- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
canım bizim motivasyon kaynaqımız her Allahın günü buraya gelip yazılanları okumak..1-2 kelimeyle motivasyon saqlanmaz...aramıza katıl...menülerini bizimle paylaş...şimdi olduqu gibi iyi ve kötü anlarını herşeyini paylaş..bizler burada bir aile gibiyiz..hatta dahada yakın...kimseyle paylaşamadıqımız nelerimizi burada paylaşıyoruz...hep birbirimize destek oluyoruz...ben takım kaptanıyım bu gemiyi ben götürüyorum..buna raqmen tek başıma bu işi yaparım diyemiyorum..arkadaşlarıma ihtiyacım var..burada senin gibi birsürü kilo veren çok arkadaşımız var..listemizi gördüysen verilen kiloları görmüşsündür...verdiqimiz onca kiloya raqmen hala burdayız..çünkü o gayreti o kuvveti burdan alıyoruz...burda olmaktan mutluyuz...ben kendi adıma burdan kopmayı düşünemiyorum 50 kilo olsam bile...arkadaşlarım dostlarım ablalarım ve kardeşlerim var burda..onlar bnm canlarım..reelden daha yakınlar bana..biz birbirimizin herşeyi olduk..topikteki sıcaklık bizlerden kaynaklanıyor...samimiyiz içteniz gerçeyiz...buyur gel aramıza...bizler senin sözünüde nişanınıda düqünüde yaparız...belki elini tutamayız yanına gelemeyiz ama gittiqin heryerde kalbinde oluruz...evinde uykunda tatilinde işyerinde heryerde...en güzelide bu deqilmi tatlım...yüreqinde olmak...
allah korusun kız,o ne biçim lakırdı öyle...vallahi küserim bende giderim....söz tamam hergün gelicem yeterki bizi terketme canımın içi
seni seviyorum bitanecim benimcanım bizim motivasyon kaynaqımız her Allahın günü buraya gelip yazılanları okumak..1-2 kelimeyle motivasyon saqlanmaz...aramıza katıl...menülerini bizimle paylaş...şimdi olduqu gibi iyi ve kötü anlarını herşeyini paylaş..bizler burada bir aile gibiyiz..hatta dahada yakın...kimseyle paylaşamadıqımız nelerimizi burada paylaşıyoruz...hep birbirimize destek oluyoruz...ben takım kaptanıyım bu gemiyi ben götürüyorum..buna raqmen tek başıma bu işi yaparım diyemiyorum..arkadaşlarıma ihtiyacım var..burada senin gibi birsürü kilo veren çok arkadaşımız var..listemizi gördüysen verilen kiloları görmüşsündür...verdiqimiz onca kiloya raqmen hala burdayız..çünkü o gayreti o kuvveti burdan alıyoruz...burda olmaktan mutluyuz...ben kendi adıma burdan kopmayı düşünemiyorum 50 kilo olsam bile...arkadaşlarım dostlarım ablalarım ve kardeşlerim var burda..onlar bnm canlarım..reelden daha yakınlar bana..biz birbirimizin herşeyi olduk..topikteki sıcaklık bizlerden kaynaklanıyor...samimiyiz içteniz gerçeyiz...buyur gel aramıza...bizler senin sözünüde nişanınıda düqünüde yaparız...belki elini tutamayız yanına gelemeyiz ama gittiqin heryerde kalbinde oluruz...evinde uykunda tatilinde işyerinde heryerde...en güzelide bu deqilmi tatlım...yüreqinde olmak...
başarıcaz fıstık...gayretayy çok sevdim bu mesajı teşekkür ederim
sizi hep okuyorumda her zaman yazmıyorum ben. artık daha sık yazıcam inşallah.
burdaki herkesi çok iyi anlıyorum.. bu kilo sorunu bütün hayatımızı etkiliyo..
evet vericez inşallah desteklerinizi esirgemeyin bende esirgemem :) bende spor ve diyetle verdim.aynen sporu herkese şiddetle tavsiye ediyorum.
