gençsin okadar enerji ihtiyacın var olcak okadar
tahminen tartıda sürprizle karşılaştın.çünkü tartının sadece cuma günleri sana gıcığı var

hehe izin ver ağzını öpeyimevet nedense perşembeye kadar kötü olan ve cuma eksi gören ben,şimdi perşembeye kadar eksilipte cuma günü artıda olan biri olarak,diyorum off,evet şimdi ben ta geçen cuma 61.4tüm ya,bu cumada artı400olup 61.8oldumyaa,hemde az yiyerek,ama baktım yine öküz gibiyiyorum 2gündür ,,anaa sabah tartı 61.3ü gösterdi ne hikmetse ben vücudu şaşırtmaya karar verdim az değil çok yiyip şaşırsında kilo verdirsin bana garibim

arkadaşlar kilo vermemiz durdu derken senle bende bu durum daha farklı seyir ediyor çarşamba günkü kaçamaktan sonra hazır ö..z kadar yemişken şeval ayında 1 gün bile oruç tutmamışken hiç olmaya 1-2 gün oruç tutayım dedim.perşemve cuma günü oruç tuttum.cumarteside normal düzenimde hareket ettim ve bugün bide sabah kahvaltımı yaptıktan sonra tartıldım 58 kilo gösterdi anormal bi durum değil ama bukadar hızlı bi değişim olması gerçekten çok tuhaf çünkü 59 u görelide daha 1 hafta olmuştu.hem kaçamağın gözünü kör edecek kadar yemişken budenli bi değişiklik beni acayip şaşırttı.ama şuan kopma noktasındayım regli olmama günler değil saatler kaldı sanırım.acayip bi açlık hissediyorum ama daha 2 saat olmadı 1 lahmacun yiyeli.biran önce hava kararsında uyuyayım istiyorum sabah ezanı okunmadan uyanmıştım 8 e kadar dayanırsam uyur bugünüde kurtarırım kanaatindeyim.ve regli dönemi kalan 1 kiloyuda verip korumaya geçmeyi planlıyorum

vavvvvvv 58 ha tebriklerrrr

vavvvvvv 58 ha tebriklerrrr

saol.darısı senin ve diğer arkadaşların başına.
aslında çok yemedim ama vicdan azabı yaşadım şuan.saat 4 civarı dışarı çıkmıştık uzun zamandır lahmacun yememiştim 1 lahmacunun 3 parçası ve 4-5 yudum ayran içtimdi.şimdide kalanları paket yaptırmıştık 2 dilim daha yedim içine acı biber koyarak şimdide dünya kadar yemişim gibi hissediyorum halbuki 1 tam 1 çeyrek lahmacun yedim uyuyana kadar hazmederim inşallah.

saol inşallahh
canım 1 lahmacun ne ki bide çeyrek yemişsin çok değil bence
ayrıca saat de erken daha
uyumaya daha çok var hazmedersin..
ben de sabah 2 tane sigara böreği yedim
yemek de yapmadım akşama karnım ağrıo
eşim de dışardan söyleyelim dio ne yapcam bilmiyorum:26:

lahmacun ye sende en masumu o
sigara böreği yemeyeli yıllar oldu eşim peynirli hamur işi sevmiyor sevse sabah akşam peynrli börek poğaça yapar dururdum herhalde Allahtan sevmiyor.
uyku vaktine genel olarak çok var ama ben sabahın 5 inden beri uyanığım öğlen uyumakla uyumamak arası 1 saatlik bir süreç geçirdim ama bu uykumun erken gelmesine engel teşkil etmiyor.bişeylerle oyalanmazsam misafir falan gelmezse 8-9 olmadan uykum gelir

yine şehit yine acı:2:
siirtte 6 askerimiz şehit olmuş, allah ailelerine sabır versin
ve yeter artık biri dur desin bu terör pisliğine

