70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bak öyle deyince aklima geldi 58 i gördüm diye yazmissin ona diycekdim 60 lardan 50 lere düsmüssün ne güzel senin boyun kacti ki canim:44:

ates düstü yeri yakar allah yakinlarina sabir versin

amin...............

Son düzenleme:

ama tuturdum sayilir dimi 5 santim nolcak diycem ama bende 1.60 boyundayim sendeki 3 santim de fark ediyo
boyum her işimi görecek kadar yetiyor bana ne fazlasını ne azını istemedim şimdiye kadar
ama dediğin gibi 3 cm bazı şeylerde farkediyor.

tuzsuz çekirdek yedim bi avuç.pişman değilim hala uykum yok regli olcam metabolizmam 2 katı hızlanacak yakarım olur biter

Son düzenleme:
boyum her işimi görecek kadar yetiyor bana ne fazlasını ne azını istemedim şimdiye kadar
ama dediğin gibi 3 cm bazı şeylerde farkediyor.

benden kücük varmi varsa lütfen benlen itibat a gecsin

tuzsuz çekirdek yedim bi avuç.pişman değilim hala uykum yok regli olcam metabolizmam 2 katı hızlanacak yakarım olur biter

bi avuc dan nolcak ben bi oturusda 2 kase yiyordum artik yüzüne bakmiyorum iyi oldu bana

zamane veledi sulak yerde büyüdü

benden kücük varmi varsa lütfen benlen itibat a gecsin

bi avuc dan nolcak ben bi oturusda 2 kase yiyordum artik yüzüne bakmiyorum iyi oldu bana
bende çok aramam ama yedimmi epey yerim.hatta geçen kaçamağın gözünü kör ettiğim gün koca bi kase yemiştim tuzlu tuzsuz karışık

Kızlarrr merhaaabbaaaa nasılsınız bakalımm :)))) uzun aradan sonra yine sizinleyimm inşallah yarın başlıyorumm sağlıklı yaşamayaa çalışıpta diyet yapan arkadaslarım var mı bana yardımcı olabilirler mi aksamları nasıl besleneyim kısa basit ve bir okadar da yararlı yemekler neler :) spor yapabiliyorlar mı vs vs

zamane veledi sulak yerde büyüdü

bende çok aramam ama yedimmi epey yerim.hatta geçen kaçamağın gözünü kör ettiğim gün koca bi kase yemiştim tuzlu tuzsuz karışık
affiyet olsun canim ben bi 6 yi göreyim kendimi bi kase cekirdekle ödülendircem ama benim metabolizma da bi bozukluk var sanki cok yavas gidiyo öncesinden dikkat ediyorum yediklerime yinede verirken sorlaniyorum kacamak yaptimmi da hemen belli ediyo :97: bende kacamak yapmamaya calisacam

net bağlantımda sorun var.yatağıma uzanıp uyku moduna geçiyorum ben.yarın sabah nasşpse görüşürüz çayı demler sizi uyandırırım iyi sohbetler :80:

merhaba canim ben calisiyom ama aksam yemek de ben genelde tavuk et sebze yemeye calisiyorum tabii kacamak olmasa
bugün 50 mekik cektim cezamin bi kismi ama artik düzenli yapmak istiyorum

net bağlantımda sorun var.yatağıma uzanıp uyku moduna geçiyorum ben.yarın sabah nasşpse görüşürüz çayı demler sizi uyandırırım iyi sohbetler :80:

hadi bakalim iyi geceler :92: sasirdim bi an cünkü burda saat daha 19:34 benim cocuk da yatacak 8 de dedim benim oglandan erken yatiyo

havalar da soğudu eve yürüyüş bandı mı alsam oda baya şişiriyormus faturayı :95:

kış gelse dee pırasa ıspanak karnıbahar yesek

sabırla devam etmeliyimm diyetisyenden destek alan var mı kardeşler

annem aldi cocuklar kulansin diye kimse cikdigi yok :44: sIkILmam dersen bilmiyorum ki :26:

kizlar ben kactim cocugu yatiracam sonra gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…