taze dediğim fazla takır takır olmayanı çok lezzetli resmen çikolata gibi tatlı oluyor.seviyosan bence aldır yanında bitane olsun hep arada yarım yarım kemirirsin.zayıflamaya çok faydalı diğer faydalarını zaten hiç saymayalımAfiyet olsun
Bitteerrr
Bitek soğuk olarak içebilirim sanırımkeçiboynuzunu severim bide kansızlığa da iyi geliyomuş aslında iyi fikir tatlı krizleri için saklanabilir tazesi mi :97: eşime söylim bakim bulabilecek mi
arkadaşlar bende bugün itibariyle aranıza katıldım. geçen yıl diyet yapmadan sadece 4-5 ay yedikelrime dikkat ederek ve yürüyerek bi 8 kilo kadar vermiştim . Sonra bıraktım ve kaldım 72-73 arası gidip geliyorum. Bu sabah tekrar başladım yürüyüşe. Benide aranıza alın olur mu
Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 2 haftadır forumları okuyordum ve gerçekten kilo vermeye başlamamda çok etkili oldu yazdıklarınız. Kendimi bildim bileli yani adet olduğum ilk günden beri adet sancısı çekiyorum ve en sonunda bekarken doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım ve 2,5 sene kullandım. Bunun sonucunda 10 kilodan fazla kilo aldım. 3 aylık evliyim ve evlendikten sonra da 4 kilo aldım.Malum eşinizin yeme alışkanlığına kapılıyosunuz ama onlarda bizimkinden kat be kat kas olduğunu ve bu kasların onların yediklerini yaktığını unutuyoruz. Şimdi 2 haftadır hergün sabahları 1,5 saat yürüyorum yediklerime dikkat ediyorum. Çalışan biriyim gün içersinde de yoruluyorum. İnşallah eski kilom 60 a düşeceğim tabi desteklerinizle ve tecrübelerinizle
merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım. sitenin yabancısıyım.çözmeye çalışıyorum. bende ciddi şekilde kilo problemi yaşıyorum.
Slm bende aranıza yeni katılıyorum kilom 72 ve 15 kilo vermek istiyorum hepimize kolay gelsin:)))
ya kocayla paylaşılırmı böyle şeylerkilo vericem diyetteyim kocaya söylenecek son şey bence.her yediğine her yaptığına bişey der dururlar.ben kocişimden habersiz yaptım hep hoş biliyor olsada en azından ben o modda görünmediğim için herhangi bir yorumda bulunmadı hiç.
ama mesela anlatmıştım burdada okuduysan.pantolon aldım oldukça dar profilde resmi var hatta.alırken kilo alacağınıda hesaba katıyosun dimi dedi :84::84::84: adam haklı çünkü ben her kilo verişimin sonunda ve özelliklede bu aylarda hep verdiğimi geri almaya başlardım. ama ben 9 aydır tamamen istikrarlı olmasamda kendime hakim olmayı azda olsa öğrettim kendime.bi yerden sonra dur demesini bilicem inşallah :2::2: yani diyet yapmak formda kalmak zayıflamak vs öyle kısa zamanda başarılacak şey değil.bunu zamana yayıp hayata geçirmedikçe biz herzaman başladığımız yere dönmeye mahkum oluruz.
neden arzuya cevap yazmadınız kız bide acil yazmışşşşşboş boş konuşucaqınıza belki bi işe yarardınız
hayırlısı olsun tuqbacım...
hadi bakalım anlaştık.hamile falan kalmayalımda
geçende artık zayıflama demedmiydi:))))))))))))))))))))))))))))))))))öteki sayfada yeni gelen arkadşıda aldımda hoşgeldinler arasına :)))
Slm bende aranıza yeni katılıyorum kilom 72 ve 15 kilo vermek istiyorum hepimize kolay gelsin:)))
taze dediğim fazla takır takır olmayanı çok lezzetli resmen çikolata gibi tatlı oluyor.seviyosan bence aldır yanında bitane olsun hep arada yarım yarım kemirirsin.zayıflamaya çok faydalı diğer faydalarını zaten hiç saymayalımkocişe söyle almadan eve gelmesin
:))))))))))))))))))))))))))))))))))öteki sayfada yeni gelen arkadşıda aldımda hoşgeldinler arasına :)))
sen yiceksen kendine sahip ol napimHoşgeldinnn
Çok teşekkür ederim canımdiğer faydaları görürsek zayıflamadan böle olabilirim bu kiloyla hamiş kalmak istemiyom almadan gelirsen sana yemek yok diyim
haklısın canımda eşim bana tam destek garantii,,olmuştu bugüne kadar onun sayesinde hırslandımda verdim,vermezsin diye diye kudurttu beni şimdide ne diyo biliyonmu,,dua ederim bak 70-80 ol yine diye diyoogeçende artık zayıflama demedmiydi
istisnalar kaideyi bozmaz ama birilerine ben diyetteyim dersen her fırsatta seni pisikolojik baskı altına sokar.en iyisi başarıyı yakalamaya başladıktan sonra bunu paylaşmak.