evet lahmacun olabilir ya da yemem bişey canım istemio pek eşim yesin tek başına..
benim eşimmin de sevmediği şey yok gibi kabak pırasa bamya ıspanak hariç:)
hamur işine de bayılır malesef..
olsun ya az yemişsin erken uyusan da bişey olmaz lahmacun ne ya incecik hamur:)

bende regli olcam o yüzden biraz rahatsız huzursuzum 2 parça yedim su içtim sanki bi tencere yemek yemiş gibiyim ama yine bişiler yesemmi havasındayım ondan rahatsızım durup dururken aklıma güllaç geldi.hayatımda yediğim sayılıdır ama bu ramazanın ilk haftası rahat 2 kilo güllaç yemişimdir bol cevizli.o gün bu gündür yapıp yemeyi planlıyorum planlıyorum ama bidahaki ramazanı bulur gibi geliyor bana nerdeyse yıl oldu canım şehriye çorbası istiyor ama hala yapıp yemiş değilim öyle 1-2 şey daha vardı güya yapıp yicem. ayy valla kendime faydam yok

aynen ben de kendimi çok şişmiş hissediyorum canım bişey istemio.
bugün çok tembelim güya dışarı çıkacaktık hiç içimden gelmedi
yemek falan da yapmadım benim de hayrım yok kendime valla:84:

aynen ben de kendimi çok şişmiş hissediyorum canım bişey istemio.
bugün çok tembelim güya dışarı çıkacaktık hiç içimden gelmedi
yemek falan da yapmadım benim de hayrım yok kendime valla:84:
iyi yaptın evde otur.dışarda hava bi tuhaf bi sokak yaz bi sokak kış hem ısındım hem üşüdüm resmen.zaten heryer tıklım tıklım sokaklarda süründüğünle kalırdın bu halde
57 olunca şehriye çorbasıyla güllaç yapıp kutlayayım bu olayı herkes davetlidir

ayy evet tam öğrencilerin dönüş zamanı her yer kaynıyor
evet güzel bi ikli olmuş güllaça hayır demezdim valla

ay çok sevindim yaa hadi darısı benim başımaaa,,acep 59u görürmüyüm bigün tartıda ,,ben hiç o rakamı görmedimdeneyse ben makarna yemeğe gidiyorum hemde uzun ve yoğurtluu,,dedimya ne varsa zararlı yicem cumaya nolcaksa olsun karar versin artık vücutta,,veriyomu alıyomubide yine akşam kalan tek gofretim var onuda yiceemm bananeeee
hadi görüşürüz gecee

ayy evet tam öğrencilerin dönüş zamanı her yer kaynıyor
evet güzel bi ikli olmuş güllaça hayır demezdim valla
unutmazsam bakacam markette varsa alıp yapacam 5 dk lık tatlı.ama korkuyorum gözüme az gelip hepsini yapar ve sonra hepsini bi anda hüpletirim diye.o potansiyeli bende fazlasıyla olduğunu biliyorum.göz görmeyince gönül katlanıyorda evde elinin altında olunca nefsine hakim olmak oldukça zorlanıyor

afiyet olsun fıstık gibisin zaten.bu ara iyi beslen mevsim geçişi hasta olma sonra yavrucuklarında hasta olur. hergün abartmada bikaç gün keyfine bak.
59 ben olamazdım ben oldum 58 bile oldum ya herkes olur merak etme

Son düzenleme:
selam kızlarr forumu okuyorum devmlı.72 kiloyum.
bu günkü menümü birileriyle paylaşmak istedim buraya geldim :)
sabah 2 dilim light kızarmış ekmek
2,5 kibrt kutusu beyzpeynr
5 zeytin
bolca roka

öğle ızgara kırmızı et yağsız
salata ayran
(1 porsiyon)

ara:yeşil elma

akşam fazla acıkmadım öğleyi geç yemiştim
bi avuç beyaz leblebi ve bir bardak ayranla geçiştirdim.daha bişey yemeyi düşünmüyorum.nası sizce listem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…