kızlarrrr bişey sorcammm
ben çok siyah çay içiyorum yani yıllardır hep hayatımda siyah çay
ama kendimi bildim bileli şekersiz içiyorum
ama acaba şekersiz de olsa kilo vermeyi önleyici bir etkisi varmıdır acaba??:26:
canım çayı bende çok severim biraz da demli severim kiloyu etkiliyeceğini zannetmiyorum ama bana kabızlık yapıyo
hakkında hayırlısı olsun inş.güzelim...her işte bir hayır vardır,önemli olan senin rahat olman...hoşgeldin fıstıkkızlar merhaba,
sonunda aranıza dönebildim, geçmişi okumak istesem de okuyamam çünkü yüzlerce sayfa var sanırım..yine değişmiş kk,beğen butonu yok..
eveeeet sonundaaaa ihbar sürem bitti ve ben artık ev hanımıyııım yaşasıın!
olanları anlatayım eskiler bilir beni,doğum izindeydim 1 yıl,sonra döndüm bankaya.. ben evime çok yakın bir şubeydim ticari portföy yönetmeni olarak, yine aynı görevle başka bir şubeye tayin çıkardılar.. şube çok yakın gibi görünse de eve çok ters , günde toplam 3,5-4 saatim yolda geçiyordu..zaten bebeğime bakma mevzusu yüzünden(bu şehirde hiç akrabam yok,bakıcılara da güvenmiyorum) devam etmeyi düşünmüyordum, sonra bu tayin işin tuzu biberi oldu..tayin olduğum gün(başladıktan 2 gün sonra) müdüre ben istifa edicem dedim,üst yönetimle görüş dedi,üst yönetici de tatildeymiş,dönüşünü bekledim 2 hafta.. sonra da 8 hafta ihbar süremi bekledim(istifa edince yılınıza göre ihbar süresi kadar daha çalışmanız gerekiyor).. tazminatımı bile bile yakarak kaç yıllarımı verdiğim bu sözümona çok ünlü bankadan koşa koşa ayrıldım.. iyi ki de ayrıldım, öyle rahat ki içim.. bu arada önceki eve yakın olan şubem meğer cennetmiş, tayin olduğum yer mutsuz insanlarla dolu, sinir stres,kavga gürültü.. karakterime tamamen zıt.. yani kızlar uzaktan herkese çok güzel geliyor bankacılık, aman özel sağlık sigortası var,aman cts pazarı var,aman kurumsal,maaşı iyi vs.. deniyor ama kazın ayağı öyle değil..dışı sizi içi bileni yakıyor.. ben de bankacı olmadan önce ve şimdi çok farklı bakıyorum.. her iş zordur ama ruhen çökerten bir meslek bu..hedef baskısı altında ezilmiş, akşam saat 8-9 dan önce çıkmayan (artı yolu da düşünün),haftasonları full mesai veya genel müdürlükte toplantı veya başka şehirde eğitimler, gece gündüz üst yönetimden hedef stresiyle baskı mailleri yiyen,her an patlamaya hazır insanlarla dolu banka.. Allah kalanların yardımcısı olsun, herkes seni kıskanıyoruz dedi son günümde.. oğlum bir yana dünya bir yana..
bu arada oradaki stresten zayıflamıştım ama son zamanlarda yine kilo aldım..
şu karatay diyeti kitabını yine başucuma koyayım da başlayayım bir an önce..
hepinizi öpüyorum, kızlar en önemlisi sağlık.. sağlıkla kilo verelim inşallah..
öğün eksiği olmasına rağmen güzel ve dengeli bir menü...seni yazılarından biliyorum demekki topikte görmüşüm...hoşgeldin tekrardanselam kızlarrrrr
akşamüstü pazara gittik ne var ne yok hepsini aldık ya iki kişiyiz bide resmen dolduruyoruz yetmio bile araba
hep de kalıo çürüo sonra israf oluyor
ama pazara gidince tutamıyorum kendimi
bi de diyetteyim ya habire alasım geliyo sebze meyve
neyse menümü yazayım...
sabah(11 gibi)
kalkınca bir bardak ılık su
4 küp şeker büyüklüğünde beyaz peynir
4 yeşil zeytin
1 sosis
1 domates, 1 salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
1 kupa yeşil çay
ara
bir dilim karpuz
4 badem
öğlen15.00 )
kahvaltıyı geç yaptığım için
bişey yemedim
sadece bir bardak tarçınlı süt.
akşam
bir tabak az zeytinyağlı yeşil fasülye
bir kase cacık
1 dilim çavdar ekmeği(normalde ekmek yemiyorum ama öğlen
yemediğim için çok acıkmıştım:26:)
evet nasılllll?????
