70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sizlerde iyik varsınız canım

paylaşsaydın daha rahat ederdin..bizlerde tecrübelerimizle sana yardımcı olmaya çalışırsık..neyse senin tercihin Allah yardımcın olsun cnm...

suzancım sen bu meseleyi çok kafana taktın sın zamanlarda...inan yanlış anladıqımız bişey olsa direk sorarız sana...takılma sakın her yazdıqın kelimeye..bence gayet güzal bir yazın var hiç türkçeyi sonradan öqrenmiş gibi deqil..bence kendi kendine boşuna stres yapıyorsun tatlım hiç gerek yok..
.

sudem ismini bile söylemiyor telinimi verecek...çok tuhaf kuralları var anlayamıyorum onu...

Selammmmm

Ben geldim kızlar

Neler yapıyorsunuz bakalım:)
hoşgeldin cnm...unuttun sanmıştım bizleri...arada cee diyip gidiyosun

Tuğbişşşşş

Kaç günlük ban yemek istiyorsun de bakalım hele

Form çayı çok kötü kokuyo ama içmeye çalışırım onuda su ile aram iyidir içerim 3 litre :97: spor olarak ne yapmam lazım :97:

canım doğadanın kayısılı form çayı var ve bi de onu döven limonlusu.. bunların içimi kolay özellikle kayısılı olan süper sindirim destekçisi...

mikemmmeeeel mantık tebrik ediyorum keza meyvesini de almışsın..

canım ben de arzum su filtreli kullanıyodum.. yok böyle luzumsuz bi icat halıları okşuyodu resmen süpürmekten bi haber!! ki benim halılar da shaggy sen düşün halimi..
en sonunda kacişimle gittik arçelikten 200 mi 2200 w mı ne bi süpürge aldık kırmızı renk ve toz torbalı.. halının saçını başını yoluyo vallahi

hoşgeldiiiiinnnnn

hoşgeldiiinnnn

günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlarr
reqliyim karnım patlıcak sank...bugün öqleden önce işlerim var öqleden sonrada kuzenime gidicem...evde kalıp uzanmak istiyorum ana bu bugünlük mümkün deqil...sizlerde bnm o deqerli sohbetimden bugünlük mahrum kalacaksınız

mikemmmeeeel mantık tebrik ediyorum keza meyvesini de almışsın..
iyi mantık yürütürüm ben eferin bana

ay sorma ya bugün bende feciyim dün zaten bişicik yoktu anca bugün anladı vucut regli olduğunu hertürlü yoğunluk var eskiden ara ara kan gelişi olurken şimdi resmen biyerimi kesmişimde kanıyomuş gibi bi anda abartısız pedim dolup taşıyor bile 2 gün böyle oluyor sonra 3-4 gün oluyor olmuyor arası bişey ama yinede 1 hafta sürüyor işte.
ben senin yokluğunu aratmam gözün arkada kalmasın

Son düzenleme:

hoşgeldiinnn

kızlarrrrr ya reglim ben
ve acayip tatlı krizlerindeyim
en az hasarla atlatmam lazım ne yemeliyim ya
bişey söyleyinnnnnnn

bence de tarçınlı süt ve bi tatlı kaşığı krem şantiyle 1 kse meyve salatası en süperi

merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım. sitenin yabancısıyım.çözmeye çalışıyorum. bende ciddi şekilde kilo problemi yaşıyorum.

hoşgeldiiin

güllaç ye komşi

bence bitter çukulata yiiii
emerek bitir. öle olunca çabuk geçiyo tatlı isteği

adamı yoldan çıkarırsınız vallahi
güllaç dedi ya

Slm bende aranıza yeni katılıyorum kilom 72 ve 15 kilo vermek istiyorum hepimize kolay gelsin:)))

hoşgeldiinnn

adamı yoldan çıkarırsınız vallahi
güllaç dedi ya
güllaç espri olsun diye dedim.bi önceki gün üzerine çok konuşmuştuk çünkü.hatta 1 ay sonra bu konuda girişimlerde bulunup 2 kişi bi tepsi güllaç kaç dkda bitirilir diye bi çalışmaya imza atmayı planlıyoruz :) tabi hedeflediğimiz rakamlara inersek.

bak o iki kişiden biri ben olsaydım rekorlar kitabına girerdik

tabi paylaştığımız topik düşünülürse yemeyi sevdiğimize şüphe yok ki eminim mükemmel bi performans sergilycksinz...
afiyet olsun sefanız olsun kızlarr

ay o diildi şişçek bi tarafım canım çekti be

oğluşum uyandı..

