canim sen nerelerdeydin ya rast gelmedik birbirimizi bayadir görüsemiyozoglun alisdimmi krese :26:
ay diyordum nereye gidiyorsunuz diyetopikin tati tuzu kalmaz kimse gitmesin ya bende 7inci ay dan beri burdayim ay zaman nasil akip gidiyor 2 ay olmus geleli gerci fazla kilo veremedim ama cok güzel sohbetlerimiz oldu agladim paylasdim güldüm paylasdim iyki varsiniz arkadaslarim
iyi geceler canim :92:
paylaşsaydın daha rahat ederdin..bizlerde tecrübelerimizle sana yardımcı olmaya çalışırsık..neyse senin tercihin Allah yardımcın olsun cnm...herkese iyi gecelerrr...
kötü bi gün geçirdim
moralim çok kötü
sebebini sormaınyemek deil farklı sebepler günümü kötü geçirmeme neden oldu...
dua edin benim iiçn herşey yoluna girsin
iyi geceler..
suzancım sen bu meseleyi çok kafana taktın sın zamanlarda...inan yanlış anladıqımız bişey olsa direk sorarız sana...takılma sakın her yazdıqın kelimeye..bence gayet güzal bir yazın var hiç türkçeyi sonradan öqrenmiş gibi deqil..bence kendi kendine boşuna stres yapıyorsun tatlım hiç gerek yok..ya bu aralar takdim kafaya:44: bazen diyorum acaba dediklerim yada yazdiklarim yanlis anlamalara yol acabilirmi diye cok düsünüyorum:44:
kizlar bazen yaziyorum sonra geri düzeltiyorum acaba yanlis mi ifade ediyorum diye:97: aciklik getirme isteyi duydum ben burda yani avusturyada dogdum büyüdüm türkceyi okumasini yazmasini televizyondan izleyerek ögrentim yada internet den okuyarak ama türkce dersi hic görmedim ailemden ordan burdan kaptim birseyler yani eyer yanlis ifade ediyorsam benim kusuruma bakmayin olurmu
sudem ismini bile söylemiyor telinimi verecek...çok tuhaf kuralları var anlayamıyorum onu...ya kaçgündür hafif yiyorudm çorba doyurucu çorba fazla geldi ama napıyımm çok lezzetli yapmışım aferin bana
kocişte yola çıkmadan yedi çok beğendi oruç oruç onu izledim dedim sende öyle bri iz bırakayımki erkenden gel çorbamı ve beni özleeezaten çarş. gecesi dönücek allahtan kısa bu kez..
sudem nerde ya telide yok ki.:84:
.herkesin biyerde teli kaydolsada olmayanları arasak valla merak ediyom okul açıldı diye aaaa olmazki noldu bu kıza inş. kötü bişeyi yoktur,inş.hamiştir güzel haberle gelir ama hamiş olsa niye uğramasın neyseee
eşim yok yine laflardık suzan ekip eksik ama
yarın gece daha müsait olurum bugece sahurda var son orucumu tutayım..
zaten kilo gitmiyor oruç engelledi beni..