çok teşekkür ederim canımcım...hepimiz yapabiliriz,biz bayanların istedikten sonra yapamıyacağımız şey yoktur...unutmayın kadınlar şeytana bile pabucunu ters giydirmiş insanlarız kızlar...yola devamkılavuz ablaaa albümüne şimdi baktım
çizelgeni görünce maşallah demiştim zaten fotoları görünce gerçekten süper olmuş dedim.
ayrıca dipnot olarak yaşını hiç göstermedğini belirtmeliyim
canım bizim motivasyon kaynaqımız her Allahın günü buraya gelip yazılanları okumak..1-2 kelimeyle motivasyon saqlanmaz...aramıza katıl...menülerini bizimle paylaş...şimdi olduqu gibi iyi ve kötü anlarını herşeyini paylaş..bizler burada bir aile gibiyiz..hatta dahada yakın...kimseyle paylaşamadıqımız nelerimizi burada paylaşıyoruz...hep birbirimize destek oluyoruz...ben takım kaptanıyım bu gemiyi ben götürüyorum..buna raqmen tek başıma bu işi yaparım diyemiyorum..arkadaşlarıma ihtiyacım var..burada senin gibi birsürü kilo veren çok arkadaşımız var..listemizi gördüysen verilen kiloları görmüşsündür...verdiqimiz onca kiloya raqmen hala burdayız..çünkü o gayreti o kuvveti burdan alıyoruz...burda olmaktan mutluyuz...ben kendi adıma burdan kopmayı düşünemiyorum 50 kilo olsam bile...arkadaşlarım dostlarım ablalarım ve kardeşlerim var burda..onlar bnm canlarım..reelden daha yakınlar bana..biz birbirimizin herşeyi olduk..topikteki sıcaklık bizlerden kaynaklanıyor...samimiyiz içteniz gerçeyiz...buyur gel aramıza...bizler senin sözünüde nişanınıda düqünüde yaparız...belki elini tutamayız yanına gelemeyiz ama gittiqin heryerde kalbinde oluruz...evinde uykunda tatilinde işyerinde heryerde...en güzelide bu deqilmi tatlım...yüreqinde olmak...
çok teşekkür ederim canımcım...hepimiz yapabiliriz,biz bayanların istedikten sonra yapamıyacağımız şey yoktur...unutmayın kadınlar şeytana bile pabucunu ters giydirmiş insanlarız kızlar...yola devam
bende seni çok seviyorum deryammmmmseni seviyorum bitanecim benimişte sen busun
başarıcaz fıstık...gayret
çok teşekkür ederim canımcım...hepimiz yapabiliriz,biz bayanların istedikten sonra yapamıyacağımız şey yoktur...unutmayın kadınlar şeytana bile pabucunu ters giydirmiş insanlarız kızlar...yola devam
:13:çok hoşsunuz yaa valla bayıldım :)) bu sıcaklığınız samimiyetiniz her zaman sürsün inşallah :) bende sizinleyim artık :)
kızlar ben kaçıyorum...malum yarın mesai var...yarın gece görüşmek üzere byyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kimse bir yere kaybolmasın ona göre hımmmmmmmmmmmmmm
canim sen nerelerdeydin ya rast gelmedik birbirimizi bayadir görüsemiyozYeni gelenler ve geri dönenler hepiniz hoşgeldinizz....
allah korusun kız,o ne biçim lakırdı öyle...vallahi küserim bende giderim....söz tamam hergün gelicem yeterki bizi terketme canımın içi
ay diyordum nereye gidiyorsunuz diyeanlaştık ozaman :13: kimse biyere gitmiyoooorrrrrrtopikin tati tuzu kalmaz kimse gitmesin ya bende 7inci ay dan beri burdayim ay zaman nasil akip gidiyor 2 ay olmus geleli gerci fazla kilo veremedim ama cok güzel sohbetlerimiz oldu agladim paylasdim güldüm paylasdim iyki varsiniz arkadaslarim
iyi geceler canim :92:kızlar ben kaçıyorum...malum yarın mesai var...yarın gece görüşmek üzere byyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kimse bir yere kaybolmasın ona göre hımmmmmmmmmmmmmm
canim sen nerelerdeydin ya rast gelmedik birbirimizi bayadir görüsemiyozoglun alisdimmi krese :26:
ay diyordum nereye gidiyorsunuz diyetopikin tati tuzu kalmaz kimse gitmesin ya bende 7inci ay dan beri burdayim ay zaman nasil akip gidiyor 2 ay olmus geleli gerci fazla kilo veremedim ama cok güzel sohbetlerimiz oldu agladim paylasdim güldüm paylasdim iyki varsiniz arkadaslarim
iyi geceler canim :92:
bende seni çok seviyorum deryammmmmben deqil biz buyuz canımıniçii
:13:
iyigeceler tatlım tatlı rüyalarrr
kızlar hepiniz Allaha emanetsiniz herkese hayılı geceler tatlı tatlı rüyalaryarın görüşürüz :79:
isallah mülakati basarirsin canimohhh nihayet size kavuştum..
