senaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
aşkitom nabersin fıstığımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ösledim guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hayır canım bana anormal hiçbir durum olmuyor
hoşgeldin cnm
tabiki cnm ne öqrenmek istiyorsun:26:
ben kursa giderken saklama kabına hep yemeqimi hazırlayıp koydum..genelde köfte yaptım yanınada domates salatalık...ton balıqı alabilirsin...ama erken kalkıyorsan kahvaltını 8 gibi yapıp 11.30 gibi öqlen yemeqini evde yiyebilirsin...ara öqün olarakta kuru incir kuru kayısı fındık ceviz gibi şeyler alternetif olsun aklında...meyvede götürebilirsin...müsli götürmek istiyorsan küçük tek içimlik sade sütlerden al..müsliyide bir kaba koy..yiyeceqin zaman sütü eklersin cnm...
nice yaşlaraa
hoşgeldin cnm hayırlısı olsun hakkında...
merhaba seherim hoşgeldin tatlımkıss neden daha sık gelmiyosun öslüyoz bak nasıl gidiyor okul cnm...yoqunmusunuz hala...
deryaaaaaaaa hoşgeldin cnm...unuttun sen beniiii:84::84:
yok be ciğerimin köşesi...nedense bir türlü girmeye motive edemedim kendimi...yoksa 7-24 aklımdasınız ki hele her öğüne oturdukça yada bişeyler yerken hep aklımda gönlümdesiniz...giremesemde 70-79 topiği hep soframda...sadece bu arala mevsim değişikliğinden üşengeçliğim var okadar...ikimiz bir fidanın güller açan dalı gibiyiz bitanemhoş oldu değilmi ...liste çok güzel olmuş ellerin dert görmesin canım
saol canım ya şekersiz de olsa çok içiyorum ya hani otomatiğe bağlamışım heralde
herşeyden az yemekten içmekten acaba olumsuz etki yapar mı diye düşündüm
güle güle
slmm kızzlarrrr epeydir yoktum yoğunum bayağı.biraz hafifledi işlerim.inş herşey yolundadırrr.geçmişe bakamadım biraz bakayım dönerim geri.
hakkında hayırlısı olsun inş.güzelim...her işte bir hayır vardır,önemli olan senin rahat olman...hoşgeldin fıstık
öğün eksiği olmasına rağmen güzel ve dengeli bir menü...seni yazılarından biliyorum demekki topikte görmüşüm...hoşgeldin tekrardan
yirinnnn seni seksü şempanze....bana yorum yazmışsın cevap verem hemencük...hepücüğü benim ve orjinal kuşum...ama sende taşsın yaniiii
belirtilerin hepsi son on gün kala bendede başlıyor ve had safhada oluyor canım...ama yazıdada dediği gibi yaş ilerledikçe şiddeti ve frenlemesi zorlaşıyor...allah biz hatunşlara kolaylık versin değilmi
aşkitom,ayran içtik ayrı düştük bidenemmmmmkocanın yeni işi hayırlı olsun ve allah kolaylık versin zor ...ha deyince kociş yanında olmıycak artık....sen artık evinin kadını çocuklarının hem anası hemide babası olceeeennnn guuuuuuu....şaka şaka ,allah kolaylık versin ve hayırlı olsun yafluuuummmmm
hayır canım bana anormal hiçbir durum olmuyor
hoşgeldin cnm
ben kursa giderken saklama kabına hep yemeqimi hazırlayıp koydum..genelde köfte yaptım yanınada domates salatalık...ton balıqı alabilirsin...ama erken kalkıyorsan kahvaltını 8 gibi yapıp 11.30 gibi öqlen yemeqini evde yiyebilirsin...ara öqün olarakta kuru incir kuru kayısı fındık ceviz gibi şeyler alternetif olsun aklında...meyvede götürebilirsin...müsli götürmek istiyorsan küçük tek içimlik sade sütlerden al..müsliyide bir kaba koy..yiyeceqin zaman sütü eklersin cnm...
nice yaşlaraa
merhaba seherim hoşgeldin tatlımkıss neden daha sık gelmiyosun öslüyoz bak nasıl gidiyor okul cnm...yoqunmusunuz hala...
