ya bu aralar takdim kafaya:44: bazen diyorum acaba dediklerim yada yazdiklarim yanlis anlamalara yol acabilirmi diye cok düsünüyorum:44:
kizlar bazen yaziyorum sonra geri düzeltiyorum acaba yanlis mi ifade ediyorum diye:97: aciklik getirme isteyi duydum ben burda yani avusturyada dogdum büyüdüm türkceyi okumasini yazmasini televizyondan izleyerek ögrentim yada internet den okuyarak ama türkce dersi hic görmedim ailemden ordan burdan kaptim birseyler yani eyer yanlis ifade ediyorsam benim kusuruma bakmayin olurmu
ya kaçgündür hafif yiyorudm çorba doyurucu çorba fazla geldi ama napıyımm çok lezzetli yapmışım aferin bana
kocişte yola çıkmadan yedi çok beğendi oruç oruç onu izledim dedim sende öyle bri iz bırakayımki erkenden gel çorbamı ve beni özleeezaten çarş. gecesi dönücek allahtan kısa bu kez..
sudem nerde ya telide yok ki.:84:
.herkesin biyerde teli kaydolsada olmayanları arasak valla merak ediyom okul açıldı diye aaaa olmazki noldu bu kıza inş. kötü bişeyi yoktur,inş.hamiştir güzel haberle gelir ama hamiş olsa niye uğramasın neyseee
eşim yok yine laflardık suzan ekip eksik ama
yarın gece daha müsait olurum bugece sahurda var son orucumu tutayım..
zaten kilo gitmiyor oruç engelledi beni..
erkende kalkıcam,yarın gece bol muhabbet edelimmmi kanka:13::13:
Selammmmm
Ben geldim kızlar
Neler yapıyorsunuz bakalım:)
yok yaa burdaki çoğu kişiden daha düzgün yazman...konuşmanıda duyunca anlarım da...
bazı kelimelerin oluyor bazen ama çok önem arzetmiyor...türk kızı seni takma kafanaa aaaaa
hoşgeeelldiiiinnnslmm kızzlarrrr epeydir yoktum yoğunum bayağı.biraz hafifledi işlerim.inş herşey yolundadırrr.geçmişe bakamadım biraz bakayım dönerim geri.
hakkında hayırlısı olsun inş.güzelim...her işte bir hayır vardır,önemli olan senin rahat olman...hoşgeldin fıstık
öğün eksiği olmasına rağmen güzel ve dengeli bir menü...seni yazılarından biliyorum demekki topikte görmüşüm...hoşgeldin tekrardan
yirinnnn seni seksü şempanze....bana yorum yazmışsın cevap verem hemencük...hepücüğü benim ve orjinal kuşum...ama sende taşsın yaniiii
belirtilerin hepsi son on gün kala bendede başlıyor ve had safhada oluyor canım...ama yazıdada dediği gibi yaş ilerledikçe şiddeti ve frenlemesi zorlaşıyor...allah biz hatunşlara kolaylık versin değilmi
aşkitom,ayran içtik ayrı düştük bidenemmmmmkocanın yeni işi hayırlı olsun ve allah kolaylık versin zor ...ha deyince kociş yanında olmıycak artık....sen artık evinin kadını çocuklarının hem anası hemide babası olceeeennnn guuuuuuu....şaka şaka ,allah kolaylık versin ve hayırlı olsun yafluuuummmmm
sorma bugün bendee baya bi cortlattım ohaa dedim bide kendimee,güldüüm ilk defa bukadar çığrından çıktığımı görüyorum,yarın başlıyoruuumm 77.diyetimeeeya ben bugün iyice cirindan ciktimcok yedim cok kesin o verdigim iki kiloyuda almissimdir
bende irade yok herhaldekendime kiziyorum kilolu olarak mutsuzum yemeden de duramiyorum off nolcak benim halim
