70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğle yemegı saatınde dışardaydım, ofise dönerken de aylar sonra ilk defa ayvalık tostu alıp geldım

önceden yediğimde yanıdnqa asitli bişiler içer anca karnımı şişirince doyardım ya da kısa bı sure sonra acıktıgımı hıseeederdım ancak bugun nerden cıktı da yedım bunu bılmem yememın uzıerndne kac saat gactı ama cok fenayımmmmmmm zor nefes alıyorum valla, sankı içimde nefes alcak dahı yer kalmamıs gıbı :26: soda açtım şimdi bı taneee :26: midem baya küçülmüşşş :26:

bı de hep zayıfladıktan sonra hep kendı kıyafetlerımı gıyıyodum onlarda bol geldıkce zayıfladıgımı anlıyodum, cuma gunu kardeşim 2 tane pantolon verdı hıc gıymemıs bı tanesını, al bunlar sana olur dıye, gıydım oldular ama tam üzeirme oturuyolar, ayaktayken sorun yokta oturunca bı sure sonr abeli rhtsız edıyo.. şimdi haftalardır kendı kıyafetlerını bol bol gıymeye alısınca uzıerme oturan pantolon gıyınce tekrra kılo almısım da pantolonum sıkıyomuş gıbı hıssettım moralım bozuldu, üzerine de bu ayvalık tostu benı benden aldı valaaaaaaaa

Bende şimdi 3 ufak dilim kavun yarım elma yedim çatlıcam nerdeyse

ama sen güzel kilo vermişsin canım tebrikler :92:

Benimde midem küçülsünnnnnnnnnnnnn

geçmişi okuyolardır hayatıımm kolaymı geçmişi bitirmeek..

arzuuuuuuuuuuuuuuu hadiiiiisene yaa şimdi o topiği okumanın sırasımı bişeydaha sorucam sil şu mj kutunuu hadii noluurr..

Ben sabah bakayım dedim de vazgeçtim geçmişi bitirene kadar öğlen olur diye : ))

Son düzenleme:

canım afıyet olsun dedıgın gıbı bu tarz yıyecekelr bızı yerken mutlu etse de genellıkle arkasından rahatsız edıyor agır gelıyor mıdemıze de çünkü ama maşallah sen mideyi küçültmüşssün ben kac aydır küçültemedim valla ırademe sahıp cıkamıyorum halen

kızlar ben geldim geçmişi okuyamadım çok yorgunumm kursun ilkgünü güzel geçti hafta içi hergün 1-4 arası 4 ay sürcek muhasebe kursu ama ama benim bir sorunum var sabah kahvaltımı evde yapıyorum çıkmadan ara öğün e sonra öğlen yemeğimde kursta oluyorum ne ypıcam ben aç aç kafam almaz ya o kadar saat aç durunmaz ara öğünde kaynıo tabi o arada ben şöle düşündüm ufak bi kaseye müsli ya k-flakes yapıp götürsem öğlen yemeği için ara öğündede ceviz fındık yerim diyorum aklıma gelmiyo başka fikri olan kızlarrr

canım k flakes yaparsan yumusar erir gider mam gıbı olur öyle de yemesı zevklı deıl gercekten
sabah kahvaltısını daha one cekıp cıkmadna öğle yemeği yesen olmaz mı ya da fazla acıkmasan bıle az da olsa yemegını ye cık en mantıklısı o gelıncede ufak bı ara öğün ve 6- 6 30 gıbıde aksam yemegını yersın

ölede olur aslında oğlanı okula götürünce kahvaltımı yapmış olsam ama evden 12 de çıkıyorum 12 de öğle yemeğimi yemiş olmam lazım millet kursu düşünür ben kurstaki ymeği düşünüyorum yanımda benden biraz büyük bi kadın gıcık etti beni ya a oğlunmu var evlimisin sen niye buraya geldinki kıskançlığından çatladı ya gıcık şey 4 ay bu kadaınla işim var benim ya

Son düzenleme:

Ufak meyveli yoğurtlar varya onlardan alabilirsin poşete de k-flaks koyarsın orda yiyeceğin zaman karıştırır yersin öyle olabilir :97: bide ufak bi tost yapıp yanına ayran alıp yiyebilirsin :97:

Ara öğünde de kuru incir , kuru kayısı , ceviz vs tüketebilirsin canım :97:

du bakalım canım takma kafana 4 ay nedır kı cabucak gecer gıder hem iş ortamı kadar rahatsız olamssın ınan kı benı de bugun bıtanesı canımı sıktı tekım valla burda ve söz konusu işin oluncada fazla bısey söyleyemiyosun boylelerınden hersey beklenır allah korusun bızı ksıkanmıstır tabı ne guzel ımkanın var gıdıyosun bak ben zaman bulamıyorum cocuk küçük calısınca bı sosyal ortam yaratamıyorum kendıme ıns kafana uygun bırılerını bulurusn yakında

bende cıkıyorum arkadaslar yarın görüşürüz

Ben çıkıyorum akşama girmeye çalışırım görüşürüz kızlarr :80: :80:

küçülüyo zamanla merak etme, dedim ya onceden asıtlı bişilerle mıdeyı doldurmadan onla doymam zordu ya da yanında cay ııcp doyardım ama boyle patlıycak gıbı rhtsız etmezdı :26: ben de sasırdım, nefes alsam patlıycakmısım gıbı geldı, bak uzıernde yıne kac saat gecyı ama ben de hala aynı hıs var :26:

yerken de pek mutlu etmedı aslında bu bana fazla gelcek dedım ama ayalrdır yemedıgım ıcın bı goz aclıgı olmuş ayvalıga karsı, aman bıtsın barı deıp sokuşturdum agzıma ama akşam oldu ben hala rhtsızım :26: sen de kucultmusundur bı eskıden yedıgın gıbı abartsan anlarsın, mıde almıyo bı sure sonra

ben de arzuya katılıyorum bebek maması gıbı olur omzna kadar, sandvıcler hazırla bı kupa gotur sıcak su varsa hazır cornbalardan yap bı içimlik :44: salata gıbı bısıler yaparsın kucuk kapaklı kaplara onları goturursun yanına da hazır satılan kucuk yogurtlardan yersın fılan oyle ıdare etmeyı dene bı sure bakalım

actıva var bak oda olabilir

görüşrüz cnm

:84: :84: :84: aç kaldım ben yaaa termoslu bardak alıyım ben çorba içim bari

Selam kızlar...
Uzun zamandır adam akıllı gıremıyorum buraya..
İşlerim yoğundu.. oğlumun doğum gununu de atlattık dun..
artık yenı bır baslangıc yapıyorum ınsallah.. dun sabah tartıldıgımda 72.1 dım...
Bugun ıtıbarıyle basladım...

Bugün yediklerim;

Kahvaltı: 1 simit, 2 kaşık menemen, peynir, 1 biber, 2 bard. şekersiz çay.
Ara: yok
Öğle (15:00): yarım kol böreği.
Ara: 1 bard. tek şekerli türk kahvesi
Akşam (18:00): 1 erik.
Ara: Limonlu yeşilçay.

Bugün biraz düzensiz oldu ama dışarılardaydım vakit geçti..

kızlar selaam
sizce diyette turşu olur mu?kalorisi çok az.bir salatalık turşusu 10 kalori.ama neden diyetlerde turşu yok?
tuzlu olduğu için su tutabilir o yüzden mi?ben akşam yemeğinde 2 tane yedim.acaba kötü mü ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…