70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm cnm dediğin gibi turşu vucutta su tuttugu için tercih etmiyoruz ama yediğin içinde kötü etmedin bol su içerek atarsın iki turşuda hemen su tutmaz zaten cnm

2.diyet dönemin vatana millete ençokta sana hayırlı ola

su tutması dışında turşu iştah açıcı bir besin bu yüzden tavsiye edilmiyor.ama sen nefsine hakimsen yemende sorun yok

slm cnm dediğin gibi turşu vucutta su tuttugu için tercih etmiyoruz ama yediğin içinde kötü etmedin bol su içerek atarsın iki turşuda hemen su tutmaz zaten cnm
4 aylık kurs dönemin hayırlı olsun.öğlen yemeği olayını bence evden hazırlayacağın tostla değerlendirebilirsin.sabah kahvaltını ekmeksiz yaparsan yada k-flaks hakkını sabah kullanırsan bence rahat edersin.zaten artık gnler kısalıyor kurstan gelip oğlanıda alıp anca evegel yemek hazırla falan 6 yı bulur saat tam akşam yemeği vakti gelmiş olur.bence çok güzel oturtursun menülerini.kurs aralarında dediğin gibi bi avuç çerez bazen 1 meyve yersin.bence sorun edilecek bişey yok sanada uyarsa

selam kızlarrrrr
akşamüstü pazara gittik ne var ne yok hepsini aldık ya iki kişiyiz bide resmen dolduruyoruz yetmio bile araba
hep de kalıo çürüo sonra israf oluyor
ama pazara gidince tutamıyorum kendimi
bi de diyetteyim ya habire alasım geliyo sebze meyve

neyse menümü yazayım...

sabah(11 gibi)
kalkınca bir bardak ılık su
4 küp şeker büyüklüğünde beyaz peynir
4 yeşil zeytin
1 sosis
1 domates, 1 salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
1 kupa yeşil çay

ara
bir dilim karpuz
4 badem

öğlen15.00 )
kahvaltıyı geç yaptığım için
bişey yemedim
sadece bir bardak tarçınlı süt.

akşam
bir tabak az zeytinyağlı yeşil fasülye
bir kase cacık
1 dilim çavdar ekmeği(normalde ekmek yemiyorum ama öğlen
yemediğim için çok acıkmıştım:26:)

evet nasılllll?????

ayarlıcaz bişeyler artık bide mesafe uzun yürüyerek gitmeyi tercih ediyorum oda süper olcak benim için hoca ders anlatır ben fındık fıstık ceviz yerim

amin inşallah ama ilk günden mıçtım az once midem ağrı sinyalleri vermeye başlayınca gittim
pasta, sucuk, domates, 2 de elmalı kurabıye yedım evde dogum gununden kalan seyler vardı neyse bıttı yarına rahatım ınsallah
napcam ben bu halımle ya ıyıce saldım mahvoldum bıttım
oofffff :96::96::96:

kızlarrrr bişey sorcammm
ben çok siyah çay içiyorum yani yıllardır hep hayatımda siyah çay
ama kendimi bildim bileli şekersiz içiyorum
ama acaba şekersiz de olsa kilo vermeyi önleyici bir etkisi varmıdır acaba??:26:

Son düzenleme:
bu arada çok güldümmm
siyah çay yazayım derken siyah saç yazmışım düzelltim hemen
bu aralar taktım saç meselesine da özellikle siyah saça