kursta öğrendiklerimi umursamıyorum yemek daha önemli
menüm
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim çavdar ekmeqinden kaşarlı tost
salatalık
bitki çayı
ara
4 gün kurusu
8 fındık
öqlen
2 porsiyon tavuklu sebze yemeqi
1 bardak ayran
bitki çayı
ara
2 kaşık special k
1 bardak süt
akşam
türk kahvesi
1 incir
2.5 litre su...
akşam one ya yemeseydin kız aç aç yatılır mı:44: :44: :44: :44: :44:
geri geldim ama
hşg cnm nerelerdesin özledik kız
saol cnm nerelerdesin kız sen gözükmüyonnnn özledimmmmm
buralardayımda bitürlü denk gelmiyoruz be çiçeeeemmmmm...ilk göz ağrım ,allah kavuştursunmu denir nedenir bilmem ama hayırlı olsun eşinin yeni işi...oğluşun napıyor yakışıklı hımmmm
kızlar belki yeri değildir bilmiyorum ama bu topici çok seviyorum o yüzden sizinlede paylaşmak istedim hikayemi
benim hiikayem baya uzun.ama neyseki zor kısımlarını geride bıraktım :)
en başından başliyim.ergenliğimden beri kiloluyum ama o zamanlar sadece balık etliydim.lisede başladı benim kilo porblemim.o zamana kadarda hiç diyet yapmayı düşünmemiştim.şimdiki aklım olsa hiç başlamazdım çünkü verdikçe artarak döndü kilolarım.
16 yaşımda akapuntura gittim kilo 76 3 hfta dayandım 8 kilo verdim.tabi o zmn metobolizma daha hızlı neredeysede aç gezdiğimi düşünürsek 8 kilo gitmesi normal.ama işin kötüsü tam öss hazırlık dönemime denk geldi.kiloları yazın verdim okula başlayınca saldım kendimi Allaah bir şiştimki senede 16 kilo! sanki hamile kadın gibi şiştim :S ne etti 84 :)
üniversite başladı.bi ara kendi çabamla 80 e indim 1 sene öyle takıldım.sonra bi ha gayret dedim 72 ye düştüm boyum 160 ama 72 kiloda güzel olabiliorum üstüm ince kalçam ve üst bacaklarım geniş
ama yine duramadım 72 de bidaha saldım :) bi ara 86 olduğumda kafamda şimşek çaktı ilk kez o zmn diyetisyene gittim bi 6 kiloda onla verdim sanırım ama yine duramadım ki :)) o ara noldu ne yaptım bilmiorum belkide şuurumu kaybettim :)) sorun şu ki diyet yapabiliorum evt kilo verebiliorum Allahıma çok şükür ama diyete ara verdiğim dönemlerde biri önümden kaçırcak sanıorum :S son yemeğimmiş gibi yrn nası olsa yine başlicam diyeee diyeee yeniden salıyorum :)
neyse üniversite bittii o aralar yine bi aldım verdim yaptım
bigün bi baktım 93.8 ... gördüğüm en fazla kiloydu..
neyse hikayenin güzel kısmına geldim :))) o dönemde biriyle tanıştım yakışıklı tatlı........
arkadaştık:) ben niyeti bozmuştum ama içimden :) bigün bu bana o kadar güzel bi yüzün varki türkiyede dereceye girer dedi..
ben bu lafın üstüne o gün karar verdim güzelliğime yazık ediyodum..22 yaşında bu kilo! yok olmaz! yazık...
bide kimse kimseyi kandırmasın , kilo güzelliğimizi maskelio arkdaşlar bu acıda olsa gerçek.üni bittikten sonra malum evlenme çağındayım. hiç sevmiorum ama yapcak bişe yok eve kız bakmaya gelenler oldu akrabayla falan. açık sölenmesede anlaşılıo böyle şeyler bilirsiniz.hiç niyetlerini açmadan gittiler... sebep ne sizce? bence kilo..artık kimse kilolu gelin almak istemio erkekler kilolu kızları tercih etmio edenler vardr mutlaka ama azdır.
kimse bana kızmasın bende sizdenim :) sadece gerçekci olmak lazım.. zaten bunları ne kdar üzüldüğümü anlatmak için yazıorum.yüzüme söyleyenler..arkamdan konuşanlarr.. çok güzel ama çok kilolu diyenler... kulağıma geliyodu yaa.22 yaşında üzülmz mi incinmez mi bi genç kız..