kabul etmiyoruz öğrende gel türkçeyi ben bişey anlamıyorum,bak sırf anlamak için almancayı iyice söktüümya bu aralar takdim kafaya:44: bazen diyorum acaba dediklerim yada yazdiklarim yanlis anlamalara yol acabilirmi diye cok düsünüyorum:44:
kizlar bazen yaziyorum sonra geri düzeltiyorum acaba yanlis mi ifade ediyorum diye:97: aciklik getirme isteyi duydum ben burda yani avusturyada dogdum büyüdüm türkceyi okumasini yazmasini televizyondan izleyerek ögrentim yada internet den okuyarak ama türkce dersi hic görmedim ailemden ordan burdan kaptim birseyler yani eyer yanlis ifade ediyorsam benim kusuruma bakmayin olurmu
Selammmmm
Ben geldim kızlar
Neler yapıyorsunuz bakalım:)
slm hosgeldin :80: önce kilolardan konusuyoz sonra kocalara geciyozsen neler yapiyorsun görmiyeli
sagol hayatim canim benim
canim benim senin koca zaten yasadi on elinde on marifet bi hatunsun
sudem bi ara girdi sonra yine kayboldu herhalde isler yogun olunca giremiyor :26:
allah kabul etsin oruclarini canim benim yarin laflariz bizde bol bol uyuya kalmasam
birde bugün esim gec geliyor firsat bu firsat girdim cikmiyorumyarin is var yine üff ama yarindan sonra ya yapalim kankacim :44: carsamba günü büyük cefler gelcek isyerine toplandi var erken yattip sabah da sacimi basimi yapmam lazim olurmu
hoşgeeelldiiiinnn
azcık bana verseneeee:78::78::78::78:ya bende vardaa içleri emzirdikten sonraa yumuşacık oldulaaarr,sizlerin olmadımıııı
sorma bugün bendee baya bi cortlattım ohaa dedim bide kendimee,güldüüm ilk defa bukadar çığrından çıktığımı hatırlamıyorumm,yarın başlıyoruuumm 77.diyetimeeesaat23.40da daha bişeyler yiyoduumm saat=22.00de dünden kalan uzun makarnayı yerken buldum kendimii,aman bananeee diyerekk artıı koca bi tabak çekirdek yedim ardındaan bananee diyereekk birsürü meyve yedim ağzım hiç durmadıı en son meyvemii koca bi erik vardıı onuda yedimmi yemiycem dedim az önce yaptım form çayımıı geldiiim,,yarın uzuuunca bi yürüyüş yapıcaam annemle gitmemiz gereken biyer varr,,malum sürüklemeye başladı bende gitcekmişim masaj yataklarınaa,çekilişe girip tatil kazancakmışş oyy
kabul etmiyoruz öğrende gel türkçeyi ben bişey anlamıyorum,bak sırf anlamak için almancayı iyice söktüüm
sananeeeeeeeeeeeeee
Zaten ikisi bir arada zor oluyor
Hem kilolar hem kocalar
hayatim benimde nerdeyse 4 sene olacak bilmedigim denemedigim birsey kalmadi artik su fazlaliklardan kurtulmanin zamani geldiyok canım estağfurullah normal bir hatunum sadece kilom normal sınırlarda değil..4senedirrr
arkdaş demiş ya kiloluları gelin almak istemiyolar evet öyle biryargı var ama o zayıflarda birgün şişebilir mesela beenn
kaynıma kız aranıyorda hemen kiloda soruluyor bende geçen dedimki eşime alın zayıfı inş. kilo alır..
eşimde duama kızıyornapıyım yaa beni yani şimdi eşim alsa kaynanam beğenmeyecekti öylemi çokta umrumda sanki güzel ahlak iyi huy da çok önemli ama napıcan herkes oğluna güzel ve zayıf arıyor
sanada kolay gelsin canım..napalım bizde çarş.gece buluşuruz eşim yold aolur bende burda oyalanırım...
tabi kaynanamları alıp gelmezse yoldan geçerken perşembe eşimin amcasını hacca uğurluycaz samsunda havaalanında bakalım...
