70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inş öyl eolur canım su an durdurudm kendımı 3 incir 1 metrodan sonra

Ben kışkırtmadım zayıflayayım kışkırtırım : )))))

canımşimdi çıkmam lazım döndüğümde burda olursan yazışırız olmadı siteye hep gel moral motivasyonla eski formuna kavuşturururuz seni

bizde bugün eşimle diyete girmiştik tekrardan ama ben cortladım o kesın dogru düzgün bişey yememiştir

haketmişş..oh olsun de ona dee,55im dee..çatlasın,,azcıkta kendisi versin kilo,,benimkinide her hafta tartıya çıkartıyorum bağrış çağrıışş,ben kilomdan memnunum fdiyoo ama baak 300gr almışın diye psikolojisini bozmaya çalısıyorum,,ama eşim çok normal yapı olarak ideal kiloda ama onunda işyerinde yediği yağlı yemekler sonucu göbek fırlamış durumdaa,yazık aynanın karşısına geçip şey demiştiya şuna bak göbeğimi içime çekince ne kadarda fit duruyorum ama bide bırakıncaki halimi gör off netcem diyoduuu
Haketmişşş acaba benimkide zayıfladığım zaman bana söylermi şişman sevmiyom diye şaplağı yer ensesine artık

söylesin nolurkii,sende iyiya beni seviyosun demekki bak ben zayıfım diye lafı yapıştırıcaksın zatii

benm eşim de sürekli alttan alttan vuruyor lafları.
sürekli karı gibi diyet yapmam lazım çok kilo aldım modunda
bn biliyorum bana dokunduruo lafları
neyse diyete girdim de sustu artık

Bu erkekler ne fena ya

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaboşver işte dediğimiz gibi motive oluyoruz deinler boşver

İvitt gaza getiriyo beni

Bende bilgi topluyorum çok bi bilgim yok şuan canım

88 kilo boyda var tabi
demezmiyim ya neler diyorum neler
ruhsal çöküntü içine soktum o da diyette

inş öyl eolur canım su an durdurudm kendımı 3 incir 1 metrodan sonra

Olsun canın sağolsun akşama telafi edersin

beyleride çekiştirdik şimdi çıkayım dolanayım beyimle

İyi gezmeler cnm

bizde bugün eşimle diyete girmiştik tekrardan ama ben cortladım o kesın dogru düzgün bişey yememiştir

Bence sen cortladığını belli etme eşine

Evett evettt evetttt :92::92::92:

ya kızlarr bişey sorcam cvb bekliyorum en acilindeen,,ben sabah makasla elimi bayabii hallettim orta parmak ucu komple gitti,kenarıı tabii,derin bi kopuk yanii,şimdi yara bandı var elimdee,ve benim banyo yapmam lazım,,gusül abdest için napıcam,yani elimi imkanı yok suya tutamam,,orayı yıkamasam kabul olurmukii:26:

Son düzenleme:

Net bi bilgim olmamakla beraber sen kalbini temiz tut abdestini al diyebilirim canım :97:

öyle mi dersin tamam öyle yapayım o zaman cok ıyı bı gündü derim

canım su değdirme normal abdestini al orayı da mesh et tamam mı yani üstünü sıvazlıycaksın diğer elinle ok ayrıca gecmıs olsun

sağol arzucum yaa inankii,rahatladım şimdii,neyse gidiyimde çocukların ikiside uyumuşken yapıyımda ev işime bakayım azcık,,görüşürüz sonraa..

yaaa olur dimi öylee ,aslında niyet önemli diyolar da nebiliyim kuşkum oldu..çokta acıyo meret

Bende niyet önemli diye bildiğim için öyle dedim canım ama dediğim gibi çok net bi bilgim yok :97: hani diyolar ya namaz abdesti alırken bile şaşırırsanız devam edin yarıda bırakıp baştan almaya başlamayın diye ondan şeettim bende :97:

Evet öyle dersin

sağol arzucum yaa inankii,rahatladım şimdii,neyse gidiyimde çocukların ikiside uyumuşken yapıyımda ev işime bakayım azcık,,görüşürüz sonraa..

Ay evet geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…