70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menüm

kahvaltı
1 bardak su
2 dilim çavdar ekmeqinden kaşarlı tost
salatalık
bitki çayı

ara
4 gün kurusu
8 fındık

öqlen
2 porsiyon tavuklu sebze yemeqi
1 bardak ayran
bitki çayı

ara
2 kaşık special k
1 bardak süt

akşam
türk kahvesi
1 incir

2.5 litre su...

Son düzenleme:
senaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
aşkitom nabersin fıstığımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ösledim guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

deryammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende hiç pas vermiyosun diye üzülmüştümm
bende seni özşedim canımıniçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
telini yaz hayatım burası yetmiyyyyyyyyyyyyyyyy

saol canım ya şekersiz de olsa çok içiyorum ya hani otomatiğe bağlamışım heralde
herşeyden az yemekten içmekten acaba olumsuz etki yapar mı diye düşündüm

geri geldim ama

slmm kızzlarrrr epeydir yoktum yoğunum bayağı.biraz hafifledi işlerim.inş herşey yolundadırrr.geçmişe bakamadım biraz bakayım dönerim geri.

hşg cnm nerelerdesin özledik kız

saol cnm nerelerdesin kız sen gözükmüyonnnn özledimmmmm

kızlar belki yeri değildir bilmiyorum ama bu topici çok seviyorum o yüzden sizinlede paylaşmak istedim hikayemi
benim hiikayem baya uzun.ama neyseki zor kısımlarını geride bıraktım :)
en başından başliyim.ergenliğimden beri kiloluyum ama o zamanlar sadece balık etliydim.lisede başladı benim kilo porblemim.o zamana kadarda hiç diyet yapmayı düşünmemiştim.şimdiki aklım olsa hiç başlamazdım çünkü verdikçe artarak döndü kilolarım.
16 yaşımda akapuntura gittim kilo 76 3 hfta dayandım 8 kilo verdim.tabi o zmn metobolizma daha hızlı neredeysede aç gezdiğimi düşünürsek 8 kilo gitmesi normal.ama işin kötüsü tam öss hazırlık dönemime denk geldi.kiloları yazın verdim okula başlayınca saldım kendimi Allaah bir şiştimki senede 16 kilo! sanki hamile kadın gibi şiştim :S ne etti 84 :)
üniversite başladı.bi ara kendi çabamla 80 e indim 1 sene öyle takıldım.sonra bi ha gayret dedim 72 ye düştüm boyum 160 ama 72 kiloda güzel olabiliorum üstüm ince kalçam ve üst bacaklarım geniş
ama yine duramadım 72 de bidaha saldım :) bi ara 86 olduğumda kafamda şimşek çaktı ilk kez o zmn diyetisyene gittim bi 6 kiloda onla verdim sanırım ama yine duramadım ki :)) o ara noldu ne yaptım bilmiorum belkide şuurumu kaybettim :)) sorun şu ki diyet yapabiliorum evt kilo verebiliorum Allahıma çok şükür ama diyete ara verdiğim dönemlerde biri önümden kaçırcak sanıorum :S son yemeğimmiş gibi yrn nası olsa yine başlicam diyeee diyeee yeniden salıyorum :)
neyse üniversite bittii o aralar yine bi aldım verdim yaptım
bigün bi baktım 93.8 ... gördüğüm en fazla kiloydu..
neyse hikayenin güzel kısmına geldim :))) o dönemde biriyle tanıştım yakışıklı tatlı........
arkadaştık:) ben niyeti bozmuştum ama içimden :) bigün bu bana o kadar güzel bi yüzün varki türkiyede dereceye girer dedi..
ben bu lafın üstüne o gün karar verdim güzelliğime yazık ediyodum..22 yaşında bu kilo! yok olmaz! yazık...
bide kimse kimseyi kandırmasın , kilo güzelliğimizi maskelio arkdaşlar bu acıda olsa gerçek.üni bittikten sonra malum evlenme çağındayım. hiç sevmiorum ama yapcak bişe yok eve kız bakmaya gelenler oldu akrabayla falan. açık sölenmesede anlaşılıo böyle şeyler bilirsiniz.hiç niyetlerini açmadan gittiler... sebep ne sizce? bence kilo..artık kimse kilolu gelin almak istemio erkekler kilolu kızları tercih etmio edenler vardr mutlaka ama azdır.
kimse bana kızmasın bende sizdenim :) sadece gerçekci olmak lazım.. zaten bunları ne kdar üzüldüğümü anlatmak için yazıorum.yüzüme söyleyenler..arkamdan konuşanlarr.. çok güzel ama çok kilolu diyenler... kulağıma geliyodu yaa.22 yaşında üzülmz mi incinmez mi bi genç kız..