yirinnnn seni seksü şempanze....bana yorum yazmışsın cevap verem hemencük...hepücüğü benim ve orjinal kuşum...ama sende taşsın yaniiiiEki Görüntüle 262177
Eki Görüntüle 262178
Eki Görüntüle 262179
Eki Görüntüle 262180
Eki Görüntüle 262181
bunları koydummu hatırlamıyorumm ama bakın işte napemm
belirtilerin hepsi son on gün kala bendede başlıyor ve had safhada oluyor canım...ama yazıdada dediği gibi yaş ilerledikçe şiddeti ve frenlemesi zorlaşıyor...allah biz hatunşlara kolaylık versin değilmislm kızlr bişe sorucam sizde adet öncesi sendromu yaşıyomusunuz benim inanılmaz iştahım artıyo kendimi firenliyemiyorum ruhsal açıdan da çöküntüler yaşıyorum sinir öfke felan da olunca iştahım iki katına çıkıyo +bu aralarda moralim bozuk
1 haftadır diyet yapamaz oldum ben ne yapıcam ya 2 3 hafta sürüyo budurumsiz nasıl baş ediyosunuz bu durla
işte belirtiler
Kadınların ve genç kızların çoğunda, PMS belirtileri gözlenir. Bununla birlikte, kadın ve genç kızların % 80inden fazlasında görülen bu belirtilere karşı, bunların sadece % 2.5lik bir kısmı gerçekten PMSdir. PMS, yeni ergenliğe ulaşmış kızlarda daha az rastlanmakla beraber daha ileri yaşlarda daha sık gözlenir
PMS, yumurtlama ile regl dönemi arasında yaşanan bir grup belirtidir. Reglden 7-10 gün önce yaşanmaya başlar ve belirtiler regl başlamasıyla sona erer.
PMS BELİRTİLERİ
Her kadın ya da genç kızda farklı belirtiler gözlenebilir. Belirtiler regl döneminden, regl dönemine gerçekleşir. Belirtilerin şiddeti, dönem dönem dalgalı bir seyir göstererek artabilir. Belirtiler, genellikle regl döneminin başlamasından 7-10 gün önce kendini gösterir ve bu dönem yaklaştıkça şiddetlenebilir. Belirtiler hafif, orta şiddette ya da şiddetli olabilirler.
Duygusal belirtiler
*Sıkıntı, kaygı
*Çabuk sinirlenme, asabilik
*Bitkinlik
*Depresyon
Kızgınlık
Konsantrasyon bozukluğu
Aşırı duyarlılık
Cinsel istekte değişme
Kendini beğenmeme
Sosyallikten uzaklaşma
Doğal aktivitelere olan ilginin azalması
Fiziksel belirtiler
*Karın Şişkinliği
*Göğüslerin şişkinliği ve hassaslığı
*Diz, dirsek ve parmaklarda su toplanması
*İştahın artması
*Baş ağrısı
Yeme isteği
Kabızlık
Mide bulantısı
Susama
Hantallaşma
Uyku alışkanlığının değişmesi
(Yıldızla işaretlenenler çok görülen belirtilerdir)
dün burdada sabah fırtına kopcak gibiydi :26: :26: :26: hava bi anda açtı ama şimdi evin içine vuran güneş içimi açıyo :79: :79: :79: :79: yazdan kalma bu günleri değerlendirmek lazım sahilde simit keyfi filan hala boğaz derdindeyim
kocaya alışveriş yapcaz ist da işe başlıcak artık kocasız kaldım anlıcan :84: :84: :84: :84: haftasonları gelcek
ben de çok içiyorum ve kabızlık problemim fazlasıyla var
diyet yapsam da yapmasam da yani..
demekki azaltmak lazım hiç sanmıyorum ama
öğün eksiği olmasına rağmen güzel ve dengeli bir menü...seni yazılarından biliyorum demekki topikte görmüşüm...hoşgeldin tekrardan
hoşbuldukkkk
bana da nickler hep tanıdık geliyor:)
çizelgen süper tebriklerrrrr
öğün eksiği olmasına rağmen güzel ve dengeli bir menü...seni yazılarından biliyorum demekki topikte görmüşüm...hoşgeldin tekrardan
hoşbuldukkkk
bana da nickler hep tanıdık geliyor:)
çizelgen süper tebriklerrrrr
teşekkür ederim bitanem...sende zamanında güzel vermişsin demekki yapabiliyorsun,yaparsında sadece gayret ve irade gerekiyor canımcım
çayı azalt veya açık iç suyuda bol içip dene bence farkı göreceksin
kızlar merhaba,
sonunda aranıza dönebildim, geçmişi okumak istesem de okuyamam çünkü yüzlerce sayfa var sanırım..yine değişmiş kk,beğen butonu yok..