akşamdan beri huzursuzdum hem eşim gitti hem iftar sonrası başağrısı çektim bide sizla konuşamadım
eşim leptopu kardeşine satmaya ank.ya götürdü evdede bi tarihi eserimiz var tee eşimin üniveriste yıllarından arkası kocaman olanalrdan masa üstü yani...
akşamdan beri açamadım zaten kasadada bir ses var başım çekemezdi...
eşim daha az otururuz nete diyor iyi olsun bakalım ama ben leptopumu özledimm
eşim yokken yatağın üstünde azmı konuştuk burda...
neyse başım geçti az ümitsizce detrs çalıştım sabah mülakat var ama yeterlilik belgem olmadığından zaten formalite mülakat girmesemmi diyorum öncelik belgesi olanlara diplomam ve kpss var ama:44:
okuyuşumdada var eksiklikler....
isallah canim benim görürüzAlışıyor canım cok sukur..
ben cok yogundum son zamanlarda... gıremedım pek.. motıvasyonda dustu zaten baksana 70 den asagı bı turlu ınemedım..
artık daha sık gırerım de motıve olurum ınsallah 60 ları gorurum ya... :97:
sIkma canini canim benim isallah neyse sebep biran önce senin istedigin gibi olurherkese iyi gecelerrr...
kötü bi gün geçirdim
moralim çok kötü
sebebini sormaınyemek deil farklı sebepler günümü kötü geçirmeme neden oldu...
dua edin benim iiçn herşey yoluna girsin
iyi geceler..
sıkma canını umarım heşey yoluna girer....herkese iyi gecelerrr...
kötü bi gün geçirdim
moralim çok kötü
sebebini sormaınyemek deil farklı sebepler günümü kötü geçirmeme neden oldu...
dua edin benim iiçn herşey yoluna girsin
iyi geceler..
ohhh nihayet size kavuştum..
akşamdan beri huzursuzdum hem eşim gitti hem iftar sonrası başağrısı çektim bide sizla konuşamadım
eşim leptopu kardeşine satmaya ank.ya götürdü evdede bi tarihi eserimiz var tee eşimin üniveriste yıllarından arkası kocaman olanalrdan masa üstü yani...
akşamdan beri açamadım zaten kasadada bir ses var başım çekemezdi...
eşim daha az otururuz nete diyor iyi olsun bakalım ama ben leptopumu özledimm
eşim yokken yatağın üstünde azmı konuştuk burda...
neyse başım geçti az ümitsizce detrs çalıştım sabah mülakat var ama yeterlilik belgem olmadığından zaten formalite mülakat girmesemmi diyorum öncelik belgesi olanlara diplomam ve kpss var ama:44:
okuyuşumdada var eksiklikler....
allah rahatlik versin canim iyi geceler :92:
isallah mülakati basarirsin canimne icin oluyorki is icinmi :26: bilmediyimden :44:
suzancım nasılsın tatlım:13:
evet aslında tam kadrolu değil ama ücretli gibi birşey kuran öğreticiliği için canım ama yeterlilik bbelgesi şart tabiki..bend eonu daha alamadım kışın sınav açılırı yine önc eyazılı sonra sözlü mülakat olucak...
yarınkide olmaz gibi ama bakalım hayırlısı...
meümüde yazayım ustalar çıkmış ama...
sahur
2dilim çavdar ekmekle tost(yağsız )tel peynir ve domatesli
kuşburnu marmelatı
zeytin yarım domates
1bardak bitki çayım
iftar
2kase çünkü çok lezizdi ve köfteli terbiyeli ilk kez yaptım canım çok istedi oruçken...
çorba(yarma,nohut,köfte,yoğurt,1tatlı kaşığı un,1yumurta sarısı,gözkararı yoğurt,az limondna oluşan terbiye)
yarım patlıcan dolma
yarım kabak dolma
1 ceviz kadardı küçük biber dolma(bu fazlaydı işte)
bol salata az yağlı(domts,salat,biber,soğan,maydanozdan oluşan
veee suuu..şiştim patladım kaçgündür böyle olmamıştım başağrımda çıktı...
kendime çay yaptım güya ders çalışcam uykulu uykulu...
çayın yanıda boğaz durmadı bide koca yok yaa strese girdim,
bikaç fındık,badem,bisküvi teee nezmandan yumuşamış sunta (((kılavuz derdi)bu olmaıd işte...
enson olarak 5biyerde çayım.....daha nolsun öküz gibi yedimmm
allah rahatlik versin canim iyi geceler :92:
isallah mülakati basarirsin canimne icin oluyorki is icinmi :26: bilmediyimden :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?