70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çayı bende çok severim biraz da demli severim kiloyu etkiliyeceğini zannetmiyorum ama bana kabızlık yapıyo

canım çayı bende çok severim biraz da demli severim kiloyu etkiliyeceğini zannetmiyorum ama bana kabızlık yapıyo

ben de çok içiyorum ve kabızlık problemim fazlasıyla var
diyet yapsam da yapmasam da yani..
demekki azaltmak lazım hiç sanmıyorum ama

hakkında hayırlısı olsun inş.güzelim...her işte bir hayır vardır,önemli olan senin rahat olman...hoşgeldin fıstık
öğün eksiği olmasına rağmen güzel ve dengeli bir menü...seni yazılarından biliyorum demekki topikte görmüşüm...hoşgeldin tekrardan
yirinnnn seni seksü şempanze....bana yorum yazmışsın cevap verem hemencük...hepücüğü benim ve orjinal kuşum...ama sende taşsın yaniiii
belirtilerin hepsi son on gün kala bendede başlıyor ve had safhada oluyor canım...ama yazıdada dediği gibi yaş ilerledikçe şiddeti ve frenlemesi zorlaşıyor...allah biz hatunşlara kolaylık versin değilmi

aşkitom,ayran içtik ayrı düştük bidenemmmmmkocanın yeni işi hayırlı olsun ve allah kolaylık versin zor ...ha deyince kociş yanında olmıycak artık....sen artık evinin kadını çocuklarının hem anası hemide babası olceeeennnn guuuuuuu....şaka şaka ,allah kolaylık versin ve hayırlı olsun yafluuuummmmm

kızlar ben geldim vede birazdan çıkıcam....özledim sizi bir merhaba diyeyim bide menümü yazayım dedim....
ben iyiyim diyet son gaz devam ediyor ama 2 gündür spora ara vermiştim yarın bir mani çıkmazsa başlıyorum tekrardan
sabah(08.30)
1 tane peynirli pizza(üstünde biber domates olanlardan-poçacıdan aldım uyuyakalmışımda:78:),1 brd. çay
ara(10.30)
1 küçük elma
öğle(13.00)
yarım pors.zeytinyağlı pırasa,3 tek beyaz lahana sarması,3 kaşık yoğurt
ara(15.30)
5 fındık,1 brd.ayran
akşam(18.30)
tahmini yarım kilo kadar ızgara hamsi,bol yeşil salata,1 kuru soğan,3 acı svri biber turşusu(sülemesi ayıp kendim kurmuştum ve tadına baktımda,kalite kontrol:78)
gün boyu 3 lt. su,yeşil çayve günü 1 az şekerli türk kahvesiyle kapadım biraz önce...kocişle balık üstü keyif yaptıkda karşılıklı:78:

arkadasım katılıyorum sana bende sporla bırlıkte gunde ıkı pet sıseden tam uc lıtre sonuna kadar su ıcıyorum ama tık bende de yok uzulme yanı:)))

canım hoşgeldin geçmiş olsun diyeyim o zaman sana.

ayyy geçmişi okuuuu okuuu bitiremedim.ne güzel muhabbet etmişsiniz gündüz.ben dersteydim tabi bu zaman zarfında.çok stresliyim kızlar.branşım matematik okulun kantini bende bu yüzden.ve ders programı daha tam belli değilperşembe 1 saat dersim var ve ben ilçeye gitmek zorundayım.canım sıkkın biraz yoğunum ve yorgun geliyorum bu yüzden pek giremedim.veee halaaaa diyet moduna giremedim ben.nolucak bu halm yaaaa...

teşekkür ederim bitanem...sende zamanında güzel vermişsin demekki yapabiliyorsun,yaparsında sadece gayret ve irade gerekiyor canımcım

evet benim de sorunum bu kg veriyorum sonra hop aynı beslenme türüne geçince geri alıyorum
ya da 1 ay 2 ay yapıp bırakıyorum ama artık hayat tarzı haline getirmem gerekiyor bunu geç de olsa anladım

Son düzenleme:

afiyet olsun şeker menü süper olmuş

kılavuz canım masallah ıyı vermıssın kıloları ımrendım sana:)ben step yapıyorum 2 haftadır aynı zamanda 2 haftadır hergun tempolu 1 saat yuruyus yapıyorum.gunde 3 ıtre su ıcıyorum ama hıc kılo veremedım dha.sen hangı sporu yapıyorsun canım?

hoşgeldinnnn hatırlıyorum seni eskilerden:)
ben de yoktum dönüş yaptım
sen de hoşgeldin balım ben de hatırlıyorum seni.bu arada profil remine bayıldım hala gülüyorumm

deryacııımmmmm nasılsın balımm özledim seni.muhteşem derya menüsüüü.

senacımmm merhaba tatlımmmmm

canım öncelikle hoşgeldin,öncedende görmüştüm nickinide yazışmak şimdiye kısmetmiş...
ben çalışan bayanım...
akşam 17.30 da işten çıkıyorum,burası küçük yer olduğu için eve gelmem 10 dk...çocukların yemeğini koyup benim spora geçmem engeç 18 yada 18.30 u buluyor...
evimde yürüme bandım,eliptik bisikletim ve plates topum.çemberim ve lastiklerim var....ben genelde hergün aksatmadan sırasıyla 25 dk. zor ayarda eliptik bisikletle başlıyorum,ondan inip 6.6 hızında 45 yada 50 dk. tempolu şekilde yürüme bandında yürüyorum ama asla koşmuyorum,yürüyüş bandımın motorlu bel kemeri var yaklaşık 30 dk. yukardan aşağı sıralamasıyla koltuk altımdan diz kapaklarıma kadar önlü vede arkalı onu yapıyorum...sonrada yerde 80 er tane alt ve üst karın mekiği yapıyorum...bunların hepsini saat 18.00 ile 19.45 yada 20.00 arası yapıyorum ve duşumu alıyorum...ondan sonra duş çıkışı ya bir bardak süt içiyorum yada bir kase yoğurt yiyiyorum günü bitiriyorum bazende spordan sonra sade haşlanmış tavuk göğsü ,domates ve yoğurt yiyiyorum(spor sonrası yağsız protein yediğin zaman yağ yakımın hızlanır unutma)...gün boyu 3 lt. su içincede yanan yağları vücuttan atıyorsun unutma fıstık...bu spor menüsü hergün düzenli yapılıyor,cumartesi pazar hariç canım...bazen eserse haftasonuda temizliğin peşine hazır ısınmışken devam edebiliyorum psikopata bağlarsam :)))))))

Son düzenleme:

iyiyim fıstığım sende hoşgeldin...vallahi imajı zedelememek lazım değilmiyok kız bu ara gevşedim gibi,kendimi motive etmeye çalışıyorum...

senaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
aşkitom nabersin fıstığımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ösledim guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…