kızlar selaam
sizce diyette turşu olur mu?kalorisi çok az.bir salatalık turşusu 10 kalori.ama neden diyetlerde turşu yok?
tuzlu olduğu için su tutabilir o yüzden mi?ben akşam yemeğinde 2 tane yedim.acaba kötü mü ettim
slm cnm dediğin gibi turşu vucutta su tuttugu için tercih etmiyoruz ama yediğin içinde kötü etmedin bol su içerek atarsın iki turşuda hemen su tutmaz zaten cnm
2.diyet dönemin vatana millete ençokta sana hayırlı olaSelam kızlar...
Uzun zamandır adam akıllı gıremıyorum buraya..
İşlerim yoğundu.. oğlumun doğum gununu de atlattık dun..
artık yenı bır baslangıc yapıyorum ınsallah.. dun sabah tartıldıgımda 72.1 dım...
Bugun ıtıbarıyle basladım...
Bugün yediklerim;
Kahvaltı: 1 simit, 2 kaşık menemen, peynir, 1 biber, 2 bard. şekersiz çay.
Ara: yok
Öğle (15:00): yarım kol böreği.
Ara: 1 bard. tek şekerli türk kahvesi
Akşam (18:00): 1 erik.
Ara: Limonlu yeşilçay.
Bugün biraz düzensiz oldu ama dışarılardaydım vakit geçti..
su tutması dışında turşu iştah açıcı bir besin bu yüzden tavsiye edilmiyor.ama sen nefsine hakimsen yemende sorun yokkızlar selaam
sizce diyette turşu olur mu?kalorisi çok az.bir salatalık turşusu 10 kalori.ama neden diyetlerde turşu yok?
tuzlu olduğu için su tutabilir o yüzden mi?ben akşam yemeğinde 2 tane yedim.acaba kötü mü ettim
4 aylık kurs dönemin hayırlı olsun.öğlen yemeği olayını bence evden hazırlayacağın tostla değerlendirebilirsin.sabah kahvaltını ekmeksiz yaparsan yada k-flaks hakkını sabah kullanırsan bence rahat edersin.zaten artık gnler kısalıyor kurstan gelip oğlanıda alıp anca evegel yemek hazırla falan 6 yı bulur saat tam akşam yemeği vakti gelmiş olur.bence çok güzel oturtursun menülerini.kurs aralarında dediğin gibi bi avuç çerez bazen 1 meyve yersin.bence sorun edilecek bişey yok sanada uyarsaslm cnm dediğin gibi turşu vucutta su tuttugu için tercih etmiyoruz ama yediğin içinde kötü etmedin bol su içerek atarsın iki turşuda hemen su tutmaz zaten cnm
2.diyet dönemin vatana millete ençokta sana hayırlı ola
su tutması dışında turşu iştah açıcı bir besin bu yüzden tavsiye edilmiyor.ama sen nefsine hakimsen yemende sorun yok
4 aylık kurs dönemin hayırlı olsun.öğlen yemeği olayını bence evden hazırlayacağın tostla değerlendirebilirsin.sabah kahvaltını ekmeksiz yaparsan yada k-flaks hakkını sabah kullanırsan bence rahat edersin.zaten artık gnler kısalıyor kurstan gelip oğlanıda alıp anca evegel yemek hazırla falan 6 yı bulur saat tam akşam yemeği vakti gelmiş olur.bence çok güzel oturtursun menülerini.kurs aralarında dediğin gibi bi avuç çerez bazen 1 meyve yersin.bence sorun edilecek bişey yok sanada uyarsa
2.diyet dönemin vatana millete ençokta sana hayırlı ola
su tutması dışında turşu iştah açıcı bir besin bu yüzden tavsiye edilmiyor.ama sen nefsine hakimsen yemende sorun yok
4 aylık kurs dönemin hayırlı olsun.öğlen yemeği olayını bence evden hazırlayacağın tostla değerlendirebilirsin.sabah kahvaltını ekmeksiz yaparsan yada k-flaks hakkını sabah kullanırsan bence rahat edersin.zaten artık gnler kısalıyor kurstan gelip oğlanıda alıp anca evegel yemek hazırla falan 6 yı bulur saat tam akşam yemeği vakti gelmiş olur.bence çok güzel oturtursun menülerini.kurs aralarında dediğin gibi bi avuç çerez bazen 1 meyve yersin.bence sorun edilecek bişey yok sanada uyarsa
amin inşallah ama ilk günden mıçtım az once midem ağrı sinyalleri vermeye başlayınca gittim
pasta, sucuk, domates, 2 de elmalı kurabıye yedım evde dogum gununden kalan seyler vardı neyse bıttı yarına rahatım ınsallah
napcam ben bu halımle ya ıyıce saldım mahvoldum bıttım
oofffff :96::96::96:
kızlar merhaba,
sonunda aranıza dönebildim, geçmişi okumak istesem de okuyamam çünkü yüzlerce sayfa var sanırım..yine değişmiş kk,beğen butonu yok..
eveeeet sonundaaaa ihbar sürem bitti ve ben artık ev hanımıyııım yaşasıın!