tugbacım kocan senle dalga mı gecıyor ne 50 olman ıcın 10 kılo daha vermen lazım ve 50 sana cok az canım cok zayıf olursun saglıksız bence
bu arda ben kudurdum gene güme gitti diyet suna bak yaa kendıme verdıgım sözü tutamıyorum off nolcam ben boylee
:))))))))))))))))))))))))))))))))))öteki sayfada yeni gelen arkadşıda aldımda hoşgeldinler arasına :)))
tugbacım kocan senle dalga mı gecıyor ne 50 olman ıcın 10 kılo daha vermen lazım ve 50 sana cok az canım cok zayıf olursun saglıksız bence
bu arda ben kudurdum gene güme gitti diyet suna bak yaa kendıme verdıgım sözü tutamıyorum off nolcam ben boylee
sen yiceksen kendine sahip ol napimama diğer faydaları say say bitmez uzun zaman oldu bende almadım.aklımdayken alim bende birazdan dışarı çikicim kocişimle
haklısın canımda eşim bana tam destek garantii,,olmuştu bugüne kadar onun sayesinde hırslandımda verdim,vermezsin diye diye kudurttu beni şimdide ne diyo biliyonmu,,dua ederim bak 70-80 ol yine diye diyoomanyakyaa,genelde çekemediği durumlarda diyo bunuu,,bende iyi sen öyle dedikçe dahada motivem artıyo diyorum,,susuyoo cvb yok
elbetteki öyle,oda biliyo ya okadar inemiycemi laf ebeliği yapıyoo,çünkü onada dedim ben ideal kilom 62 yazıyo ama ben 58 olcam diyede,kızmıştı ulaşmışsın daha nekadar vercen ,şuna bak harbidende incelmiş çırpı gibi kalmışsın,gerçekten bravo sanabırak artık diyetii,tamamdır falan diyodu..da motivasyonumu düşürdü buseferde olmadı böyleee
haklısın canımda eşim bana tam destek garantii,,olmuştu bugüne kadar onun sayesinde hırslandımda verdim,vermezsin diye diye kudurttu beni şimdide ne diyo biliyonmu,,dua ederim bak 70-80 ol yine diye diyoomanyakyaa,genelde çekemediği durumlarda diyo bunuu,,bende iyi sen öyle dedikçe dahada motivem artıyo diyorum,,susuyoo cvb yok
benimki geçen itiraf etti ben ona kilo aldın göbeklendin dedim oda bana bende göbekli kadın sevmiyorum dediydiHaklısınbenimkide sürekli seyahate gitsin ben keçiboynuzunu yer enerjimi de sporla atarım artık
Benim eşim ben kilo aldım şişmanım dediğimde kime göre demişti ben beğeniyom böyle demiştişimdi noldu obez olma yolunda hızla ilerliyorum
Sabahta bana baktı senin göbeğinmi şişiyo dediona inat zayıflıcammm dal gibi olucam dall çok güzel motive ediyo beni sağolsun
benimki geçen itiraf etti ben ona kilo aldın göbeklendin dedim oda bana bende göbekli kadın sevmiyorum dediydi10 senelik kocamın dediği lafa bak :84::84::84: şimdide her dışarı çıkışımızda bişeyler alıyorum kıyafet olsun makyaj malzemesi vs olsun.çok değiştin diyor 10 sene geçince e yani bu laftan sonra haketmedimi göbekli hatun sevmezmişmiş
erkek milleti bellimi olurHaketmişşşacaba benimkide zayıfladığım zaman bana söylermi şişman sevmiyom diye şaplağı yer ensesine artık
Haketmişşşacaba benimkide zayıfladığım zaman bana söylermi şişman sevmiyom diye şaplağı yer ensesine artık
iriyarı dememişmiydin eşin için.sende vur lafları erkek olaydımda balkon çıkaydım debenm eşim de sürekli alttan alttan vuruyor lafları.
sürekli karı gibi diyet yapmam lazım çok kilo aldım modunda
bn biliyorum bana dokunduruo lafları
neyse diyete girdim de sustu artık
Salma kendini bırakma akşama telafi edersin canım
Haklısınbenimkide sürekli seyahate gitsin ben keçiboynuzunu yer enerjimi de sporla atarım artık
Benim eşim ben kilo aldım şişmanım dediğimde kime göre demişti ben beğeniyom böyle demiştişimdi noldu obez olma yolunda hızla ilerliyorum
Sabahta bana baktı senin göbeğinmi şişiyo dediona inat zayıflıcammm dal gibi olucam dall çok güzel motive ediyo beni sağolsun
erkek milleti bellimi olurtabi bende kışkırttım kendisini benden 20 kilo fazlasın dedim bana 57 misin sen dedi bende ne evet ne hayr dedim tabi ölçü kavramı olmadığı için 55 desemde inanırdı 57 olim 55 kiloyum dicem iyice bunalıma girsin
iriyarı dememişmiydin eşin için.sende vur lafları erkek olaydımda balkon çıkaydım de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?