70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öncelikle hoşgeldin
ben beyendim bol su ve yeşilçay tavsiye ederim ek olarak

gayet iyi bence

güllaç hafif, sütlü tatlı olduğu için banamısın demiyor valla
bayramda diyette değilken yani yarım tepsi yediğimi hatırlıyorum>
tepsisini bulsam ben tepsiyi bile hüpletebilirdim okadar severek yedim bu ramazan.40 yıl düşünsem aklıma gelecek bi tatlı değil ama nedense o yediklerim çok hoştu.tanıdık bi pastane özel yapım bol cevizli falan iki hatun aşeriyoz karşılıklı kocişim bu sene sabahçı o evde olmayaydı yapardım senle otururduk tepsinin başına çatallarımızı konuştururduk kociş yine göbek kurtarıcısı oldu bak gördünmü seneye formda olursak seneye yapalım yiyelim tamammı.nede olsa ben 1 sene sonra anca yapabiliyorum canımın çektiğini

ben hep çok sevmişimdir güllacı öle çok bi özelliği olan tatlı da değil ama bilmiorum seviyorum
he şimdiden aş ermeler başladı hamiş olunca ne olur bilmem zaten sırf bu yüzden tedbir almaya çalışıyoruz
ay düşünemiyorum ikimizi tepsinin başında
he olur yaparız:) gel bana ben sana şehriye çorbası yaparım o güllaç gibi hain değildir

Son düzenleme:
adam akılı verip koruyalım şu kiloları ben güllaç tepsimi alırım sen çorbanı kaynatırsın hüpletiriz

iyiki çok yakın oturmuyoruz birbirimize gaz verir ben bi koşu markete gider güllacı yapar sende çorbayı kaynatadururdun sonra oturur bi güzelde yerdik mümkünse bir süre görüşmeyelim.

hahahahahahahahah
yok yakınız aslında ben senin yan komşunum totondan tanıdım seni
ama istemiosan beni taşınırım hemen

hahahahahahahahah
yok yakınız aslında ben senin yan komşunum totondan tanıdım seni
ama istemiosan beni taşınırım hemen
totomdan tanımamak mümkünmü bügün çarşıda dolanırken sanki herkes bana bakıyor gibiydi acaba fermuarım falanmı açıktı diye düşünmedim değil biri duvara vurdu kızz senmisin

totomdan tanımamak mümkünmü bügün çarşıda dolanırken sanki herkes bana bakıyor gibiydi acaba fermuarım falanmı açıktı diye düşünmedim değil biri duvara vurdu kızz senmisin

benim de hiç uzak olmadığım düşünceler bunlar
he ben vurdum varlığımı hissetmeni istedim

cok tatli kücük cadi

sancın biran önce geçer inşallah...
bu dönemini ne kadar az hasarla atlatırsan o kadar kardır
avatardaki çocuk benim evet ama kız değil canım erkek
benim oğluşum kız qüzelidir teyzesi

masallah canim benim allah bagislasin

yine şehit yine acı:2:
siirtte 6 askerimiz şehit olmuş, allah ailelerine sabır versin
ve yeter artık biri dur desin bu terör pisliğine
allah rahmet eylesin cok üzülüyorum artik haberlerde sehit varmis diye duymak istemiyorum

ay yesim sana birsey diycekdim yine unuttum ya bu unutkanlik beni deli etti yarin gideyim doktora sözde kalmasin :97:

yemicem artık.zaten sabaha ne kaldıki.

enazından bişey diyeceğini hatırlıyosun onuda hatırlamayabilirdin

bak öyle deyince aklima geldi 58 i gördüm diye yazmissin ona diycekdim 60 lardan 50 lere düsmüssün ne güzel senin boyun kacti ki canim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…