neyse devam ediorum şu aşık olup kilo vermeye karar verdiğim kısıma dönelim :)inat ettim 1 senede 27 kilo verdim evet yanlış duymadınız 27! :))) 66 kiloya düştüm.
tabi ben daha önce amacıma ulaştım:) 1 senedir o yakışıklı adamla birlikteyiz Allah izin verirse artık ailelere açıp sözlenmeyi düşünüyoruz.. :))
buraya kadar yazdıklarım okuyan arkadaşları motive eder belki.hayatta hiçbişey için geç değil..hergün yeni baştan başlayabiliriz..bunu sakın unutmayalım.
ha bu arada o kilolu diyenlerin hepsinin dudakları uçukladı.. gittiğim her düğünde kısmet çıktı.. tanıyamayanlar bile oldu66da az deil biliorum ama normal duruodu bende :)altım 40 üstüm 38 bedendi baya güzelleştim.kibirli demeyin vala çok çaba harcadım hakkım şımarmak :)) kendime ne ciciler aldım ne ciciler :))
neyse..
şimdi bi sorunum varnisan ayından beri kilomu korudum 66 yla geçirdim, ama noldu araya ramazan girdi hoop aldım 5 kilo :S ramazanda düzenim bozuldu
şimdi aldıklarımı verip üstüne dahada verip 58 olmak istiorum.hiç değilse 59hayatımda bi kere 5...leri görmek istiyorum
ama sanki o 27 kiloyu veren ben değilmişim gibi :S zorlanıyorum :S
işin kısası sizden isteğim beni motive etmeniz
erkek arkadaşıma diyorum beni motive et diye çok güzel ediyo saolsunda :) tok açın halinden ne anlarbeni ancak siz anlarsıınız bekliyorum motivasyon içeren cevaplarınızı
yok be ciğerimin köşesi...nedense bir türlü girmeye motive edemedim kendimi...yoksa 7-24 aklımdasınız ki hele her öğüne oturdukça yada bişeyler yerken hep aklımda gönlümdesiniz...giremesemde 70-79 topiği hep soframda...sadece bu arala mevsim değişikliğinden üşengeçliğim var okadar...ikimiz bir fidanın güller açan dalı gibiyiz bitanemhoş oldu değilmi ...liste çok güzel olmuş ellerin dert görmesin canım
deryamm eski günlerimizi aratma banatatil dedik tatil bitti bayram dedik bayram bitti topiqimiz çok kalabalık olsada 10kişi kadarız eskiden kalma...gözleri arıyor insanın nede olsa...içimde bambaşka yeri olan bikaç kişisiniz...olmazsanız olmuyor üzmeyin beni alır başımı giderim dahada bulamazsınız beni
geri geldim ama
hşg cnm nerelerdesin özledik kız
saol cnm nerelerdesin kız sen gözükmüyonnnn özledimmmmm
canım special k yı yediqim zaman aslında ara yapma zamanımdı..ama arkadaşıma gidecektim ve akşam yemeqim geçtikten sonra eve dönecektim..bende special kyı önce yiyip arada yemem gerekenleri sona bıraktım..rahat ol tatlım karnım tok...beni tek düşündüren bu kadar moda girmişken yarın gezmeye gidicem orda napıcam...inşallah yemek hazırlarlar diye dua ediyorum...çorba + yemek olsun bana yeterde artar bile...şööyle sımsıcak bir tarhana çorbasına asla hayır demem
hikayelerimiz benziyor canım:)
çok uzun anlatmışsın ben geçmişimi tam olarak hatırlayamıyorum:)
ama ben de hep tombiş bi çocuktum liseye kadar.
lise de ee genç kız olmanın verdiği azimle hep dikkat ededim
60 kg civarında bitrdim lise hayatımı.
sonra ünv zamanı geldi ee farklı bi şehir, farklı yaşam tarzını getiriyor
sürekli dışardan yemek içmek derken 70li kiolara ulaştım en fazla 75 omuştum
ama sonra hep diyet yaptım ama en fazla 65e kadar inebildim ve malum senin gibi diyeti bırakınca hop geri aldım kioları. 70lere çivi çaktım
ama seninki az buz değil 27 kg vermişsin bidaha neden olmasınki hem 71 kg falansın şuanda sanırım sen 90lı kilolardayken başarmışsın bunu şimdi çok daha kolay olmalı.