bugün bi de hastahaneye gidicem.. of.. of..

hayırlı şen sohbetler aydın günler olsun kızlar !!

günaydın arkadaşlar

bugün başladım nihrayet diyetime. 2 gün boyunca 5 öğün bu mamadan içeceğim. tadı içimi burdu biraz ama 2 gün çabucak geçer dimi

valla ben 2 aya yakındır güllaç aşeriyorum sevdiğim bişey değildi ama ramazan başında okadar severek yedimki doyamadım.en kısa zamanda edinip yapmayı planlıyorum ama bu takriben yine 1-2 ayı bulur.çok hızlıyımdır bu konuda :) canım istediği hiçbişeyşi henüz yapmış değilim bakalım hangisini nezaman yaparım.
oğluşuna günaydın.hastaneye rutin kontroller için gidiyosundur umarım ciddi bişey yoktur kolay gesin.

bir dönem öyle oluyor yeşimcim...sonra o birden gelmeler olmuyor...bende alışmışım şimdi az az gelmesi beni tedirgin ediyor..hamile kaldımda üstüne görüyorum sanıyorum bnmde 5-6 gün sürüyor...
işte buu yerime vekil bırakabilcek seviyeye gelmişim demekki sen varken asla gözüm arkada kalmaz cnm

bu ara iyi moral motivasyon işime geri döndüm engin ve mantıksal fikirlerimi yeni gelenlere aşılıyorum
dönem dönem değişiyor ya.her sene farklılaşıyor ben yeni sistemi farkedinceye kadar vucut yeni sisteme geçiyor neyse zorluğu gibi güzelliğede ar 1-2 gün çekçez eziyetini napalım

günaydın arkadaşlar kıslar bayanlar çıtırlar çıtır adayları amaaaaaannn anlayın işte

ben kimim nasılım nerdeyim sorularından başlayalım önce

kırdım galiba

işteyim kahvaltımı ettim bir bardak çay ve bir kete ile

acıkırsam diye yanımda havuçda getirdim

Allah nasip ederse cumaya kadar 74 rakamını görmek niyetindeyim

haa bu arada benim işyerimde sadece bu siteye izin olduğundan çizelgemi değiştiremiyorum

geçen hafta sağolsun dilek değiştirmişti

yani aslında 75.1 olması lazım gramlar bile önemli bizim için değil mi :86:

o yüzden bu cuma bildirimden sonra birinizden rica edicem kızlar haberiniz olsun 2 haftalık değişimi çizelgeye yansıtmak lazım

neyse az bişe geçmiş turlayayım ben birazda kk da geziniyim

günaydın.hayırlı olsun da mama derken

prenet diye bir firmanın maması canım. içinde vitamin, mineral, protein ne arasan var. ilk 2 gün sürekli bu mamayı tüketiyorsun sonraki 1 ay boyunca 2 öğün ama 1 öğün normal olmak üzere devam ediyorsun. Kullanan arkadaşlar var çok başarılı bulmuşlar. Bakalım bende işe yarayacak mı. İnşallah veririm evde durumlar çok kötü.

Günaydınnnlaarr....

evet menulerı paylasınca motıvem oluyor.. cok buyuk katkısı var..

canım gayet guzel anlatıyorsun derdını, bır problem yok.. soylemesen kımse anlamaz turkceyı bu sekılde ogrendıgını...
ben yanlıs anlasılacak yada anlasılmayacak bır yazına raslamadım.. rahat ol...

evet bende son 2 aydır yenıden baslacayagım guya... gecen hafta 1.300 vermıstım basladım sonra ertesı hafta pat oldugu gıbı gerı aldım..

Son düzenleme:
keteyi nerden buldun kız buralardada olaydıda yiyeydik

ilginç.ben pek önermesemde bu senin diyet dönemin senin seçimlerin umarım başarılı olursun.

Günaydınnnlaarr....

evet bende son 2 aydır yenıden baslacayagım guya... gecen hafta 1.300 vermıstım basladım sonra ertesı hafta pat oldugu gıbı gerı aldım..
zor oluyor gerçekten başlamak ama yavaş yavaş rayına giriyor.biz istiyozki hemen eski sistemimize dönelim ama ilk başladığımızdada kolay olmadığını hatırlamıyoruz tabi.2-3 gün daha bi ileri iki geri gider ama sonra toparlarsın vazgeçme .

bulunduğum yerde trabzonlu çok olduğu için (bu arada bende) talep çok her türlü kete çeşitleri satılmakta sadesi tahinlisi helvalısı ayyyyyyyyyy doymamışım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…