erkende kalkıcam,yarın gece bol muhabbet edelimmmi kanka:13::13:
hoşgeldin cnm...unuttun sanmıştım bizleri...arada cee diyip gidiyosunSelammmmm
Ben geldim kızlar
Neler yapıyorsunuz bakalım:)
Tuğbişşşşş
Kaç günlük ban yemek istiyorsun de bakalım hele
Form çayı çok kötü kokuyo ama içmeye çalışırım onudasu ile aram iyidir içerim 3 litre :97: spor olarak ne yapmam lazım :97:
arkadaşalar merak konusu olan kaçamak yaptım deyip hala kilo vermem konusuna açıklık getirmek istiyorum.daha önce kalori takibi yaptığımı söylemiştim hatırlıyosanız.kalori takibime göre bazen sınırlarda bazende sınırın üzerinde kalori aldığım oluyor.ama kalorisi çok olup porsiyonu küçük olan şeyler var biliyosunuz.midenize atıyorum 3 tabak yemek girmiş olması ile 1 dilim kek girmesinin kalori olarak çok farkı olmasada sindirimi arasında büyük fark var.çok kalorili bişey yemiş olsanız bile midenize girecek şeyin miktarı nekadar küçükse onu hazmetmeniz ve o enerjiyi harcamanızda okadar kolay oluyor.umarım anlatabilmişimdir püf noktasını kilo vermemin
cocuk yap ıste canım hıc sıkılmazsın
kızlaarr elektrik süpürgem cok kötü bildiğiniz önerebileceğiniz bi süpürge var mı:26:
şöyle zemini ıyı tutan güçlü ve yer kaplamayan birde ekonomık olsun ıstıyorum cok mu sey ıstedim
lütfen acil cevaaappp:95:
arkadaşlar bende bugün itibariyle aranıza katıldım. geçen yıl diyet yapmadan sadece 4-5 ay yedikelrime dikkat ederek ve yürüyerek bi 8 kilo kadar vermiştim . Sonra bıraktım ve kaldım 72-73 arası gidip geliyorum. Bu sabah tekrar başladım yürüyüşe. Benide aranıza alın olur mu
Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 2 haftadır forumları okuyordum ve gerçekten kilo vermeye başlamamda çok etkili oldu yazdıklarınız. Kendimi bildim bileli yani adet olduğum ilk günden beri adet sancısı çekiyorum ve en sonunda bekarken doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım ve 2,5 sene kullandım. Bunun sonucunda 10 kilodan fazla kilo aldım. 3 aylık evliyim ve evlendikten sonra da 4 kilo aldım.Malum eşinizin yeme alışkanlığına kapılıyosunuz ama onlarda bizimkinden kat be kat kas olduğunu ve bu kasların onların yediklerini yaktığını unutuyoruz. Şimdi 2 haftadır hergün sabahları 1,5 saat yürüyorum yediklerime dikkat ediyorum. Çalışan biriyim gün içersinde de yoruluyorum. İnşallah eski kilom 60 a düşeceğim tabi desteklerinizle ve tecrübelerinizle
iyi mantık yürütürüm benmikemmmeeeel mantık tebrik ediyorumkeza meyvesini de almışsın..
ay sorma ya bugün bende feciyim dün zaten bişicik yoktu anca bugün anladı vucut regli olduğunu hertürlü yoğunluk vargünaydın kızlar herkese hayırlı sabahlarr
reqliyim karnım patlıcak sank...bugün öqleden önce işlerim var öqleden sonrada kuzenime gidicem...evde kalıp uzanmak istiyorum ana bu bugünlük mümkün deqil...sizlerde bnm o deqerli sohbetimden bugünlük mahrum kalacaksınız
hoşbulduk arkadaşlar. Bakalım bu sefer istikararlı bir şekilde kilo verebilecek miyim acaba. Aslında hergün düzenli yürüdüğümde vereceğimi biliyorum çünkü geçen senede sadece dikkat ettim rejim yapmadım ama bolbol yürüdüm ve kilo verdim. Düzenli yürüyüş kesinlikle şart bahanelere tutunup yürüyemeyi bırakmamam gerekiyo:97:
kızlarrrrr ya reglim ben
ve acayip tatlı krizlerindeyim
en az hasarla atlatmam lazım ne yemeliyim ya
bişey söyleyinnnnnnn
merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım. sitenin yabancısıyım.çözmeye çalışıyorum. bende ciddi şekilde kilo problemi yaşıyorum.