iyi geceler tatlımmm:92:
ay merak ettim hangi kelimeler :26: kötü mü oluyor onlar :26:
hoşgeeelldiiiinnn
azcık bana verseneeee:78::78::78::78:ya bende vardaa içleri emzirdikten sonraa yumuşacık oldulaaarr,sizlerin olmadımıııı
sorma bugün bendee baya bi cortlattım ohaa dedim bide kendimee,güldüüm ilk defa bukadar çığrından çıktığımı görüyorum,yarın başlıyoruuumm 77.diyetimeeesaat23.40da daha bişeyler yiyoduumm saat=22.00de dünden kalan uzun makarnayı yerken buldum kendimii,aman bananeee diyerekk artıı koca bi tabak çekirdek yedim ardındaan bananee diyereekk birsürü meyve yedim ağzım hiç durmadıı en son meyvemii koca bi erik vardıı onuda yedimmi yemiycem dedim az önce yaptım form çayımıı geldiiim,,yarın uzuuunca bi yürüyüş yapıcaam annemle gitmemiz gereken biyer varr,,malum sürüklemeye başladı bende gitcekmişim masaj yataklarınaa,çekilişe girip tatil kazancakmışş oyy
kabul etmiyoruz öğrende gel türkçeyi ben bişey anlamıyorum,bak sırf anlamak için almancayı iyice söktüüm
sananeeeeeeeeeeeeee
Tamam gidiyorum o zaman
Cadııııııı
bakseen hemende dil çıkarırmıışş,kıyamam sana been,hadi affettim kalabilirsiin,,ben zaten birazdan kaçcam kocacum gelcekk,,off bugündee çok yoruldum valla evimin bütün işlerini bitirdim aşkımın ütülerini hallettim,öküz gibi herşey yedim,,çocukları uyutup geldiimm ancak yanii ,,
hay maaşallah..bakseen hemende dil çıkarırmıışş,kıyamam sana been,hadi affettim kalabilirsiin,,ben zaten birazdan kaçcam kocacum gelcekk,,off bugündee çok yoruldum valla evimin bütün işlerini bitirdim aşkımın ütülerini hallettim,öküz gibi herşey yedim,,çocukları uyutup geldiimm ancak yanii ,,
Tamam gidiyorum o zaman
Cadııııııı
cocuk uyandi
kiz tugba bugün isyerinden giremedim ama okudum cocuklari uyutum tartiya mi cikdin yoksa bugün
ama ama yaa ben hep böyle değilimkii aplaaaaaHerşeyi yedi yani
Bir de utanmadan söylüyorsun
Bizim takımda olsaydın kök söktürürdüm sana valla
hay maaşallah...parmağın nasıl deli kız hergünün bir olay...
geçmiş olsun fıstık
hatta hocaya karşı çekirdek falan çitleayarlıcaz bişeyler artık bide mesafe uzun yürüyerek gitmeyi tercih ediyorum oda süper olcak benim içinhoca ders anlatır ben fındık fıstık ceviz yerim
başlangıç günlerinde oluyor böyle şeyler pes etme hergün yeni bir gün yeni bir başlangıçamin inşallah ama ilk günden mıçtım az once midem ağrı sinyalleri vermeye başlayınca gittim
pasta, sucuk, domates, 2 de elmalı kurabıye yedım evde dogum gununden kalan seyler vardı neyse bıttı yarına rahatım ınsallah
napcam ben bu halımle ya ıyıce saldım mahvoldum bıttım
oofffff :96::96::96:
ben yeşil kırmızı sarı vs renkte hiçbir çayı içemiyorum.günde en az 1 kere çay demliyorum en azda 4-5 kupa şekersiz çay içiyorum.kilo vermeye yardımcı demek yanlış olur sadece sıvı aldığın için sık sık wcye gidiyosun idrarla azda olsa yağ ve sudan kurtuluyorsundur sanırırm ama yeşilçay ve diğer çaylar gibi ekstra metabolizmayı hızlandırıcı etkisi olduğunu hiç duymadım.önemli değil içelim gitsinkızlarrrr bişey sorcammm
ben çok siyah çay içiyorum yani yıllardır hep hayatımda siyah çay
ama kendimi bildim bileli şekersiz içiyorum
ama acaba şekersiz de olsa kilo vermeyi önleyici bir etkisi varmıdır acaba??:26:
her koşulda aklın yavrunda kalcaktı.herşeyde bi hayır var boşuna demiyolar eski görev yerinde olsaydın daha huzurlu olacaktım ama yine aklın oğlunda olcaktı ozaman bırakmaya karar vermek daha güçleşecekti.hayırlısı olsun artık oğluşunla uyanır onla uyur onla büyürsünkızlar merhaba,
sonunda aranıza dönebildim, geçmişi okumak istesem de okuyamam çünkü yüzlerce sayfa var sanırım..yine değişmiş kk,beğen butonu yok..
eveeeet sonundaaaa ihbar sürem bitti ve ben artık ev hanımıyııım yaşasıın!