ama ikimizin de yapması gereken şey diyet değil bir hayat tarzı edinmek kendimize kiloları tekrar geri almamak için.
her zaman demişimdir kilo koruma süreci diyetten çok daha zor çünkü ben bunu hiç başaramadım
evet yüz güzelliği de önemli herkes tarafından beğenilen güzel yüz hatlarım olsa da zayıf ince bir fizik de çok önemli bence ve bunu başarmak için burdayız inşallah başaracağızzzzzzz:13::13:
saol canım teşekkür ederiz...hayır canım bana anormal hiçbir durum olmuyor
hoşgeldin cnm
nice yaşlaraa
kızlar belki yeri değildir bilmiyorum ama bu topici çok seviyorum o yüzden sizinlede paylaşmak istedim hikayemi
en başından başliyim.ergenliğimden beri kiloluyum ama o zamanlar sadece balık etliydim.lisede başladı benim kilo porblemim.o zamana kadarda hiç diyet yapmayı düşünmemiştim.şimdiki aklım olsa hiç başlamazdım çünkü verdikçe artarak döndü kilolarım.
16 yaşımda akapuntura gittim kilo 76 3 hfta dayandım 8 kilo verdim.tabi o zmn metobolizma daha hızlı neredeysede aç gezdiğimi düşünürsek 8 kilo gitmesi normal.ama işin kötüsü tam öss hazırlık dönemime denk geldi.kiloları yazın verdim okula başlayınca saldım kendimi Allaah bir şiştimki senede 16 kilo! sanki hamile kadın gibi şiştim :S ne etti 84 :)
üniversite başladı.bi ara kendi çabamla 80 e indim 1 sene öyle takıldım.sonra bi ha gayret dedim 72 ye düştüm boyum 160 ama 72 kiloda güzel olabiliorum üstüm ince kalçam ve üst bacaklarım geniş
ama yine duramadım 72 de bidaha saldım :) bi ara 86 olduğumda kafamda şimşek çaktı ilk kez o zmn diyetisyene gittim bi 6 kiloda onla verdim sanırım ama yine duramadım ki :)) o ara noldu ne yaptım bilmiorum belkide şuurumu kaybettim :)) sorun şu ki diyet yapabiliorum evt kilo verebiliorum Allahıma çok şükür ama diyete ara verdiğim dönemlerde biri önümden kaçırcak sanıorum :S son yemeğimmiş gibi yrn nası olsa yine başlicam diyeee diyeee yeniden salıyorum :)
neyse hikayenin güzel kısmına geldim :))) o dönemde biriyle tanıştım yakışıklı tatlı........
arkadaştık:) ben niyeti bozmuştum ama içimden :) bigün bu bana o kadar güzel bi yüzün varki türkiyede dereceye girer dedi..
ben bu lafın üstüne o gün karar verdim güzelliğime yazık ediyodum..22 yaşında bu kilo! yok olmaz! yazık...
bide kimse kimseyi kandırmasın , kilo güzelliğimizi maskelio arkdaşlar bu acıda olsa gerçek.üni bittikten sonra malum evlenme çağındayım. hiç sevmiorum ama yapcak bişe yok eve kız bakmaya gelenler oldu akrabayla falan. açık sölenmesede anlaşılıo böyle şeyler bilirsiniz.hiç niyetlerini açmadan gittiler... sebep ne sizce? bence kilo..artık kimse kilolu gelin almak istemio erkekler kilolu kızları tercih etmio edenler vardr mutlaka ama azdır.
kimse bana kızmasın bende sizdenim :) sadece gerçekci olmak lazım.. zaten bunları ne kdar üzüldüğümü anlatmak için yazıorum.yüzüme söyleyenler..arkamdan konuşanlarr.. çok güzel ama çok kilolu diyenler... kulağıma geliyodu yaa.22 yaşında üzülmz mi incinmez mi bi genç kız..
neyse devam ediorum şu aşık olup kilo vermeye karar verdiğim kısıma dönelim :)inat ettim 1 senede 27 kilo verdim evet yanlış duymadınız 27! :))) 66 kiloya düştüm.
