Salma kendini bırakma akşama telafi edersin canım
Haklısınbenimkide sürekli seyahate gitsin ben keçiboynuzunu yer enerjimi de sporla atarım artık
Benim eşim ben kilo aldım şişmanım dediğimde kime göre demişti ben beğeniyom böyle demiştişimdi noldu obez olma yolunda hızla ilerliyorum
Sabahta bana baktı senin göbeğinmi şişiyo dediona inat zayıflıcammm dal gibi olucam dall çok güzel motive ediyo beni sağolsun
erkek milleti bellimi olurtabi bende kışkırttım kendisini benden 20 kilo fazlasın dedim bana 57 misin sen dedi bende ne evet ne hayr dedim tabi ölçü kavramı olmadığı için 55 desemde inanırdı 57 olim 55 kiloyum dicem iyice bunalıma girsin
canımşimdi çıkmam lazım döndüğümde burda olursan yazışırız olmadı siteye hep gel moral motivasyonla eski formuna kavuşturururuz seniSlm bende yeni katıldım bu siteye ve benimde eşim aralıklı olarak bana laf sokuyo Çok üzülüyorum ve artık zayıflamaya karar verdim Umarım başarırıım BİLGİLİ OLANLAR LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİR Mİ? 15 kilo vermek istiyorum su an 72 kiloyum doğumumdan bana kalan şu fazlalıktan kurtulmak istiyorum ...
haketmişş..oh olsun de ona dee,55im dee..çatlasın,,azcıkta kendisi versin kilo,,benimkinide her hafta tartıya çıkartıyorum bağrış çağrıışş,ben kilomdan memnunum fdiyoo ama baak 300gr almışın diye psikolojisini bozmaya çalısıyorum,,ama eşim çok normal yapı olarak ideal kiloda ama onunda işyerinde yediği yağlı yemekler sonucu göbek fırlamış durumdaa,yazık aynanın karşısına geçip şey demiştibenimki geçen itiraf etti ben ona kilo aldın göbeklendin dedim oda bana bende göbekli kadın sevmiyorum dediydi10 senelik kocamın dediği lafa bak :84::84::84: şimdide her dışarı çıkışımızda bişeyler alıyorum kıyafet olsun makyaj malzemesi vs olsun.çok değiştin diyor 10 sene geçince e yani bu laftan sonra haketmedimi göbekli hatun sevmezmişmiş
Haketmişşşacaba benimkide zayıfladığım zaman bana söylermi şişman sevmiyom diye şaplağı yer ensesine artık
beyleride çekiştirdik şimdi çıkayım dolanayım beyimle
bizde bugün eşimle diyete girmiştik tekrardan ama ben cortladım o kesın dogru düzgün bişey yememiştir
Hoşgeldinnn
Çok teşekkür ederim canımdiğer faydaları görürsek zayıflamadan böle olabilirim bu kiloyla hamiş kalmak istemiyom almadan gelirsen sana yemek yok diyim
benm eşim de sürekli alttan alttan vuruyor lafları.
sürekli karı gibi diyet yapmam lazım çok kilo aldım modunda
bn biliyorum bana dokunduruo lafları
neyse diyete girdim de sustu artık
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaboşver işte dediğimiz gibi motive oluyoruz deinler boşver
Slm bende yeni katıldım bu siteye ve benimde eşim aralıklı olarak bana laf sokuyo Çok üzülüyorum ve artık zayıflamaya karar verdim Umarım başarırıım BİLGİLİ OLANLAR LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİR Mİ? 15 kilo vermek istiyorum su an 72 kiloyum doğumumdan bana kalan şu fazlalıktan kurtulmak istiyorum ...
88 kilo boyda var tabi
demezmiyim ya neler diyorum neler
ruhsal çöküntü içine soktum o da diyette
inş öyl eolur canım su an durdurudm kendımı 3 incir 1 metrodan sonra
beyleride çekiştirdik şimdi çıkayım dolanayım beyimle
bizde bugün eşimle diyete girmiştik tekrardan ama ben cortladım o kesın dogru düzgün bişey yememiştir
haketmişş..oh olsun de ona dee,55im dee..çatlasın,,azcıkta kendisi versin kilo,,benimkinide her hafta tartıya çıkartıyorum bağrış çağrıışş,ben kilomdan memnunum fdiyoo ama baak 300gr almışın diye psikolojisini bozmaya çalısıyorum,,ama eşim çok normal yapı olarak ideal kiloda ama onunda işyerinde yediği yağlı yemekler sonucu göbek fırlamış durumdaa,yazık aynanın karşısına geçip şey demiştiya şuna bak göbeğimi içime çekince ne kadarda fit duruyorum ama bide bırakıncaki halimi gör off netcem diyoduuu
söylesin nolurkii,sende iyiya beni seviyosun demekki bak ben zayıfım diye lafı yapıştırıcaksın zatii
ya kızlarr bişey sorcam cvb bekliyorum en acilindeen,,ben sabah makasla elimi bayabii hallettim orta parmak ucu komple gitti,kenarıı tabii,derin bi kopuk yanii,şimdi yara bandı var elimdee,ve benim banyo yapmam lazım,,gusül abdest için napıcam,yani elimi imkanı yok suya tutamam,,orayı yıkamasam kabul olurmukii:26:
canımşimdi çıkmam lazım döndüğümde burda olursan yazışırız olmadı siteye hep gel moral motivasyonla eski formuna kavuşturururuz seni
Net bi bilgim olmamakla beraber sen kalbini temiz tut abdestini al diyebilirim canım :97:
öyle mi dersin tamam öyle yapayım o zaman cok ıyı bı gündü derimBu erkekler ne fena ya
İvitt gaza getiriyo beni
Bende bilgi topluyorum çok bi bilgim yok şuan canım
Olsun canın sağolsun akşama telafi edersin
İyi gezmeler cnm
Bence sen cortladığını belli etme eşine
Evett evettt evetttt :92::92::92:
ya kızlarr bişey sorcam cvb bekliyorum en acilindeen,,ben sabah makasla elimi bayabii hallettim orta parmak ucu komple gitti,kenarıı tabii,derin bi kopuk yanii,şimdi yara bandı var elimdee,ve benim banyo yapmam lazım,,gusül abdest için napıcam,yani elimi imkanı yok suya tutamam,,orayı yıkamasam kabul olurmukii:26:
öyle mi dersin tamam öyle yapayım o zaman cok ıyı bı gündü derim
canım su değdirme normal abdestini al orayı da mesh et tamam mı yani üstünü sıvazlıycaksın diğer elinle ok ayrıca gecmıs olsun
yaaa olur dimi öylee ,aslında niyet önemli diyolar da nebiliyim kuşkum oldu..çokta acıyo meret
sağol arzucum yaa inankii,rahatladım şimdii,neyse gidiyimde çocukların ikiside uyumuşken yapıyımda ev işime bakayım azcık,,görüşürüz sonraa..
öyle mi dersin tamam öyle yapayım o zaman cok ıyı bı gündü derim
canım su değdirme normal abdestini al orayı da mesh et tamam mı yani üstünü sıvazlıycaksın diğer elinle ok ayrıca gecmıs olsun
sağol arzucum yaa inankii,rahatladım şimdii,neyse gidiyimde çocukların ikiside uyumuşken yapıyımda ev işime bakayım azcık,,görüşürüz sonraa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?