neyse devam ediorum şu aşık olup kilo vermeye karar verdiğim kısıma dönelim :)inat ettim 1 senede 27 kilo verdim evet yanlış duymadınız 27! :))) 66 kiloya düştüm.
tabi ben daha önce amacıma ulaştım:) 1 senedir o yakışıklı adamla birlikteyiz Allah izin verirse artık ailelere açıp sözlenmeyi düşünüyoruz.. :))
buraya kadar yazdıklarım okuyan arkadaşları motive eder belki.hayatta hiçbişey için geç değil..hergün yeni baştan başlayabiliriz..bunu sakın unutmayalım.
ha bu arada o kilolu diyenlerin hepsinin dudakları uçukladı.. gittiğim her düğünde kısmet çıktı.. tanıyamayanlar bile oldu 66da az deil biliorum ama normal duruodu bende :)altım 40 üstüm 38 bedendi baya güzelleştim.kibirli demeyin vala çok çaba harcadım hakkım şımarmak :)) kendime ne ciciler aldım ne ciciler :))
neyse..
şimdi bi sorunum var nisan ayından beri kilomu korudum 66 yla geçirdim, ama noldu araya ramazan girdi hoop aldım 5 kilo :S ramazanda düzenim bozuldu

şimdi aldıklarımı verip üstüne dahada verip 58 olmak istiorum.hiç değilse 59 hayatımda bi kere 5...leri görmek istiyorum
ama sanki o 27 kiloyu veren ben değilmişim gibi :S zorlanıyorum :S
işin kısası sizden isteğim beni motive etmeniz
erkek arkadaşıma diyorum beni motive et diye çok güzel ediyo saolsunda :) tok açın halinden ne anlar beni ancak siz anlarsıınız bekliyorum motivasyon içeren cevaplarınızı

hikayelerimiz benziyor canım:)
çok uzun anlatmışsın ben geçmişimi tam olarak hatırlayamıyorum:)
ama ben de hep tombiş bi çocuktum liseye kadar.
lise de ee genç kız olmanın verdiği azimle hep dikkat ededim
60 kg civarında bitrdim lise hayatımı.
sonra ünv zamanı geldi ee farklı bi şehir, farklı yaşam tarzını getiriyor
sürekli dışardan yemek içmek derken 70li kiolara ulaştım en fazla 75 omuştum
ama sonra hep diyet yaptım ama en fazla 65e kadar inebildim ve malum senin gibi diyeti bırakınca hop geri aldım kioları. 70lere çivi çaktım
ama seninki az buz değil 27 kg vermişsin bidaha neden olmasınki hem 71 kg falansın şuanda sanırım sen 90lı kilolardayken başarmışsın bunu şimdi çok daha kolay olmalı.
ama ikimizin de yapması gereken şey diyet değil bir hayat tarzı edinmek kendimize kiloları tekrar geri almamak için.
her zaman demişimdir kilo koruma süreci diyetten çok daha zor çünkü ben bunu hiç başaramadım
evet yüz güzelliği de önemli herkes tarafından beğenilen güzel yüz hatlarım olsa da zayıf ince bir fizik de çok önemli bence ve bunu başarmak için burdayız inşallah başaracağızzzzzzz:13::13:

vala içimi dökmek istedim meğer ne kadar doluymuşum bi sayfa tuttu
çok haklısın koruma sürecü en zoru.bende istedğim kiloya geliyimde sonra yaşam tarzımı oturtiyim die düşünüyorum hep.
başaracağız dimi evet başaracağızz

saol canım teşekkür ederiz...

