- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
unutmazsam bakacam markette varsa alıp yapacam 5 dk lık tatlı.ama korkuyorum gözüme az gelip hepsini yapar ve sonra hepsini bi anda hüpletirim diye.o potansiyeli bende fazlasıyla olduğunu biliyorum.göz görmeyince gönül katlanıyorda evde elinin altında olunca nefsine hakim olmak oldukça zorlanıyor
güllaç hafif, sütlü tatlı olduğu için banamısın demiyor valla
bayramda diyette değilken yani yarım tepsi yediğimi hatırlıyorum>
selam kızlarr forumu okuyorum devmlı.72 kiloyum.
bu günkü menümü birileriyle paylaşmak istedim buraya geldim :)
sabah 2 dilim light kızarmış ekmek
2,5 kibrt kutusu beyzpeynr
5 zeytin
bolca roka
öğle ızgara kırmızı et yağsız
salata ayran
(1 porsiyon)
ara:yeşil elma
akşam fazla acıkmadım öğleyi geç yemiştim
bi avuç beyaz leblebi ve bir bardak ayranla geçiştirdim.daha bişey yemeyi düşünmüyorum.nası sizce listem?
gayet iyi benceselam kızlarr forumu okuyorum devmlı.72 kiloyum.
bu günkü menümü birileriyle paylaşmak istedim buraya geldim :)
sabah 2 dilim light kızarmış ekmek
2,5 kibrt kutusu beyzpeynr
5 zeytin
bolca roka
öğle ızgara kırmızı et yağsız
salata ayran
(1 porsiyon)
ara:yeşil elma
akşam fazla acıkmadım öğleyi geç yemiştim
bi avuç beyaz leblebi ve bir bardak ayranla geçiştirdim.daha bişey yemeyi düşünmüyorum.nası sizce listem?
tepsisini bulsam ben tepsiyi bile hüpletebilirdim okadar severek yedim bu ramazan.40 yıl düşünsem aklıma gelecek bi tatlı değil ama nedense o yediklerim çok hoştu.tanıdık bi pastane özel yapım bol cevizli falangüllaç hafif, sütlü tatlı olduğu için banamısın demiyor valla
bayramda diyette değilken yani yarım tepsi yediğimi hatırlıyorum>
gayet iyi bence
tepsisini bulsam ben tepsiyi bile hüpletebilirdim okadar severek yedim bu ramazan.40 yıl düşünsem aklıma gelecek bi tatlı değil ama nedense o yediklerim çok hoştu.tanıdık bi pastane özel yapım bol cevizli falaniki hatun aşeriyoz karşılıklı kocişim bu sene sabahçı o evde olmayaydı yapardım senle otururduk tepsinin başına çatallarımızı konuştururduk kociş yine göbek kurtarıcısı oldu bak gördünmü seneye formda olursak seneye yapalım yiyelim tamammı.nede olsa ben 1 sene sonra anca yapabiliyorum canımın çektiğini
hoşbuldum teşekkür ederimm.öncelikle hoşgeldin
ben beyendim bol su ve yeşilçay tavsiye ederim ek olarak
gayet iyi bence
adam akılı verip koruyalım şu kiloları ben güllaç tepsimi alırım sen çorbanı kaynatırsın hüpletirizben hep çok sevmişimdir güllacı öle çok bi özelliği olan tatlı da değil ama bilmiorum seviyorum
he şimdiden aş ermeler başladı hamiş olunca ne olur bilmem zaten sırf bu yüzden tedbir almaya çalışıyoruz
ay düşünemiyorum ikimizi tepsinin başında
he olur yaparız:) gel bana ben sana şehriye çorbası yaparım o güllaç gibi hain değildir
adam akılı verip koruyalım şu kiloları ben güllaç tepsimi alırım sen çorbanı kaynatırsın hüpletiriz
kadın milleti gezmek olsun içindede yemek olsun bizden önce yola çıkan olmaztamam anlaştıkkkkk
kadın milleti gezmek olsun içindede yemek olsun bizden önce yola çıkan olmaz
yiyelim içelim güzelleşelim
iyiki çok yakın oturmuyoruz birbirimize gaz verir ben bi koşu markete gider güllacı yapar sende çorbayı kaynatadururdunaynen öyleeee:86::86::86:
iyiki çok yakın oturmuyoruz birbirimize gaz verir ben bi koşu markete gider güllacı yapar sende çorbayı kaynatadururdunsonra oturur bi güzelde yerdik mümkünse bir süre görüşmeyelim.
totomdan tanımamak mümkünmühahahahahahahahah
yok yakınız aslında ben senin yan komşunum totondan tanıdım seni
ama istemiosan beni taşınırım hemen
totomdan tanımamak mümkünmübügün çarşıda dolanırken sanki herkes bana bakıyor gibiydi acaba fermuarım falanmı açıktı diye düşünmedim değil biri duvara vurdu kızz senmisin
hissettim 2 kere ses geldibenim de hiç uzak olmadığım düşünceler bunlar
he ben vurdum varlığımı hissetmeni istedim
hissettim 2 kere ses geldimuhabbettenmidir nedir açım sanki :2::2: saat 8 oluyor neden benim uykum gelmiyor :84::84:
benim kızada herkez erkek diyoo,e tabi bizde erkeğe benzediğini düşünmüyo değiliz hatta pembe dışı kıyafetler her daim erkek gibi gösteriyo meleğimi
Eki Görüntüle 262766 Eki Görüntüle 262767 Eki Görüntüle 262768 Eki Görüntüle 262769
sancın biran önce geçer inşallah...
bu dönemini ne kadar az hasarla atlatırsan o kadar kardır
avatardaki çocuk benim evet ama kız değil canım erkek
benim oğluşum kız qüzelidir teyzesi
allah rahmet eylesinyine şehit yine acı:2:
siirtte 6 askerimiz şehit olmuş, allah ailelerine sabır versin
ve yeter artık biri dur desin bu terör pisliğine
yemicem artık.zaten sabaha ne kaldıki.
cıssss yeme bişey...
sabahın köründe kalksam da uyuyamam bu saatte ben
normal yani:)
enazından bişey diyeceğini hatırlıyosun
ay yesim sana birsey diycekdim yine unuttum ya bu unutkanlik beni deli etti yarin gideyim doktora sözde kalmasin :97:
allah rahmet eylesincok üzülüyorum artik haberlerde sehit varmis diye duymak istemiyorum
aynen canım, gerçekten çok çok acı
yemicem artık.zaten sabaha ne kaldıki.
enazından bişey diyeceğini hatırlıyosunonuda hatırlamayabilirdin
allah rahmet eylesincok üzülüyorum artik haberlerde sehit varmis diye duymak istemiyorum
aynen canım, gerçekten çok çok acı
ates düstü yeri yakar allah yakinlarina sabir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?