olanları anlatayım eskiler bilir beni,doğum izindeydim 1 yıl,sonra döndüm bankaya.. ben evime çok yakın bir şubeydim ticari portföy yönetmeni olarak, yine aynı görevle başka bir şubeye tayin çıkardılar.. şube çok yakın gibi görünse de eve çok ters , günde toplam 3,5-4 saatim yolda geçiyordu..zaten bebeğime bakma mevzusu yüzünden(bu şehirde hiç akrabam yok,bakıcılara da güvenmiyorum) devam etmeyi düşünmüyordum, sonra bu tayin işin tuzu biberi oldu..tayin olduğum gün(başladıktan 2 gün sonra) müdüre ben istifa edicem dedim,üst yönetimle görüş dedi,üst yönetici de tatildeymiş,dönüşünü bekledim 2 hafta.. sonra da 8 hafta ihbar süremi bekledim(istifa edince yılınıza göre ihbar süresi kadar daha çalışmanız gerekiyor).. tazminatımı bile bile yakarak kaç yıllarımı verdiğim bu sözümona çok ünlü bankadan koşa koşa ayrıldım.. iyi ki de ayrıldım, öyle rahat ki içim.. bu arada önceki eve yakın olan şubem meğer cennetmiş, tayin olduğum yer mutsuz insanlarla dolu, sinir stres,kavga gürültü.. karakterime tamamen zıt.. yani kızlar uzaktan herkese çok güzel geliyor bankacılık, aman özel sağlık sigortası var,aman cts pazarı var,aman kurumsal,maaşı iyi vs.. deniyor ama kazın ayağı öyle değil..dışı sizi içi bileni yakıyor.. ben de bankacı olmadan önce ve şimdi çok farklı bakıyorum.. her iş zordur ama ruhen çökerten bir meslek bu..hedef baskısı altında ezilmiş, akşam saat 8-9 dan önce çıkmayan (artı yolu da düşünün),haftasonları full mesai veya genel müdürlükte toplantı veya başka şehirde eğitimler, gece gündüz üst yönetimden hedef stresiyle baskı mailleri yiyen,her an patlamaya hazır insanlarla dolu banka.. Allah kalanların yardımcısı olsun, herkes seni kıskanıyoruz dedi son günümde.. oğlum bir yana dünya bir yana..
teşekkür ederim bitanem...sende zamanında güzel vermişsin demekki yapabiliyorsun,yaparsında sadece gayret ve irade gerekiyor canımcım
kızlar ben geldim vede birazdan çıkıcam....özledim sizi bir merhaba diyeyim bide menümü yazayım dedim....
ben iyiyim diyet son gaz devam ediyor ama 2 gündür spora ara vermiştim yarın bir mani çıkmazsa başlıyorum tekrardan
sabah(08.30)
1 tane peynirli pizza(üstünde biber domates olanlardan-poçacıdan aldım uyuyakalmışımda:78:),1 brd. çay
ara(10.30)
1 küçük elma
öğle(13.00)
yarım pors.zeytinyağlı pırasa,3 tek beyaz lahana sarması,3 kaşık yoğurt
ara(15.30)
5 fındık,1 brd.ayran
akşam(18.30)
tahmini yarım kilo kadar ızgara hamsi,bol yeşil salata,1 kuru soğan,3 acı svri biber turşusu(sülemesi ayıp kendim kurmuştum ve tadına baktımda,kalite kontrol:78)
gün boyu 3 lt. su,yeşil çayve günü 1 az şekerli türk kahvesiyle kapadım biraz önce...kocişle balık üstü keyif yaptıkda karşılıklı:78:
sen de hoşgeldin balım ben de hatırlıyorum seni.bu arada profil remine bayıldım hala gülüyorummhoşgeldinnnn hatırlıyorum seni eskilerden:)
ben de yoktum dönüş yaptım
kızlar ben geldim vede birazdan çıkıcam....özledim sizi bir merhaba diyeyim bide menümü yazayım dedim....
