70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne güzel anlatmışsınnnnnnn

seni seviyorum bitanecim benimişte sen busun
başarıcaz fıstık...gayret
çok teşekkür ederim canımcım...hepimiz yapabiliriz,biz bayanların istedikten sonra yapamıyacağımız şey yoktur...unutmayın kadınlar şeytana bile pabucunu ters giydirmiş insanlarız kızlar...yola devam

çok hoşsunuz yaa valla bayıldım :)) bu sıcaklığınız samimiyetiniz her zaman sürsün inşallah :) bende sizinleyim artık :)

çok teşekkür ederim canımcım...hepimiz yapabiliriz,biz bayanların istedikten sonra yapamıyacağımız şey yoktur...unutmayın kadınlar şeytana bile pabucunu ters giydirmiş insanlarız kızlar...yola devam

aynen şiddetle katılıyorummmmm:13:

kızlar ben kaçıyorum...malum yarın mesai var...yarın gece görüşmek üzere byyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kimse bir yere kaybolmasın ona göre hımmmmmmmmmmmmmm

bende seni çok seviyorum deryammmmm ben deqil biz buyuz canımıniçii
çok hoşsunuz yaa valla bayıldım :)) bu sıcaklığınız samimiyetiniz her zaman sürsün inşallah :) bende sizinleyim artık :)
:13:
kızlar ben kaçıyorum...malum yarın mesai var...yarın gece görüşmek üzere byyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kimse bir yere kaybolmasın ona göre hımmmmmmmmmmmmmm

iyigeceler tatlım tatlı rüyalarrr

kızlar hepiniz Allaha emanetsiniz herkese hayılı geceler tatlı tatlı rüyalar yarın görüşürüz :79:

Yeni gelenler ve geri dönenler hepiniz hoşgeldinizz....
canim sen nerelerdeydin ya rast gelmedik birbirimizi bayadir görüsemiyoz oglun alisdimmi krese :26:

ohhh nihayet size kavuştum..
akşamdan beri huzursuzdum hem eşim gitti hem iftar sonrası başağrısı çektim bide sizla konuşamadım
eşim leptopu kardeşine satmaya ank.ya götürdü evdede bi tarihi eserimiz var tee eşimin üniveriste yıllarından arkası kocaman olanalrdan masa üstü yani...
akşamdan beri açamadım zaten kasadada bir ses var başım çekemezdi...
eşim daha az otururuz nete diyor iyi olsun bakalım ama ben leptopumu özledimm
eşim yokken yatağın üstünde azmı konuştuk burda...
neyse başım geçti az ümitsizce detrs çalıştım sabah mülakat var ama yeterlilik belgem olmadığından zaten formalite mülakat girmesemmi diyorum öncelik belgesi olanlara diplomam ve kpss var ama:44:
okuyuşumdada var eksiklikler....

Alışıyor canım cok sukur..
ben cok yogundum son zamanlarda... gıremedım pek.. motıvasyonda dustu zaten baksana 70 den asagı bı turlu ınemedım..
artık daha sık gırerım de motıve olurum ınsallah 60 ları gorurum ya... :97:

Son düzenleme:
herkese iyi gecelerrr...
kötü bi gün geçirdim
moralim çok kötü
sebebini sormaın yemek deil farklı sebepler günümü kötü geçirmeme neden oldu...
dua edin benim iiçn herşey yoluna girsin
iyi geceler..

allah rahatlik versin canim iyi geceler :92:

isallah mülakati basarirsin canim ne icin oluyorki is icinmi :26: bilmediyimden :44:

isallah canim benim görürüz bende bugün ipin ucunu kacirdim sonradan pisman oldum ama is isden gecti sen yine menülerini paylas canim arada kopya cekerim nasil edcem ne yapcam bilemiyorum

sIkma canini canim benim isallah neyse sebep biran önce senin istedigin gibi olur

sıkma canını umarım heşey yoluna girer....
başarılar canım....

isallah mülakati basarirsin canim ne icin oluyorki is icinmi :26: bilmediyimden :44:

suzancım nasılsın tatlım:13:
evet aslında tam kadrolu değil ama ücretli gibi birşey kuran öğreticiliği için canım ama yeterlilik bbelgesi şart tabiki..bend eonu daha alamadım kışın sınav açılırı yine önc eyazılı sonra sözlü mülakat olucak...
yarınkide olmaz gibi ama bakalım hayırlısı...
meümüde yazayım ustalar çıkmış ama...
sahur
2dilim çavdar ekmekle tost(yağsız )tel peynir ve domatesli
kuşburnu marmelatı
zeytin yarım domates
1bardak bitki çayım
iftar
2kase çünkü çok lezizdi ve köfteli terbiyeli ilk kez yaptım canım çok istedi oruçken...
çorba(yarma,nohut,köfte,yoğurt,1tatlı kaşığı un,1yumurta sarısı,gözkararı yoğurt,az limondna oluşan terbiye)
yarım patlıcan dolma
yarım kabak dolma
1 ceviz kadardı küçük biber dolma(bu fazlaydı işte)
bol salata az yağlı(domts,salat,biber,soğan,maydanozdan oluşan
veee suuu..şiştim patladım kaçgündür böyle olmamıştım başağrımda çıktı...
kendime çay yaptım güya ders çalışcam uykulu uykulu...
çayın yanıda boğaz durmadı bide koca yok yaa strese girdim,
bikaç fındık,badem,bisküvi teee nezmandan yumuşamış sunta (((kılavuz derdi)bu olmaıd işte...
enson olarak 5biyerde çayım.....daha nolsun öküz gibi yedimmm

iyiyim hayatim birde su bogazimi tutsam daha iyi olacam da
isallah olur canim benim negüzel hayirli bir is allah tamamini erdirsin
sen öküz gibi yedim diyorsan ben napdim acaba

Son düzenleme:
ya bu aralar takdim kafaya:44: bazen diyorum acaba dediklerim yada yazdiklarim yanlis anlamalara yol acabilirmi diye cok düsünüyorum:44:
kizlar bazen yaziyorum sonra geri düzeltiyorum acaba yanlis mi ifade ediyorum diye:97: aciklik getirme isteyi duydum ben burda yani avusturyada dogdum büyüdüm türkceyi okumasini yazmasini televizyondan izleyerek ögrentim yada internet den okuyarak ama türkce dersi hic görmedim ailemden ordan burdan kaptim birseyler yani eyer yanlis ifade ediyorsam benim kusuruma bakmayin olurmu

ya kaçgündür hafif yiyorudm çorba doyurucu çorba fazla geldi ama napıyımm çok lezzetli yapmışım aferin bana
kocişte yola çıkmadan yedi çok beğendi oruç oruç onu izledim dedim sende öyle bri iz bırakayımki erkenden gel çorbamı ve beni özleeezaten çarş. gecesi dönücek allahtan kısa bu kez..
sudem nerde ya telide yok ki.:84:
.herkesin biyerde teli kaydolsada olmayanları arasak valla merak ediyom okul açıldı diye aaaa olmazki noldu bu kıza inş. kötü bişeyi yoktur,inş.hamiştir güzel haberle gelir ama hamiş olsa niye uğramasın neyseee
eşim yok yine laflardık suzan ekip eksik ama
yarın gece daha müsait olurum bugece sahurda var son orucumu tutayım..
zaten kilo gitmiyor oruç engelledi beni..
erkende kalkıcam,yarın gece bol muhabbet edelimmmi kanka:13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…