keteyi nerden buldun kızburalardada olaydıda yiyeydik
ilginç.ben pek önermesemde bu senin diyet dönemin senin seçimlerin umarım başarılı olursun.
benim yengem bayburtlu onlar çok yaparlar.annesine gidince dönüşte muhakkak getirir.ama bu sefer getirmedi ya :84::84: ben içine un kavurup koyuyolarya onu seviyorum.bulunduğum yerde trabzonlu çok olduğu için (bu arada bende) talep çok her türlü kete çeşitleri satılmakta sadesi tahinlisi helvalısı ayyyyyyyyyy doymamışım ben
doğallıktan yanayım ben belli metodlar metabolizmayı bozar yada kişiye özel olmadığı için işe yaramaz.kendi yemek düzenine zevkin euygun hareket edip sınırlarını bilerek diyet yapmak bence daha mantıklı.inşallah pişman olmazsın.bende umuyorum başarılı olmayı. O kadar çok yöntem denedim ki bünye artık yalama oldubelki bu yöntemle şoke olur. işe yarar.
günaydın
ay birde detaya girseydin niye cikdi sabah sabahya öyle laf edermisinn
:78:ne desem aceepp valla akşam zor kurtuldum elindeende çocuklar uyanır falan diyee gösterdim ama elletmedim dermişim,,onuda göstermediim sarılıp uyuduk,maşallah hepimiz yatak odasında uyuyoz,ses çıkcak diye yataktan kalmadığım zamanlar oluyooo neysee ama malesef sabah tepemdeydi uyandığımda ayıptır söylemesiii :78:neyse gerisini biliyonuz işte anlattırmayın banaa hadi eşcazım gelmek üzere annemlerden ekmek alıp gelcek servisten inmiş..(annem sabah alıverdiydide ekmek ben almaya gidemedim anneme,malum banyo olunca üşüdüm )
ben anladim sende hakklisin ama merak istehayatım para önemli değil..
ben gaybın tahmin çabasına karşıyım nacizane.
bi de ne olursa olsun insan söylenene koşullayıp ona göre tavır alır ister istemez ve bu kararlarını etkiler die düşünüyorum.
prensip ve inançsal bakımdan karşıyım . benim düşüncem tatlım =D
ay avatarın da yakıyo yahu
tamam ozaman canim bende icimden geldigi gibi söylerimsizlerde iyik varsınız canım
suzancım sen bu meseleyi çok kafana taktın sın zamanlarda...inan yanlış anladıqımız bişey olsa direk sorarız sana...takılma sakın her yazdıqın kelimeye..bence gayet güzal bir yazın var hiç türkçeyi sonradan öqrenmiş gibi deqil..bence kendi kendine boşuna stres yapıyorsun tatlım hiç gerek yok..
.
Günaydınnnlaarr....
evet menulerı paylasınca motıvem oluyor.. cok buyuk katkısı var..
canım gayet guzel anlatıyorsun derdını, bır problem yok.. soylemesen kımse anlamaz turkceyı bu sekılde ogrendıgını...
ben yanlıs anlasılacak yada anlasılmayacak bır yazına raslamadım.. rahat ol...
canım doğadanın kayısılı form çayı var ve bi de onu döven limonlusu.. bunların içimi kolay özellikle kayısılı olan süper sindirim destekçisi...
mikemmmeeeel mantık tebrik ediyorumkeza meyvesini de almışsın..
canım ben de arzum su filtreli kullanıyodum.. yok böyle luzumsuz bi icat halıları okşuyodu resmen süpürmekten bi haber!! ki benim halılar da shaggy sen düşün halimi..
en sonunda kacişimle gittik arçelikten 200 mi 2200 w mı ne bi süpürge aldık kırmızı renk ve toz torbalı.. halının saçını başını yoluyo vallahi
hoşgeldiiiiinnnnn
hoşgeldiiinnnn
menü gayet güzelde kilo vermeye yardımcı olacağını sanmıyorum.hoş resimlerini görünce buna ihtiyacın olmadığınıda anladım26.09.2011
Sabah
1 bardak su ile mide hapımı içtim
1 yağsız boyoz
1 parça börek
1 kk peynir
1 tk reçel
2 bardak şekersiz çay
1 litre su
1 bardak beşi biyerde çayı limonlu
kan hapımı içtim
Öğle
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 tane peynirli yağsız yumurta
salatalık
4 siyah zeytin
1 tk kayısı reçeli
şekersiz çay
1 ufak muz
1 litre su
yeşil çay limonlu
1 ufacık poğaça
Akşam
1 kase çorba
2 yk kadar taze barbunya yemeği
1 tane yağsız tavada pişmiş kanat
1 litre su
1 tane ufak armut
günaydınnn herkese,
dün başladığım diyetime hiç uyamadım akşam işten sonra yürüyüş yaptım ama eve gidip televizyonun karşısına geçince kızartma yedim hemde ne yemeknasıl motivasyonum olcak bilmiyorum yaa hep başarcam diyorum ama birtürlü yapamıyorum Sizler nasıl başarıyorsunuz nasıl ikna ettiniz kendinizi
günaydin kizlar
ay birde detaya girseydin niye cikdi sabah sabah
annen demedimi kizim banyolu niye cikdin diyegerci anlamisdir
ben anladim sende hakklisin ama merak iste
sagol canim avatardaki benim gelecek halimaslinda tombil birini koyacakdim kizlar zayif olsun bizi gaza getirsin dediler bunu ekledim yakiyo dimi
tamam ozaman canim bende icimden geldigi gibi söylerimarada kafama vurabilirsiniz
cok sagol canim
tavsiyen için saol canım daha kafama yatan bi süpürge bulamadım zaten halen araştırıyorum:44:
günaydıınnn herkeseee
haftasonu facıamdan sonra bugun tartılabıldım hala aynıyım anca dün bıarz dengelemısım demek kı ıns cumaya kadar bıkac yüz gram gıder
sabah kalktık oglusum üşütmüşüm 3 kere kustu hazırlanıp cıkana kadar rengı gıttı hemen ınş ilerlemez eşimde pek iyi deil karnı agrıyomus onunda havalar bırden serınledı ozellıkle sabah ve aksam saatlerınde ondan oluyo
pinktomatohosgeldın canım hayırlı olsun ev hanımlıgın valla cok cesaretlı bı karar verdın ıns mutlu olursun canım
günaydınlarrrr
nasılsınız bakim dün giremedim tam 165 sayfa olmuş nasıl okunacakönemli bi mevzu var mı bende çocuklarla uğraştım berat daha iyi okula gitti dünde yollamıştım ama geri geldi karnım ağrıyo diye bugün daha ses çıkmadı neyse işte saolsun yusuf da gece bekçisi saat başı ağlıyo dünde komşumla hamur kestik çorbalık filan sizi bilmemde ben çok bocalıyorum bugün ne pişirsem???