ben iyiyim diyet son gaz devam ediyor ama 2 gündür spora ara vermiştim yarın bir mani çıkmazsa başlıyorum tekrardan
sabah(08.30)
1 tane peynirli pizza(üstünde biber domates olanlardan-poçacıdan aldım uyuyakalmışımda:78:),1 brd. çay
ara(10.30)
1 küçük elma
öğle(13.00)
yarım pors.zeytinyağlı pırasa,3 tek beyaz lahana sarması,3 kaşık yoğurt
ara(15.30)
5 fındık,1 brd.ayran
akşam(18.30)
tahmini yarım kilo kadar ızgara hamsi,bol yeşil salata,1 kuru soğan,3 acı svri biber turşusu(sülemesi ayıp kendim kurmuştum ve tadına baktımda,kalite kontrol:78)
gün boyu 3 lt. su,yeşil çayve günü 1 az şekerli türk kahvesiyle kapadım biraz önce...kocişle balık üstü keyif yaptıkda karşılıklı:78:
sen de hoşgeldin balım ben de hatırlıyorum seni.bu arada profil remine bayıldım hala gülüyorumm
:
kılavuz canım masallah ıyı vermıssın kıloları ımrendım sana:)ben step yapıyorum 2 haftadır aynı zamanda 2 haftadır hergun tempolu 1 saat yuruyus yapıyorum.gunde 3 ıtre su ıcıyorum ama hıc kılo veremedım dha.sen hangı sporu yapıyorsun canım?
sen de hoşgeldin balım ben de hatırlıyorum seni.bu arada profil remine bayıldım hala gülüyorumm
deryacııımmmmm nasılsın balımm özledim seni.muhteşem derya menüsüüü.
senacımmm merhaba tatlımmmmm
hayır canım bana anormal hiçbir durum olmuyorya o 5i 1 yerdeyi içince lavabodan çıkamıyorum sanada oluyomu????
Slm bende aranıza yeni katılıyorum kilom 72 ve 15 kilo vermek istiyorum hepimize kolay gelsin:)))
hoşgeldin cnm
tabiki cnm ne öqrenmek istiyorsun:26:Slm bende yeni katıldım bu siteye ve benimde eşim aralıklı olarak bana laf sokuyo Çok üzülüyorum ve artık zayıflamaya karar verdim Umarım başarırıım BİLGİLİ OLANLAR LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİR Mİ? 15 kilo vermek istiyorum su an 72 kiloyum doğumumdan bana kalan şu fazlalıktan kurtulmak istiyorum ...
ben kursa giderken saklama kabına hep yemeqimi hazırlayıp koydum..genelde köfte yaptım yanınada domates salatalık...ton balıqı alabilirsin...ama erken kalkıyorsan kahvaltını 8 gibi yapıp 11.30 gibi öqlen yemeqini evde yiyebilirsin...ara öqün olarakta kuru incir kuru kayısı fındık ceviz gibi şeyler alternetif olsun aklında...meyvede götürebilirsin...müsli götürmek istiyorsan küçük tek içimlik sade sütlerden al..müsliyide bir kaba koy..yiyeceqin zaman sütü eklersin cnm...kızlar ben geldim geçmişi okuyamadım çok yorgunumm kursun ilkgünü güzel geçti hafta içi hergün 1-4 arası 4 ay sürcek muhasebe kursu ama ama benim bir sorunum var sabah kahvaltımı evde yapıyorum çıkmadan ara öğün e sonra öğlen yemeğimde kursta oluyorum ne ypıcam ben aç aç kafam almaz ya o kadar saat aç durunmaz ara öğünde kaynıo tabi o arada ben şöle düşündüm ufak bi kaseye müsli ya k-flakes yapıp götürsem öğlen yemeği için ara öğündede ceviz fındık yerim diyorum aklıma gelmiyo başka fikri olan kızlarrr
nice yaşlaraaSelam kızlar...
Uzun zamandır adam akıllı gıremıyorum buraya..
İşlerim yoğundu.. oğlumun doğum gununu de atlattık dun..
artık yenı bır baslangıc yapıyorum ınsallah.. dun sabah tartıldıgımda 72.1 dım...
Bugun ıtıbarıyle basladım...
Bugün yediklerim;
Kahvaltı: 1 simit, 2 kaşık menemen, peynir, 1 biber, 2 bard. şekersiz çay.
Ara: yok
Öğle (15:00): yarım kol böreği.
Ara: 1 bard. tek şekerli türk kahvesi
Akşam (18:00): 1 erik.
Ara: Limonlu yeşilçay.
Bugün biraz düzensiz oldu ama dışarılardaydım vakit geçti..
hoşgeldin cnm hayırlısı olsun hakkında...kızlar merhaba,
deryacııımmmmm nasılsın balımm özledim seni.muhteşem derya menüsüüü.
senacımmm merhaba tatlımmmmm
merhaba seherim hoşgeldin tatlımkıss neden daha sık gelmiyosun öslüyoz bak nasıl gidiyor okul cnm...yoqunmusunuz hala...
deryaaaaaaaa hoşgeldin cnm...unuttun sen beniiii:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?