güllaç ye komşi
bence bitter çukulata yiiii
emerek bitir. öle olunca çabuk geçiyo tatlı isteği
Slm bende aranıza yeni katılıyorum kilom 72 ve 15 kilo vermek istiyorum hepimize kolay gelsin:)))
güllaç espri olsun diye dedim.bi önceki gün üzerine çok konuşmuştuk çünkü.hatta 1 ay sonra bu konuda girişimlerde bulunup 2 kişi bi tepsi güllaç kaç dkda bitirilir diye bi çalışmaya imza atmayı planlıyoruz :) tabi hedeflediğimiz rakamlara inersek.adamı yoldan çıkarırsınız vallahi
güllaç dedi ya
güllaç espri olsun diye dedim.bi önceki gün üzerine çok konuşmuştuk çünkü.hatta 1 ay sonra bu konuda girişimlerde bulunup 2 kişi bi tepsi güllaç kaç dkda bitirilir diye bi çalışmaya imza atmayı planlıyoruz :) tabi hedeflediğimiz rakamlara inersek.
valla ben 2 aya yakındır güllaç aşeriyorum sevdiğim bişey değildi ama ramazan başında okadar severek yedimki doyamadım.en kısa zamanda edinip yapmayı planlıyorum ama bu takriben yine 1-2 ayı bulur.çok hızlıyımdır bu konuda :) canım istediği hiçbişeyşi henüz yapmış değilim bakalım hangisini nezaman yaparım.bak o iki kişiden biri ben olsaydım rekorlar kitabına girerdik
tabi paylaştığımız topik düşünülürse yemeyi sevdiğimize şüphe yok ki eminim mükemmel bi performans sergilycksinz...
afiyet olsun sefanız olsun kızlarr
ay o diildi şişçek bi tarafım canım çekti be
iyi mantık yürütürüm beneferin bana
ay sorma ya bugün bende feciyim dün zaten bişicik yoktu anca bugün anladı vucut regli olduğunu hertürlü yoğunluk vareskiden ara ara kan gelişi olurken şimdi resmen biyerimi kesmişimde kanıyomuş gibi bi anda abartısız pedim dolup taşıyor bile 2 gün böyle oluyor sonra 3-4 gün oluyor olmuyor arası bişey ama yinede 1 hafta sürüyor işte.
ben senin yokluğunu aratmam gözün arkada kalmasın
günaydın.hayırlı olsun da mama derkengünaydın arkadaşlar
bugün başladım nihrayet diyetime. 2 gün boyunca 5 öğün bu mamadan içeceğim. tadı içimi burdu biraz ama 2 gün çabucak geçer dimi
bu ara iyi moral motivasyon işime geri döndümbir dönem öyle oluyor yeşimcim...sonra o birden gelmeler olmuyor...bende alışmışım şimdi az az gelmesi beni tedirgin ediyor..hamile kaldımda üstüne görüyorum sanıyorumbnmde 5-6 gün sürüyor...
işte buuyerime vekil bırakabilcek seviyeye gelmişim demekki sen varken asla gözüm arkada kalmaz cnm
günaydın.hayırlı olsun da mama derken
isallah canim benim görürüzbende bugün ipin ucunu kacirdim sonradan pisman oldum ama is isden gecti sen yine menülerini paylas canim arada kopya cekerim nasil edcem ne yapcam bilemiyorum
sIkma canini canim benim isallah neyse sebep biran önce senin istedigin gibi olur
ya bu aralar takdim kafaya:44: bazen diyorum acaba dediklerim yada yazdiklarim yanlis anlamalara yol acabilirmi diye cok düsünüyorum:44:
kizlar bazen yaziyorum sonra geri düzeltiyorum acaba yanlis mi ifade ediyorum diye:97: aciklik getirme isteyi duydum ben burda yani avusturyada dogdum büyüdüm türkceyi okumasini yazmasini televizyondan izleyerek ögrentim yada internet den okuyarak ama türkce dersi hic görmedim ailemden ordan burdan kaptim birseyler yani eyer yanlis ifade ediyorsam benim kusuruma bakmayin olurmu
