70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok yaa burdaki çoğu kişiden daha düzgün yazman...konuşmanıda duyunca anlarım da...
bazı kelimelerin oluyor bazen ama çok önem arzetmiyor...türk kızı seni takma kafanaa aaaaa

canim benim senin koca zaten yasadi on elinde on marifet bi hatunsun
sudem bi ara girdi sonra yine kayboldu herhalde isler yogun olunca giremiyor :26:
allah kabul etsin oruclarini canim benim yarin laflariz bizde bol bol uyuya kalmasam
birde bugün esim gec geliyor firsat bu firsat girdim cikmiyorum yarin is var yine üff ama yarindan sonra ya yapalim kankacim :44: carsamba günü büyük cefler gelcek isyerine toplandi var erken yattip sabah da sacimi basimi yapmam lazim olurmu

Selammmmm

Ben geldim kızlar

Neler yapıyorsunuz bakalım:)

slm hosgeldin :80: önce kilolardan konusuyoz sonra kocalara geciyoz sen neler yapiyorsun görmiyeli

yok yaa burdaki çoğu kişiden daha düzgün yazman...konuşmanıda duyunca anlarım da...
bazı kelimelerin oluyor bazen ama çok önem arzetmiyor...türk kızı seni takma kafanaa aaaaa

sagol hayatim canim benim

slmm kızzlarrrr epeydir yoktum yoğunum bayağı.biraz hafifledi işlerim.inş herşey yolundadırrr.geçmişe bakamadım biraz bakayım dönerim geri.
hoşgeeelldiiiinnn
azcık bana verseneeee:78::78::78::78:ya bende vardaa içleri emzirdikten sonraa yumuşacık oldulaaarr,sizlerin olmadımıııı
ya ben bugün iyice cirindan ciktim cok yedim cok kesin o verdigim iki kiloyuda almissimdir
bende irade yok herhalde kendime kiziyorum kilolu olarak mutsuzum yemeden de duramiyorum off nolcak benim halim
sorma bugün bendee baya bi cortlattım ohaa dedim bide kendimee,güldüüm ilk defa bukadar çığrından çıktığımı görüyorum,yarın başlıyoruuumm 77.diyetimeeesaat23.40da daha bişeyler yiyoduummsaat=22.00de dünden kalan uzun makarnayı yerken buldum kendimii,aman bananeee diyerekkartıı koca bi tabak çekirdek yedim ardındaan bananee diyereekkbirsürü meyve yedim ağzım hiç durmadıı en son meyvemii koca bi erik vardıı onuda yedimmi yemiycem dedim az önce yaptım form çayımıı geldiiim,,yarın uzuuunca bi yürüyüş yapıcaam annemle gitmemiz gereken biyer varr,,malum sürüklemeye başladı bende gitcekmişim masaj yataklarınaa,çekilişe girip tatil kazancakmışş oyy
kabul etmiyoruz öğrende gel türkçeyi ben bişey anlamıyorum,bak sırf anlamak için almancayı iyice söktüüm
Selammmmm

Ben geldim kızlar

Neler yapıyorsunuz bakalım:)

sananeeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:

yok canım estağfurullah normal bir hatunum sadece kilom normal sınırlarda değil..4senedirrr
arkdaş demiş ya kiloluları gelin almak istemiyolar evet öyle biryargı var ama o zayıflarda birgün şişebilir mesela beenn
kaynıma kız aranıyorda hemen kiloda soruluyor bende geçen dedimki eşime alın zayıfı inş. kilo alır..
eşimde duama kızıyornapıyım yaa beni yani şimdi eşim alsa kaynanam beğenmeyecekti öylemi çokta umrumda sankigüzel ahlak iyi huy da çok önemli ama napıcan herkes oğluna güzel ve zayıf arıyor
sanada kolay gelsin canım..napalım bizde çarş.gece buluşuruz eşim yold aolur bende burda oyalanırım...
tabi kaynanamları alıp gelmezse yoldan geçerken perşembe eşimin amcasını hacca uğurluycaz samsunda havaalanında bakalım...
iyi geceler tatlımmm:92:

Tamam gidiyorum o zaman

Cadııııııı

Zaten ikisi bir arada zor oluyor

Hem kilolar hem kocalar

he ya ikizi birden agir geliyor

hayatim benimde nerdeyse 4 sene olacak bilmedigim denemedigim birsey kalmadi artik su fazlaliklardan kurtulmanin zamani geldi
dimi yani zayif kiz alacak sismanlarsa napcaklar
allah hac ini kabul etsin isallah amcanin annemgilde gitcek 10uncu ayin sonunda hayirlisiyla gittip gelsinler isallah :97:
bi araya geliriz isallah
iyi geceler canim tatli rüyalar :92:

kiz tugba bugün isyerinden giremedim ama okudum cocuklari uyutum tartiya mi cikdin yoksa bugün

Tamam gidiyorum o zaman

Cadııııııı

bakseen hemende dil çıkarırmıışş,kıyamam sana been,hadi affettim kalabilirsiin,,ben zaten birazdan kaçcam kocacum gelcekk,,off bugündee çok yoruldum valla evimin bütün işlerini bitirdim aşkımın ütülerini hallettim,öküz gibi herşey yedim,,çocukları uyutup geldiimm ancak yanii ,,