olanları anlatayım eskiler bilir beni,doğum izindeydim 1 yıl,sonra döndüm bankaya.. ben evime çok yakın bir şubeydim ticari portföy yönetmeni olarak, yine aynı görevle başka bir şubeye tayin çıkardılar.. şube çok yakın gibi görünse de eve çok ters , günde toplam 3,5-4 saatim yolda geçiyordu..zaten bebeğime bakma mevzusu yüzünden(bu şehirde hiç akrabam yok,bakıcılara da güvenmiyorum) devam etmeyi düşünmüyordum, sonra bu tayin işin tuzu biberi oldu..tayin olduğum gün(başladıktan 2 gün sonra) müdüre ben istifa edicem dedim,üst yönetimle görüş dedi,üst yönetici de tatildeymiş,dönüşünü bekledim 2 hafta.. sonra da 8 hafta ihbar süremi bekledim(istifa edince yılınıza göre ihbar süresi kadar daha çalışmanız gerekiyor).. tazminatımı bile bile yakarak kaç yıllarımı verdiğim bu sözümona çok ünlü bankadan koşa koşa ayrıldım.. iyi ki de ayrıldım, öyle rahat ki içim.. bu arada önceki eve yakın olan şubem meğer cennetmiş, tayin olduğum yer mutsuz insanlarla dolu, sinir stres,kavga gürültü.. karakterime tamamen zıt.. yani kızlar uzaktan herkese çok güzel geliyor bankacılık, aman özel sağlık sigortası var,aman cts pazarı var,aman kurumsal,maaşı iyi vs.. deniyor ama kazın ayağı öyle değil..dışı sizi içi bileni yakıyor.. ben de bankacı olmadan önce ve şimdi çok farklı bakıyorum.. her iş zordur ama ruhen çökerten bir meslek bu..hedef baskısı altında ezilmiş, akşam saat 8-9 dan önce çıkmayan (artı yolu da düşünün),haftasonları full mesai veya genel müdürlükte toplantı veya başka şehirde eğitimler, gece gündüz üst yönetimden hedef stresiyle baskı mailleri yiyen,her an patlamaya hazır insanlarla dolu banka.. Allah kalanların yardımcısı olsun, herkes seni kıskanıyoruz dedi son günümde.. oğlum bir yana dünya bir yana..
bu arada oradaki stresten zayıflamıştım ama son zamanlarda yine kilo aldım..
şu karatay diyeti kitabını yine başucuma koyayım da başlayayım bir an önce..
hepinizi öpüyorum, kızlar en önemlisi sağlık.. sağlıkla kilo verelim inşallah..
azminden dolayı seni tebrik ederim.herşey gönlünce olur inşallah.kilo verme süreci zor başlayıp kolay devam eder ama esas zor olan onu korumaktır.ramazanda 5 kilo almış olman normal zamandada hemen alacak potansiyele sahip olduğunu gösteriyor.bence bir süre şuanki güzel kilonu 1-2 ay kadar korumayı başarım sonrasında istediğin o 5 li rakamlara düşmeyi planlasan daha doğru olur diye düşünüyorum.bu tabi senin kararına kalmış.verdiğin gibi hızlada geri dönme olasılığını düşünerek daha yavaş hareket etmeni tavsiye ederim bundan sonrası için.kızlar belki yeri değildir bilmiyorum ama bu topici çok seviyorum o yüzden sizinlede paylaşmak istedim hikayemi
benim hiikayem baya uzun.ama neyseki zor kısımlarını geride bıraktım :)
en başından başliyim.ergenliğimden beri kiloluyum ama o zamanlar sadece balık etliydim.lisede başladı benim kilo porblemim.o zamana kadarda hiç diyet yapmayı düşünmemiştim.şimdiki aklım olsa hiç başlamazdım çünkü verdikçe artarak döndü kilolarım.
16 yaşımda akapuntura gittim kilo 76 3 hfta dayandım 8 kilo verdim.tabi o zmn metobolizma daha hızlı neredeysede aç gezdiğimi düşünürsek 8 kilo gitmesi normal.ama işin kötüsü tam öss hazırlık dönemime denk geldi.kiloları yazın verdim okula başlayınca saldım kendimi Allaah bir şiştimki senede 16 kilo! sanki hamile kadın gibi şiştim :S ne etti 84 :)
üniversite başladı.bi ara kendi çabamla 80 e indim 1 sene öyle takıldım.sonra bi ha gayret dedim 72 ye düştüm boyum 160 ama 72 kiloda güzel olabiliorum üstüm ince kalçam ve üst bacaklarım geniş
ama yine duramadım 72 de bidaha saldım :) bi ara 86 olduğumda kafamda şimşek çaktı ilk kez o zmn diyetisyene gittim bi 6 kiloda onla verdim sanırım ama yine duramadım ki :)) o ara noldu ne yaptım bilmiorum belkide şuurumu kaybettim :)) sorun şu ki diyet yapabiliorum evt kilo verebiliorum Allahıma çok şükür ama diyete ara verdiğim dönemlerde biri önümden kaçırcak sanıorum :S son yemeğimmiş gibi yrn nası olsa yine başlicam diyeee diyeee yeniden salıyorum :)
neyse üniversite bittii o aralar yine bi aldım verdim yaptım
bigün bi baktım 93.8 ... gördüğüm en fazla kiloydu..