tabi ben daha önce amacıma ulaştım:) 1 senedir o yakışıklı adamla birlikteyiz Allah izin verirse artık ailelere açıp sözlenmeyi düşünüyoruz.. :))
buraya kadar yazdıklarım okuyan arkadaşları motive eder belki.hayatta hiçbişey için geç değil..hergün yeni baştan başlayabiliriz..bunu sakın unutmayalım.
ha bu arada o kilolu diyenlerin hepsinin dudakları uçukladı.. gittiğim her düğünde kısmet çıktı.. tanıyamayanlar bile oldu66da az deil biliorum ama normal duruodu bende :)altım 40 üstüm 38 bedendi baya güzelleştim.kibirli demeyin vala çok çaba harcadım hakkım şımarmak :)) kendime ne ciciler aldım ne ciciler :))
neyse..
şimdi bi sorunum varnisan ayından beri kilomu korudum 66 yla geçirdim, ama noldu araya ramazan girdi hoop aldım 5 kilo :S ramazanda düzenim bozuldu
şimdi aldıklarımı verip üstüne dahada verip 58 olmak istiorum.hiç değilse 59hayatımda bi kere 5...leri görmek istiyorum
erkek arkadaşıma diyorum beni motive et diye çok güzel ediyo saolsunda :) tok açın halinden ne anlarbeni ancak siz anlarsıınız bekliyorum motivasyon içeren cevaplarınızı
Yeni gelenler ve geri dönenler hepiniz hoşgeldinizz....
deryamm eski günlerimizi aratma banatatil dedik tatil bitti bayram dedik bayram bitti topiqimiz çok kalabalık olsada 10kişi kadarız eskiden kalma...gözleri arıyor insanın nede olsa...içimde bambaşka yeri olan bikaç kişisiniz...olmazsanız olmuyor üzmeyin beni alır başımı giderim dahada bulamazsınız beni
canım special k yı yediqim zaman aslında ara yapma zamanımdı..ama arkadaşıma gidecektim ve akşam yemeqim geçtikten sonra eve dönecektim..bende special kyı önce yiyip arada yemem gerekenleri sona bıraktım..rahat ol tatlım karnım tok...beni tek düşündüren bu kadar moda girmişken yarın gezmeye gidicem orda napıcam...inşallah yemek hazırlarlar diye dua ediyorum...çorba + yemek olsun bana yeterde artar bile...şööyle sımsıcak bir tarhana çorbasına asla hayır demem
allah korusun kız,o ne biçim lakırdı öyle...vallahi küserim bende giderim....söz tamam hergün gelicem yeterki bizi terketme canımın içi
Yeni gelenler ve geri dönenler hepiniz hoşgeldinizz....
hikayeni okuyunca seninle gurur duydum,çünkü genç yaşta yanlıştan dönmeyi bilmişsin..seni tebrik ediyorum...okadar kiloyu veren biri olarak bu kiloları vermek senin için kolay olur gibime geliyor ve sana destek olan bir prensinde varmış....inş.istediğin kiloya iner ve korursun....bende hayatımda ilk defa 86 kiloyu görünce(hamileliklerimde bile en fazla 69-70 olmuştum)bende senin gibi, şok geçirmiştim ve ilk işim sağlığımın sonucunu öğrenip kullandığım ilaçları sonlandırmak olmuştu(tabi doktor kontrolünde)...sonrada hayatıma sporu ve bu topiği sokarak en doğru kararı verdim...keşke sporu hayatıma 30lu yaşlarımdan önce sokabilseydim o bilinci birisi bana aşılamış olsaydı...ikinci şansımda topiğin başkanı senacığımın hayatıma girmesi oldu...onun verdiği altın öğütler ve spor takviyesiyle bu duruma gelerbildim...umarım sende bizi takip edip istediğin kiloya inersin...ama seni canı gönülden tebrik ediyorum iradenden dolayı...kolay gelsin canım,bizi izlemeye ve günlük katılmaya gayret et
neyse..
vala içimi dökmek istedim meğer ne kadar doluymuşum bi sayfa tuttu
çok haklısın koruma sürecü en zoru.bende istedğim kiloya geliyimde sonra yaşam tarzımı oturtiyim die düşünüyorum hep.
başaracağız dimi evet başaracağızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?