Herşeyi yedi yani

Bir de utanmadan söylüyorsun
Bizim takımda olsaydın kök söktürürdüm sana valla

hay maaşallah...parmağın nasıl deli kız hergünün bir olay...
geçmiş olsun fıstık

Tamam gidiyorum o zaman

Cadııııııı

ya öyle laf edermisinn
kiz tugba bugün isyerinden giremedim ama okudum cocuklari uyutum tartiya mi cikdin yoksa bugün
:78:ne desem aceeppvalla akşam zor kurtuldum elindeende çocuklar uyanır falan diyee gösterdim ama elletmedim dermişim,,onuda göstermediim sarılıp uyuduk,maşallah hepimiz yatak odasında uyuyoz,ses çıkcak diye yataktan kalmadığım zamanlar oluyoooneysee ama malesef sabah tepemdeydi uyandığımda ayıptır söylemesiii:78:neyse gerisini biliyonuz işte anlattırmayın banaahadi eşcazım gelmek üzere annemlerden ekmek alıp gelcek servisten inmiş..(annem sabah alıverdiydide ekmek ben almaya gidemedim anneme,malum banyo olunca üşüdüm)
Herşeyi yedi yani

Bir de utanmadan söylüyorsun
Bizim takımda olsaydın kök söktürürdüm sana valla
ama ama yaa ben hep böyle değilimkii aplaaaaaah deme bana söz yarın çok güzel geçircem günümüüü,inş.
hay maaşallah...parmağın nasıl deli kız hergünün bir olay...
geçmiş olsun fıstık

çok acıyooo,ne diyim çok sağol,ama geçmediki dahaa,yarabandını akşam çıkarem dedim hoop yapışmış cartladı yarayı kanattı bi kanadı bikanadıııaçıkta tutuyorum hayatta kapatmam bidahaa

ayarlıcaz bişeyler artık bide mesafe uzun yürüyerek gitmeyi tercih ediyorum oda süper olcak benim için hoca ders anlatır ben fındık fıstık ceviz yerim
hatta hocaya karşı çekirdek falan çitle

başlangıç günlerinde oluyor böyle şeyler pes etme hergün yeni bir gün yeni bir başlangıç benim tekrar motive olup diyete başlamam 2 ayımı almıştı

ben yeşil kırmızı sarı vs renkte hiçbir çayı içemiyorum.günde en az 1 kere çay demliyorum en azda 4-5 kupa şekersiz çay içiyorum.kilo vermeye yardımcı demek yanlış olur sadece sıvı aldığın için sık sık wcye gidiyosun idrarla azda olsa yağ ve sudan kurtuluyorsundur sanırırm ama yeşilçay ve diğer çaylar gibi ekstra metabolizmayı hızlandırıcı etkisi olduğunu hiç duymadım.önemli değil içelim gitsin

her koşulda aklın yavrunda kalcaktı.herşeyde bi hayır var boşuna demiyolar eski görev yerinde olsaydın daha huzurlu olacaktım ama yine aklın oğlunda olcaktı ozaman bırakmaya karar vermek daha güçleşecekti.hayırlısı olsun artık oğluşunla uyanır onla uyur onla büyürsün

azminden dolayı seni tebrik ederim.herşey gönlünce olur inşallah.kilo verme süreci zor başlayıp kolay devam eder ama esas zor olan onu korumaktır.ramazanda 5 kilo almış olman normal zamandada hemen alacak potansiyele sahip olduğunu gösteriyor.bence bir süre şuanki güzel kilonu 1-2 ay kadar korumayı başarım sonrasında istediğin o 5 li rakamlara düşmeyi planlasan daha doğru olur diye düşünüyorum.bu tabi senin kararına kalmış.verdiğin gibi hızlada geri dönme olasılığını düşünerek daha yavaş hareket etmeni tavsiye ederim bundan sonrası için.

senin için en hayırlısı neyse o olsun canım

fala inanma falsiz kalma demisler bence para vermedikce öylesine bakmalarindan birsey olmaz herhalde :26:
olurmu :26:

hayatım para önemli değil..
ben gaybın tahmin çabasına karşıyım nacizane.
bi de ne olursa olsun insan söylenene koşullayıp ona göre tavır alır ister istemez ve bu kararlarını etkiler die düşünüyorum.
prensip ve inançsal bakımdan karşıyım . benim düşüncem tatlım =D

ay avatarın da yakıyo yahu

aneeyyyyyyyyyyyyy bi fal dedim topiq karıştı ..baktır baktırma berbarer baktıralım vs ...atacaklar bunlar beni topiqten...kaş sena kaçççç

yok ayol ne karışçak

ay dağdan gelip bağdakinin döşeğine mi göz dikçez kız ilahi

günaydıııııın geleceğin çıtırları
ben misafirdi oydu buydu diyet yapamadım yaaa
bugün başlıcam nasipse bakalım cumaya ne olacak.. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…