Son düzenleme:
ya ben bugün iyice cirindan ciktim cok yedim cok kesin o verdigim iki kiloyuda almissimdir
bende irade yok herhalde kendime kiziyorum kilolu olarak mutsuzum yemeden de duramiyorum off nolcak benim halim

hikayeni okuyunca seninle gurur duydum,çünkü genç yaşta yanlıştan dönmeyi bilmişsin..seni tebrik ediyorum...okadar kiloyu veren biri olarak bu kiloları vermek senin için kolay olur gibime geliyor ve sana destek olan bir prensinde varmış....inş.istediğin kiloya iner ve korursun....ben hayatım boyunca hep 56 ile 63 kilo arasıydım taakkiiiii 20010 baharında sağlık sorunum ortaya çıkana kadar....ilaçlar yüzünden bende hayatımda ilk defa 86 kiloyu görünce(hamileliklerimde bile en fazla 69-70 olmuştum)bende senin gibi, şok geçirmiştim ve ilk işim sağlığımın sonucunu öğrenip kullandığım ilaçları sonlandırmak olmuştu(tabi doktor kontrolünde)...sonrada hayatıma sporu ve bu topiği sokarak en doğru kararı verdim...keşke sporu hayatıma 30lu yaşlarımdan önce sokabilseydim o bilinci birisi bana aşılamış olsaydı...ikinci şansımda topiğin başkanı senacığımın hayatıma girmesi oldu...onun verdiği altın öğütler ve spor takviyesiyle bu duruma gelerbildim...umarım sende bizi takip edip istediğin kiloya inersin...ama seni canı gönülden tebrik ediyorum iradenden dolayı...kolay gelsin canım,bizi izlemeye ve günlük katılmaya gayret et

Son düzenleme:

kılavuz ablaaa albümüne şimdi baktım
çizelgeni görünce maşallah demiştim zaten fotoları görünce gerçekten süper olmuş dedim.
ayrıca dipnot olarak yaşını hiç göstermedğini belirtmeliyim

ayy çok sevdim bu mesajı teşekkür ederim
sizi hep okuyorumda her zaman yazmıyorum ben. artık daha sık yazıcam inşallah.
burdaki herkesi çok iyi anlıyorum.. bu kilo sorunu bütün hayatımızı etkiliyo..
evet vericez inşallah desteklerinizi esirgemeyin bende esirgemem :) bende spor ve diyetle verdim.aynen sporu herkese şiddetle tavsiye ediyorum.

canım bizim motivasyon kaynaqımız her Allahın günü buraya gelip yazılanları okumak..1-2 kelimeyle motivasyon saqlanmaz...aramıza katıl...menülerini bizimle paylaş...şimdi olduqu gibi iyi ve kötü anlarını herşeyini paylaş..bizler burada bir aile gibiyiz..hatta dahada yakın...kimseyle paylaşamadıqımız nelerimizi burada paylaşıyoruz...hep birbirimize destek oluyoruz...ben takım kaptanıyım bu gemiyi ben götürüyorum..buna raqmen tek başıma bu işi yaparım diyemiyorum..arkadaşlarıma ihtiyacım var..burada senin gibi birsürü kilo veren çok arkadaşımız var..listemizi gördüysen verilen kiloları görmüşsündür...verdiqimiz onca kiloya raqmen hala burdayız..çünkü o gayreti o kuvveti burdan alıyoruz...burda olmaktan mutluyuz...ben kendi adıma burdan kopmayı düşünemiyorum 50 kilo olsam bile...arkadaşlarım dostlarım ablalarım ve kardeşlerim var burda..onlar bnm canlarım..reelden daha yakınlar bana..biz birbirimizin herşeyi olduk..topikteki sıcaklık bizlerden kaynaklanıyor...samimiyiz içteniz gerçeyiz...buyur gel aramıza...bizler senin sözünüde nişanınıda düqünüde yaparız...belki elini tutamayız yanına gelemeyiz ama gittiqin heryerde kalbinde oluruz...evinde uykunda tatilinde işyerinde heryerde...en güzelide bu deqilmi tatlım...yüreqinde olmak...

başaracağız canımm başarmalıyızzzzzz:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…