neyse hikayenin güzel kısmına geldim :))) o dönemde biriyle tanıştım yakışıklı tatlı........
arkadaştık:) ben niyeti bozmuştum ama içimden :) bigün bu bana o kadar güzel bi yüzün varki türkiyede dereceye girer dedi..
ben bu lafın üstüne o gün karar verdim güzelliğime yazık ediyodum..22 yaşında bu kilo! yok olmaz! yazık...
bide kimse kimseyi kandırmasın , kilo güzelliğimizi maskelio arkdaşlar bu acıda olsa gerçek.üni bittikten sonra malum evlenme çağındayım. hiç sevmiorum ama yapcak bişe yok eve kız bakmaya gelenler oldu akrabayla falan. açık sölenmesede anlaşılıo böyle şeyler bilirsiniz.hiç niyetlerini açmadan gittiler... sebep ne sizce? bence kilo..artık kimse kilolu gelin almak istemio erkekler kilolu kızları tercih etmio edenler vardr mutlaka ama azdır.
kimse bana kızmasın bende sizdenim :) sadece gerçekci olmak lazım.. zaten bunları ne kdar üzüldüğümü anlatmak için yazıorum.yüzüme söyleyenler..arkamdan konuşanlarr.. çok güzel ama çok kilolu diyenler... kulağıma geliyodu yaa.22 yaşında üzülmz mi incinmez mi bi genç kız..
neyse devam ediorum şu aşık olup kilo vermeye karar verdiğim kısıma dönelim :)inat ettim 1 senede 27 kilo verdim evet yanlış duymadınız 27! :))) 66 kiloya düştüm.
tabi ben daha önce amacıma ulaştım:) 1 senedir o yakışıklı adamla birlikteyiz Allah izin verirse artık ailelere açıp sözlenmeyi düşünüyoruz.. :))
buraya kadar yazdıklarım okuyan arkadaşları motive eder belki.hayatta hiçbişey için geç değil..hergün yeni baştan başlayabiliriz..bunu sakın unutmayalım.
ha bu arada o kilolu diyenlerin hepsinin dudakları uçukladı.. gittiğim her düğünde kısmet çıktı.. tanıyamayanlar bile oldu66da az deil biliorum ama normal duruodu bende :)altım 40 üstüm 38 bedendi baya güzelleştim.kibirli demeyin vala çok çaba harcadım hakkım şımarmak :)) kendime ne ciciler aldım ne ciciler :))
neyse..
şimdi bi sorunum varnisan ayından beri kilomu korudum 66 yla geçirdim, ama noldu araya ramazan girdi hoop aldım 5 kilo :S ramazanda düzenim bozuldu
şimdi aldıklarımı verip üstüne dahada verip 58 olmak istiorum.hiç değilse 59hayatımda bi kere 5...leri görmek istiyorum
ama sanki o 27 kiloyu veren ben değilmişim gibi :S zorlanıyorum :S
işin kısası sizden isteğim beni motive etmeniz
erkek arkadaşıma diyorum beni motive et diye çok güzel ediyo saolsunda :) tok açın halinden ne anlarbeni ancak siz anlarsıınız bekliyorum motivasyon içeren cevaplarınızı
senin için en hayırlısı neyse o olsun canımherkese iyi gecelerrr...
kötü bi gün geçirdim
moralim çok kötü
sebebini sormaınyemek deil farklı sebepler günümü kötü geçirmeme neden oldu...
dua edin benim iiçn herşey yoluna girsin
iyi geceler..
fala inanma falsiz kalma demisler bence para vermedikce öylesine bakmalarindan birsey olmaz herhalde :26:
olurmu :26:
aneeyyyyyyyyyyyyy bi fal dedim topiq karıştı..baktır baktırma berbarer baktıralım vs ...atacaklar bunlar beni topiqten...kaş sena kaçççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?