hatta hocaya karşı çekirdek falan çitle
başlangıç günlerinde oluyor böyle şeyler pes etme hergün yeni bir gün yeni bir başlangıçbenim tekrar motive olup diyete başlamam 2 ayımı almıştı
ben yeşil kırmızı sarı vs renkte hiçbir çayı içemiyorum.günde en az 1 kere çay demliyorum en azda 4-5 kupa şekersiz çay içiyorum.kilo vermeye yardımcı demek yanlış olur sadece sıvı aldığın için sık sık wcye gidiyosun idrarla azda olsa yağ ve sudan kurtuluyorsundur sanırırm ama yeşilçay ve diğer çaylar gibi ekstra metabolizmayı hızlandırıcı etkisi olduğunu hiç duymadım.önemli değil içelim gitsin
her koşulda aklın yavrunda kalcaktı.herşeyde bi hayır var boşuna demiyolar eski görev yerinde olsaydın daha huzurlu olacaktım ama yine aklın oğlunda olcaktı ozaman bırakmaya karar vermek daha güçleşecekti.hayırlısı olsun artık oğluşunla uyanır onla uyur onla büyürsün
azminden dolayı seni tebrik ederim.herşey gönlünce olur inşallah.kilo verme süreci zor başlayıp kolay devam eder ama esas zor olan onu korumaktır.ramazanda 5 kilo almış olman normal zamandada hemen alacak potansiyele sahip olduğunu gösteriyor.bence bir süre şuanki güzel kilonu 1-2 ay kadar korumayı başarım sonrasında istediğin o 5 li rakamlara düşmeyi planlasan daha doğru olur diye düşünüyorum.bu tabi senin kararına kalmış.verdiğin gibi hızlada geri dönme olasılığını düşünerek daha yavaş hareket etmeni tavsiye ederim bundan sonrası için.
senin için en hayırlısı neyse o olsun canım
keteyi nerden buldun kızgünaydın arkadaşlar kıslar bayanlar çıtırlar çıtır adayları amaaaaaannn anlayın işte
ben kimim nasılım nerdeyim sorularından başlayalım önce
kırdım galiba
işteyim kahvaltımı ettim bir bardak çay ve bir kete ile
acıkırsam diye yanımda havuçda getirdim
Allah nasip ederse cumaya kadar 74 rakamını görmek niyetindeyim
haa bu arada benim işyerimde sadece bu siteye izin olduğundan çizelgemi değiştiremiyorum
geçen hafta sağolsun dilek değiştirmişti
yani aslında 75.1 olması lazım gramlar bile önemli bizim için değil mi :86:
o yüzden bu cuma bildirimden sonra birinizden rica edicem kızlar haberiniz olsun 2 haftalık değişimi çizelgeye yansıtmak lazım
neyse az bişe geçmiş turlayayım ben birazda kk da geziniyim
ilginç.ben pek önermesemde bu senin diyet dönemin senin seçimlerin umarım başarılı olursun.prenet diye bir firmanın maması canım. içinde vitamin, mineral, protein ne arasan var. ilk 2 gün sürekli bu mamayı tüketiyorsun sonraki 1 ay boyunca 2 öğün ama 1 öğün normal olmak üzere devam ediyorsun. Kullanan arkadaşlar var çok başarılı bulmuşlar. Bakalım bende işe yarayacak mı. İnşallah veririm evde durumlar çok kötü.
zor oluyor gerçekten başlamak ama yavaş yavaş rayına giriyor.biz istiyozki hemen eski sistemimize dönelim ama ilk başladığımızdada kolay olmadığını hatırlamıyoruz tabi.2-3 gün daha bi ileri iki geri gider ama sonra toparlarsın vazgeçme .Günaydınnnlaarr....
evet bende son 2 aydır yenıden baslacayagım guya... gecen hafta 1.300 vermıstım basladım sonra ertesı hafta pat oldugu gıbı gerı aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?