bak öyle deyince aklima geldi 58 i gördüm diye yazmissin ona diycekdim 60 lardan 50 lere düsmüssün ne güzel senin boyun kacti ki canim:44:
kaç gibi duruyor diye sorayım ozamanates düstü yeri yakar allah yakinlarina sabir versin
58 e düştüm ama gelecek ne götürür ne getirir bilinmez :2::2: hayırlısı bakalım eylül ayı bi bitsin diyet tempomda bi değişim yapmayı düşünmekteyim
bak öyle deyince aklima geldi 58 i gördüm diye yazmissin ona diycekdim 60 lardan 50 lere düsmüssün ne güzel senin boyun kacti ki canim:44:
ates düstü yeri yakar allah yakinlarina sabir versin
1.68 diyimmibak öyle deyince aklima geldi 58 i gördüm diye yazmissin ona diycekdim 60 lardan 50 lere düsmüssün ne güzel senin boyun kacti ki canim:44:
kaç gibi duruyor diye sorayım ozaman
58 e düştüm ama gelecek ne götürür ne getirir bilinmez :2::2: hayırlısı bakalım eylül ayı bi bitsin diyet tempomda bi değişim yapmayı düşünmekteyim
amin...............
dedin sayalım ama okadar değil neyazıkki.163 boyum.1.68 diyimmi
dedin sayalım ama okadar değil neyazıkki.163 boyum.
boyum her işimi görecek kadar yetiyor bana ne fazlasını ne azını istemedim şimdiye kadarama tuturdum sayilir dimi5 santim nolcak diycem ama bende 1.60 boyundayim sendeki 3 santim de fark ediyo
boyum her işimi görecek kadar yetiyor bana ne fazlasını ne azını istemedim şimdiye kadar
ama dediğin gibi 3 cm bazı şeylerde farkediyor.
ben de 1.65im
tuzsuz çekirdek yedim bi avuç.pişman değilimhala uykum yok regli olcam metabolizmam 2 katı hızlanacak yakarım olur biter
ben de 1.65im
bende çok aramam ama yedimmi epey yerim.hatta geçen kaçamağın gözünü kör ettiğim gün koca bi kase yemiştim tuzlu tuzsuz karışıkbenden kücük varmi varsa lütfen benlen itibat a gecsin
bi avuc dan nolcakben bi oturusda 2 kase yiyordum artik yüzüne bakmiyorum iyi oldu bana
benden kücük varmi varsa lütfen benlen itibat a gecsin
hepimiz küçüğüz ya:)
zamane veledi sulak yerde büyüdü
ne sulağı ya ben de kısayım işte ahh ahhh
affiyet olsun canim ben bi 6 yi göreyimzamane veledi sulak yerde büyüdü
bende çok aramam ama yedimmi epey yerim.hatta geçen kaçamağın gözünü kör ettiğim gün koca bi kase yemiştim tuzlu tuzsuz karışık
benden kücük varmi varsa lütfen benlen itibat a gecsin
hepimiz küçüğüz ya:)
zamane veledi sulak yerde büyüdü
ne sulağı ya ben de kısayım işte ahh ahhh
sanki ben yasim ilerledikce küclüyorum gibi geliyo yoksa kilodan mi öyle gözüküyo anlamadim :84:
Kızlarrr merhaaabbaaaanasılsınız bakalımm :)))) uzun aradan sonra yine sizinleyimm inşallah yarın başlıyorumm sağlıklı yaşamayaa çalışıpta diyet yapan arkadaslarım var mı bana yardımcı olabilirler mi aksamları nasıl besleneyim kısa basit ve bir okadar da yararlı yemekler neler :) spor yapabiliyorlar mı vs vs
net bağlantımda sorun var.yatağıma uzanıp uyku moduna geçiyorum ben.yarın sabah nasşpse görüşürüz çayı demler sizi uyandırırımiyi sohbetler :80:
kızlarr ben de albüm yaptım kestim biçtim yaptım bişiler
merhaba canimben calisiyom ama aksam yemek de ben genelde tavuk et sebze yemeye calisiyorum tabii kacamak olmasa
bugün 50 mekik cektim cezamin bi kismiama artik düzenli yapmak istiyorum
hadi bakalim iyi geceler :92: sasirdim bi an cünkü burda saat daha 19:34benim cocuk da yatacak 8 de dedim benim oglandan erken yatiyo
havalar da soğudu eve yürüyüş bandı mı alsam oda baya şişiriyormus faturayı :95:
kış gelse dee pırasa ıspanak karnıbahar yesek
sabırla devam etmeliyimm diyetisyenden destek alan var mı kardeşler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?