70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

taze dediğim fazla takır takır olmayanı çok lezzetli resmen çikolata gibi tatlı oluyor.seviyosan bence aldır yanında bitane olsun hep arada yarım yarım kemirirsin.zayıflamaya çok faydalı diğer faydalarını zaten hiç saymayalım kocişe söyle almadan eve gelmesin

:))))))))))))))))))))))))))))))))))öteki sayfada yeni gelen arkadşıda aldımda hoşgeldinler arasına :)))

Son düzenleme:

merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım. sitenin yabancısıyım.çözmeye çalışıyorum. bende ciddi şekilde kilo problemi yaşıyorum.

Slm bende aranıza yeni katılıyorum kilom 72 ve 15 kilo vermek istiyorum hepimize kolay gelsin:)))

hepiniz yeni yolculuğunuza hoşgeldiniz,,geleceğin çıtır hatunlarııı

ya benimkide biliyo diyet yaptığımı ama maşallah herşeyi beraber yeriz..geçen ne dedi biliyomusun eğer 50kiloya in ne istersen alıvercem ama ne istersen dedi kafam karıştı şimdi napsamkiii:44::26:
neden arzuya cevap yazmadınız kız bide acil yazmışşşşş boş boş konuşucaqınıza belki bi işe yarardınız

hayırlısı olsun tuqbacım...

ben cvb yazdım sena ablayaa ama işine gelmemiş demekki

tekrardan sağolasın,inşallah herşey güzel olur hepimiz için...

:))))))))))))))))))))))))))))))))))öteki sayfada yeni gelen arkadşıda aldımda hoşgeldinler arasına :)))
geçende artık zayıflama demedmiydi
istisnalar kaideyi bozmaz ama birilerine ben diyetteyim dersen her fırsatta seni pisikolojik baskı altına sokar.en iyisi başarıyı yakalamaya başladıktan sonra bunu paylaşmak.

Slm bende aranıza yeni katılıyorum kilom 72 ve 15 kilo vermek istiyorum hepimize kolay gelsin:)))

Hoşgeldinnn

Çok teşekkür ederim canım diğer faydaları görürsek zayıflamadan böle olabilirim bu kiloyla hamiş kalmak istemiyom almadan gelirsen sana yemek yok diyim

tugbacım kocan senle dalga mı gecıyor ne 50 olman ıcın 10 kılo daha vermen lazım ve 50 sana cok az canım cok zayıf olursun saglıksız bence

bu arda ben kudurdum gene güme gitti diyet suna bak yaa kendıme verdıgım sözü tutamıyorum off nolcam ben boylee

Hoşgeldinnn

Çok teşekkür ederim canım diğer faydaları görürsek zayıflamadan böle olabilirim bu kiloyla hamiş kalmak istemiyom almadan gelirsen sana yemek yok diyim
sen yiceksen kendine sahip ol napim ama diğer faydaları say say bitmez uzun zaman oldu bende almadım.aklımdayken alim bende birazdan dışarı çikicim kocişimle

geçende artık zayıflama demedmiydi
istisnalar kaideyi bozmaz ama birilerine ben diyetteyim dersen her fırsatta seni pisikolojik baskı altına sokar.en iyisi başarıyı yakalamaya başladıktan sonra bunu paylaşmak.
haklısın canımda eşim bana tam destek garantii,,olmuştu bugüne kadar onun sayesinde hırslandımda verdim,vermezsin diye diye kudurttu beni şimdide ne diyo biliyonmu,,dua ederim bak 70-80 ol yine diye diyoomanyakyaa,genelde çekemediği durumlarda diyo bunuu,,bende iyi sen öyle dedikçe dahada motivem artıyo diyorum,,susuyoo cvb yok

elbetteki öyle,oda biliyo ya okadar inemiycemi laf ebeliği yapıyoo,çünkü onada dedim ben ideal kilom 62 yazıyo ama ben 58 olcam diyede,kızmıştı ulaşmışsın daha nekadar vercen ,şuna bak harbidende incelmiş çırpı gibi kalmışsın,gerçekten bravo sana bırak artık diyetii,tamamdır falan diyodu..da motivasyonumu düşürdü buseferde olmadı böyleee

Salma kendini bırakma akşama telafi edersin canım

sen yiceksen kendine sahip ol napim ama diğer faydaları say say bitmez uzun zaman oldu bende almadım.aklımdayken alim bende birazdan dışarı çikicim kocişimle

Haklısın benimkide sürekli seyahate gitsin ben keçiboynuzunu yer enerjimi de sporla atarım artık

Benim eşim ben kilo aldım şişmanım dediğimde kime göre demişti ben beğeniyom böyle demişti şimdi noldu obez olma yolunda hızla ilerliyorum

Sabahta bana baktı senin göbeğinmi şişiyo dedi ona inat zayıflıcammm dal gibi olucam dall çok güzel motive ediyo beni sağolsun

benimki geçen itiraf etti ben ona kilo aldın göbeklendin dedim oda bana bende göbekli kadın sevmiyorum dediydi 10 senelik kocamın dediği lafa bak :84::84::84: şimdide her dışarı çıkışımızda bişeyler alıyorum kıyafet olsun makyaj malzemesi vs olsun.çok değiştin diyor 10 sene geçince e yani bu laftan sonra haketmedimi göbekli hatun sevmezmişmiş

Haketmişşş acaba benimkide zayıfladığım zaman bana söylermi şişman sevmiyom diye şaplağı yer ensesine artık

Haketmişşş acaba benimkide zayıfladığım zaman bana söylermi şişman sevmiyom diye şaplağı yer ensesine artık
erkek milleti bellimi olur tabi bende kışkırttım kendisini benden 20 kilo fazlasın dedim bana 57 misin sen dedi bende ne evet ne hayr dedim tabi ölçü kavramı olmadığı için 55 desemde inanırdı 57 olim 55 kiloyum dicem iyice bunalıma girsin

benm eşim de sürekli alttan alttan vuruyor lafları.
sürekli karı gibi diyet yapmam lazım çok kilo aldım modunda
bn biliyorum bana dokunduruo lafları
neyse diyete girdim de sustu artık

benm eşim de sürekli alttan alttan vuruyor lafları.
sürekli karı gibi diyet yapmam lazım çok kilo aldım modunda
bn biliyorum bana dokunduruo lafları
neyse diyete girdim de sustu artık
iriyarı dememişmiydin eşin için.sende vur lafları erkek olaydımda balkon çıkaydım de

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaboşver işte dediğimiz gibi motive oluyoruz deinler boşver

Slm bende yeni katıldım bu siteye ve benimde eşim aralıklı olarak bana laf sokuyo Çok üzülüyorum ve artık zayıflamaya karar verdim Umarım başarırıım BİLGİLİ OLANLAR LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİR Mİ? 15 kilo vermek istiyorum su an 72 kiloyum doğumumdan bana kalan şu fazlalıktan kurtulmak istiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…