kızlar merhaba,
sonunda aranıza dönebildim, geçmişi okumak istesem de okuyamam çünkü yüzlerce sayfa var sanırım..yine değişmiş kk,beğen butonu yok..
eveeeet sonundaaaa ihbar sürem bitti ve ben artık ev hanımıyııım yaşasıın!
olanları anlatayım eskiler bilir beni,doğum izindeydim 1 yıl,sonra döndüm bankaya.. ben evime çok yakın bir şubeydim ticari portföy yönetmeni olarak, yine aynı görevle başka bir şubeye tayin çıkardılar.. şube çok yakın gibi görünse de eve çok ters , günde toplam 3,5-4 saatim yolda geçiyordu..zaten bebeğime bakma mevzusu yüzünden(bu şehirde hiç akrabam yok,bakıcılara da güvenmiyorum) devam etmeyi düşünmüyordum, sonra bu tayin işin tuzu biberi oldu..tayin olduğum gün(başladıktan 2 gün sonra) müdüre ben istifa edicem dedim,üst yönetimle görüş dedi,üst yönetici de tatildeymiş,dönüşünü bekledim 2 hafta.. sonra da 8 hafta ihbar süremi bekledim(istifa edince yılınıza göre ihbar süresi kadar daha çalışmanız gerekiyor).. tazminatımı bile bile yakarak kaç yıllarımı verdiğim bu sözümona çok ünlü bankadan koşa koşa ayrıldım.. iyi ki de ayrıldım, öyle rahat ki içim.. bu arada önceki eve yakın olan şubem meğer cennetmiş, tayin olduğum yer mutsuz insanlarla dolu, sinir stres,kavga gürültü.. karakterime tamamen zıt.. yani kızlar uzaktan herkese çok güzel geliyor bankacılık, aman özel sağlık sigortası var,aman cts pazarı var,aman kurumsal,maaşı iyi vs.. deniyor ama kazın ayağı öyle değil..dışı sizi içi bileni yakıyor.. ben de bankacı olmadan önce ve şimdi çok farklı bakıyorum.. her iş zordur ama ruhen çökerten bir meslek bu..hedef baskısı altında ezilmiş, akşam saat 8-9 dan önce çıkmayan (artı yolu da düşünün),haftasonları full mesai veya genel müdürlükte toplantı veya başka şehirde eğitimler, gece gündüz üst yönetimden hedef stresiyle baskı mailleri yiyen,her an patlamaya hazır insanlarla dolu banka.. Allah kalanların yardımcısı olsun, herkes seni kıskanıyoruz dedi son günümde.. oğlum bir yana dünya bir yana..
bu arada oradaki stresten zayıflamıştım ama son zamanlarda yine kilo aldım..
şu karatay diyeti kitabını yine başucuma koyayım da başlayayım bir an önce..
hepinizi öpüyorum, kızlar en önemlisi sağlık.. sağlıkla kilo verelim inşallah..

oh afiyet olsun cnm bundan sonra yok öle kaçamaklar diyene bak ben hiç yapmıyorum sanki

hşg cnm hayırlı olsun senin için oğlun için aileniz için cnm

tekrar hoşgeldin ozaman
konuyu bilmiyordum ama öğrenmiş oldum
senin ve çocuğun için iyi bir karar olmuş bence
eğer ihtiğyaç durumu yoksa, yıpratıcı bir meslekse ve hele ki çocuk varsa çalışmamak bir bayan için daha iyidir bence de....
kiloya gelince de inşallah bir daha geri almamak üzere hepimiz veririrz kiloları....

bundan sonra yok artık cıss onlarrr

cnm bi fikrim yokki bu konuda ama sanmıyorum şekersiz olunca neden olumsuz etkilesin ki

saol canım ya şekersiz de olsa çok içiyorum ya hani otomatiğe bağlamışım heralde
herşeyden az yemekten içmekten acaba olumsuz etki yapar mı diye düşündüm

slmm kızzlarrrr epeydir yoktum yoğunum bayağı.biraz hafifledi işlerim.inş herşey yolundadırrr.geçmişe bakamadım biraz bakayım dönerim geri.

hayırlı akşamlar
ben bugün giremedim
menümü yazayım baya saçma oldu
sabah 1 çay tabağı patates kızartması yarım domates
öğlen 1kase çorba 1 dilim ekmek 1domates biraz peynir
ara 1elma biraz üzüm
akşam1 tabak dolu dolu yeşil fasulye yoğrt
dokdorun birisi saat 7 den sonra yenen herşey yağa dönüşüyo demiş
ben geçen hafta diyet yaptığım halde +600 gr aldım demekki 7 den sonra yediğim üzümler kilo aldırmış
bugün den itibaren akşamları meyve bile yemeyi düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…