hele yemek seçen bir koca hiçbirşey sevmeyen bi oğul ve büyümek için yemesi gereken ve sadece tadına bakan bi bebek offfff
gerçekten zormuş işim ben zavallı zaten bişi yemiyorum akşam sadec domates salatalık yedim açtım ve uyumak çok zor oldu ama direndim ki sonun eşimde fark etti zayıfladıkça güzel oluyosun dedigençleşiyomuşum zaten daha 17 pardon 27 yaşındayım işte böyle öpüldünüz
günaydın kızlar
moralim hala kötü
sanırım bu moralle diyetime devam edemicem
inşallah en yakın zamanda düzelir aranıza qeri dönerim
hepinizi çok seviyorum
menü gayet güzelde kilo vermeye yardımcı olacağını sanmıyorum.hoş resimlerini görünce buna ihtiyacın olmadığınıda anladımyağsız boyoz nasıl oluyor bence boyoz gayet yağlı bi hamurişi.hani yağınıda geçtim sabah börek ve boyoz yemişin üzerine öğlen hem kızarmış ekmek yedin 2 tane hemde sonra poğaça hepsi birgünde bence fazla.hemde oturarak çalışan biri için.boyutları nekadar küçükte olsa hergün uygulanacak bi menü değil onu söylim.bu beslenme şekliyle anca 1 sene sonra 3-4 kilo belki verirsin
sabah hamurişi yiyosan öğlen ızgara salata tarzı yiyip akşam menünüde aynı bunun gibi deam ettirirsen bence daha kolay kilo verirsin.bu arada keçi boynusu geldimi akşam eve
olur öyle ilk günden öyle kaçamaklar.bugün yeni bir gün yeni bir başlangıç için engüzel zaman mativasyon kaybetmek yok devamgünaydınnn herkese,
dün başladığım diyetime hiç uyamadım akşam işten sonra yürüyüş yaptım ama eve gidip televizyonun karşısına geçince kızartma yedim hemde ne yemeknasıl motivasyonum olcak bilmiyorum yaa hep başarcam diyorum ama birtürlü yapamıyorum Sizler nasıl başarıyorsunuz nasıl ikna ettiniz kendinizi
günaydınlarrrr
nasılsınız bakim dün giremedim tam 165 sayfa olmuş nasıl okunacakönemli bi mevzu var mı bende çocuklarla uğraştım berat daha iyi okula gitti dünde yollamıştım ama geri geldi karnım ağrıyo diye bugün daha ses çıkmadı neyse işte saolsun yusuf da gece bekçisi saat başı ağlıyo dünde komşumla hamur kestik çorbalık filan sizi bilmemde ben çok bocalıyorum bugün ne pişirsem???
hele yemek seçen bir koca hiçbirşey sevmeyen bi oğul ve büyümek için yemesi gereken ve sadece tadına bakan bi bebek offfff
gerçekten zormuş işim ben zavallı zaten bişi yemiyorum akşam sadec domates salatalık yedim açtım ve uyumak çok zor oldu ama direndim ki sonun eşimde fark etti zayıfladıkça güzel oluyosun dedigençleşiyomuşum zaten daha 17 pardon 27 yaşındayım işte böyle öpüldünüz
ne bırakması ya :84::84: ne bu moral bozan şey böyle söyle hemen burda söyleyemiyosan özelden söylegünaydın kızlar
moralim hala kötü
sanırım bu moralle diyetime devam edemicem
inşallah en yakın zamanda düzelir aranıza qeri dönerim
hepinizi çok seviyorum
yorulmuşundur tabi koca yazgünaydın kızlarrrrrrrrr
aklım hep sizde ama bir türlü aranıza dönemedim
2 ay olmayınca evimi yaşanılır bir hale getirmeye çalışıyorum
badana boya derken canım çıktı
tabi bu kadar işe bel fıtığım azdı bacağım gene yürümüyor
ama az kaldı perde örtü derken
bitirip bu cuma inşallah yarışa katılacağım tabi artılarımla
olurmu kaptanım?
günaydın kızlarrrrrrrrr
aklım hep sizde ama bir türlü aranıza dönemedim
2 ay olmayınca evimi yaşanılır bir hale getirmeye çalışıyorum
badana boya derken canım çıktı
tabi bu kadar işe bel fıtığım azdı bacağım gene yürümüyor
ama az kaldı perde örtü derken
bitirip bu cuma inşallah yarışa katılacağım tabi artılarımla
olurmu kaptanım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?