olanları anlatayım eskiler bilir beni,doğum izindeydim 1 yıl,sonra döndüm bankaya.. ben evime çok yakın bir şubeydim ticari portföy yönetmeni olarak, yine aynı görevle başka bir şubeye tayin çıkardılar.. şube çok yakın gibi görünse de eve çok ters , günde toplam 3,5-4 saatim yolda geçiyordu..zaten bebeğime bakma mevzusu yüzünden(bu şehirde hiç akrabam yok,bakıcılara da güvenmiyorum) devam etmeyi düşünmüyordum, sonra bu tayin işin tuzu biberi oldu..tayin olduğum gün(başladıktan 2 gün sonra) müdüre ben istifa edicem dedim,üst yönetimle görüş dedi,üst yönetici de tatildeymiş,dönüşünü bekledim 2 hafta.. sonra da 8 hafta ihbar süremi bekledim(istifa edince yılınıza göre ihbar süresi kadar daha çalışmanız gerekiyor).. tazminatımı bile bile yakarak kaç yıllarımı verdiğim bu sözümona çok ünlü bankadan koşa koşa ayrıldım.. iyi ki de ayrıldım, öyle rahat ki içim.. bu arada önceki eve yakın olan şubem meğer cennetmiş, tayin olduğum yer mutsuz insanlarla dolu, sinir stres,kavga gürültü.. karakterime tamamen zıt.. yani kızlar uzaktan herkese çok güzel geliyor bankacılık, aman özel sağlık sigortası var,aman cts pazarı var,aman kurumsal,maaşı iyi vs.. deniyor ama kazın ayağı öyle değil..dışı sizi içi bileni yakıyor.. ben de bankacı olmadan önce ve şimdi çok farklı bakıyorum.. her iş zordur ama ruhen çökerten bir meslek bu..hedef baskısı altında ezilmiş, akşam saat 8-9 dan önce çıkmayan (artı yolu da düşünün),haftasonları full mesai veya genel müdürlükte toplantı veya başka şehirde eğitimler, gece gündüz üst yönetimden hedef stresiyle baskı mailleri yiyen,her an patlamaya hazır insanlarla dolu banka.. Allah kalanların yardımcısı olsun, herkes seni kıskanıyoruz dedi son günümde.. oğlum bir yana dünya bir yana..
bu arada oradaki stresten zayıflamıştım ama son zamanlarda yine kilo aldım..
şu karatay diyeti kitabını yine başucuma koyayım da başlayayım bir an önce..
hepinizi öpüyorum, kızlar en önemlisi sağlık.. sağlıkla kilo verelim inşallah..
kızlar merhaba,
sonunda aranıza dönebildim, geçmişi okumak istesem de okuyamam çünkü yüzlerce sayfa var sanırım..yine değişmiş kk,beğen butonu yok..
eveeeet sonundaaaa ihbar sürem bitti ve ben artık ev hanımıyııım yaşasıın!
olanları anlatayım eskiler bilir beni,doğum izindeydim 1 yıl,sonra döndüm bankaya.. ben evime çok yakın bir şubeydim ticari portföy yönetmeni olarak, yine aynı görevle başka bir şubeye tayin çıkardılar.. şube çok yakın gibi görünse de eve çok ters , günde toplam 3,5-4 saatim yolda geçiyordu..zaten bebeğime bakma mevzusu yüzünden(bu şehirde hiç akrabam yok,bakıcılara da güvenmiyorum) devam etmeyi düşünmüyordum, sonra bu tayin işin tuzu biberi oldu..tayin olduğum gün(başladıktan 2 gün sonra) müdüre ben istifa edicem dedim,üst yönetimle görüş dedi,üst yönetici de tatildeymiş,dönüşünü bekledim 2 hafta.. sonra da 8 hafta ihbar süremi bekledim(istifa edince yılınıza göre ihbar süresi kadar daha çalışmanız gerekiyor).. tazminatımı bile bile yakarak kaç yıllarımı verdiğim bu sözümona çok ünlü bankadan koşa koşa ayrıldım.. iyi ki de ayrıldım, öyle rahat ki içim.. bu arada önceki eve yakın olan şubem meğer cennetmiş, tayin olduğum yer mutsuz insanlarla dolu, sinir stres,kavga gürültü.. karakterime tamamen zıt.. yani kızlar uzaktan herkese çok güzel geliyor bankacılık, aman özel sağlık sigortası var,aman cts pazarı var,aman kurumsal,maaşı iyi vs.. deniyor ama kazın ayağı öyle değil..dışı sizi içi bileni yakıyor.. ben de bankacı olmadan önce ve şimdi çok farklı bakıyorum.. her iş zordur ama ruhen çökerten bir meslek bu..hedef baskısı altında ezilmiş, akşam saat 8-9 dan önce çıkmayan (artı yolu da düşünün),haftasonları full mesai veya genel müdürlükte toplantı veya başka şehirde eğitimler, gece gündüz üst yönetimden hedef stresiyle baskı mailleri yiyen,her an patlamaya hazır insanlarla dolu banka.. Allah kalanların yardımcısı olsun, herkes seni kıskanıyoruz dedi son günümde.. oğlum bir yana dünya bir yana..
bu arada oradaki stresten zayıflamıştım ama son zamanlarda yine kilo aldım..
şu karatay diyeti kitabını yine başucuma koyayım da başlayayım bir an önce..
hepinizi öpüyorum, kızlar en önemlisi sağlık.. sağlıkla kilo verelim inşallah..
oh afiyet olsun cnmbundan sonra yok öle kaçamaklar diyene bak ben hiç yapmıyorum sanki
hşg cnm hayırlı olsun senin için oğlun için aileniz için cnm
olsun olsun içim dşım afiyet doldu yeter ya....
benim soruma kimse cevap vermicek miiii????
bundan sonra yok artık cıss onlarrr
cnm bi fikrim yokki bu konuda ama sanmıyorum şekersiz olunca neden olumsuz etkilesin ki
güle gülekursta öğrendiklerimi biraz tekrar edeyimmmm dimi ama gece gelirim öptüm sizi çıtırlarr
slmm kızzlarrrr epeydir yoktum yoğunum bayağı.biraz hafifledi işlerim.inş herşey yolundadırrr.geçmişe bakamadım biraz bakayım dönerim geri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?